eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه بیداری بین الطلوعین باعث میشه هم کارهای عقب افتاده شخصی و منزل رو انجام بدی هم روحیه خوبی بگیری از بین الطلوعین چه از این بهتر؟پس ساعات بین الطلوعین رو از از دست نده😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی اگه یک غذای حاضری بپزی😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوبی خانگی 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت از وقتی دارم غذاهامو به نیت نذری میپزم همسایه ها سوال میکنن ادویه غذاتو چی میزنی همه ساختمون فقط بوی غذای شماست؟گفتم ادویه هام معمولیه نیتم عوض شده کنار ظرف غذام ایه و ذکر میخونم حتی سعی میکنم روضه ای چند خطی بخونم تا اشک تو چشمم حلقه بزنه واقعا موثره در طعم و عطر غذا😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی اگه یک سیب زمینی تو قابلمه بندازی بپزه😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
بستنی میوه ای 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای فوق العاده خوشمزه و سالم😋👌 @sevin26921 @sevin26921 خب برای درست کردن بستنی‌های میوه ای به مواد اولیه زیر نیاز داریم مواد لازم: میوه دلخواه:حدودا نصف لیوان خامه:دو قاشق غ خ عسل:یک قاشق غ خ برای هر یه طعم بستنی کافیه ❌بازم مقدار عسل بستگی به شیرینی میوه دارد ❌ اگه خواستین رژیمی باشه به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید. همه رو داخل مخلوط کن یا هر وسیله دیگه‌ای که دارید بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه من از انبه,گیلاس و توت فرنگی استفاده کردم پوره‌های آماده رو داخل قالب‌های بستنی بریزید و حداقل به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا ببنده @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
درود بر شما 💫 روش کار با ابزار کاردک و ماسوره گلبرگ 🔆 امیدوارم از این آیتم لذت ببرید 🙏 فیلم پست بعدی👇 منبع omranicake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
مواد لازم: اندازه لیوان 250 میلی (یا پیمانه قنادی) 3 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ، 35 گرم (گندم و یا ذرت فرق نمیکند) 1 لیوان شکر 1 قاشق غذاخوری پر آرد ، 35 گرم رنده پوست لیمو (به دلخواه) 75 گرم کره 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 50 گرم شکلات تلخ نسبت به بزرگی قالب بیسکوییت لیدی فینگر (من 13 عدد استفاده کردم) 1 استکان شیر (استکان کمر باریک ، 100 گرم) طرز تهیه: شیر را داخل قابلمه بریزید. شکر ، نشاسته ، آرد و رنده پوست لیمو (به دلخواه) را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و حالت گلوله نداشته باشد. وقتی خوب هم زدید روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. در حدود 7 الی 8 دقیقه می جوشد و بلافاصله قوام میگیرد. وقتی قوام گرفت کمی بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید. کره و وانیل را بلافاصله داخل کرم گرم بریزید و تا وقتی که کره آب شود خوب هم بزنید. دو عدد کاسه شیشه ای بردارید و داخل یکی پودر کاکائو و 30 گرم شکلات ریز خرد شده بریزید و باقیمانده شکلات خرد شده را داخل کاسه دوم بریزید. 3 و یا 4 ملاقه کوچک از کرم گرم داخل کاسه ها بریزید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود یکی کم رنگ و یکی پر رنگ میشود هر کدام را داخل کیسه فریزر و یا قیف بریزید سر کیسه فریزر را ببرید. داخل ظرفی سلفون بکشید و ابتدا از کرم شکلاتی پر رنگ داخل ظرف و کناره های ظرف با فاصله بریزید. سپس با کرم رنگ روشن در کناره های کرم پر رنگ بزنید. کرم را کمی هم بزنید و داخل ظرف بریزید و با لیسک صاف کنید و مجدد روی کرم طرح پلنگی بدید. سپس بیسکوییت ها را داخل شیر(1 استکان)بزنید و روی کرم بچینید (میتوانید بیسکوییت سبوس دار گندم هم بچینید)روی بیسکوییت را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید اگر عجله دارید 2 ساعت در یخچال نگه دارید ولی توصیه میکنم یک شب در یخچال بماند. سپس از یخچال بیرون آورید و داخل ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید By:masmavi3_mutfakta 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه بیداری بین الطلوعین باعث میشه هم کارهای عقب افتاده شخصی و منزل رو انجام بدی هم روحیه خوبی بگیری از بین الطلوعین چه از این بهتر؟پس ساعات بین الطلوعین رو از از دست نده😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی اگه یک غذای حاضری بپزی😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل سه سوته 🍌🍓🍍🥭 @panizasadi_cook کافیه فقط ۱۵ دقیقه اجازه بدین مزه ها با هم ترکیب بشن و دانه چیا خیس بخوره. اگه تایم داشته باشین و شب قبل بزارید تو یخچال که عالی تر میشه برای صبحانه. @panizasadi_cook جو دوسر پرک دانه چیا عسل 🍯 شیر 🥛 بادوم زمینی از دانه شکلات هم میتونید استفاده کنید میوه دلخواه ( موز، توت فرنگی، انبه،آناناس،سیب و..) حاوی فیبر و مواد مغذی مهم است. می‌تواند در تامین انرژی و حفظ سطح قند خون کودکان کمک کند. می‌تواند بهبود عملکرد گوارش کودکان را تسهیل کند. مصرف آن می‌تواند به کودکان کمک کند تا برای مدت طولانی‌تری سیر بمانند و احساس گرسنگی کمتری داشته باشند @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شربتی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food کیک شربتی با محلبی مواد لازم : 3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک) 1 لیوان شکر نصف لیوان آب داغ 1/5 لیوان آرد 1 ق چ بکینگ پودر وانیل کمی برای شربت : 3 لیوان آب 3 لیوان شکر برای محلبی : 2/5 لیوان شیر 3ق غ آرد 3 ق غ شکر وانیل کمی طرز تهیه : تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33). برای شربت : شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه. برای محلبی : همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم. کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس، نوش جان 😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- ورق رایس پیپر ( بصورت بسته بندی باید از لوازم قنادی ها تهیه کنید) - روغن مایع در تابه ای که قطرش بزرگتر از ورقتون باشه روغن بریزید. روی حرارت بگذارین تا روغن داغ بهش یه تیکه کوچیک از ورق برنج رو داخل روغن بذارید اگر سریع پفکی شد پس دمای روغن مناسبه اولین ورق رو که انداختین داخل روغن، حرارت رو خاموش کنید به سرعت فرم میگیره و از روغن خارج کنید روی دستمال بگذرین تا روغنی بهش نمونه و مابقی ورق ها رو درست کنید اگر حرارت بالا بره این توییل ها تغییر رنگ میدن و به سطح طلایی شدن میرن @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁