هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥
اول سیوش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍
@danyal_cakee
@danyal_cakee
مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی:
خامه فرم گرفته: 200 گرم
پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر
مرسی که قلب سفیدمو قرمز میکنی❤️
مواد لازم کاور مخملی
شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم
روغن 50 قنادی: 500 گرم
روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه
کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه
رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه
از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم
اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپیهای جدید میخوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦
مواد لازم:
- ۶۰۰ گرم کوکیهای اورئو 🍪
- ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈
- ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛
- ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨
- ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯
طرز تهیه:
1. خرد کردن کوکیها: ابتدا کوکیهای اورئو رو ریز خرد کنید.
2. مخلوط کردن با کره: کوکیهای خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید.
3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید.
4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود.
5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکههای خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید.
7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکیهای خرد شده درون قالب بریزید.
8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکیهای خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید.
9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود.
🍴 نوش جان! 😋
نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی
برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرعسلی بدون پخت و پز و دردسر 👇
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی خانگی با 3 ماده در 2 دقیقه بدون پخت و پز 👏
@azammoosavi6
كاری از:
Gorsel sahibi 👇
@zeinab.s.alhashimi
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
.
شیر عسلی در دو دقیقه بدون پخت و پز
حتما سیو کنید که گمش نکنید عالیه
مواد لازم:
1 و نیم پیمانه شیر خشک قنادی شیرین
1 و نیم پیمانه پودر قند
40 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری وانیل
3/4 پیمانه آب جوش
تمام مواد رو در مخلوط کن بریزید و دو دقیقه هم بزنید تا یکدست شود داخل ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.
این فیلم ترجمه خارجیه سوتفاهم ایجاد نشه ما فیلم کشف حجاب گذاشتیم😁
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍
@behh_food
@behh_food
چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم:
حتما از ترازو استفاده کنید.
قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید.
داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید.
@shirin.design.art 💝
شیرینی گردویی بازاری
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
روغن مایع ۱ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
طرز تهیه
همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.
سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه.
مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه.
ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط)
۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید .
خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارک چاکلت کافی شاپی
👇
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
هفتمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی خدمت شما😍
@behh_food
@behh_food
3 آموزش در قالب یه آموزش 👌
💖از نظر من خفن ترین کیک شکلاتی همین دارک چاکلت هستش، بافت فوق العاده مرطوب و خوشمزه ای داره که به تنهایی و کنار یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته😋
💗همراه با آموزش این کیک جذاب آموزش باتر کریم خوشمزه شو هم یاد میگیرین و همینطور ساخت قالب با فویل که خودش مخصوص پکیج های فروش کیک های کافی شاپی هستش اما من راایگان میخوام بهتون یاد بدم 🥰
✅
دارک چاکلت کافی شاپی🍫🍫🍫
مواد برای کیک :
2 عدد تخم مرغ همدمای محیط
300 گرم شکر دانه ریز(1ونیم پ)
180 گرم آرد(1 ونیم)
70 گرم پودرکاکائو(2/3 پ)
50 گرم روغن مایع (1/4 پ)
150 گرم شیر همدمای محیط (3/4 پ)
150 گرم آب گرم(3/4 پ)
1ق چ سرپر قهوه ی فوری
4 گرم بکینگ پودر(1ق چ)
8 گرم جوش شیرین(نصف ق غ)
1/2 ق چ وانیل
1/8 ق چ یا نوک ق چ نمک
👈آرد الک شده، پودرکاکائو الک شده، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.شیر، روغن مایع، تخم مرغ ها و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه. حالا مایه رو 1 دقیقه با دورکند همزن میزنیم تا یکدست بشه. دقت کنید که این کیک نیاز به هوا دهی نداره و فقط 1 دقیقه با دورکند همزن بزنید قهوه رو با آب گرم مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مایه ی کیک بسیار رقیق هستش. مایه رو داخل قالب هایی که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن لایه ی بالایی کیک ها رو آروم برش میزنیم.
💖طرز تهیه ی باترکریم و نحوه ی ساخت قالب با فویل و همچنین نکات بسیار بسیار مهم این آموزش داخل کامنت اول پین میشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش اینجاست💥
اگه ایدهی دیزاین کم میاری و دلت میخواد یه دیزاین متفاوت و شیک داشته باشی حتما این پ.ست رو سی.و کن که بعدا انجامش بدی😍
نکات👇
نکته ای که باید در مورد این تکنیک رعایت کنید اینه
که باید سریع بعد خامه کشی انجامش بدین اگه اجازه بدین کیکتون 20 دقیقه بیرون یا یخچال بمونه سطح خامه خشک میشه و با کارت کشیدن به این روش خامه از سطح کیک جدا میشه
نکته بعدی اینه که باید 2 تا کاور اخر رو کمی بریلو ساده به خامه اضافه کنید اینو حتما رعایت کنید
اگه دوستش داشتی قلب سفیدمو قرمز کن❤️
هرروز تو پی.جم کلی آموزش و رسپی رایگا.ن میذارم فقط کافیه به پیجم سر بزنی تا یه قناد حرفهای بشی😍
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روز تعطیل پرماجرای من😍
یه کیک خفن برای مراسم مهمت میخوای؟ این آموزش رو از دست نده😍 بهت قول میدم با این کیک چشم همهی مهمونات خیره میشه😍
این کیک رو دوست داری برای کی درست کنی؟ بفرست براش☘️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موس
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه
@cakekhaneh🎂
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
کیک موس توت فرنگی 🍓🍓
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥بیسکویت 80گرم
💥خامه ذوب شده 25گرم
مایع موس👇👇👇
💥شیر 200گرم
💥شکر30گرم
💥ژلاتین 16گرم
💥توت فرنگی 300گرم (داخل موس استفاده بشه)
💥توت فرنگی برای وسط دسر 6عدد
💥پودر بیسکویت 4قاشق غ خ
💥توت فرنگی و خامه قنادی برای دیزاین به میزان لازم
نکته ها👇👇👇
🍁🍁بیسکویت خورد شده رو با خانه آب شده مخلوط کنید بعدش بریزید داخل قالب و روش رو صاف کنید. 20دقیقه توی یخچال بمونه.
🍁🍁برای موس شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید توت فرنگی ها رو پوره کنید به بقیه مواد اضافه کنید. حالا پودر ژلاتین رو اضافه کنید مخلوط کنید بذارید روی حرارت ملایم تا هم غلیظ بشه هم ژلاتین حل بشه. بعد روی دسر ازش استفاده کنید.دوقسمت کنید
🍁🍁مابین دسر هم توت فرنگی خورد شده استفاده کنید
🍁🍁حتما 12ساعت توی یخچال بمونه تا کامل ببنده.
🍁🍁روی دسر از بیسکوییت خورد شده استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی کوکی شکلاتی داغ
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
ترکیب شکلات و مارشمارلو معرکه س، حتما امتحانش کنید😍
@behh_food
@behh_food
کوکی مارشمارلو و شکلات 🍫
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ(68 گرم با احتساب پوسته)
125 گرم کره بی نمک همدمای محیط
120 گرم شکر سفید دانه ریز
60 گرم شکر قهوه ای
1ق چ عصاره وانیل
200 گرم آرد سفید قنادی الک شده
40 گرم پودرکاکائو الک شده
1 ق چ جوش شیرین
30 گرم مینی مارشمارلو
80 گرم شکلات چیپسی
1/8 ق چ نمک
👈داخل کاسه ای کره و شکر سفید و قهوهای رو با همزن دستی یا با همزن برقی تا جایی می زنیم که تقریبا دونه های شکر کامل حل بشه(حدود 3 دقیقه). دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.مخلوط آرد و جوش شیرین و پودر کاکائو ونمک رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.مارشمارلو و شکلات چیپسی رو هم به خمیر اضافه می کنیم.از خمیر چونه های 50 تا 60 گرمی گرفته، دقت کنید مارشمارلو باید کاملا با خمیر پوشونده بشه چون در غیر این صورت داخل فر آب میشه و از کوکی میزنه بیرون.
روی سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم.روی کوکی ها چند دونه شکلات چیپسی فشار داده و روی اونا رو پوشونده و سینی رو 1 تا 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم وبعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 14 دقیقه میزاریم. فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت تا کوکی داغه چند دونه مارشمارلو روی کوکی با کمی فشار میزاریم گرمای کوکی اونا رو یکم ذوب میکنه یا اگه نیاز دیدین فقط 1 دقیقه دیگه داخل فر بزارین. نوش جان 🥰
✅حتما نکات گفته شده در پست نکات و هایلایت پرسش و پاسخ کوکی ها رو قبل از دست به کار شدن بخونید.
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯