هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مخملی
بخش اول
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مخملی
بخش دوم
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍
دستور کیک عصرونه به روش قنادی
دستور کارگاهی
سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ
شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ
آرد ۱/۵۰۰ ک گ
روغن مایع ۱ک گ
زرده ۶۰۰گ
شربت بار ۲ق م خ
بکینگ پودر ۱ق م خ
وانیل به اندازه
رسپی خونگی 👇
سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ
شکر ۲۸۰گ
روغن مایع ۲۰۰گ
آرد قنادی ۳۰۰گ
زرده تخم مرغ ۱۲۵گ
شربت بار ۱ق م خ
وانیل به اندازه
بکینگ پودر ۱ق م خ
❌نکات مهم کیک❌
✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه
✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه
✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه
✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین
✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین
اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کوکی نسکافه ای
👇
کره ۱۸۰گرم
شکر قهوه ی۱۸۰گرم
آرد ۴۰۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
شکلات چیپسی ۹۰گ رم
بکینگ پودر ۱ق م خ
وانیل دلخواه
نسکافه دم شده ۱ق چ خ
دستور کارگاهی
کره ۹۰۰گ
شکر قهوی ۹۰۰گ
تخم مرغ ۸عدد
شکلات چیپسی کارات ۴۰۰گ
نسکاف دم شده اندازه ۵ق پ
بکینگ پودر ۱ق
وانیل دلخواه
آرد ۱۹۰۰ کیلو گرم
❌نکات مهم کوکی❌
✅مرحله اول باید کوکی شما زیاد پوک بشه ✅
حداقل زمان پوک شدن باید بار۳خمیرو زیرو رو کنید تا یه دست سفید بشه
✅بعد از قاطی کردن آرد حداقل به مدت یک سال استراحت بدین
تایم فر قنادی ۱۲الی ۱۵دقیقه زمان میبره دقت کنید
اینم از کوکی نسکافه دوستای عزیزم
نکات رو با دقت انجام بدین
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این آموزش، یاد میگیری که چطور یه پاپیون فوندانتی خوشگل و شیک برای تزیین کیک و شیرینی هاتون درست کنید🎀🎀
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇
@cakeyousef
🔴کیک یوسفی ها پست رو ذخیره کنید که خیلی به کارتون میاد
@cakeyousef
مواد لازم کیک شیفون شکلاتی پایه مناسب خامه کشی
🔴مواد به ازای یک تخم مرغ👇
تخم مرغ 1 عدد
آرد 32 گرم
شکر 30 گرم
نشاسته ذرت 5 گرم
پودر کاکائو 3 گرم
آب یا شیر 5 گرم
روغن مایع 15 گرم
بکینگ پودر 1 گرم
====================
🟢مواد لازم شش تخم مرغ قالب ۲۰
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۹۲ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر کاکائو ۱۸ گرم
آب یا شیر ۳۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
بکینگ پودر ۶ گرم
دمای پخت ۱۸۰ درجه
تایم پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک تک شاخ
تم اسب تک شاخ یکی از تم های پرطرفدار هست که تقریبا پای ثابت کیک های تولد بچه های عزیز هست.
تو این آموزش روش بسیار ساده و برای اجرای این تم جذاب رو آموزش میبینیم.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه اطلاعات اینجاس دوست خوبم👇🏻
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅مواد لازم:
۱ بسته خمیر پفکی
۱ عدد تخم مرغ (برای رومال)
۲۰۰ گرم پنیر خامهای
۱ قاشق غذاخوری پر سر از کرم لوتوس
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
۳۰۰ گرم خامه صبحانه
کرم لوتوس اضافی (برای ذوب کردن و تزئین)
بیسکویت لوتوس خرد شده (برای تزیین)
⭕️طرز تهیه:
_آماده سازی خمیر پفکی:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۳۹۲ درجه فارنهایت) روشن کنید.
خمیر پفکی را به شکل دلخواه برش بزنید.
خمیرهای بریده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید.
خمیر را با رومال تخم مرغ رومال کنید.
به مدت ۸-۱۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا پف کند و طلایی شود.
از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.
تهیه مواد میانی پنیر خامهای:
_در یک کاسه، ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای، ۱ قاشق غذاخوری پر از کره بیسکوف و ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود.
۳۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد میانی صاف و خامهای شوند.
_مونتاژ دسر:
بعد از اینکه خمیر پفکی خنک شد، هر قطعه را به صورت افقی از وسط نصف کنید.
نیمه های پایین را با مواد میانی پنیر خامهای پر کنید.
کرم لوتوس ذوب شده را روی مواد میانی پنیر خامه ای بریزید.
بیسکویت خرد شده را روی خامه و کرم لوتوس ذوب شده بپاشید.
نیمه های بالایی خمیر پفکی را روی آن قرار دهید.
کرم لوتوس ذوب شده بیشتری روی آن بریزید و با بیسکوف خرد شده بیشتری تزئین کنید.
نوش جان🌹
دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😍😉
@maryamgolifood
چیز کیک نارگيل بدون پخت
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹بیسکویت 100گرم
🌹پودر نارگيل 30گرم
🌹کره آب شده 50گرم
🌹شیر نارگيل غلیظ شده 70گرم(جایگزین شیر عسلی)
نکته ها 👇👇👇👇👇
🍁حتما داخل قالب 18 طلق بذارید
🍁بیسکویت رو خورد کنید با پودر نارگيل و کره مخلوط کنید شیر نارگيل غلیظ شده رو بهش اضافه کنید باهم ترکیب کنید بعدش داخل قالب بریزید و روش رو صاف کنید بذارید یخچال.
برای کرم پنیری 👇👇👇
🌹ماست یونانی 400گرم
🌹پنیر ماسکارپونه 175گرم
🌹شیر نارگيل غلیظ شده 60گرم
🌹ژلاتین 10گرم
🌹خامه قنادی 180گرم
نکته ها👇👇👇👇
🍁ژلاتین رو به همراه نصف پیمانه آب بنماری کنید.
🍁ماست یونانی رو به همراه ماسکارپونه خوب مخلوط کنید بعدش شیر نارگيل غلیظ شده رو بهش اضافه کنید مخلوط کنید.بعد ژلاتین رو بهش اضافه کنید
🍁خامه قنادی رو جدا بزنید تا فرم بگیره. همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید بعدش بریزید روی لایه اول بذارید یخچال تا ببنده.
🍁شیر نارگيل غلیظ شده مانند همون شیر عسلی آماده میشه فقط بجای شیر ساده از شیر نارگيل استفاده کنید. آماده هم داخل فروشگاه ها هست.
برای لایه آخر 👇👇👇
🌹شکلات 200گرم
🌹خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب بشه بعد بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنید وقتی کامل آب شد بذارید از حرارت بیوفته و بعدش روی دسر ازش استفاده کنید.
🍁حتماً روی گاناش رو صاف کنید تا دسرتون شیک تر باشه.
🍁اگه دوست داشتید برای تمیزی روی کار پودر کاکائو الک کنید روی لایه آخر.
🍁دسر باید 12ساعت توی یخچال بمونه.
🍁دیزاین روش کاملا سلیقه ای هست
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
کیک ژله 🍰🎂
درست کردنش راحت فقط کمی حوصله میخواد 😉
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
لایه صورتی👇👇
🌹ژله ی توت فرنگی یک بسته
🌹شکر 200گرم (به دلخواه شیرینی رو تنظیم کنید)
🌹آب 1200میلی لیتر
لایه سفید رنگ 👇👇
🌹پودر ژله آلوئه ورا یک بسته
🌹شکر 80گرم
🌹شیر400گرم
🌹آب 250گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁هررنگ ژله رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بنماری کنید.
🍁🍁بذارید کمی از دما بیوفته بعد لایه لایه توی قالب مورد نظر بریزید.
🍁🍁حتما لایه قبلی ببنده بعد لایه بعدی رو اضافه کنید.
🍁🍁اگه ژله ها توی قابلمه سفت شدن مجدد روی حرارت ملایم گرم کنید.
🍁🍁بعد از کامل شدن کیک ژله حتما یه شبانه روز توی یخچال قرار دهید.
🍁🍁دیزاین روش هم از خامه قنادی و ژله گیلاس استفاده کنید.
🍁🍁برای ژله ی گیلاس از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
چیز کیک پسته (تکنفره)
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم
🌹پنیر خامه ای 175گرم
🌹خامه قنادی 100گرم
🌹کرم پسته دو قاشق غذاخوری
🌹بیسکویت 150گرم
🌹کره 40گرم
🌹کرم پسته 200گرم
نکته ها👇👇👇
🍁🍁پنیر ماسکارپونه به همراه پنیر خامه ای و خامه قنادی و کرم پسته خوب باهم مخلوط کنید تا کرم پنیری یکدستی به شما بده.
🍁🍁بیسکویت رو پودر کنید بهش کره رو اضافه کنید (اگه دلتون خواست کمی نرم تر بشه دوقاشق شیر بهش اضافه کنید)
🍁🍁توی لیوان سرو اول از لایه بیسکویت استفاده کنید خوب روشو صاف کنید. بعد مواد پنیری بریزید روش رو صاف کنید برای لایه آخر کرم پسته استفاده کنید.
🍁🍁برای دیزاین هم از پسته خورد شده و کامل بههمراه گل رز خشک شده استفاده کنید.
🍁🍁حتما چند ساعت بذارید داخل یخچال.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽