فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات پخت کیک
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلام ب همراهان عزیز آموزش کامل کوکی نوتلا
دستور خانگی👇
۱۵۰گرم) کره پاک
۱۸۵گرم.) شکر قهوه ی
۸۰گرم). . نوتلا
۲عدد). تخم مرغ
۳۰۰گرم.) آرد قنادی
پودر کاکائو دلخواهی ۱ق م خ
بکینگ پودر ۱ ق م خ
درجه حرارت فر ۱۹۰
دستور کارگاهی
شکر قهوه ای. ۱/۲۰۰
کره نیوز لندی ۹۰۰گرم
تخم مرغ ۱۰عدد
نوتلا ۶۰۰گرم
آرد قویی قنادی ۱/۸۵۰
پودر کاکائو دلخواهی ۱ق پر
پکن ۱ق پر
درجه حرارت فر ۱۹۰
ب مدت ۱۱دقیقه
❌نکات کوکی❌
✅دوستایی گلم مراحل کامل این کوکی داخل پست های قبلی مون هست میتونید استفاده کنید نوش جانتون
✅پودر کاکائو دلخواهی شما میتونید یک ق بریزید
✅دوستانی که کره نیوز لندی ندارند از همون کره پاک استفاده کنید
✅خمیر کوکی باید حداقل ۲۰دقیقه بزنه کامل پوک بشه
عزیزانم اینم کامل کوکی نوتلا خوشت اومد ذخیرش کن برای دوستات ارسال کن
ارادتمند شما فرهاد ارغوانی ❤️🙏🌹
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شیر
کامل ب سبک خونگی
شکر ۳۳۰گرم
آرد ۵۲۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم
تخم مرغ ۸عدد
شیر پرچرب ۱۰۰گرم
ماست سون پرچرب ۵۰گرم
بکینگ پودر ث ق م
وانیل کمی
❌نکات مهم کیک❌
✅تایم زیر دستگاه ۱۰الی۱۵دقیقه
✅مدت زمان کیک ۳۵دقیقه
✅دلخواهی شما میتونی شربت یه قاشق بریزید
اینم نکات مهم
کیک دوستان عزیز ذخیرش کنید برای همکارابفرستین
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به دوستان عزیز
اینم دستور کیک یزدی تقدیم به عزیزان
دستور خانگی 👇
۴عدد تخم مرغ
۳۰۰گرم شکر.
۱۲۵گرم روغن مایع
۱۲۵گرم گلاب
ماست ۲قاشق پر
شربت ۱ق م خ
۴۵۰ گرم آرد
بکینگ پودر ۱ ق م خ
دستور کارگاهی 👇
۳۰عدد تخم مرغ
۲/۲۰۰شکر
۱/۵۰۰روغن مایع
۱/۲۰۰ آب یا گلاب
شربت نصف ملاقه
۳کیلو آرد قنادی گنبد
پکن ۲قاشق پر
وانیل ب اندازه
❌نکات مهم ❌
✅درجه حرارت فر گازی یا توستر ۲۰۰
✅درجه حرارت فر قنادی ۲۴۰
✅برای دستور کارگاهی نیازی ب ماست نیست
✅دستور کارگاهی ۳۰دقیقه زیر دستگاه پوک بشه
اینم دستور کامل کیک
منتظر کامنت های زیباتون هستم
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ب عزیزان
اینم دستور تگرال ردولود
دستور خانگی 👇
پودر تگرال ردولود. ۲۵۰گرم
کره پاک. ۵۰گرم
تخم مرغ. ۱عدد
ویوافیل توت فرنگی ۵۰گرم
آجیل خرد شده. ۵۰گرم
شکلات خرد شده. ۳۰گرم
دستور کارگاهی
پودر رد 👇
۴کیلو
تخم مرغ ۱۰عدد
کره. ۳۵۰گرم
روغن صاف. ۳۵۰گرم
آجیل به اندازه
ویوافیل. ۲۰۰گرم
شکلات خرد شده ۲۵۰گرم
❌نکات مهم❌
✅برایی دستور خانگی نیاز به روغن صاف نیست
✅خمیر وقتی آماده شد به مدت ۲۰دقیقه استراحت کنه
✅برای دستور کارگاهی حتما باید از روغن صاف استفاده کرد
✅تایم فر ۱۸۰الی ۱۷۰درجه
✅مدت زمان ۱۲الی ۱۳دقیقه
آمید وارم مفید باشه براتون
خوشت اومد ذخیرش کن
نوش جان
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ی فوق العاده و همچنین تکنیک عالی اسکالپچر برای اینکه چطور قبل از گذاشتن روی کیک، خامه رو روی پلکسی بریزید😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی این آموزش هم میتونید بدون قالب با استفاده از کیک دایره قلب ساده آماده کنید هم کیک به شکل قلب انسان😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این پستمون یه مرحله دیگه از آموزش های پرکاربرده😍
با این روش هیچ وقت کیکتون زخمی نمیشه
ویدیو رو تا اخر نگاه کنید و تمامی مراحل رو مو به موانجام بدین مطمئنم نتیجه ش شگفت زده تون میکنه😍🥰
اندازه روغن جامد ۵۰۰گرم
اندازه روغن مایع ۲۵۰گرم
برای مصرف کارگاهی این میزان رو دو برابر کنید
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش سوم
خانه شیرینی،کیک،دسر
کیک ایتالیایی بخش دوم
آموزش کامل کیک ایتالیایی
دوستایی عزیزم
دستور خانگی و کارگاهی تایپ شده لطفا با دقت بخونید (به نکات مهم کیک هم دقت کنید دستور خانگی 👇
آب جوش ا استکان
تخم مرغ. ۷عدد
آرد ۲۱۰گرم
شکر ۲۵۰گرم
پودر کاکائو ۲۵گرم
روغن مایع ۴۰گرم
بکینگ پودر نصف ق م خ
دستور کارگاهی همون قنادی 👇
زرده و سفیده ۶شونه
شکر ۶ کیلو
روغن مایع ۱کیلو
پودر کاکائو ۵۰۰گرم
آرد ۵/۵۰۰ ک گرم
آب جوش ۱/۸۰۰ک گرم
پکن ۲ق پر
وانیل ۱ق پر
❌نکات مهم کیک❌
✅تایم فره خونگی حداقل ۳۵دقیقه
✅درجه حرارت برای فر گازی یا همون توستر ۱۷۰
✅برای دستور کارگاهی همون درجه و مدت زمانی که تو کلیپ گذاشتیم
✅دوستایی عزیزم تخم مرغ باید از قبل بزارید یخچال خنک شده
✅برای دستور خونگی ۱استکان بیشتر آب نریزید خیلی کم
✅ برای رویی این کیک میتونید هم نوتلا هم سس کیک خیس روش بریزد عالی میشه
دوستان گلم کامل طبق این ویدیو انجام بدین عالی میشه
خوشت اومد فالو کن بهترین سبک کارو از پیجم تجربه کن
ارادتمند شما فرهاد ارغوانی
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود به شما عزیزان🌺
اینبار با یه اموزش کاربردی اومدم...
دستور کیک اسفنجی تخته ی
مناسب. خامه کشی
یک. قالب ۳۰/۴۰
دستور. خانگی
تخم مرغ ۷عدد زرده و سفیده
شکر ۱۳۰گرم
طعم دهنده موز ب اندازه
آرد ۱۶۰گرم
شربت بار یک م خ
بکینگ پودر یک ق م خ
وانیل خیلی کم
پودر نشاسته یک ق م خ
درجه حرارت ف. ۱۷۰
مدت زمان ۳۵
)دستور کارگاهی)
زرده سفیده
۶۰. عدد
شکر. ۱/۲۰۰ ک گ
آرد ۱/۱۰۰ک گ
نشاسته ۲۵۰گرک
شربت ۲۰۰ گرم
اسانس موز یک ق
بکینگ پودر یک ق پ
وانیل ب اندازه
❌نکات مهم کیک اسفنجی❌
✅فر قنادی. 180 درجه ب مدت ۳۵/۴۰دقیقه
✅سفیده تخم مرغ از قبل بزارید یخچال
خنک بشه
✅این رسپی باید از پودر نشاسته گندم استفاده کنید ✌️.
✅برای دستورخانگی ۴۰ثانیه شکر و سفیده
قاطی بشه
✅آرد و نشاسته از قبل الک شده آماده کنید
اینم تخته ی اسفنجی وانیلی
امید وارم خوشتون بیاد
نوش جانتون❤️🙏
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯