فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو هوای گرم تابستون بستنی خیلی میچسبه😜😍
فقط کافیه یبار خودت تو خونه #بستنی کیم درست کنی دیگه از بیرون نمیگیری چون واقعا خوشمزه میشه😋
@ashpazi_3soott
@ashpazi_3soott
مواد لازم برای ۶ تا بستنی
🌱شیر دو پیمانه
🌱شکر نصف پیمانه
🌱نشاسته ذرت ۱ ق غ
🌱نشاسته گندم ۱ ق غ
🌱خامه ۳ ق غ
🌱وانیل کمی
🌱شکلات ۱۵۰ گرم
🌱روغن مایع دو ق غ
شیر و شکر و نشاسته ذرت و نشاسته گندمو روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد خامه رو اضافه کنید و در اخر وانیل ، تا مایع بستنی گرمه داخل قالبتون بریزید و بعد از خنک شدن ۷ الی ۸ ساعت داخل فریزر قرار بدید بعد از اینکه بستنی اماده شده تو شکلات ذوب شده بزنید و تو ظرف در بسته لابلای کیسه فریزر قرار بدید و در فریزر نگهداری کنید
میتونید کمی پودر کاکائو یا نسکافه به دلخواه به مایع بستنی اضافه کنید
🥰🥰🥰
@ashpazi_3soott
@ashpazi_3soott
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
کیک موزاییکی
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹بیسکویت پتی بور2بسته
🌹خامه صبحانه دو بسته 400میلی لیتر
🌹شکلات تلخ 100گرم
🌹شکلات شیری 100گرم
🌹پسته یک پیمانه (اختیاری)
🌹شکلات تخته ای بنماری شده برای داخل قالب400گرم
نکنه ها👇👇👇
🍁🍁بیسکویت ها رو با دست خورد کنید.
🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم بعد بهش شکلات ها رو اضافه کنید. اجازه بدید کامل حل بشه و از دما بیوفته.
🍁🍁مواد شکلاتی را روی بیسکویت ها بریزید بهش پسته ها رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
🍁🍁شکلات ها رو بنماری کنید بعد داخل قالب سیلیکون بریزید و تمام اطراف قالب رو کاور کنید بعد بذارید فریزر. این کار رو دوبار انجام بدید.
🍁🍁وقتی شکلات کامل خودشو گرفت از مواد داخل قالب رو پر کنید بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه.
🍁🍁به آرامی از قالب جدا کنید و با میوه و شکلات دیزاین کنید.
🍁🍁برای بنماری کردن شکلات برای کاور قالب چند قاشق خامه اضافه کنید تا موقع جدا کردم کاکائو نشکنه.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون_خوشمزه 🍨😋👌
🎈برای درست کردن معجون بستنی وانیلی رو به همراه ۳ ق غ خ خامه فرم گرفته یا خامه ی صبحانه و مقداری خرمای بدون هسته و مغزیجات ( من از پسته ، بادوم هندی ، فندق ، گردو و بادوم استفاده کردم ) و کنجد و یه دونه موز مخلوط کنید و معجون آماده اس بعد با مغزیجات و موز تزیین کنید
از پودر نارگیل و عسل هم میتونید استفاده کنید
Zahraaa_lifestyle منبع پیج
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیم یار قدیمیه ما دهه شصت و هفتادیی ها😋
حتی بدون قالب هم میتونی راحت درستش کنی 😍
@ideal.ashpazi
@ideal.ashpazi
By👇👇👇
@maede_mamane_amiron
🍦مواد لازم برای ۶تا بستنی کیم:
۲لیوان شیر
۲ ق غ خامه صبحانه
۱ ق غ نشاسته ذرت
۱ ق غ نشاسته گندم
نصف لیوان شکر
۱ ق چ وانیل
شکلات تخته ای
کمی روغن مایع
شیر ، نشاسته ها و خامه و شکر رو باهم مخلوط میکنیم ، میزاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا نشاسته ها باز بشن و مواد غلظت پیدا کنه، ۳۰ دقیقه با حرارت کم باید هم بزنیم ، در اخر زیر گاز و خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم .
مواد که کمی از حرارت افتاد میریزیم داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی یا لیوان یک بار مصرف و ۸ ساعت میزاریم تو فریزر.
برای رویه شکلاتی شکلات تخته ای رو به همراه کمی روغن مایع میزاریم روی حرارت کتری تا بنماری بشه و اب بشه بعد بستنی سرد و داخلش فرو میبریم شکلات زود میبنده .
❌میتونید داخل مواد پودر کاکائو هم بزنید که دبل چاکلت بشه
❌میتونید تو مواد شکلاتی کمی بادام زمینی خرد شده یا مغزیجات بریزید که مگنوم بشه🤤
اگر این آموزش و دوست داشتی قلب و قرمز کن و بفرست برای اونایی که عاشق بستنی هستن😍
#بستنی_خونگی #بستنی_کیم
#بستنی #بستنی_سنتی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو هوای گرم تابستون بستنی خیلی میچسبه😜😍
فقط کافیه یبار خودت تو خونه #بستنی کیم درست کنی دیگه از بیرون نمیگیری چون واقعا خوشمزه میشه😋
@ashpazi_3soott
@ashpazi_3soott
مواد لازم برای ۶ تا بستنی
🌱شیر دو پیمانه
🌱شکر نصف پیمانه
🌱نشاسته ذرت ۱ ق غ
🌱نشاسته گندم ۱ ق غ
🌱خامه ۳ ق غ
🌱وانیل کمی
🌱شکلات ۱۵۰ گرم
🌱روغن مایع دو ق غ
شیر و شکر و نشاسته ذرت و نشاسته گندمو روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد خامه رو اضافه کنید و در اخر وانیل ، تا مایع بستنی گرمه داخل قالبتون بریزید و بعد از خنک شدن ۷ الی ۸ ساعت داخل فریزر قرار بدید بعد از اینکه بستنی اماده شده تو شکلات ذوب شده بزنید و تو ظرف در بسته لابلای کیسه فریزر قرار بدید و در فریزر نگهداری کنید
میتونید کمی پودر کاکائو یا نسکافه به دلخواه به مایع بستنی اضافه کنید
🥰🥰🥰
@ashpazi_3soott
@ashpazi_3soott
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#پیراشکی_شکلاتی_ساده 👩🏻🍳پارت اول
🍩۱ ق. غ سر پر خمیر مایه
🍩رو با ۱/۴لیوان شیر ولرم (حدود ۳ الی ۴ ق. غ)
🍩و ۱ ق. غ شکر
🍩۱ تخم مرغ
🍩۳ ق. غ شکر
🍩۲/۳ لیوان شیر ولرم
🍩۲لیوان آرد
🍩۱ ق. چ بیکینگ پودر
🍩۲ الی ۲/۵ق. غ سر پر پودر کاکائو
باهم الک کنید (بهترِ ک ۲ بار الک بشه)
🍩۲ ق. غ روغن اضافه کنید
Itssneedneedمنبع پیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#پیراشکی_شکلاتی_ساده 👩🏻🍳پارت دوم
Itssneedneedمنبع پیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک خوشگل و لاکچری که به بکشی به چشم 😁
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#چیز_بستنی_مهشید 🧑🏻🍳پارت اول
۳۰۰ گرم توت فرنگی
۱ ق غ سر پر خامه صبحانه
پنیر ماسکارپونه ۱۱۰ گرم (نصف یک بسته)
خامه فرمگرفته ۱۸۰ گرم
شکر ۵ق غ سر پر
توت فرنگی خورد شده ۴تا۵عدد
Mahshid taherkhanii منبع پیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی کوکی ۲۱
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯