فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کوکی نسکافه ای
👇
کره ۱۸۰گرم
شکر قهوه ی۱۸۰گرم
آرد ۴۰۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
شکلات چیپسی ۹۰گ رم
بکینگ پودر ۱ق م خ
وانیل دلخواه
نسکافه دم شده ۱ق چ خ
دستور کارگاهی
کره ۹۰۰گ
شکر قهوی ۹۰۰گ
تخم مرغ ۸عدد
شکلات چیپسی کارات ۴۰۰گ
نسکاف دم شده اندازه ۵ق پ
بکینگ پودر ۱ق
وانیل دلخواه
آرد ۱۹۰۰ کیلو گرم
❌نکات مهم کوکی❌
✅مرحله اول باید کوکی شما زیاد پوک بشه ✅
حداقل زمان پوک شدن باید بار۳خمیرو زیرو رو کنید تا یه دست سفید بشه
✅بعد از قاطی کردن آرد حداقل به مدت یک سال استراحت بدین
تایم فر قنادی ۱۲الی ۱۵دقیقه زمان میبره دقت کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 سالهاست مقابل ولنگاری ایستادهایم.
🏷 کانالی مرجع با هدف پیگیری مطالبات مردم مومن و انقلابی قم در زمینه حجاب و عفاف
📌 همسنگر ما باشید در کانال بینظیر حجاب قـــم
حجاب قـــم | دیـدهبان عفافــ و حجابــ
https://eitaa.com/joinchat/1786511374C699bd6fc4b
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
#مطلب_ویژه
🔴 مخاطبین گرامی فراموش نکنید که عضو این کانال شوید.
📮 تخلفاتی که در زمینه حجاب، ولنگاری و... نهادها و اماکن استان قم مشاهده میکنید، برای این کانال بفرستید.
https://eitaa.com/joinchat/1786511374C699bd6fc4b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل
آموزش این کیک لبو رو به عشق خودتون گذاشتیم حمایت کنید ممنونم🌹🙏❤️
دستور خانگی
تخم مرغ ۲عدد
پودر قند ۱۲۵گ
روغن مایع ۷۰گرم
لبو رنده شده ۱۰۰گ
گردو ب اندازه
آرد ۱۷۵گ
بکینگ پودر ثر ق م خ
وانیل ب اندازه
شربت بار ۱ق م خ
دستور کارگاهی👇
تخم مرغ ۳۰عدد
پودر قند ۱/۵۰۰ک گ
روغن مایع ۱/۱۰۰ک گ
لبو رنده شده ۹۰۰گرم
گردو ۳۰۰گرم
آرد ۱/۹۰۰ک گ
بکینگ پودر ۱ق پ غ خ
شربت بار ۲ق پر
❌نکات مهم ❌
✅لبو رو از قبل بپزین قشنگ نرم بشه
✅پودر قند و تخم مرغ برای خونگی ۵دقیقه دور متوسط
✅بعد از پختن آب لبو رو حتما بگیرید
✅شربت بار حتما بریزید یه ق چ خ
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
توجه توجه ❗️❗️
خلط پشت گلو ریشه اصلیش بلغم در قسمت سر هست ،هیچ آنتی بیوتیکی باعث درمان آن نمی شود،😢😢
فقط باید بلغم سر را خارج کرد اگر خلط پشت حلق درمان نشود باعث مشکلاتی مثل نفخ و رفلاکس معده ،پرخاشگری ،چاقی شکم و پهلو و افسردگی و کبد چرب می شود.
برای درمان خارج کردن بلغم سر و از بین بردن خلط پشت گلو روی لینک زیر بزنید و فرم را پر کنید 👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/q6gt5
https://formafzar.com/form/q6gt5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی نان برنجی کرمانشاه
دستور کارگاهی و خانگی
مواد خانگی 👇
پودر قند ۲۵۰گرم
آرد قنادی۲۵۰ گرم
روغن جامد ۳۳۰گرم
آرد برنج ۴۲۰ گرم
تخم مرغ ۴عدد
گلاب ۸۰گرم
روغن مایع ۴۰گرم
زعفرون دم شده به اندازه
اسانس هل یه ق م خ
وانیل ثر ق م خ
مواد کارگاهی 👇
روغن صاف ۲ ک گ
پودر قند ۱۵۰۰۰ ک گ
آرد قنادی ۱۵/۰۰ک گ
آرد برنج ۲/۵۰۰ک گ
تخم مرغ ۲۰عدد
گلاب ۵۰۰گ
روغن مایع ۲۰۰گ
اسانس هل سه در کامل
زعفران به اندازه
رنگ زرد دلخواهی
وانیل یه ق پر
❌نکات مهم ❌
✅ بعد اضافه کردن آرد برنج ب مدت ۲۰دقیقه دور متوسط بزنه
✅هنگام پوک شدن ۲الی ۳بار خمیره زیرو رو کنید
✅تایم فر قنادی به مدت ۳۵دقیقه بیشتر نمونه
✅فرهای گازی یا برقی مدت زمان ۳۰دقیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شیرینی روش نمیپزه زیرش میسوزه؟
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کوکی خوش طعم و دلبر اونم با یک خمیر پایه و بدون تخم مرغ 😍
@behh_food
@behh_food
نوزدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
کوکی فندقی و نارگیلی🌰🌰🥥🥥
مواد لازم:
40 گرم پودرقند
250 گرم کره ی همدمای محیط
350 گرم آرد
1 پاکت وانیل شکری
1 پاکت بکینگ پودر
30 گرم پودرنارگیل
30 گرم فندق خرد شده
👈تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و دو قسمت می کنیم. به یکی پودرنارگیل و به دیگری فندق رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو درست کرده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر و لبه ی کوکی ها تغییر رنگ بده و طلایی بشه.
بعد از پخت و خنک شدن مدل نارگیلی رو با شکلات سفید بن ماری شده و پودرنارگیل و مدل فندقی رو با شکلات تیره بن ماری شده و فندق خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی عروسکی با سه قلم
باورتون میشه این خوشگلا فقط با 3 ماده درست شده؟!
منبع پیج 👇👇👇
@behh_food
@behh_food
کوکی خرسی🐻🐻🐻
چیا لازم داریم👇
150 گرم کره ی همدمای محیط
60 گرم پودرقند
200 گرم آرد
👈کره رو داخل کاسه با لیسک باز کرده، سپس پودرقند رو بهش اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط می کنیم. حین کار حتماً دورگیری رو انجام میدیم.آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.اگه نیاز بود با یکی دو قاشق شیر خمیر رو جمع می کنیم.طبق کلیپ از خمیر گلوله هایی جدا کرده و بهش فرم میدیم و صورت و گوش ها رو بهم وصل می کنیم و با یه قاشق کوچیک گود(من از قاشق اندازه گیری سایز 1/4 استفاده کردم) وسط کوکی رو کمی گود می کنیم.سینی کوکی ها 1 ساعت داخل یخچال استراحت داده و سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 8 تا 10 دقیقه میزاریم، فقط کافیه زیر کوکی ها طلایی بشه. بعد از پخت اجازه میدیم از داغی بیوفته و سپس کوکی ها رو روی توری کاملا خنک می کنیم و طبق کلیپ با نوتلا یا شکلات ذوب شده دهن و چشم ها رو درست می کنیم. امیدوارم این کوکی های راحت و فوری رو برای دلبندهاتون درست کنید و خنده روی لباشون بیارین.
نوش جونشون🥰
_آرد و پودرقند رو حتماً الک کنید.
_می تونید داخل خمیر یه ذره وانیل و نمک هم بریزین.
_آخرای آرد رو با احتیاط اضافه کنید، هرجا خمیر شکل گرفت کافیه.
_با کمی خلاقیت می تونید خمیر رو کاکائویی کرده(یه تیکه از خمیر رو جدا کنید و 1تا 2 ق پودرکاکائو الک شده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید) و مثلا گوش ها رو قهوه ای درست کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی مدرن
هم خیلی شیک و جدیده و هم خیلی خوشمزه س و نیاز به همزن نداره و راحت آماده میشه 😍
👇🤩 منبع پیج
@behh_food
@behh_food
ماندگاری بالایی داره ، همین حالا دست به کار بشین و برای عیدتون درست کنید.
شیرینی گردویی مدرن
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
80 گرم پودرقند
100گرم کره همدمای محیط
50 گرم روغن مایع
3ق غ پودرگردو
270 گرم آرد قنادی
1ونیم ق چ بکینگ پودر
1 بسته وانیل شکری یا 1/2 ق چ وانیل معمولی
1/2 ق غ پودرکاکائو
👈داخل کاسه ای تمام مواد بجز آرد رو با نوک انگشتان دست مخلوط کرده، آرد رو کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم، دقت کنید بسته به جنس آرد ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه. آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. روی کاسه رو سلفون گرفته و نیم ساعت داخل محیط استراحت میدیم. از خمیر گلوله های 20 تا 25 گرمی گرفته داخل دست گرد کرده و سپس از وسط نصف می کنیم.طبق کلیپ وسط هر نیم دایره رو با چاقو شیار تقریبا عمیق و کناره ها رو شیار سطحی زده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو یه ربع داخل یخچال گذاشته و سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن وسط هر دوتا رو با شکلات بن ماری شده پر کرده و شیرینی ها رو بهم می چسبونیم. نوش جان 😋
_اگه طعم دارچین رو دوست دارین می تونید یک ق چایخوری دارچین هم به خمیرش اضافه کنید، من که خودم عاشقشم🥰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯