بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍
@behh_food
@behh_food
چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم:
حتما از ترازو استفاده کنید.
قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید.
داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید.
@shirin.design.art 💝
شیرینی گردویی بازاری
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
روغن مایع ۱ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
طرز تهیه
همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.
سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه.
مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه.
ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط)
۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید .
خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرعسلی بدون پخت و پز و دردسر 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی خانگی با 3 ماده در 2 دقیقه بدون پخت و پز 👏
@azammoosavi6
كاری از:
Gorsel sahibi 👇
@zeinab.s.alhashimi
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
.
شیر عسلی در دو دقیقه بدون پخت و پز
حتما سیو کنید که گمش نکنید عالیه
مواد لازم:
1 و نیم پیمانه شیر خشک قنادی شیرین
1 و نیم پیمانه پودر قند
40 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری وانیل
3/4 پیمانه آب جوش
تمام مواد رو در مخلوط کن بریزید و دو دقیقه هم بزنید تا یکدست شود داخل ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.
این فیلم ترجمه خارجیه سوتفاهم ایجاد نشه ما فیلم کشف حجاب گذاشتیم😁
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلینگ سس شکلاتی برای کیک
مقدار مواد داخل کپشن👇
این سس شکلاتی رو اگه یه بار تستش کنی پایه ثابت فیلینگ هاتون میشه😋
😍
@shiriin.kadeh
@shiriin.kadeh
مواد لازم:
شکر ۱۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۴۰ گرم
۲۰ گرم نشاسته ذرت
کمی وانیل
♦️دقت کنید که مواد بعد از خنک شدن غلیظ میشه به غلظت مواد توی فیلم توجه کنید
♦️برای پودر کاکائو اگه مبخواین رنگش تیره نباشه مقدارشو کم کنین
♦️برای تزیین کیک و انواع دسر و دونات هم میتونین استفاده کنین
♦️مدت نگهداری حدود ۸ تا ۱۰ روز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی شیک ومجلسی و خوشمزه حتما سیوش کن
شیرینی مدرن مغزدار با دکور شکلات و ورق طلا😍
@fatemeh_sabeti.s
موادلازم کوکی👇
کره همدمای محیط ۱۲۰ گرم
پودرقند الک شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ ق چ
روغن مایع ۶۰ گرم
پودرکاکائو ۱۵ گرم (حدود ۱ ق غ)
آردسفید ۳۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ ق م
فرگرم دما ۱۷۰ حدودا ۱۵ دیقه پخت ( حتما چک کنید )
موادلازم مغزی👇
بیسگوییت پتی بورپودرشده ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم (۱ق غ)
پودرقند ۲۰ گرم (۱ق غ)
گردو خوردشده ۳_۴ ق غ قابل جایگزینی با مغزدلخواه
کره بادام زمینی ۶۰ گرم قابل جایگزینی با کره کنجد یا پسته حتی میشه کلا حذفش کتیدبجاش کرم شکلات بزنید
کرم شکلات ۶۰ گرم
شیرعسلی ۳_۴ ق غ( تاجاییک مواد خمیری و چسبنده بشه)
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بااین رسپی دیگه شیرینی کشمشی از بیرون نمیخری👍 حتما سیوش کن گمش نکنی❌️
راستی آخر ویدیو رو حتما ببین سوپرایزه🤩
🔴🔴🔴نکته خیلی مهم اول👇
🔻شیرینی کشمشی موقع پختن وقتی دورش یکم رنگ گرفت ولی هنوز وسط شیرنی نرم بود بردارید و تا کامل خنک نشده و یمقدار کم گرم هست بذارید داخل ظرف درب دار👍
🔴🔴🔴نکته مهم دوم 👇
🔻بجای ماست-تو قنادیا کرم دانمارکی میزنن میتونین با ماست حایگزین کنین👍
🔴🔴🔴نکته مهم سوم👇
🔻بهترین روغن برای کشمشی به ترتیب اولویت روغن صاف ۵۰ قنادی که تازه باشه-- روغن اصیل- روغن جامد خونگی -کره پاستوریزه حیوانی
❌️❌️❌️شرایط نگهداری کشمشی👇
داخل ظرف درب دار و لابلای شیرنی کاعذ روعنی یا نایلون بدارین و بهترین جا برای کشمشی جاییک مرطوب باشه تا خشک نشه❌️ اگه به هردلیلی خشک شد شیرنیارو داخل ظرب درب دار بهمراه تیکه نون داخل فریزر یا یخچال بذارید کم کم نرم میشه👍
موادلازم👇
روغن ۱۲۰ گرم
پودرقند ۳۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
روعن مایع ۳۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق م
کشمش ۱۰۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم
فر گرم ۱۷۰ درجه حدودا ۱۵ دیقه زمان پخت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک موز و بیسکوییت😋
📍موادلازم:
موز : دوعدد
بیسکوییت پتی بور :یک بسته
پودر نارگیل
کنجد
ترافل رنگی یا پودر گل سرخ
نکات:
✅موز رو له کنید و با بیسکوییت پودر شده خوب مخلوط کنید
✅ازمواد به اندازه گردو بردارید و توی پودر نارگیل،کنجد،ترافل یا مواد دلخواهتون بغلتونید و به مدت یک ساعت بزارین توی یخچال تا خودش رو بگیره و به عنوان یه میان وعده ی جذاب نوش جانتون کنید
✅میتونید به عنوان یه دسر جذاب یا میان وعده ی بچه ها ازش استفاده کنید😋
✅میتونید کمی گردوی خرد شده لا به لای مواد بزارید و بعد گرد کنید
✅اگر مواد به دستتون چسبید دستتون رو کمی خیس کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری آبش کن‼️
این روش برای گاناش در مقدار کم و ذوب کردن شکلات های سفید و رنگی خیلییی خوبه.
ظرفم کثیف نمیشه😎😜
.
🔺آموزش این دسر خوشمزه تو پست قبلی هست.🤤
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️❗️ دستورو کامل میذارم بریم برا این خوشمزه جان شیک ومجلسی🚶♀️🌱
موادلازم مغزی👇
پودربیسکوییت پودر ۱۲ تا دونه بیسگوییت پتی بور یا نصف بسته پتی بور
پودر کاکائو ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
شیرعسلی ۳ ق غ حدودا(تاجاییکه مواد خمیری بشه)
اگه موادمغزی رو کمی شیرین دوس دارین میتونین ۱ ق غ پودرقندهم اضافه کنین😍
موادلازم خمیر👇
کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد ۱۵۰ گرم حدودا تاجاییکه خمیر لطیف بشه
فر گرم دمای ۱۷۰ حدودا ۲۰ دقیقه پخت
🔴🔴اگه سرعت عملتون پایینه حین کار❌️بعداز مغزی گذاشتن و چیدن شیرنیا داخل سینی-حتما حداقل یک ربع بذارید یخچال تا اگه خمیر شیرنی شل شده دوباره تو یخچال خودشو بگیره و توی فر وانره❌️😍
برای دیزاین بدلخواه👇
شکلات آب شده
پودرپسته
فوندانت و مروارید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر شوکولاتی،
Foody.landپیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شوکولاتی😋
مواد لازم :
١ عدد موز
١٠٠ گرم شكلات تلخ
Foody.landپیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات رو حتما بخون بعد نگی بستنی خراب شد 😊
این بستنی خوشمزه تابستونی رو حتما درست کن اگر طبق نکات پیش بری یخی
نیست و یه بستنی میوه ای بی نهایت خوشمزه تحویل میگیری
مواد لازم
انبه. ۲۵۰ گرم
شیر پرچرب که بهتره از لبنیاتی بگیرید و محلی باشه. ۱لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
خامه. ۱۰۰ گرم
شیر خشک شیرین قنادی. ۲ ق غ
ثعلب. ۱/۵ق غ
طبق فیلم درست کنید
اما نکات
شیر حتما پرچرب و محلی باشه یا از لبنیاتی تهیه کنید
شکر رو به هیچ عنوان کم نکنید که باعث یخی شدن میشه
توی مرحله گذاشتن داخل فریزر توی ظرف فلزی بریزید و بزارید داخل فریزر
و اینکه ۵ تا ۶ مرحله هم زدن بستنی رو داشته باشید مرحله اول ۳ الی ۴ ساعت
و مراحل بعدی هر یکساعت دربیارید و هم برنید و بزارید داخل فریزر
این بستنی اصلا یخی نیست طعم انبه و میوه ای بودن این بستنی عالیه
بیرون هر یه اسکوپ بستنی میوه ای ۳ تا ۴ تومن هستش که
شما با هزینه یک سوم با این مقدار مواد حدود یک و نیم کیلو بستنی میوه ای سالم و خوشمزه و خونگی دارید که یه دسر دلچسب و خنک هم هست
نوش نگاهتون . سیوش کن تا درست کنی و گمش نکنی لایک هم یادت نره ❤️
#بستنی_یخی
#بستنی_خانگی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه پُست معمولی نیست رسپی و نکته های میلیونی داره😎پس حتما سیو کن گُمش نکنی😍
🔴#شیرینی_برنجی عالی باید بعد از پخت این ۳ تا ویژگی رو داشته باشه 😍👇
🔻۱_نقش مُهر روی شیرینی مونده باشه و محو نشه
🔻۲_روی شیرنی حالت کُرکی باشه دیقا مثل شیرنیای همین پست
🔻۳_بافتش کاملا لطیف و پوک باشه و بدون فشار زیاد .پودر بشه
🔻۴_بعداز گذشت زمان بافت شیرینی نباید سفت بشه
قبل از پخت 🔴❌️🔴👇
نکته مهم خمیر🔴❌️🔴
🔻من خمیرمو استراحت ندادم ولی میتونین توی یخچال نصف روز استراحت بدین فقط حتما بعداستراحت دوباره ورزبدین تا نرم بشه
🔻خمیر اولش یکم پودریه که باید با ورز دادن نرم کنید -الکی گلاب و آب به خورد خمیر ندین چون بعد شیرنی سفت میشه
❌️🔴❌️نکته خفن روغن👇
🔻 این شیرینی با روغن صاف قنادی بهترین بافت رو میده اگه روغن نیمه جامد باشه بافتش ترد و بعد ممکنه بیسگوییتی بشه میتونین نصف قنادی ونصف جاندخونگی بزنین تو کپشن پست قبلی توضیحات کاملترو نوشتم اینم دیقا همونطوریه🤌
🔴❌️🔴نکته آخر👇
🔻الک کردن پودر قند و آرد رو جدی بگیرید خییلییی روی بافت شیرنی تاثیرداره🤌
🔻حتما روغن و پودرقندو انقد بزنید پوک بشه اینم مورد موثر دوم برای بافت پوک شیرینی🤌
موادلازم 👇
روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودرقند ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
هل ۱ ق م
گلاب ۸۰ گرم
زعفران علیظ بدلخواه
آردبرنج ۵۰۰ گرم
تخم خرفه برای روی شیرنی بدلخواه
فر گرم ۱۷۰ درجه بمدت حدودا ۱۵ دیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯