هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک با تم کریسمس
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پاپیون فوندانتی
#قناد_شو
#کیکساز_شو
منبع
salehi_academy.ir
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش خامه قرمز
#قناد_شو
#کیکساز_شو
منبع
salehi_academy.ir
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
ی شیرینی فوق العاده مخصوص مهمونای عید
با تمام نکاتش هیج جا این نکات بهت میگن👌👌👌
که هم آسونه وهم خوشمزه هرکی میخوره عاشقش میشه😊 اینم بگم سفیدش رو نگه دار که تو پست بعد دستور شیرینی که با سفیده درست کنی برات میزارم 👍
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
دستور رو میتونید نصف کنید نیم کیلو شیرینی میده 👌👌
من چندساله با این دستور درست میکنم ومحشره
شیرینی
عید
پفكی_گردویی
زرده تخممرغ 10 عدد
پودر قند 580 گرم
پودر هل 1/2 ق چایخوری
گردوی نگینی شده 160_200 گرم (بسته به سلیقه خودتونه)
دستور👇👇👇👇👇
ابتدا پودر قند و زرده تخم مرغ و پودر هل رو با دنده دو همزن 20 دقیقه بزنین تا خوب پودر قند حل بشه،پس از اون همزن رو خاموش کرده و گردوی نگینی شده رو اضافه کنین و با لیسک هم بزنین تا مخلوط بشن،کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و با قیف بدون ماسوره قیف زده و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 130 درجه قرار دهید،زمانی که شیرینی از کاغذ به راحتی جدا شد یعنی شیرینی شما آماده هست و از فر خارج کنین
نکات: 👇👇👇👇👇
1_ حتما 20 دقیقه پودر قند و زرده تخم مرغ رو بزنین، کمتر از 20 دقیقه نشه چون در غیر این صورت پودر قند داخل زرده حل نشده و همین باعث پهن شدن شیرینی زمان قیف زدن میشه
2_میزان گردو سلیقه ای هست
3_زمان پخت داخل فر اصلا سینی رو جابجا نکنین چون باعث خراب شدن شیرینی میشه
4_در صورت تمایل از زعفران دم کرده غلیظ میتونین داخل مواد بزنین حتما غلیظ باشه (من زعفران نزدم)
5_اگه مثل من فر شما هم حرارتش بالاست میزان دما رو کم کنین من خودم 120 درجه گذاشتم
6_با این میزان مواد در نهایت یک کیلو شیرینی دارین
7_حتما کف سینی کاغذ روغنی بذارین
نوش جان
8_وزن هر زرده بین 20 تا 22 گرم بود چون خیلی ها سوال کرده بودن
9_زمان قیف زدن روی مواد شیرینی که داخل ظرف اصلی هست حتما یه نایلون بندازین که درست روی مواد قرار بگیره نه ظرف،حتما این کار رو انجام بدین که تو فاصله قیف زدن موادی که داخل ظرف اصلی هست و قراره قیف زده بشه خشک نشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بدون شکر
بخش اول
منبع پیج
🆔@hassani.delish
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بخش دوم
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
🍪کوکی داریم ، این بار بدون شکر اما فوق العاده خوشمزه 🤗❤️
.
سلام دوستان گلم 😘
درست کنید و لذت ببرید 👌
🆔 : @hassani.delish
.
مواد لازم ✏️👇
آرد ..................... ۱۵۰ گرم = حدودا ۱ پیمانه
جو دو سر پرک ..... ۴۰ گرم = حدودا ۳ ق.غ
شیره خرما ........... ۱۱۰ گرم = حدودا ۸ ق.غ
تخم مرغ ............. ۱ عدد
شکلات چیپسی ..... ۲۵ گرم = حدودا ۲ ق.غ
بیکینگ پودر ......... ۱ ق.چ
نمک ................... نوک ق.چ
دارچین ................ ۱ ق.غ
روغن .................. ۲ ق.غ
.
💢 برای فر 💢
دمای ۱۷۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه
طبقه وسط فر
💢 برای تستر 💢
دمای ۱۵۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه
طبقه وسط تستر
.
🆔 : @hassani.delish
.
نکته 1️⃣ :
این کوکی شیرین نیست ، بلکه شیرینیشو از شیره میگیره ، اگر دوست دارید میتونید مقداری به شیره اضافه کنید ، یا میتونید چند ق.غ پودر قند هم بریزید ، فقط یادتون باشه پودر قند رو باید در تخم مرغ و شیره حل کنید بعد به مواد اضافه کنید .
.
نکته 2️⃣ :
این میزان رسپی رو در سایز بزرگ
( مثل من ) اگر بزنید ، بهتون ۵ تا کوکی میده
اگر سایز کوچک بزنید که توصیه منم به همین صورته ، به شما ۱۰ الی ۱۵ تا کوکی میده
.
نکته 3️⃣ :
بعد از اتمام فرآیند پخت ، به هیچ عنوان کوکی هارو دست نزنید برای اطمینان از صحت پخت ، چون کوکی ها نرم هستند وقتی گرم هستند
🤣👌
چه ریتمی پیدا کرد 😅
باید بزارید از دما بیوفته بعد از سینی جدا کنید .
.
نکته 4️⃣ :
فوق العاده آسونه ، فوق العاده راحته ، فوقالعاده خوشمزه هستش ، درست کنید
برای مراسم هاتون استفاده کنید 😘
با چای بزنید نوش جان کنید 🌹
راستی من با چای پوست پرتقال خوردم 😉
عجیب چسبید 🤗👌
.
حسنی هستم 👨🏻🍳
🆔 : @hassani.delish
.
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی اسکار
منبع پیج
🆔@hassani.delish
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
ببینید چی براتون آوردم 😇 نکات کپشن رو حتما با دقت بخون ♥️
.
سلام عزیزانم 🤗
به نظرتون با چای دارچین بیشتر میچسبه یا چای هل ؟؟؟
یا چسب رازی ؟؟؟😂😂😂
.
برای دیدن آموزش های بیشتر 👇
🆔 @hassani.delish
🆔 @hassani.delish
.
خوش حال میشم اگر دوست داشتید برای حمایت از من
لایک و کامنت بزارید و برای عزیزانتون هم بفرستید 🙂
حتما هم ذخیره کنید چون از دستتون میره ♥️
موادی که باید تهیه کنید 👇
کره مارگارین ....................... ۳۰۰ گرم
آرد ..................................... ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ............................. ۴ عدد ( زرده سفیده جدا )
پودر قند .............................. ۲۰۰ گرم
وانیل .................................. نصف ق.چ
پودر هل .............................. ۱ ق.چ
گردو ................................... به مقدار لازم
مقداری هم بریلو ، اگر ندارید ، میتونید حذفش کنید
به جاش مربای توت ، انار ، آلبالو بزنید
.
برای فر 👇
۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰
تستر 👈 ۲۰ درجه کمتر
.
نکته 1️⃣
حس میکنم شاید مقدار کره اذیتتون کرده باشه 😁
کره مارگارین ( گیاهی) سالم تره و البته گرون نیست ، این مقدار کره حدودا ۴۰ تومن میشه ، اگر بازم حس می کنید زیاده ، با نصف همه مواد درست کنید ( نکته ای که آخر میگم رو دقت کنید )
.
نکته 2️⃣
کره هم دمای محیط با پودر قند باید قشنگ ترکیب بشه
و به اصطلاح پوک بشه ، اگر دنبال زمان هستید ، حدودا ۳ یا ۴ دقیقه
.
نکته 3️⃣
بعد از ریختن آرد ، با دست ورز ندید
با لیسک یا قاشق ترکیب کنید
میدونید که چرا ؟!
.
نکته 4️⃣
بعد از گلوله کردن شیرینی ها ، نیم ساعت باید تو یخچال بمونه
بعدش داخل فر یا تستر قرار بدید
ضمنا ، به خاطر تخم مرغ شیرینی مقداری حجم میگیره
در چیدمانشون در سینی فر دقت کنید .
.
نکته 5️⃣
بعد از پخت ، به شیرینی دست نزنید ، نرمه ! باید هم نرم باشه
قشنگ سرد شد از سینی جدا کنید .
.
نکته 6️⃣
من با این مقدار مواد با پیمانه ق.غ گلوله کردم بهم ۶۰ تا شیرینی داد
اگر با پیمانه ق.چ گلوله کنید ۱۲۰ تا شیرینی بهتون میده
که من پیمانه ق.چ رو پیشنهاد میکنم .
.
نوش جونتون ♥️
.
حسنی هستم 🧑🍳
♥️🤗
🆔 @hassani.delish
🆔 @hassani.delish
.
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب
منبع
🆔@hassani.delish
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
تاحالا سیب 🍎 رو اینجوری امتحان کردید؟
تارت سیب یکی از بهترین هاست 😇
من که خیلی دوسش داشتم
.
تقدیم نگاه ارزشمندتون 🌹
اگر شایسته دونستید ، خوش حال میشم همراهی گرمتون رو داشته باشم
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
مواد لازم خمیر ✍️
آرد ............ ۳۵۰ گرم ( حدودا ۲ و نیم پیمانه )
شکر ........... ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )
تخم مرغ ..... ۱ عدد
کره ............ ۱۵۰ گرم ( نکته داره✨ پایین )
وانیل ......... نصف ق.چ
.
فیلینگ 👇
سیب .......... ۵ عدد
شکر ........... ۵ ق.غ
هل ............ ۱ ق.چ
دارچین ...... ۲ ق.چ
گلاب ......... ۳ ق.غ
کره ........... ۲۰ گرم
.
فر 👇
۲۵ دقیقه ، به دمای ۱۷۰
.
❌نکات❌
اول در مورد کره بگم ، اگر کره حیوانی براتون مضره یا گرونه ، کره گیاهی استفاده کنید ، مثل خودم ، کره مارگارین همه جا دارن به خصوص هایپرمارکت ها .
سیبتون رو قشنگ تفت بدید آبش خشک بشه وگرنه خمیرتون رو خمیر میکنه ( استاد خیابانی 😂)
در مورد رنگ تارت ، میتونید با ۱ زرده + مقداری شیر ، رو مال کنید که مقداری رنگ بگیره اما رنگ اصلی تارت به همین شکل هستش .
راستی بزارید خنک بشه بعد نوش جان کنید .
.
حسنی هستم 🧑🍳
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
#تارت #تارت_سیب #کیک #سیب #شیرینی #دسر #عصرانه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب
منبع
🆔@hassani.delish
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تاحالا سیب 🍎 رو اینجوری امتحان کردید؟
تارت سیب یکی از بهترین هاست 😇
من که خیلی دوسش داشتم
.
تقدیم نگاه ارزشمندتون 🌹
اگر شایسته دونستید ، خوش حال میشم همراهی گرمتون رو داشته باشم
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
مواد لازم خمیر ✍️
آرد ............ ۳۵۰ گرم ( حدودا ۲ و نیم پیمانه )
شکر ........... ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )
تخم مرغ ..... ۱ عدد
کره ............ ۱۵۰ گرم ( نکته داره✨ پایین )
وانیل ......... نصف ق.چ
.
فیلینگ 👇
سیب .......... ۵ عدد
شکر ........... ۵ ق.غ
هل ............ ۱ ق.چ
دارچین ...... ۲ ق.چ
گلاب ......... ۳ ق.غ
کره ........... ۲۰ گرم
.
فر 👇
۲۵ دقیقه ، به دمای ۱۷۰
.
❌نکات❌
اول در مورد کره بگم ، اگر کره حیوانی براتون مضره یا گرونه ، کره گیاهی استفاده کنید ، مثل خودم ، کره مارگارین همه جا دارن به خصوص هایپرمارکت ها .
سیبتون رو قشنگ تفت بدید آبش خشک بشه وگرنه خمیرتون رو خمیر میکنه ( استاد خیابانی 😂)
در مورد رنگ تارت ، میتونید با ۱ زرده + مقداری شیر ، رو مال کنید که مقداری رنگ بگیره اما رنگ اصلی تارت به همین شکل هستش .
راستی بزارید خنک بشه بعد نوش جان کنید .
.
حسنی هستم 🧑🍳
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
#تارت #تارت_سیب #کیک #سیب #شیرینی #دسر #عصرانه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی
منبع پیج
🆔@hassani.delish
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
یکی از بهترین کوکی 🍪 هایی که درست کردم
دوسش دارید ؟ به زودی بازم کوکی داریم ☺️
.
تقدیم نگاه ارزشمندتون 🌹
اگر شایسته میدونید ، خوش حال میشم همراهی گرمتون رو داشته باشم
منبع پیج
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
مواد لازم ✍️
آرد ............... ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان و نیم )
کره .............. ۱۰۰ گرم
تخممرغ ........ ۱ عدد
شکر ............. ۱۰۰ گرم ( نصف لیوان)
بیکنیگ پودر ... ۱ ق.چ
وانیل ............ نصف ق.چ
نمک .............. یه نَمه 🤏
پودر کاکائو ..... ۳۰ گرم ( ۲ ث.غ سر پُر )
نشاسته ذرت ... ۳۰ گرم ( ۲ ق.غ سر پُر )
.
مواد مغزی 👇
پودر نارگیل ..... ۱۰۰ گرم ( ۱ لیوان )
شیر عسلی ...... ۳ ق.غ
.
دمای فر 👇
۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
.
نکات 🍪
دقت کنید بعد از پخت تا زمانی که کوکی گرم هستش ، بهش دست نزنید ، قرار نیست با سفت شدن متوجه صحت پخت بشیم ، بزارید آروم سرد بشه بعد از رو سینی بردارید .
نوش جونتون ☺️❤️
خوش حال میشم درست کنید.
.
حسنی هستم 👨🍳
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
#کوکی #کوکی_خانگی #کیک #شیرینی #عصرانه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به عجب کیک چشم نوازی 😍
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش بلک فارسی کافی شاپی
رسپی پست بعد