eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش شیرینی نارگیلی به درخواست دوستان🤍 دستور خانگی : شکر۲۵۰گرم پودرنارگیل ۱۲۵ گرم سفیده تخم مرغ ۱۲۰گرم روغن مایع ۱۲۵ گرم آب لیمو ۱ قاشق ✅دستور کارگاهی: پودر نارگیل ۲/۵۰۰ روغن مایع ۲/۵۰۰ سفیده ۲/۴۰۰ شکر ۴/۸۰۰ آب لیمو نصف لیوان اینم از دستور کامل شیرینی نارگیلی ✅حتما باید بعد از داغ زدن سرد بشه ✅فر باید ۱۶۵ درجه باشه یه دست پخت میشه ✅نباید نارگیل با حرارت بالا داغ بشه ❌نکات مهم نارگیل❌ ✅کل مواد میکس کنید قشنگ هم بزنید تا میکس بشه ✅روی حرارت گاز خیلی کم با لیسک یا پاک کن زیرو رو میکنم ✅د حدی هم بزنید روی گاز که انگشتتون بتونه حرارت گرما رو لمس کنه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از مخزن پست خانه شیرینی
باقلوای شاهپسند 👇
هدایت شده از مخزن پست خانه شیرینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا شاپسند
باقلوای پسته ای 👈باقلوای شاهپسند 🌹موادش همونه فقط براباقلواپسته ضخامت خمیری پهن میکنین کمتره وخمیر نازکتره 🌹خمیر باقلوارو حتمن دوتاپست قبلی ببینین @kadbanooye.kermani @kadbanooye.kermani 🌹هرمغزی میتونین استفاده کنین 👈گردو.بادام.نارگیل 🌹مقدارپودرقند سلیقه ایه من نصف مغزمیریزم میتونین یک سوم مغز بریزین ولی بیشترازنصفه نشه خیلی شیرین میشه 🌹میتونین با گلاب هم مغزارو خمیری کنین 🌹مغزاپودرباشن گلاب یاشربت بار براخمیری شدنشون کافیه ولی اگر یکم مغزهاسالمن کامل پودری نشدن حتمن شیرعسلی باید براخمیری شدنشون استفاده بشه 🌹مواظب باشین خمیرمغزتون شل نشه درحدی جمع بشه کافیه وگرنه مغز میزنه بیرون تو فر 🌹شربت باقلوا ۱لیوان شکر ۱لیوان آب ربع ساعت بجوشه کافیه نباید غلیظ مثل عسل بشه رقیقم نباشه گلاب هم بریزین 🌹دمای فر۲۰۰درجه ازقبل گرم باشه ده دقیقه توفرباشن کافیه خمیرنازکه سریع میپزه بیشترباشه مغزممکن بزنه بیرون 🌹وقتی ازفردرآوردین یکی دودقیقه صبرکنین بعدشربت هم دمای محیط رو درحدیک قاشق رو هرکدوم بریزین کافیه 🌹اجازه بدین چندساعت بمونه بعد نوشجان کنین کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوروس یه شیرینی اسپانیایی راحت و خوشمزه س که تو کل دنیا خیلی طرفدار داره 😋 آرد قنادی یک لیوان کره ۲۵ گرم آب یک لیوان فرانسوی شکر یک قاشق غذاخوری تخم مرغ دو عدد وانیل نصف ق چایخوری روغن برای سرخ کردن ترکیب شکر و دارچین ✅️اول روغن داغ باشه بعد حرارت و کم کنین بزارین خوب سرخ بشه ✅️خمیر رو بعد اینکه آب اضافه کردین و جمع شد دو تا سه دقیقه هم بزنین بیشتر نشه چون خشک میشه ✅️ خمیر بزارین خنک بشه بعد تخم مرغ و بهش اضافه کنین ✅️با سس شکلات هم میتونین میل کنین کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
‌‌سلام سلام حال شما 🌺😍😍🌺 اول لایک و بزن تا بگم که امروز چه بیسکوئیت و آسونی براتون ویدیو گرفتم که همتون میتونید به راحتی درست کنید. پس سیو کن که حتما امتحانش کنی👌 ‌ ‌follow ⏩⏩@piyazo_ ⏪⏪ ‌ 🍥‌بیسکوئیت تزیینی 🍥 این دستور تزیینی یکی از دستورهای پایه ای از خانم طوروسیان هست که یکی از دستورهای بی نقص و عالیه، از این بیسکوئیت توی خیلی از جاها می‌تونید استفاده کنید و هر مدل دوست داشتید تزیین کنید با رویال آیسینگ، شکلات، شکر رنگی و .. مواد لازم: آرد سفید، 330 گرم نمک، نوک قاشق چایخوری پودر قند، 100 گرم کره یا مارگارین منجمد، 150 گرم تخم مرغ متوسط، 1 عدد وانیل خالص، نوک قاشق چایخوری طرزتهیه: آرد و نمک را باهم الک کرده و آن را داخل غذاساز بریزید، پودر قند را نیز اضافه کنید. کره منجمد را تکه تکه به مخلوط آرد و نمک اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا مخلوط به صورت خرده نان درآید. تخم مرغ را داخل کاسه کوچکی شکسته و وانیل را با آن مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی اضافه و دستگاه را مجددا روشن نماید تا مواد به خورد هم بروند. مخلوط حاضر را داخل کاسه بزرگتری ریخته، با دست کمی ورز دهید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود (خمیر خیلی زود یکدست می شود و نیازی به ورز دادن زیادی ندارد). خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر گذاشته، آن را به مدت دو ساعت درون یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر، آن را دو قسمت کرده، هر قسمت را جداگانه مابین دو لایه نایلون، به کمک وردنه، به قطر 3 میلی متر پهن کنید. خمیر را با قالب دلخواه کاتر زده، روی سینی فر بچینید. به هیچ عنوان سینی فر را چرب نکنید، در صورت لزوم فقط از کاغذ روغنی استفاده کنید. کوکی ها را به مدت 20 دقیقه درون فر از پیش گرم شده در دمای 140 درجه سانتیگراد (حرارت متوسط) بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. این نوع کوکی بسیار ترد وخوشمزه است و اگر با مارگارین تهیه کنید مدت طولانی‌تری می‌تونید نگهداری کنید. نکته1: برای اینکه کوکی ها در فر شکل خود را حفظ کنند، پس از قالب زدن سینی را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فریزر و یا 15 دقیقه در یخچال بگذارید و سپس در فر بپزید. نکته2: در پخت کوکی ها دمای فر بسیار مهم است اگر زیاد داغ باشد، کوکی ها جمع شده و خشک می‌شوند. ‌🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 ‌ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🙋‍♀️ ✅️ببینین یه سری نکات هست باید رعایت کنین اگه یه شیرینی باکیفیت میخاین درست کنین وگرنه بهترین آموزش هم باشه انگار هیچی @kadbanooye.kermani @kadbanooye.kermani ✅️مصرف روغن مایع.گلاب.سفیده تخم مرغ.آب.اسانس ممنوعه چون موندگاری رو کم میکنن ✅️شیرینی زیادی تو فرنمونه خشک میشه ✅️زعفرون باکمترین مقدارآب قاطی شه واول باروغن قاطی کنین بعد مواد خشک رو بریزین بهتررنگ میده ✅️کره شیرینی رو بیسکویتی میکنه باروغن جامد قاطی کنین بهتره ✅️یکم زیر شیرینی رنگ بگیره کافیه فرروخاموش کنین ✅️روی گاز تو قابلمه اگر میپزین حتمن شعله پخش کن ودمکنی استفاده کنین 🌹انشالا سال خوبی داشته باشین وبهترین شیرینیهارودرست کنین کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک تخته ای 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کیک تخته ای👇🙏 حمایت یادتون نره دوستان❤️🌹🙏 مواد لازم👇 سینی ۲۰/۳۰ ۱۰ عدد تخم مرغ ۳۰۰ گرم شکر ۲۰۰گرم آرد ۸۵گرم پودر نشاسته ذرت ۳۰ گرم شیر یک قاشق و نصف چایی خوری بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری پر وانیل دما فر ۱۸۰ تقریبا ۵۰دقیقه طرز تهیه👇 ابتدا داخل دو تا کاسه تمیز زرده سفیده ها رو جدا میکنیم و سفیده ها رو‌ یه ربع میزاریم یخچال شیر و‌ زرده رو‌داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم آرد،پودر نشاسته،بیکینگ پودر و وانیل رو با هم‌داخل یه کاسه هم‌میزنیم و الک‌ میکنیم سفیده ها رو با دور تند هم میزنیم تا کاملا سفید بشه و حجم بگیره وقتی سفیده هامون کاملا صفت شد و حجم گرفت شکر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا صفت بشه و حجم بگیره بعد زرده و شیر رو بهش اضافه میکنیم و ۱۵ثانیه هم میزنیم سپس با هم زن دستی هم‌میزنیم و کم کم آرد هم بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا صاف بشه بعد داخل سینی ۲۰/۳۰که از قبل کاغذ کردیم و چرب کردیم خالی میکنیم و دما ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰الی یک ساعت میزاریم فر. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک هویچ گردو 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل اینم از کیک هویج گردو یه کیک عصرانه و بی نظیر 😍 دستور خانگی 👇 تخم مرغ ۵عدد شکر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۱۴۰ گرم هویج ۱۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم دارچین ۱ ق م خ آرد ۳۵۰ گرم بکینگ پودر ۱م خ دستور کارگاهی: تخم مرغ ۲۰عدد شکر ۱ کیلو روغن مایع ۷۰۰ گرم هویج ۷۰۰ گرم آرد ۱/۴۰۰ کیلو گردو به اندازه دارچین ۲ ق پ پکن ۱ق پ وانیل به اندازه ❌نکات مهم کیک❌ ✅برای دستور کارگاهی ۲۰دقیقه دور متوسط بزنه تا کامل پوک بشه ✅برای دستور خونگی ۵دقیقه دور تند ✅بعداز پخت کیک ۴ساعت استراحت بدین تا کامل. سرد بشه ✅درجه حرارت فر قنادی ۱۸۰ ✅درجه حرارت فر گازی یا توستر ۱۷۰ اینم نکات مهم کیک، امید وارم خوشتون بیاد😍 استفاده کنید لذتشو ببرین نوش جان🌹🙏 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سس براق کیک خیس 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل😍 اینم صفر تا صد سس شکلاتی کیک خیس دستور کامل 👇 شیر. ۵۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم نوتلا ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم پودرکاکائو ۷۰ گرم ❌نکات مهم ❌ ✅دستور برای کار گاهی ۲برابر ✅بعد. از این که جوش اومد روی گاز به مدت ۵دقیقه استراحت ✅دستور کیک شکلاتی داخل پسـ.ـت های قبلی ✅جای گزین نوتلا شما میتونید شکلات سکه ی کارات استفاده کنید اینم از نکات کامل امیدوارم راضی باشین نوش جان🌹❤️🙏 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کوکی اسلایس پسته دستور پست بعدی