فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک نوتلا
این کیک مناسب دورهمی شما یا سفارش کافه هاتون
رسپی. 👇
شکر ۱لیوان پر معادل ۲۵۵گرم
تخم مرغ۳عدد
کره نصف لیوان معادل. ۱۵۰گرم
روغن مایع نصف لیوان. معادل ۱۵۰گرم
نوتلا دو ق پر معادل ۸۰گرم
آرد ۲لیوان پر. معادل ۳/۲۰گرم
بکینگ پودر ثر ق
❌نکات مهم❌
✅تخم مرغ با شکر حداقل زمان ۱۵الی۲۰دقیقه دور متوسط
✅آرد رو باید ب صورت دو مرحله اضافه کرد
✅وانیل بکینگ پودر آرد قبل از قاطی کردن الک کنید
✅برای بیشتر شدن رنگ کیک میتونید یه ق غ خ پودر کاکائو اضاف کنید
✅مدت زمان فر گازی یا توستر ۳۵الی۴۵دقیقه بستگی ب فر شما داره
اینم نکات مهم کیک درست کنید نتیجه شو برامون ارسال کنید
منتظر کامنت های زیباتون هستیم🙏❤️🌹😍
@farhad.sanandaji
____________________
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تخته شکلاتی
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تخته شکلاتی
بخش دوم
اومدم با یه آموزش پرطرفدار😍
آموزش کیک اسفنجی شکلاتی تخته ی🍫
مناسب خامه کشی
یک قالب ۳۰/۴۰
دستور خانگی :
تخم مرغ ۷ عدد زرده و سفیده
شکر ۱۳۰ گرم
آرد ۱۶۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
پودر کاکائو ۴۰ گرم
طعم دهنده موز به اندازه
شربت بار یک ق م خ
بکینگ پودر یک ق م خ
وانیل خیلی کم
پودر نشاسته یک ق م خ
درجه حرارت فر ۱۷۰ درجه
مدت زمان ۳۵ دقیقه
دستور کارگاهی :
۶۰ عدد زرده و سفیده تخم مرغ
شکر ۱/۲۰۰ ک گ
آرد ۱/۱۰۰ ک گ
روغن مایع ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵۰ گرم
نشاسته ۲۵۰ گرم
اسانس موز یک ق
بکینگ پودر یک ق پ
وانیل به اندازه
⛔️نکات مهم کیک اسفنجی⛔️
✅فر قنادی ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵/۴۰ دقیقه
✅سفیده تخم مرغ رو از قبل بزارید داخل یخچال خنک بشه
✅برای این رسپی باید از پودر نشاسته گندم استفاده کنید
✅برای دستور خانگی ۴۰ ثانیه شکر و سفیده قاطی بشه
✅آرد و نشاسته از قبل الک شده آماده کنید
امیدوارم براتون مفید باشه
نوش جان 🙏🏼❤️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
چهارمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین ✅
⭕️پایه چیزکیک:
۱۵۰ گرم:بیسکویت
۵۰ گرم:فندق بو داده شده
۱۵۰ گرم:کره
۵ گرم:پودر کاکائو
⭕️مخلوط چیزکیک:
۷۵۰ گرم:پنیر خامهای
۱۷۵ گرم:فندق شکلاتی
۹۰ گرم:شکر
۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته)
۳۵ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۲۵ گرم:فندق شکلاتی،شکلات سفید.خامه فرم گرفته (اختیاری)
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیزکیک:
بیسکویتهای را در غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند.فندقهای بو داده شده را در غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند.کره را روی حرارت کم ذوب کنید.
خردههای بیسکویت آسیاب شده، فندق آسیاب شده، کره ذوب شده و پودر کاکائو را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در آن قرار دهید. مواد را به طور مساوی روی قالب پهن کنید و با ته قاشق فشار دهید تا سفت شود. قالب را برای مدتی در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
۲۰۰ گرم از پنیر خامهای، فندق شکلاتی،شکر و شکر را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.
باقیمانده پنیر خامهای را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی روی کاسه بشکنید. هر تخم مرغ را با لیسک به آرامی درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️پخت:
مخلوط چیزکیک را روی پایه چیز کیک بریزید.
چیزکیک فندق را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. به مدت ۷۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند.
چیزکیک فندق را از فر خارج کرده و روی آن را بپوشانید، سپس آن را در یخچال قرار دهید. ترجیحاً یک شب، تا طعمها جا بیفتد و چیزکیک سفت شود.
⭕️تزئین:
فندق شکلاتی را در یک قابلمه روی حرارت کم گرم کنید.
شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کنید و آن را داخل قیف شیرینی پزی بریزید.
چیزکیک فندق را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال
خنک کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
این دستور رو یه خانم کره ای درست کردن منم ترجمه کردم براتون 😉
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥نان تست 2عدد
💥شیر650میلی لیتر
💥شکر 50گرم
💥شکلات سفید 80گرم
💥پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
نکته ها👇👇👇
🍁🍁نان تست رو خورد کنید کمی از شیر رو بهش اضافه کنید بریزید داخل غذا ساز خوب میکس کنید.
🍁🍁بعد بریزید داخل قابلمه مابقي شیر رو بهش اضافه کنید شکر هم بریزید بعد پودر ژلاتین هم اضافه کنید به همراه شکلات سفید. خوب هم بزنید تا همه ی مواد یکدست بشن.
🍁🍁به سه قسمت تقسیم کنید و رنگ خوراکی سبز و قرمز اضافه کنید.
🍁🍁250میلی لیتر از مواد را سبز کنید.... 150میلی لیتر مایع سفید.. و بقیه قرمز بزنید.
🍁🍁بذارید داخل یخچال تا کامل ببنده.
🍁🍁قالب سایز کوچک استفاده کنید. اگه قالب بزرگ باشه باید مقدار مواد رو بیشتر کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک پسته
پنجمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
⭕️پایه چیزکیک:
۱۲۵ گرم:بیسکویت
۵۰ گرم:پسته بدون نمک
۱۳۰ گرم:کره
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰ گرم:پنیر خامهای
۱۰۰ گرم:شکر دانه
۸ گرم:وانیلی (۱ بسته)
۲۰۰ گرم:کرم پسته
۴۰ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۵۰ گرم:کرم پسته
پسته بدون نمک اضافی، تمشک و لیمو (اختیاری)
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیز کیک:
کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.پستههای بدون نمک را در غذاساز بریزید و آنها را به پودر نرم آسیاب کنید.بیسکویتها را در غذاساز بریزید و آنها را به خردههای ریز آسیاب کنید.خردههای ریز بیسکویت را با پودر پسته در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مواد را به طور مساوی روی قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید.
آن را به طور محکم روی ته قالب فشار دهید (می توانید از ته قاشق برای کمک استفاده کنید). آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
در یک کاسه عمیق، نصف پنیر خامهای را با شکر دانه دار، شکر وانیلی و خمیر پسته مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.
باقیمانده پنیر خامهای را اضافه کرده و نشاسته ذرت را در کاسه الک کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و به لیسک عوض کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را به مخلوط چیزکیک اضافه کنید.
⭕️پخت:
قالب را چرب کنید و آن را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید.
مخلوط چیزکیک پسته را داخل قالب بریزید.
چیزکیک پسته را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۷ فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت چیزکیک را در فر بگذارید. این کار از فرو رفتن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. پس از اتمام پخت، چیزکیک پسته را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود، ترجیحاً یک شب.
⭕️رویه پسته:
کرم پسته را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.
کرم پسته ذوب شده را به طور مساوی روی چیزکیک پسته بریزید.
✅نکات:
مقدار شکر را حسب ذائقه تنظیم کنید.
چیزکیک پسته را به دلخواه تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
چیز کیک قهوه لاته ☕☕
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥بیسکویت 120گرم
💥کره ذوب شده 150گرم
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥شکر 50گرم
💥شیر30گرم
💥ژلاتین 10گرم
💥خامه فرم نگرفته 130گرم
قهوه 50گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁بیسکویت رو با کره مخلوط کنید بعدش بریزید توی قالب روشو صاف کنید بذارید داخل یخچال.
🍁🍁پنیر خامه ای رو با شکر مخلوط کنید.
🍁🍁ژلاتین هم با شیر مخلوط کنید بعدش بنماری کنیدو به پنیر اضافه کنید.
🍁🍁خامه رو در حدی که حالت ماست بخودش بگیره بزنید بعدش به مواد پنیری اضافه کنید مخلوط کنید.
🍁🍁مواد پنیری رو دو قسمت کنید یک قسمت رو بریزید روی دسر بذارید یخچال ببنده. به بقیه مواد پنیری قهوه رو اضافه کنید. وقتی لایه دوم بست لایه سوم هم اضافه کنید. مجدد بره یخچال تا کامل ببنده.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک گیلاس
ششمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅چیز کیک گیلاس
⭕️پایه چیزکیک:
۱۵۰ گرم:شکر قهوهای
کمی:نمک
۸ گرم:وانیل (۱ بسته)
۱۲۵ گرم:کره (نرم شده)
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۱۰۰ گرم:ماست
۱۵۰ گرم:آرد
۳۵ گرم پودر:کاکائو
۷ گرم:بکینگ پودر
⭕️مخلوط چیزکیک:
۳۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۰ گرم:شکر
۸ گرم:وانیل
۲۵ گرم:نشاسته ذرت
۱ عدد:تخم مرغ (متوسط)
✅دستورالعمل:
_شکر قهوهای،نمک،وانیل، شکر و کره نرم شده را در یک کاسه عمیق قرار دهید.مخلوط کنید تا ترکیب شوند.تخم مرغها را یکی یکی در کاسه بشکنید و خوب مخلوط کنید. ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. مخلوط کنید تا صاف شود.
_پنیر خامهای را در یک کاسه جداگانه قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. همزن را کنار بگذارید و تخم مرغ را اضافه کنید.
_به آرامی آن را درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
_قالب کمربندی/قالب کیک را به خوبی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر شکلات را اضافه کرده و به طور مساوی پخش کنید. مخلوط چیزکیک را به صورت تکهای روی آن بریزید.
_کیک شکلات و چیزکیک را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی وارد شده در کیک خشک بیرون بیاید، بپزید. مراقب زمان پخت باشید، زیرا هر فری متفاوت است. اجازه دهید کیک خنک شود.
_گیلاسهای پوره شده را به طور مساوی روی چیزکیک شکلاتی پخش کنید.
✅نکات:
برای اینکه طعم کیک بهتر جا بیفتد، یک روز قبل آن را درست کنید.
اینجا از یک قالب کمربندی ۲۲ سانتیمتری استفاده شده.
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید آموزشی چیز کیک لیمو
هفتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅مواد لازم:
⭕️پایه کراست:
200گرم:کره
140گرم:بیسکویت کرهای
⭕️مخلوط چیزکیک:
750گرم:پنیر خامهای (در دمای اتاق)
200گرم:کرم فِرش(جاگزین خامه ترش-ماست چکیده پرچرب با کمی ابلیمو)
3گرم:رنده پوست لیمو
20میلیلیتر:آبلیمو
125گرم:شکر
35گرم:نشاسته ذرت
3عدد:تخم مرغ
⭕️لایه میانی:
125گرم:کرم لیمو
⭕️رویه:
100:گرم:شکلات سفید
40میلیلیتر:خامه صبحانه
✅طرز تهیه کرم لیمو:
⭕️مواد لازم:
1پیمانه:شیر
1/2پیمانه:شکر
1/4پیمانه:آبلیمو
2 ق.غ:پوست:لیمو
1 ق.چ:وانیل
2 ق.غ:نشاسته ذرت
⭕️مراحل:
همه مواد را در قابلمه مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود (5-10 دقیقه).
از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید
✅دستورالعمل:
کراست: کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویتهای کرهای را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب کمربندی 24 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را فشار دهید. قالب را برای مدتی کوتاه در یخچال قرار دهید.
مخلوط چیزکیک: پنیر خامهای، کرم فِرش، رنده پوست لیمو، آبلیمو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. همزن را کنار بگذارید و از قاشق استفاده کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا فقط جذب شوند.
نصف مخلوط چیزکیک را روی خمیر بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
روی آن یک لایه کرم لیمو بریزید.
بقیه مخلوط چیزکیک را روی کرم لیمو بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
چیزکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه سانتیگراد به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شده و وسط آن کمی لرزان باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا از افت ناگهانی دما و ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود.
خامه صبحانه را تقریباً به جوش برسانید. قطعات شکلات سفید را اضافه کنید و 1 دقیقه صبر کنید. سپس هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
گاناش شکلات سفید را به طور مساوی روی چیزکیک پخش کنید. با استفاده از لیسک یا قیف، مقداری کرم لیمو روی آن بریزید و طرح دلخواه خود را ایجاد کنید.
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯