eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
چیز کیک لوتوس 👇
هشتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ✅چیز کیک لوتوس بیسکوف خمیر کراست: ۱۷۵گرم:بیسکویت لوتوس ۹۰گرم:کره ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰گرم:پنیر خامه‌ای ۲۵۰گرم:ماسکارپونه ۱۴۰گرم:شکر ۸گرم:وانیل ۳۵گرم:نشاسته ذرت ۳عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۲۵گرم:خمیر بیسکوف لوتوس خامه فرم گرفته برای تزیین بیسکویت لوتوس برای تزیین کرم لوتوس برای تزیین ✅دستورالعمل: ⭕️خمیر راست: بیسکویت‌های لوتوس را در غذاساز بریزید.آن‌ها را به پودر نرم آسیاب کنید.کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.بیسکویت‌های لوتوس آسیاب شده را به یک کاسه عمیق منتقل کنید و کره ذوب شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. خمیرکراست را به طور مساوی روی قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را به کف قالب فشار دهید. قالب حاوی خمیر کوکی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. ⭕️مخلوط چیزکیک: در یک کاسه عمیق، پنیر خامه‌ای، ماسکارپونه، شکر ووانیل را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی آن‌ها را درون مخلوط چیزکیک تا کنید. ⭕️پخت: قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید.مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید. چیزکیک لوتوس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می‌کند. @ayda_cake_bsk کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک بلوبری
نهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری😍 ‏@ayda_cake_bsk ⭕️خمیر کراست: ۱۷۵گرم:بیسکویت ۱۵۰گرم:کره ⭕️مخلوط بلوبری: ۲۵۰گرم:بلوبری (تازه) ۹۰گرم:شکر ⭕️مخلوط چیزکیک: ۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه ۸۰۰گرم:پنیرخامه‌ای ۱۵۰گرم:شکر ۸گرم:وانیل ۴۵گرم:نشاسته ذرت ۳عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️گاناش: ۱۲۵گرم:شکلات سفید ۵۰میلی‌لیتر:خامه ✅دستورالعمل: ⭕️کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویت‌های ماریا را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید ⭕️یک قالب کمربندی بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر کراست را به طور مساوی روی کف قالب پخش کنید و با ته قاشق آن را محکم فشار دهید. قالب را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید. ⭕️بلوبری و شکر را در یک تابه روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و به مدت ۷-۱۰ دقیقه بجوشانید. به طور مرتب هم بزنید.یک کاسه بردارید و یک الک روی آن قرار دهید. مخلوط بلوبری را از طریق الک بریزید و با یک لیسک یا قاشق فشار دهید تا تفاله باقی بماند. سپس شربت بلوبری را داخل یک قیف شیرینی‌پزی بریزید. کنار بگذارید. ⭕️مخلوط چیزکیک: ماسکارپونه، پنیر خامه‌ای، شکر و شکر وانیلی را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید تا ترکیب شوند.نشاسته ذرت را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی روی کاسه بشکنید.به آرامی تخم مرغ‌ها را با لیسک درون مخلوط چیزکیک تا کنید. ⭕️لایه‌های چیزکیک: نصف مخلوط چیزکیک را در یک کاسه جداگانه بریزید. ۸۰ گرم شربت بلوبری اضافه کنید و تا کنید.مخلوط بلوبری را داخل یک قیف شیرینی‌پزی ریخته و کنار بگذارید. باقیمانده مخلوط چیزکیک (حدود ۷۰۰ گرم) را به طور مساوی روی خمیر کراست پخش کنید. سپس یک لایه از مخلوط بلوبری را روی آن بریزید و آن را با مخلوط چیزکیک بلوبری بپوشانید. این را به طور مساوی پخش کنید. ⭕️چیزکیک بلوبری را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها سفت شوند، بپزید. مرکز باید کمی بلرزد. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در آن بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می‌کند. ⭕️خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. تکه‌های شکلات سفید را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بماند. سپس مخلوط کنید تا صاف شود. گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک پخش کنید.بلافاصله مقداری شربت بلوبری روی آن بریزید و از یک خلال دندان تزین کنید. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
باسلام خدمت مخاطبان عزیز اطلاعیه به دنبال سوله یا زیر زمین به متراژ ۲۰۰ متر یا بالاتر در مشهد هستیم برای راه اندازی باشگاه در محدوده👇 بلوارسجاد،فرامرز ،فردوسی ،امامت ،توس هستیم دوستانی که ملکی با این شرایط دارند لطفا به این آیدی مراجعه کنند👇 @Sajad_boxing
چیز کیک بلوبری
نهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری😍 ‏@ayda_cake_bsk ⭕️خمیر کراست: ۱۷۵گرم:بیسکویت ۱۵۰گرم:کره ⭕️مخلوط بلوبری: ۲۵۰گرم:بلوبری (تازه) ۹۰گرم:شکر ⭕️مخلوط چیزکیک: ۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه ۸۰۰گرم:پنیرخامه‌ای ۱۵۰گرم:شکر ۸گرم:وانیل ۴۵گرم:نشاسته ذرت ۳عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️گاناش: ۱۲۵گرم:شکلات سفید ۵۰میلی‌لیتر:خامه ✅دستورالعمل: ⭕️کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویت‌های ماریا را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید ⭕️یک قالب کمربندی بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر کراست را به طور مساوی روی کف قالب پخش کنید و با ته قاشق آن را محکم فشار دهید. قالب را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید. ⭕️بلوبری و شکر را در یک تابه روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و به مدت ۷-۱۰ دقیقه بجوشانید. به طور مرتب هم بزنید.یک کاسه بردارید و یک الک روی آن قرار دهید. مخلوط بلوبری را از طریق الک بریزید و با یک لیسک یا قاشق فشار دهید تا تفاله باقی بماند. سپس شربت بلوبری را داخل یک قیف شیرینی‌پزی بریزید. کنار بگذارید. ⭕️مخلوط چیزکیک: ماسکارپونه، پنیر خامه‌ای، شکر و شکر وانیلی را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید تا ترکیب شوند.نشاسته ذرت را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی روی کاسه بشکنید.به آرامی تخم مرغ‌ها را با لیسک درون مخلوط چیزکیک تا کنید. ⭕️لایه‌های چیزکیک: نصف مخلوط چیزکیک را در یک کاسه جداگانه بریزید. ۸۰ گرم شربت بلوبری اضافه کنید و تا کنید.مخلوط بلوبری را داخل یک قیف شیرینی‌پزی ریخته و کنار بگذارید. باقیمانده مخلوط چیزکیک (حدود ۷۰۰ گرم) را به طور مساوی روی خمیر کراست پخش کنید. سپس یک لایه از مخلوط بلوبری را روی آن بریزید و آن را با مخلوط چیزکیک بلوبری بپوشانید. این را به طور مساوی پخش کنید. ⭕️چیزکیک بلوبری را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها سفت شوند، بپزید. مرکز باید کمی بلرزد. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در آن بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می‌کند. ⭕️خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. تکه‌های شکلات سفید را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بماند. سپس مخلوط کنید تا صاف شود. گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک پخش کنید.بلافاصله مقداری شربت بلوبری روی آن بریزید و از یک خلال دندان تزین کنید. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید یه اعترافی بکنم 🥹🥹 @home_nasrin @home_nasrin اسمش ادمو یاد شیر برنج میندازه ، ولی نتیجه ش متفاوت و جذابه 🥰 بهت پیشنهاد میدم حتماا امتحانش کنی ، پس سیوش کن که گمش نکنی 😍 مواد لازم 👇🏻👇🏻 شیر : یک پیمانه ✅ پودر نارگیل : ۱۶۰ گرم ✅ تخم مرغ : ۳ عدد ✅ شکر : سه چهارم پیمانه ✅ روغن : یک پیمانه ✅ برنج شسته شده ایرانی و معطر : یک پیمانه ✅ وانیل : ۱/۲ ق چ خ ✅ بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری ✅ 🍚 برنج شسته شده رو ۳ الی ۴ ساعت داخل شیر خیس کنید و حتماا بذارید داخل یخچال که خراب نشه و بعد داخل مخلوط کن بریزید و حسابی میکس کنید تا دونه های بریج کاملا له بشه بعد بقیه مواد رو به برنج و شیر میکس شده اضافه کنید داخل میکسر❌ حتماا دقت کنید که برنج کامل میکس بشه که دونه های برنج زیر دندون نیاد و بافت کیکتون کاملا نرم و اسفنجی بشه در غیر این صورت موقع سرو دونه های برنج زیر دندون حس میشن ❌ مواد رو داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دهید 😍👌🏻 @home_nasrin @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کار حرفه ای کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
رسپی کیک یزدی کارگاهی🤩🧡 شکر ۲ک گ تخم مرغ ۳۰عدد آب ۱/۵۰۰ک گ روغن مایع ۱/۵۰۰ک گ شربت ۲۰۰گ آرد ضعیف قنادی ۳ک گ ۲ق غ خ بکینگ پودر وانیل یک ق غ خ نمک میوه یک ق غ اسانس هل یک در ✅مرحله اول. ۲۰دقیقه زیر دستگاه دور متوسط ✅مرحله دوم آب و همراه اسانس و شربت ترکیب شده. بهش اضافه بشه دنده یک به مدت ۲دقیقه ✅مرحله سوم مواد خشک الک شده بهش بهش اضافه شه دنده یک بزنه ۳ دور ✅مرحله چهارم روغن مایع بعد از آرد اضافه بشه ترکیب شد به مدت ۳دقیقه دور تند بزنه ✅بعد از ترکیب شدن کامل مواد قیف بزنید درجه حرارت ۲۵۰ مدت زمان ۳۰الی۳۵دقیقه تا یه دست پخته بشه نوش جان❤️🌹🙏 . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی پایه نارگیل🥥👨🏻‍🍳 رسپی شیرینی نارگیلی 😍👇 یک لیوان شکر معادل ۱۸۰گ یک لیوان پودر نارگیل. چرب معادل ۱۰۰گ نصف لیوان روغن مایع. معادل ۹۵گ دو عدد سفیده تخم مرغ آب لیمو. یه ق غ خ مواد کیک شکلاتی: ۲ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع پودر کاکائو ۲ق غ خ آرد ۲لیوان بکینگ پودر ۱ق چ خ ❌نکته❌👇 ✅قبل از آماده شدن نارگیل باید خمیر کیک شکلاتی آماده کنید ✅درجه فر حداقل ۴۵دقیقه زمان داره بستگی ب فر شما داره ✅یه قاشق آبلیمو به نارگیلی اضاف کنید بعداز روغن مایع -حمایت از پست فراموش نکنید نوش جانتون❤️🌹🙏 . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯