eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک هویج گردو 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل اینم از کیک هویج گردو یه کیک عصرانه و بی نظیر 😍 دستور خانگی 👇 تخم مرغ ۵عدد شکر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۱۴۰ گرم هویج ۱۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم دارچین ۱ ق م خ آرد ۳۵۰ گرم بکینگ پودر ۱م خ دستور کارگاهی: تخم مرغ ۲۰عدد شکر ۱ کیلو روغن مایع ۷۰۰ گرم هویج ۷۰۰ گرم آرد ۱/۴۰۰ کیلو گردو به اندازه دارچین ۲ ق پ پکن ۱ق پ وانیل به اندازه ❌نکات مهم کیک❌ ✅برای دستور کارگاهی ۲۰دقیقه دور متوسط بزنه تا کامل پوک بشه ✅برای دستور خونگی ۵دقیقه دور تند ✅بعداز پخت کیک ۴ساعت استراحت بدین تا کامل. سرد بشه ✅درجه حرارت فر قنادی ۱۸۰ ✅درجه حرارت فر گازی یا توستر ۱۷۰ اینم نکات مهم کیک، امید وارم خوشتون بیاد😍 استفاده کنید لذتشو ببرین نوش جان🌹🙏 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از مخزن پست خانه کیک
کاپ کیک کاکتوس
سس براق 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل😍 اینم صفر تا صد سس شکلاتی کیک خیس دستور کامل 👇 شیر. ۵۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم نوتلا ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم پودرکاکائو ۷۰ گرم ❌نکات مهم ❌ ✅دستور برای کار گاهی ۲برابر ✅بعد. از این که جوش اومد روی گاز به مدت ۵دقیقه استراحت ✅دستور کیک شکلاتی داخل پسـ.ـت های قبلی ✅جای گزین نوتلا شما میتونید شکلات سکه ی کارات استفاده کنید اینم از نکات کامل امیدوارم راضی باشین نوش جان🌹❤️🙏 @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک بانتی 👇
سومین آمو.زش از یازده آموزش دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk ✅💝 چیز کیک بانتی✅ ⭕️پایه چیزکیک : ۱۵۰ گرم:بیسکویت پتی پور ۵۰ گرم:بادام (برشته شده) ۱۵۰ گرم:کره ⭕️مخلوط خامه‌ای: ۲۵۰ گرم:پنیر خامه ای ماسکارپونه ۱۵۰ گرم:شکلات سفید ۱۲۰ گرم:شکر ۱۶ گرم:وانیل (۲ بسته) ۵۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳۰ گرم:نارگیل ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۵۰ میلی لیتر:خامه ۱۲۵ گرم:شکلات سفید ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: بیسکویت و بادام را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب کمربندی پهن و فشرده کنید. در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط خامه‌ای: مواد را با همزن مخلوط کنید. در فر 125 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید. ⭕️تزئین: گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک بریزید. 30-45 دقیقه در یخچال خنک کنید. ⭕️برش و تزئین: برش داده و با خامه، نارگیل، بادام و توپ نارگیلی (اختیاری) تزئین کنید. ✅نکات: شکر را به دلخواه تنظیم کنید. می توانید گاناش شکلات سفید را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید. برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. نوش جان! قالب۲۲-۲۳ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این آموزش، یاد میگیری که چطور یه پاپیون فوندانتی خوشگل و شیک برای تزیین کیک و شیرینی هاتون درست کنید🎀🎀 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
کیک براونیز🤎 توضیح کامل در کپشن😍👇🏻 کیک براونی ،علاقمندان زیادی داره ولی اغلب فکر میکنن درست کردنش خیلی سخته پیشنهاد میکنم این رسپی رو امتحان کنی چون هم راحته و هم نتیجه عالیه . یه براونی خوش بافت با پوسته شکری جذاب🥹 مواد لازم: کره : ۱۰۰ گرم روغن مایع : ۴۵ گرم شکر سفید: ۱۶۰ گرم شکر قهوه ای : ۷۵ گرم تخم مرغ: ۲ عدد وانیل: نصف قاشق چ خوری نمک: یک پینچ بکینگ پودر : ۴ گرم پودر کاکائو: ۵۰ گرم آرد : ۷۰گرم شکلات خرد شده : ۱۰۰ گرم طرز تهیه : کره رو ذوب کن، بعد بزار به دمای محیط برسه،روغن مایع رو اضافه کن و هم بزن شکر سفید و شکر قهوه ای رو اضافه کن و هم بزن. از همزن برقی هم میتونی استفاده کنی . خوب که مخلوط شدن، تخم مرغ و وانیل رو اضافه کن و انقدر هم بزن تا رنگش روشن بشه و کش بیاد. حالا آرد پ نمک و پودر کاکائو رو و بکینگ پودر رو روی مواد الک کن و به آرومی هم بزن. مخلوط که شد شکلات خرد شده رو اضافه کن و مخلوط کن . کف قالب رو چرب کن و حتما کاغذ روغنی بنداز. مواد رو داخل قالب بریز و توی فری که از ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ، به مدت ۲۵تا ۳۰ دقیقه بزار . مطمئن باش اگه تام مراحل رو درست پیش بری و فر‌هم خوب گرم شده باشه، براونی پوسته شکری میبنده و بافتش هم عالی میشه نوش جان❤️🌱 ✅کره رو بعد از ذوب شدن حتما بزار به دمای محیط برسه . ✅فر‌رو حتما از بیست دقیقه قبل روشن کن. ✅به جای شکلات خرد شده از چیپس شکلات هم میتونی استفاده کنی . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شکلاتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام و درود به عزیزان دل🌹 آموزش کیک شکلاتی با پنج قلم مواد اولیه تخم مرغ ۷عدد شکر ۱۵۵گرم آرد. ۱۴۰گرم پودرکاکائو ۲۰گ بکینگ پودر نوک ق م خ ❌نکات مهم کیک❌ ✅باید به مدت ۲۰دقیقه. با دور تند بزه که قشنگ سفید بشه ✅به مدت ۵۰دقیقه داخل فر بمونه ✅درجه حرارت فر ۱۷۵ ✅دستور کارگاهی به زودی پست میشه ✅این دستور مناسب دو قالب۲۰ اینم نکات ریز کیک شکلاتی @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کوکی نسکافه ای 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کوکی نسکافه ای 👇 کره ۱۸۰گرم شکر قهوه ی۱۸۰گرم آرد ۴۰۰گرم تخم مرغ ۲عدد شکلات چیپسی ۹۰گ رم بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل دلخواه نسکافه دم شده ۱ق چ خ دستور کارگاهی کره ۹۰۰گ شکر قهوی ۹۰۰گ تخم مرغ ۸عدد شکلات چیپسی کارات ۴۰۰گ نسکاف دم شده اندازه ۵ق پ بکینگ پودر ۱ق وانیل دلخواه آرد ۱۹۰۰ کیلو گرم ❌نکات مهم کوکی❌ ✅مرحله اول باید کوکی شما زیاد پوک بشه ✅ حداقل زمان پوک شدن باید بار۳خمیرو زیرو رو کنید تا یه دست سفید بشه ✅بعد از قاطی کردن آرد حداقل به مدت یک سال استراحت بدین تایم فر قنادی ۱۲الی ۱۵دقیقه زمان میبره دقت کنید اینم از کوکی نسکافه دوستای عزیزم نکات رو با دقت انجام بدین @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک عصرانه به روش قنادی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍 دستور کیک عصرونه به روش قنادی دستور کارگاهی سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ آرد ۱/۵۰۰ ک گ روغن مایع ۱ک گ زرده ۶۰۰گ شربت بار ۲ق م خ بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل به اندازه رسپی خونگی 👇 سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ شکر ۲۸۰گ روغن مایع ۲۰۰گ آرد قنادی ۳۰۰گ زرده تخم مرغ ۱۲۵گ شربت بار ۱ق م خ وانیل به اندازه بکینگ پودر ۱ق م خ ❌نکات مهم کیک❌ ✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه ✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه ✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه ✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین ✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️ @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک بانتی 👇
سومین آمو.زش از یازده آموزش دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ 💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه💝 چیز کیک بانتی✅ ⭕️پایه چیزکیک : ۱۵۰ گرم:بیسکویت پتی پور ۵۰ گرم:بادام (برشته شده) ۱۵۰ گرم:کره ⭕️مخلوط خامه‌ای: ۲۵۰ گرم:پنیر خامه ای ماسکارپونه ۱۵۰ گرم:شکلات سفید ۱۲۰ گرم:شکر ۱۶ گرم:وانیل (۲ بسته) ۵۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳۰ گرم:نارگیل ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۵۰ میلی لیتر:خامه ۱۲۵ گرم:شکلات سفید ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: بیسکویت و بادام را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب کمربندی پهن و فشرده کنید. در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط خامه‌ای: مواد را با همزن مخلوط کنید. در فر 125 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید. ⭕️تزئین: گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک بریزید. 30-45 دقیقه در یخچال خنک کنید. ⭕️برش و تزئین: برش داده و با خامه، نارگیل، بادام و توپ نارگیلی (اختیاری) تزئین کنید. ✅نکات: شکر را به دلخواه تنظیم کنید. می توانید گاناش شکلات سفید را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید. برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. نوش جان! قالب۲۲-۲۳ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
این پسـ.ـت رو سیو کنید تا بعدا هم اگه نیاز بود باز هم ببینید👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🍪از آرد بیش از اندازه استفاده نکنید چون باعث میشه بافت کوکی تون خشک بشه. 🍪به زمان پخت کوکی هاتون توجه کنید! چون زیاد موندن کوکی ها در فر باعث خشک شدن اونها میشه . 🍪زمان مناسب برای پخت کوکی ها باید با توجه به سایز کوکی بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است. 🍪خمیر کوکی رو قبل از اینکه داخل فر بذارین در یخچال استراحت بدیم تا خنک بشه . اینکار باعث میشه وقتی کوکی ها داخل فر میرن ظاهر و فرمشون قشنگ بمونه 🍪همیشه مواد اولیه خشک را با ترازوی دیجیتال اندازه گیری کنید چون نسبت آرد به مواد مرطوب کم باعث میشود بافت کوکی روغنی شده و کوکی بسوزد . 🍪 بعد از مخلوط کردن شکر و کره و بقیه مواد را باید با دور کند همزن یا لیسک مخلوط کنیم چون همزدن بیش از اندازه مواد باعث سفت شدن بافت کوکی میشود . @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯