فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی شیرینی فوقالعاده با دستوری متفاوت که ❤️❤️❤️
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
مواد لازم:🧂
آردنول .... 75 گرم
روغن صاف خونگی .... روغن جامد آشپزخانه است که صاف کردیم 80گرم
پودر شکر .....75 گرم
تخم مرغ .... 1 عدد بزرگ
چ
آرد برنج ....125 گرم
زعفران دم کرده ...1 قاشق چای خوری
گلاب .... یک قاشق غذا خوری
اسانس هل ....نصف قاشق چای خوری
یا اگه پودر هل زدین ...ی ق چ
تخم خرفه .....مقدار مناسب
مهر چاپ برنجی به دلخواه
دستور تهیه:🥣👇👇👇👇👇
روغن صاف ،پودر شکر و آرد را هم بزنید.میکسر را روی دور کند قرار داده و آرد برنج را اضافه کنید و زیر و رو کنید تا کاملا هم بخورد.در ظرفی بزرگتر باقی مانده مواد را ترکیب کنید و خمیر را به آن اضافه کنید و با لیسک فولد کنبد
با ماسوره ساده با فاصله 3 انگشت در زاویه عمود ماسوره بزنید،سپس مهر چاپ را با آب مرطوب کنید و به صورت عمود روی شیرنی فشار دهید تا طرح ایجاد شود.سپس کمی تخم خرفه بپاشید😍😍😍
اگه ماسوره ساده ندارید داخل قیف بدون ماسوره بریزید مواد 👍😍
نکات:📌
دمای فر 160 درجه ، زمان تا کناره ی شیرنی طلایی شود
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفیده های تخم مرغ باقی مونده رو چکار کنیم؟
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه شیرینی،کیک،دسر
سفیده های تخم مرغ باقی مونده رو چکار کنیم؟ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh
سفیده های که از زردهای شیرینی دیگه اضافه میاد چ کار میکنید باهاش این شیرینی خوشمزه وارد رو درست کنید 👌👌👌😋😋
رویه این شیرینی ترد، ترک دار، و و داخل اون نرم. سفت یا خشک نیست این شیرینی بسیار حساسه اگه اندازه هاتون دقیق نباشه خراب میشه پس دقت کنید.
مواد لازم :👌👌👌
شکر 250 گرم
پودر نارگیل پرچرب و تازه (از پودر نارگیل خشک یا کهنه استفاده نکنین) 125گرم
روغن مایع 75 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد بزرگ معادل 125گرم ( من وزن کردم که میزان سفیده را دقیق برداشته باشم)
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
من مواد رو چندبرابر کردم چون سفیده هام زیاد بود
دستور🤌🤌🤌
ابتدا شکر، پودر نارگیل و 2 عدد از سفیده ها داخل کاسه با هم مخلوط کنید.
سپس مخلوط را دویا سه بار از چرخ گوشت رد کنید
در حدی که مخلوط کاملا نرم و لطیف و له شود کافیست. بیش از اندازه هم نزنید که مایه به روغن افتد.
یا می توان پودر نارگیل را قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد، خوب آسیاب کرد تا کاملا له شود. در این صورت احتیاجی به چرخ گوشت نیست.
سپس داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرار بدین مدام هم بزنید حدودا ۵ دقیقه بعد آبلیمو و روغن مایع و سفیده رابه آن اضافه کنید و خیلی سریع خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
تا وقتی که لای انگشتتون بسابین شکر معلوم نباشه من اینبار دماسنج گذاشتم و اندازه داغ شدن مخلوطمون ۶۷ درجه شد تا مواد گرم شود. رو به داغی در حدی که قل نزنه حدودا ۱۰ دقیقه طول کشید
یعنی اینکه از مواد بخار بلند میشه ولی به هیچ عنوان مواد نبایدقل بزند و زمانی که انگشت داخل مواد می زنید، انگشت احساس داغی زیادی می کند.
وقتی انگشت زدین و دیدین انگشتتون احساس داغی زیادی داشت مواد را از روی حرارت بردارین.
پس از این زمان مواد شیرینی نارگیلی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کاملا سرد شود حدودا ۳ ساعت بعد غلظت مواد رو نگا کنین عین فیلم باشه اگه شل بود کمی پودر نارگیل و ارد برنج اضافه کنین سعی کنین ارد برنج کمتری استفاده کنین چون شیرینی رو خشک میکنه
بعد به سایز دلخواه پایپ کنین داخل فر داغ بمدت ۲۰ دقیقه درجه ۱۷۵ قرار بدین.
باسفید تخم مرغ چی درست میکنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
ی شیرینی فوق العاده مخصوص مهمونای عید
با تمام نکاتش هیج جا این نکات بهت میگن👌👌👌
که هم آسونه وهم خوشمزه هرکی میخوره عاشقش میشه😊 اینم بگم سفیدش رو نگه دار که تو پست بعد دستور شیرینی که با سفیده درست کنی برات میزارم 👍
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
دستور رو میتونید نصف کنید نیم کیلو شیرینی میده 👌👌
من چندساله با این دستور درست میکنم ومحشره
شیرینی
عید
پفكی_گردویی
زرده تخممرغ 10 عدد
پودر قند 580 گرم
پودر هل 1/2 ق چایخوری
گردوی نگینی شده 160_200 گرم (بسته به سلیقه خودتونه)
دستور👇👇👇👇👇
ابتدا پودر قند و زرده تخم مرغ و پودر هل رو با دنده دو همزن 20 دقیقه بزنین تا خوب پودر قند حل بشه،پس از اون همزن رو خاموش کرده و گردوی نگینی شده رو اضافه کنین و با لیسک هم بزنین تا مخلوط بشن،کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و با قیف بدون ماسوره قیف زده و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 130 درجه قرار دهید،زمانی که شیرینی از کاغذ به راحتی جدا شد یعنی شیرینی شما آماده هست و از فر خارج کنین
نکات: 👇👇👇👇👇
1_ حتما 20 دقیقه پودر قند و زرده تخم مرغ رو بزنین، کمتر از 20 دقیقه نشه چون در غیر این صورت پودر قند داخل زرده حل نشده و همین باعث پهن شدن شیرینی زمان قیف زدن میشه
2_میزان گردو سلیقه ای هست
3_زمان پخت داخل فر اصلا سینی رو جابجا نکنین چون باعث خراب شدن شیرینی میشه
4_در صورت تمایل از زعفران دم کرده غلیظ میتونین داخل مواد بزنین حتما غلیظ باشه (من زعفران نزدم)
5_اگه مثل من فر شما هم حرارتش بالاست میزان دما رو کم کنین من خودم 120 درجه گذاشتم
6_با این میزان مواد در نهایت یک کیلو شیرینی دارین
7_حتما کف سینی کاغذ روغنی بذارین
نوش جان
8_وزن هر زرده بین 20 تا 22 گرم بود چون خیلی ها سوال کرده بودن
9_زمان قیف زدن روی مواد شیرینی که داخل ظرف اصلی هست حتما یه نایلون بندازین که درست روی مواد قرار بگیره نه ظرف،حتما این کار رو انجام بدین که تو فاصله قیف زدن موادی که داخل ظرف اصلی هست و قراره قیف زده بشه خشک نشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسوره بساز خودت
#ترفند
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#بستنی_یخی_آلبالویی👩🍳
Shadi_khaksar منبع پیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه شیرینی،کیک،دسر
رولت کیک فانتزی #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥تخممرغ 4عدد
💥شکر گرانول 150گرم
💥وانیل 8گرم
💥شیر 100میلی لیتر
💥روغن 135میلی لیتر
💥آرد 175گرم
💥بکینگ پودر 8گرم
برای کرم زرد رنگ👇👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد
💥شکر گرانول 80گرم
💥وانیل 16گرم
💥نشاسته ذرت 50گرم
💥شیر 75میلی لیتر(برای یکدست شدن مواد)
💥شیر 500میلی لیتر
برای مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر ماسکارپونه 250گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 250میلی لیتر
تزئین روی دسر👇👇👇
💥میوه..... شکلات..... پسته
نکته ها👇👇👇
🍁🍁برای درست کردن کیک همه ی مواد حتما به دمای اتاق رسیده باشه.
🍁🍁قبل از تزئین کیک اجازه بدید کیک خنک بشه.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁تخممرغ ها رو توی ظرفی بشکنید شکر و وانیل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید. شیر و روغن رو اضافه کنید مخلوط کنید. بعدش آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید کامل مخلوط کنید
🍁🍁قالب کمربندی رو چرب کنید داخل قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید 300گرم از مواد کیک بریزید داخل قالب و در فر از قبل گرم شده دمای 175درجه به مدت 10دقیقه قرار دهید.
🍁🍁زرده تخم مرغ به همراه شکر و وانیل رو داخل ظرفی خوب مخلوط کنید نشاسته ذرت به همراه 75میلی لیتر شیر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
🍁🍁500میلی لیتر شیر مانده رو داخل ظرفی بریزید بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد حرارت را خاموش کنید کم کم مواد تخممرغی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید وقتی کامل مخلوط بشه. . بذارید خنک بشه بریزید توی قیف و بین کیک استفاده کنید.
🍁🍁کیک رو از فر خارج کنید بذارید خنک بشه مواد کرم رنگ رو بریزید روی لایه اول و خوب روش رو صاف کنید. باقیمانده کیک رو هم بریزید روش و کاملا صاف کنید.
🍁🍁کیک رو در فر از قبل گرم شده دمای 175درجه به مدت25تا 30دقیقه بذارید کامل بپزه.
🍁🍁بعداز پخت بذارید کیک خنک بشه.
🍁🍁پنیر ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل خوب هم بزنید بعدش خامه قنادی رو اضافه کنید مخلوط کنید تا یکدست بشه. روی کیک خنک شده بزنید و کیک رو باهاش کاور کنید.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مهربونم🌸
منبع پیج
zahra_sweet.life
این کیک جون میده واسه عصرای تابستون😍
پس سیوش کن😉 قالب من میان تهی ۲۲ سانت تو قالب گرد ساده ۲۰ سانت هم میشه درست کنید
🩵تخم مرغ ۴ عدد
🩵وانیل نصف قاشق چای خوری
🩵شیر ۱۵۰ گرم معادل یک پیمانه سر خالی
کره ۷۰ گرم
🩵آرد ۲۰۰ گرم معادل دو پیمانه سر خالی
🩵شکر ۲۰۰ گرم معادل یک پیمانه
🩵بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
🌸برای سس روی کیک
خامه صبحانه ۸۰ گرم
شکلات سفید ۸۰ گرم
خامه رو بن ماری کنید و شکلات رو بهش اضافه کنید وقتی سس از داغی افتاد رو کیک بریزید
✅مواد تخم مرغی با دور تند همزن درحدی بزنید تا حجیم بشه دقیقا مثل کیکای قبلی تا کیک تون به خوبی پف کنه
✅مخلوط شیر و کره حتما باید از داغی افتاده باشه و با همزن روشن به مواد اضافه کنید
✅با این روش اگر قالبت رو چرب کنی دیگه کیکت به هیچ عنوان به قالب نمیچسبه
✅ترکیب آرد و بکینگ پودر رو به آرومی هم بزنید تا پف کیک گرفته نشه
⏱️دما و رمان پخت
فر گازی ۱۸۰
فر برقی ۱۷۰
توستر ۱۵۰
به مدت ۴۰ دقیقه حتما با سیخ چوبی تست کنید
✅درب فر رو هم تا نیم ساعت اول به هیچ عنوان باز نکنید
امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذذذذذت ببرید😉
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به بهترین فالور های دنیا
امروز رسپی بهترین کیک شکلاتی رو آوردم که مناسب دورهمی ها عصرانه ها و با چایی حرف نداره😍
چیا لازم داریم؟
🌼تخم مرغ ۴ عدد
🌼وانیل نصف قاشق چای خوری
🌼شکر ۲۷۰ گرم معادل یک پیمانه+یک سوم پیمانه
🌼شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
🌼روغن سه چهارم پیمانه معادل ۱۶۰ گرم
🌼بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
🌼آبجوش ۵۰ گرم معادل یک چهارم پیمانه
🌼پودر کاکائو ۳۰ گرم معادل یک چهارم پیمانه
🌼آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم معادل ۲ پیمانه
✅مواد تخم مرغی رو حتما ۶ تا ۷ دقیقه هم بزنید
✅مخلوط مواد خشک سه بار الک بشه
✅درب فر رو به هیچ عنوان تا نیم ساعت اول باز نکنید
✅مواد رو زیاد هم نزنید تا پف کیکتون گرفته نشه
✅دما و زمان پخت
فر برقی ۱۶۰
فر گاز ۱۸۰
توستر هم فقط المنت پایین ۱۵۰ درجه
به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بستگی به فرتون داره
برای سس شکلاتی
۸۰ گرم خامه صبحانه
۸۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
خامه رو بن ماری کنید بعد شکلات رو اضافه کنید و وقتی از داغی افتاد روی کیک بریزید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام جان دلم🌼
آموزش کوکی شکلات پنیری و گردو با بافت کیکی تقدیم بهترین فالور های دنیا🌼
ممنونم که مثل همیشه من رو حمایت میکنید🌼
کره هم دمای محیط ۵۰ گرم
پنیر خامه ای بدون نمک مارک ویلی و یا ماسکارپونه ۱۰۰ گرم معادل یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکر ۱۰۰ گرم معادل نصف پیمانه
آرد ۲۰۰ گرم معادل دو پیمانه سر خالی
پودرکاکائو ۲۰ گرم دوقاشق غذا خوری سرپر
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف
گردو نگینی خورد شده یک سوم پیمانه
شکلات چیپسی مقاوم به حرارت یک سوم پیمانه کاملا اختیاری و قابل حذف هست
نکات مهم👇
✅مواد رو زیاد هم نزنید درحد یک دست شدن و مخلوط شدن باهم کافیه هر مرحله بین یک تا دو دقیقه کافیه
✅خمیر کوکی رو کمتر از یک ساعت و بیشتر از دو ساعت داخل فریزر نزارید
حدودا همون یک ساعت ونیم کافیه
دمای و زمان فر👇
✅بیست دقیقه از قبل با دمای ۲۰۰ درجه فرگازی و ۱۸۰ درجه فر برقی گرم کنید و زمانی که سینی کوکی رو داخل فر گزاشتید ۲۰ درجه دما رو کم کنید یعنی فر گازی ۱۸۰و فر برقی ۱۶۰
به مدت ۲۰ دقیقه کافیه
درب فر رو اصلا باز نکنید
کوکی باید با دمای بالا و مدت زمان کم پخته بشه اگر زیاد داخل فر بمونه کوکی هاتون خشک میشه بعد از اینکه از فر خارج کردین بزارید حدودا یک ربع داخل سینی بمونه بعد از یک ربع داخل ظرف در بسته قرار بدین
دوستتون دارم 💚
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
منبع
haniehhagshenas
حلوای بدون آرد خوردین؟
یکی از خوشمزه ترین و لطیف ترینهاست که خیلی راحت و آسونه و فوری آماده میشه😍👌
لطفاً سیو کنید و برا دوستاتونم بفرستین🥰
#حلوا_شیر
#حلوا_بیسکوییتی
#حلوا_بدون_آرد
بیسکوییت پتی بور دو بسته
شیر دو لیوان
شکر یک لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان
گلاب سه ق غ
عرق هل دو ق غ
زعفران دمکرده غلیظ سه ق غ
مراحل هم توی فیلم کاملاً مشخصه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با بطری نوشابه این کیک خوشمزه رو بپز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین چکار کرد 😳
بخش اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین چکار کرد 😳
بخش دوم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خوشگلا بیاید ببینید براتون چی درست کردم 👌❤️😍لا،یککک یادتون نره💖💞💖💞
یک بسته پودر ژله آلوئه ورا و یک سوم لیوان آب جوش و (در صورت تمایل 1 قاشق شکر) رو باهم مخلوط کنین و روی بخار کتری هم بزنین تا کاملا شفاف بشه
.
با دور تند همزن مواد رو حدودا 7 دقیقه هم بزنین تا پف کنه و رنگش سفید بشه
.
مقداری از مواد جدا کنین و بهش رنگ خوراکی ژله ای آبی بزنین و خوب مخلوط کنین
کمی از مواد رو جدا کنین و بهش رنگ خوراکی ژله ای مشکی بزنین
باقی مواد هم سفید بمونه
هرکدوم رو جداگونه تو قیف بریزین
.
اگر حین کار موادتون سفت شد قیف رو توی یک صافی قرار بدین و روی بخار اب جوش بذارین کمی بمونه تا دوباره روون بشه ( زیاد نمونه ، در حد یه دیقه کافیه)
با دستمال نم روی قیف رو خشک کنین
.
مقداری نشاسته ذرت تو یه ظرفی بریزین و با تخم مرغ توش حفره ایجاد کنین
.
مواد مارشمالو رو تو حفره ها پایپ کنین و هربار بذارین تو یخچال 5 دقیقه بمونه بعد برای طرح گوش یا دهن یا چشم روش از مواد پایپ کنین
.
رنگ خوراکی زیاد نریزین موادتون شل میشه
.
برای چشم هاش، نوک قیف رو خیلی ریز قیچی کنین تا مواد زیاد ازش نیاد بیرون
.
در اخر تو نشاسته ذرت بغلطونین و با الک تکونش بدین و نشاسته اضافیشو بگیرین
.
تو ظرف دربسته میتونین حدودا یکی دو هفته نگهشون دارین
.
با همین روش میتونین رنگ های مختلف خرس درست کنین
یا به سلیقه ی خودتون طرح های مختلف بزنین.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به بهترین فالور های دنیا
امروز رسپی بهترین کیک شکلاتی رو آوردم که مناسب دورهمی ها عصرانه ها و با چایی حرف نداره😍
چیا لازم داریم؟
🌼تخم مرغ ۴ عدد
🌼وانیل نصف قاشق چای خوری
🌼شکر ۲۷۰ گرم معادل یک پیمانه+یک سوم پیمانه
🌼شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
🌼روغن سه چهارم پیمانه معادل ۱۶۰ گرم
🌼بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
🌼آبجوش ۵۰ گرم معادل یک چهارم پیمانه
🌼پودر کاکائو ۳۰ گرم معادل یک چهارم پیمانه
🌼آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم معادل ۲ پیمانه
✅مواد تخم مرغی رو حتما ۶ تا ۷ دقیقه هم بزنید
✅مخلوط مواد خشک سه بار الک بشه
✅درب فر رو به هیچ عنوان تا نیم ساعت اول باز نکنید
✅مواد رو زیاد هم نزنید تا پف کیکتون گرفته نشه
✅دما و زمان پخت
فر برقی ۱۶۰
فر گاز ۱۸۰
توستر هم فقط المنت پایین ۱۵۰ درجه
به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بستگی به فرتون داره
برای سس شکلاتی
۸۰ گرم خامه صبحانه
۸۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
خامه رو بن ماری کنید بعد شکلات رو اضافه کنید و وقتی از داغی افتاد روی کیک بریزید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام جان دلم🌼
آموزش کوکی شکلات پنیری و گردو با بافت کیکی تقدیم بهترین فالور های دنیا🌼
ممنونم که مثل همیشه من رو حمایت میکنید🌼
کره هم دمای محیط ۵۰ گرم
پنیر خامه ای بدون نمک مارک ویلی و یا ماسکارپونه ۱۰۰ گرم معادل یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکر ۱۰۰ گرم معادل نصف پیمانه
آرد ۲۰۰ گرم معادل دو پیمانه سر خالی
پودرکاکائو ۲۰ گرم دوقاشق غذا خوری سرپر
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف
گردو نگینی خورد شده یک سوم پیمانه
شکلات چیپسی مقاوم به حرارت یک سوم پیمانه کاملا اختیاری و قابل حذف هست
نکات مهم👇
✅مواد رو زیاد هم نزنید درحد یک دست شدن و مخلوط شدن باهم کافیه هر مرحله بین یک تا دو دقیقه کافیه
✅خمیر کوکی رو کمتر از یک ساعت و بیشتر از دو ساعت داخل فریزر نزارید
حدودا همون یک ساعت ونیم کافیه
دمای و زمان فر👇
✅بیست دقیقه از قبل با دمای ۲۰۰ درجه فرگازی و ۱۸۰ درجه فر برقی گرم کنید و زمانی که سینی کوکی رو داخل فر گزاشتید ۲۰ درجه دما رو کم کنید یعنی فر گازی ۱۸۰و فر برقی ۱۶۰
به مدت ۲۰ دقیقه کافیه
درب فر رو اصلا باز نکنید
کوکی باید با دمای بالا و مدت زمان کم پخته بشه اگر زیاد داخل فر بمونه کوکی هاتون خشک میشه بعد از اینکه از فر خارج کردین بزارید حدودا یک ربع داخل سینی بمونه بعد از یک ربع داخل ظرف در بسته قرار بدین
دوستتون دارم 💚
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁