eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی مارشمالو😍👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ فقط کافیه یکبار بار موادش رو درست کنی که بعد با قالب های فانتزی که میگیری کلی طرح های با نمک باهاش درست کنی خیلی جذاب میشه😍😍😍 صد میلی لیتر آب + بیست گرم پودر ژلاتین را به مدت ده دقیقه بگذارید تا پف کند. صد میلی لیتر آب + چهارصد گرم شکر را به جوش آورده و ده دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشانید. سپس همه چیز را با یک قاشق چایخوری خمیر وانیلی و رنگ خوراکی در مخلوط کن با بالاترین درجه حداقل به مدت ده دقیقه مخلوط کنید. برای پاشیدن و برای زیر: صد گرم آرد ذرت، صد گرم پودر قند. سپس به مدت حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید. آرد ذرت و پودر قند فقط برای این است که مارشمالو بعداً از روی پایه جدا شود و مارشمالو به انگشتان شما نچسبد. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای توت فرنگی 😍 @recepi_khas @recepi_khas مواد لازم برای پوسته پای آرد قنادی 335 گرم شکر 30 گرم کره 165 گرم 105-110 گرم آب یخ کمی نمک مربای توت فرنگی 3/4 پیمانه 750 گرم توت فرنگی تازه آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند. کره سرد خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند سپس کم کم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود خمیر را به یک سطح کار تمیز منتقل کنید و خمیر را به صورت توپ جمع کنید (خمیر را ورز ندهید). خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید خمیر پای سرد شده را باز کنید. خمیر را با احتیاط داخل قالب پای قرار دهید. مربای توت فرنگی را داخل پوسته بریزید. روی آن را با توت فرنگی ورقه شده بریزید. خمیر باقیمانده را باز کنید. خمیر را با استفاده از قالب قلبی کوچک برش دهید. خمیر برش خورده را با دقت انتقال دهید و روی آن قرار دهید. روی پای را کمی با قلم مو شیر بمالید. روی آن را می توانید خیلی کم شکر درشت بپاشید. پای را در دمای 210 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. نوش جان ❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندآشپزی منبع پیج Samar.chef اگه تو خونتون فر ندارید و دوست دارین کیک درست کنید براتون اموزش فر های دست ساز و ۳سوته اوردیم😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید فقط با ۳ قلم مواد 😍 منبع پیج @keyfo.cook مواد لازم : خمیر هزارلا عسل ۱ ق غ🍯 گلاب ۱ ق غ مغزیجات پودر قند🍚 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیر مگنولیا منبع پیج @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل ساخت کیک شبیه سازی سیب زمینی @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با آشپز کوچولوی با نمک😍👏 منبع elif.foods @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙