فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
((دوستای گلم به جای فر من گفتم توی یخچال باعرض پوزش. لایه ی دوم باید توی فر پخته بشه)) 🙏🙏
چیز کیک کادایف و پسته🥮
مواد لازم :
🌹بیسکویت 150گرم
🌹پسته خورد شده 50گرم
🌹کره 135گرم
برای کرم پنیری 👇👇👇
🌹پنیر خامه ای 800گرم
🌹پودر شکر یا پودر قند 150گرم
🌹وانیل 8گرم
🌹نشاسته ذرت 40گرم
🌹تخممرغ 3عدد
🌹کادایف 50گرم
🌹کره 20گرم
🌹کرم پسته 150گرم
برای گاناش 👇👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹خامه 45گرم
نکته
🍁پنیر خامه ای به همراه پودر شکر یا پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کنید. سپس نشاسته ذرت رو اضافه کنید هم بزنید بعد تخممرغ رو دونه دونه اضافه کنید و به آرومی مخلوط کنید.
🍁🍁بیسکویت رو خورد کنید پسته خورد شده و کره رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید (اگه پایه چیز کیک رو نرم تر دوست دارید 2قاشق شیر اضافه کنید). مواد آماده رو توی قالب کمربندی بریزید روشو صاف کنید بعدش مواد پنیری رو اضافه کنید بذارید داخل فر تا کامل پخته بشه. بعد از پخت یک ساعت توی فر خاموش بمونه.
🍁🍁دمای فر از قبل گرم شده(350درجه فارنهایت) 125درجه به مدت60تا 65دقیقه بمونه حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره.
🍁🍁کادایف رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید به همراه کره توی تابه تفت بدید تا قهوه ای بشه بعد حرارت رو خاموش کنید و کرم پسته رو اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بریزید روی دسر بذارید یخچال بمونه.
🍁🍁برای گاناش خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات تخته ای سفید رو اضافه کنید وقتی کامل رقیق شد بریزید روی دسر و مجدد بذارید یخچال تا کامل ببنده. دیزاین روی دسر کاملا سلیقه ای هست با خامه قنادی و تکه های شکلات و میوه ها انجام بدید.
35.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگچه مشهدی
این ترکیب واقعا برنده س 😋
🔺مواد لازم:
برنج ۱پیمانه
شیر ۵ لیوان 🥛
شکر یک لیوان🍚
گلاب یک سوم لیوان
عرق هل یک سوم لیوان
کره ۴۵ گرم 🧈
زعفران غلیظ کمی
🔺نکات مهم:
۱. اگر از برنج نیمه استفاده کنین بهتره البته میزان شیر کمتر میشه
۲. برای درست کردن عرق هل نصف نصف قاشق غذاخوری پودر هل رو با اب جوش مخلوط کنید و بذارید دم بکشه و بعد از صافی رد کنید.
در زمان پخت برنج با شیر هر ۳ تا ۵ دقیقه برنج رو هم بزنید که ته نگیره.
امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرید
نوش جونتون باشه
#دیگچه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمرین با ماسوره
تمرین ماسوره کاری 🎂
ماسوره صدفی کوچک و بزرگ
ماسوره m1
ماسوره d2
ماسوره رزت
ماسوره برگ بزرگ و متوسط
@videocake.new
@videocake.new
اگه از اکسپلور میبینی حتما پیجمون رو فالو کن تا پست های قبلی و بعدی رو از دست ندی ❤🎂
#ماسوره #ماسوره_خامه_کشی
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🍬کرم لوتوس 20گرم(طرح اوليه)
🍬شکلات سفید 300گرم
برای داخل ترافل 👇👇👇
🍬کره 20گرم
🍬کادایف 30گرم
🍬کرم لوتوس 170گرم
نکته ها 👇👇👇
🍫🍫کرم لوتوس برای داخل قالب رو بنماری کنید بعدش توی قیف بریزید و هر مدل که دوست دارید طراحی کنید. بعدش بذارید یخچال تا منسجم بشه.
🍫🍫شکلات سفید رو آب کنید از دما که افتاد داخل قالب و اطرافش رو کاور کنید بذارید یخچال تا خودشو بگیره.
🍫🍫برای داخل ترافل کادایف رو خورد کنید به همراه کره توی تابه تفت بدید طلایی که شد کرم لوتوس رو بهش اضافه کنید. وقتی یکدست شد و از دما افتاد یک سوم دیگه از قالب رو باهاش پر کنید. حتما مواد رو وسط قالب بریزید اجازه بدید اطرافش با شکلات پوشش داده بشه. بذارید یخچال خنک بشه و خودشو بگیره.
🍫🍫شکلات سفید باقی مانده رو گرم کنید روی لایه دوم بریزید و قشنگ روی قالب رو صاف کنید بذارید یخچال 12ساعت بمونه. بعدش بهراحتی از قالی جدا میشه.
🍫🍫شما میتونید برای بنماری کردن شکلات از دو قاشق روغن یا خامه صبحانه استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی تو کپشن 👇
🎂🥮🥞🍰
شکلات : ۱ کیلوگرم
گلوکز : ۵۴۰ گرم
رنگ پودری سفید
منبع
cake.baman
توضیحات : شکلات رو بن ماری کنید و به دمای ۳۲ برسونید و رنگش رو اضافه کنید (تقریبا به ازای هر یک کیلو یک قاشق ) و با استفاده از بلندر رنگ رو با شکلات کامل ترکیب کنید . گلوکز در دمای محیط رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید .
هر سوالی داشتید تو کامنت یا دایرکت بپرسید
#آموزش_خمیرشکلات
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن گل شیپوری 🌹
@cake baman
نکته : برای اینکه گل ها حالتشون حفظ بشه من از خمیر شکلات درست کردم.
🎂🥮🍰🧁
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋
@recepi_khas
@recepi_khas
من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن
مواد لازم
250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید.
روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی
صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋
اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی چوبی خونگی بدون یخ
🔶️مواد لازم :
🔵 هر پیمانه رو 240ML در نظر میگیریم 🔵
- شیر: 500 گرم یا 2 پیمانه یا نیم کیلو
- شکر: 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
- پودر شیرخشک: 50 گرم یا نصف پیمانه (جایگزینش: آرد برنج ، پودرآب پنیر ، از هر مدل شیرخشکی که دوست داشتی استفاده کن)
- خامه صبحانه: 250 گرم یا یک پاکت + یکچهارم پاکت ( وزن روی جلدش رو بخونید )
- بیسکویت خرد شده: 60 گرم یا حدود دوسوم پیمانه
☆ برای روکش شکلاتی:
- شکلات: 80 گرم ، رَنده شُدَش حدودا سهپنجم پیمانه
- روغن مایع: 20 گرم یا 1 ق.غذاخوری + 1 ق.چایخوری
- آجیل خرد شده: 30 گرم
☆ چوب بستنی : از سوپر مارکتها ، لوازم قنادی ، مغازه ظروف یکبار مصرف و داروخانه ها میتونید تهیه کنید .
🔸️طرز تهیه:
شیر ، شکر ، خامه صبحانه و پودر شیر خشک رو توی قبلمه خوب هم بزن و یکدست کن
بعدش حرارت متوسط رو روشن کن وقتی داشت گرم میشد بیسکویت خرد شده رو بهش اضافه کن و به هم زدن ادامه بده تا جایی که غلیظ بشه .
کف قالب مدنظرت ، کاغذ روغنی یاسلفون و پلاستیک بذار .
مایع بستنی رو توی قالب بریز و چوب بستی ها رو قرار بده و بذارش فریزر . وقتی خودشو گرفت از قالب بیرون بیار و برشش بزن .
برای روکش بستنی ، شکلات و روغن مایع رو در کاسه ای بریز .
یه کاسه بزرگتر بیار و داخلش آبجوش بریز .
کاسه شکلات رو بذار داخل کاسه آب جوش و شکلات رو هم بزن تا کامل ذوب بشه .
بعدش آجیل رو بهش اضافه کن.
بستنی رو بزن داخل شکلات ..چون بستنی سرده ، روکش شکلاتیش زود سفت میشه .
❤️نوش جان❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم این خرس های کوچولو رو با یکم شیر گرم بخوریم 😍
@recepi_khas
@recepi_khas
سیو کن بعدا درستش کنی✅️
مواد لازم برای استارتر
15 گرم خمیر مایه (فعال و قوی)
45 گرم آرد نان
20 گرم آب
شکر 8 گرم
مواد لازم برای 👇
*خمیر*
آرد 115 گرم
شکر 10 گرم
نمک 2 گرم
شیر 80 گرم
10 گرم کره بدون نمک
کل مقدار استارتر آماده شده
طرز تهیه
➡️ اول استارتر را آماده کنید و وقتی سه برابر شد، حدود ۷ تا ۸ ساعت در دمای ۲۷ تا ۲۸ درجه سانتیگراد زمان لازم دارد
➡️ همه چیز را به جز کره مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و قوام بیاید.
➡️ کره را اضافه کنید و ورز دهید تا کره کاملا مخلوط شود و خمیر به تست پنجره برسد.
➡️ خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای 28 درجه سانتیگراد استراحت دهید
➡️ خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید وزن هر کدام را بین 7 تا 8 گرم بگیرید
➡️ به شکل یک توپ صاف بغلتانید، ۲ توپ کوچک را به عنوان گوش روی آن بچسبانید
➡️ استراحت آخر در دمای 28 درجه سانتیگراد به مدت 2 تا 3ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر 1.5 برابر شود.
➡️ در دمای 165 درجه سانتیگراد به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزید
➡️ با شکلات آب شده تزینن کنید. و ازآن لذت ببرید!
نوش جان❤️
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی مارشمالو😍👇
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
فقط کافیه یکبار بار موادش رو درست کنی که بعد با قالب های فانتزی که میگیری کلی طرح های با نمک باهاش درست کنی خیلی جذاب میشه😍😍😍
صد میلی لیتر آب + بیست گرم پودر ژلاتین را به مدت ده دقیقه بگذارید تا پف کند.
صد میلی لیتر آب + چهارصد گرم شکر را به جوش آورده و ده دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشانید.
سپس همه چیز را با یک قاشق چایخوری خمیر وانیلی و رنگ خوراکی در مخلوط کن با بالاترین درجه حداقل به مدت ده دقیقه مخلوط کنید.
برای پاشیدن و برای زیر:
صد گرم آرد ذرت، صد گرم پودر قند.
سپس به مدت حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید.
آرد ذرت و پودر قند فقط برای این است که مارشمالو بعداً از روی پایه جدا شود و مارشمالو به انگشتان شما نچسبد.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽