بااین رسپی دیگه شیرینی کشمشی از بیرون نمیخری👍 حتما سیوش کن گمش نکنی❌️
راستی آخر ویدیو رو حتما ببین سوپرایزه🤩
🔴🔴🔴نکته خیلی مهم اول👇
🔻شیرینی کشمشی موقع پختن وقتی دورش یکم رنگ گرفت ولی هنوز وسط شیرنی نرم بود بردارید و تا کامل خنک نشده و یمقدار کم گرم هست بذارید داخل ظرف درب دار👍
🔴🔴🔴نکته مهم دوم 👇
🔻بجای ماست-تو قنادیا کرم دانمارکی میزنن میتونین با ماست حایگزین کنین👍
🔴🔴🔴نکته مهم سوم👇
🔻بهترین روغن برای کشمشی به ترتیب اولویت روغن صاف ۵۰ قنادی که تازه باشه-- روغن اصیل- روغن جامد خونگی -کره پاستوریزه حیوانی
❌️❌️❌️شرایط نگهداری کشمشی👇
داخل ظرف درب دار و لابلای شیرنی کاعذ روعنی یا نایلون بدارین و بهترین جا برای کشمشی جاییک مرطوب باشه تا خشک نشه❌️ اگه به هردلیلی خشک شد شیرنیارو داخل ظرب درب دار بهمراه تیکه نون داخل فریزر یا یخچال بذارید کم کم نرم میشه👍
موادلازم👇
روغن ۱۲۰ گرم
پودرقند ۳۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
روعن مایع ۳۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق م
کشمش ۱۰۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم
فر گرم ۱۷۰ درجه حدودا ۱۵ دیقه زمان پخت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک موز و بیسکوییت😋
📍موادلازم:
موز : دوعدد
بیسکوییت پتی بور :یک بسته
پودر نارگیل
کنجد
ترافل رنگی یا پودر گل سرخ
نکات:
✅موز رو له کنید و با بیسکوییت پودر شده خوب مخلوط کنید
✅ازمواد به اندازه گردو بردارید و توی پودر نارگیل،کنجد،ترافل یا مواد دلخواهتون بغلتونید و به مدت یک ساعت بزارین توی یخچال تا خودش رو بگیره و به عنوان یه میان وعده ی جذاب نوش جانتون کنید
✅میتونید به عنوان یه دسر جذاب یا میان وعده ی بچه ها ازش استفاده کنید😋
✅میتونید کمی گردوی خرد شده لا به لای مواد بزارید و بعد گرد کنید
✅اگر مواد به دستتون چسبید دستتون رو کمی خیس کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری آبش کن‼️
این روش برای گاناش در مقدار کم و ذوب کردن شکلات های سفید و رنگی خیلییی خوبه.
ظرفم کثیف نمیشه😎😜
.
🔺آموزش این دسر خوشمزه تو پست قبلی هست.🤤
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️❗️ دستورو کامل میذارم بریم برا این خوشمزه جان شیک ومجلسی🚶♀️🌱
موادلازم مغزی👇
پودربیسکوییت پودر ۱۲ تا دونه بیسگوییت پتی بور یا نصف بسته پتی بور
پودر کاکائو ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
شیرعسلی ۳ ق غ حدودا(تاجاییکه مواد خمیری بشه)
اگه موادمغزی رو کمی شیرین دوس دارین میتونین ۱ ق غ پودرقندهم اضافه کنین😍
موادلازم خمیر👇
کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد ۱۵۰ گرم حدودا تاجاییکه خمیر لطیف بشه
فر گرم دمای ۱۷۰ حدودا ۲۰ دقیقه پخت
🔴🔴اگه سرعت عملتون پایینه حین کار❌️بعداز مغزی گذاشتن و چیدن شیرنیا داخل سینی-حتما حداقل یک ربع بذارید یخچال تا اگه خمیر شیرنی شل شده دوباره تو یخچال خودشو بگیره و توی فر وانره❌️😍
برای دیزاین بدلخواه👇
شکلات آب شده
پودرپسته
فوندانت و مروارید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر شوکولاتی،
Foody.landپیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شوکولاتی😋
مواد لازم :
١ عدد موز
١٠٠ گرم شكلات تلخ
Foody.landپیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات رو حتما بخون بعد نگی بستنی خراب شد 😊
این بستنی خوشمزه تابستونی رو حتما درست کن اگر طبق نکات پیش بری یخی
نیست و یه بستنی میوه ای بی نهایت خوشمزه تحویل میگیری
مواد لازم
انبه. ۲۵۰ گرم
شیر پرچرب که بهتره از لبنیاتی بگیرید و محلی باشه. ۱لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
خامه. ۱۰۰ گرم
شیر خشک شیرین قنادی. ۲ ق غ
ثعلب. ۱/۵ق غ
طبق فیلم درست کنید
اما نکات
شیر حتما پرچرب و محلی باشه یا از لبنیاتی تهیه کنید
شکر رو به هیچ عنوان کم نکنید که باعث یخی شدن میشه
توی مرحله گذاشتن داخل فریزر توی ظرف فلزی بریزید و بزارید داخل فریزر
و اینکه ۵ تا ۶ مرحله هم زدن بستنی رو داشته باشید مرحله اول ۳ الی ۴ ساعت
و مراحل بعدی هر یکساعت دربیارید و هم برنید و بزارید داخل فریزر
این بستنی اصلا یخی نیست طعم انبه و میوه ای بودن این بستنی عالیه
بیرون هر یه اسکوپ بستنی میوه ای ۳ تا ۴ تومن هستش که
شما با هزینه یک سوم با این مقدار مواد حدود یک و نیم کیلو بستنی میوه ای سالم و خوشمزه و خونگی دارید که یه دسر دلچسب و خنک هم هست
نوش نگاهتون . سیوش کن تا درست کنی و گمش نکنی لایک هم یادت نره ❤️
#بستنی_یخی
#بستنی_خانگی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه پُست معمولی نیست رسپی و نکته های میلیونی داره😎پس حتما سیو کن گُمش نکنی😍
🔴#شیرینی_برنجی عالی باید بعد از پخت این ۳ تا ویژگی رو داشته باشه 😍👇
🔻۱_نقش مُهر روی شیرینی مونده باشه و محو نشه
🔻۲_روی شیرنی حالت کُرکی باشه دیقا مثل شیرنیای همین پست
🔻۳_بافتش کاملا لطیف و پوک باشه و بدون فشار زیاد .پودر بشه
🔻۴_بعداز گذشت زمان بافت شیرینی نباید سفت بشه
قبل از پخت 🔴❌️🔴👇
نکته مهم خمیر🔴❌️🔴
🔻من خمیرمو استراحت ندادم ولی میتونین توی یخچال نصف روز استراحت بدین فقط حتما بعداستراحت دوباره ورزبدین تا نرم بشه
🔻خمیر اولش یکم پودریه که باید با ورز دادن نرم کنید -الکی گلاب و آب به خورد خمیر ندین چون بعد شیرنی سفت میشه
❌️🔴❌️نکته خفن روغن👇
🔻 این شیرینی با روغن صاف قنادی بهترین بافت رو میده اگه روغن نیمه جامد باشه بافتش ترد و بعد ممکنه بیسگوییتی بشه میتونین نصف قنادی ونصف جاندخونگی بزنین تو کپشن پست قبلی توضیحات کاملترو نوشتم اینم دیقا همونطوریه🤌
🔴❌️🔴نکته آخر👇
🔻الک کردن پودر قند و آرد رو جدی بگیرید خییلییی روی بافت شیرنی تاثیرداره🤌
🔻حتما روغن و پودرقندو انقد بزنید پوک بشه اینم مورد موثر دوم برای بافت پوک شیرینی🤌
موادلازم 👇
روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودرقند ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
هل ۱ ق م
گلاب ۸۰ گرم
زعفران علیظ بدلخواه
آردبرنج ۵۰۰ گرم
تخم خرفه برای روی شیرنی بدلخواه
فر گرم ۱۷۰ درجه بمدت حدودا ۱۵ دیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️❗️ دستورو کامل میذارم بریم برا این خوشمزه جان شیک ومجلسی🚶♀️🌱
موادلازم مغزی👇
پودربیسکوییت پودر ۱۲ تا دونه بیسگوییت پتی بور یا نصف بسته پتی بور
پودر کاکائو ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
شیرعسلی ۳ ق غ حدودا(تاجاییکه مواد خمیری بشه)
اگه موادمغزی رو کمی شیرین دوس دارین میتونین ۱ ق غ پودرقندهم اضافه کنین😍
موادلازم خمیر👇
کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد ۱۵۰ گرم حدودا تاجاییکه خمیر لطیف بشه
فر گرم دمای ۱۷۰ حدودا ۲۰ دقیقه پخت
🔴🔴اگه سرعت عملتون پایینه حین کار❌️بعداز مغزی گذاشتن و چیدن شیرنیا داخل سینی-حتما حداقل یک ربع بذارید یخچال تا اگه خمیر شیرنی شل شده دوباره تو یخچال خودشو بگیره و توی فر وانره❌️😍
برای دیزاین بدلخواه👇
شکلات آب شده
پودرپسته
فوندانت و مروارید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه رنگ و خوشگل🩷🤍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم این ترفند رو تا حالا کسی بهت نگفته بود🥰
وقتی کوکی هاتو از فر خارج کردی تا داغه با یه رینگ یا ته لیوان طبق کلیپ می تونید اونا رو حسابی گرد و یه اندازه کنی👌
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگ کردن خامه و فرم دهی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول و تکنیک حلوای نذری و مجلسی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
نکات کامل و دقیق برای پخت یه حلوای خوشمزه و مجلسی🧇🫓
میزان ها دقیق میباشد چشم بسته درست کنید به صورت وزنی👇
🍙آرد یک کیلو
🫙شکر ۶۵۰ بسته به ذائقه الی ۷۰۰ گرم
🍾روغن ۶۵۰ بسته به سلیقه الی ۷۰۰ گرم
🫗زعفران خشک: ۱/۵ گرم
🍵گلاب و آب مساوی با آرد
🧆هل آسیاب و الک شده : ۱ ق مرباخوری
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
به صورت پیمانه ای (لیوان دسته دار فرانسوی)
🍙آرد ۱ لیوان
🍾روغن ۳/۴ لیوان
🫙شکر ۳/۴ لیوان
🍵گلاب نصف لیوان
🫖آب نصف لیوان
🧆هل ۵ عدد
🫗زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری
نکات کلیدی:👇
🫓شربت حلوا نیازی به جوشیدن نداره
🫓از قاشق چوبی استفاده کنید
🫓اگر از ۱ کیلو آرد سنگکک استفاده میکنید
میزان روغن ۷۵۰ گرم میباشد و بخاطر داشته
باشید میزان شکر و روغن برابر میباشد
🫓برای حلوا در مقیاس کمتر ۱ کیلو به جای
آبفقط از گلآب استفاده کنید👌
🫓در مرحله تفت دادن آرد با روغن صبور
باشید و با مشاهده سفتی آرد، روغن اضافه
نکنید آرد در ابتدا روغن رو به درون خودش
میکشه و بعد کم کم شروع به پس دادن
روغن میکنه..
🫓در مرحله تکنیک کنترل، قوام حلوا بسته
به سلیقه شماست ، هر قوامی که مد نظر
داشتید چند لحظه زودتر خاموش کنید
چون حرارت درون آرد هست..
🫓چنانچه دوست داشتید شیرین تر باشه
در مرحله آخر کمی شکر خالص بریزید
نگران نباشید داغی حلوا شکر ذوب میکنه
🫓در مرحله پایانی با کمی کره ، حلوا را در
قابلمه قاشق بزنید تا لطافت بیشتری داشته
باشه
روغن میتونه جامد مایع یا ترکیبی از هر
دو باشه
#حلوا #حلوا_مجلسی #حلوا_زعفرانی #ترفند
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_مرمری😍😋
این شیرینی ها خیلی سریع آماده میشه و خیلی شیک و خوشمزه است برای پذیرایی از مهمون ها بی نظیره
یک و نیم بسته بیسکوییت پتی بور رو با دو عدد موز له شده ترکیب میکنیم حالت خمیری پیدا کنه بعد توپک اندازه گردو بردارین داخل دست گرد کنید دوست داشتین داخلش شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای بزارید خوشمزه تر میشه
بزارید توپک ها یکی دو ساعت داخل یخچال باشه
شکلات تیره و سفید رو روی بخار کتری آب کنید...و مثل فیلم توپک ها رو داخلش بزنید بزارید روی کاغذ روغنی سفت بشه
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای پرتقال😋😍😋
مواد لازم🔻
آرد ۲ و نیم پیمانه
آب پرتقال طبیعی ۳ چهارم پیمانه
عسل ۲ ق غ+۱ ق غ آب جوش (مخلوط و رقیق میشه)
شکر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل یک سوم ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق غ(فقط رنده کردن قسمت نارنجی پرتقال)
اسلایس پرتقال ب اندازه کافی
طرز تهیه🔻
فر رو روی درجه ۱۸۰ بزارید گرم شه، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار بشه ، حالا عسل رو ک با آب جوش رقیق شده اضافه کنید کمی بزنید، ب ترتیب روغن، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و طی چند مرحله ب مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید، توی قالب ها کپسول قرار بدید و دو سوم از قالب رو با مواد پر کنید، روش اسلایس پرتقال بزارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ب مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید (شاید زودتر یا دیرتر بپزه، چک کنید بعد ۲۰ دقیقه) در آخر میتونید چند دقیقه بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا طلایی بشه، بعد از پخت تا هنوز داغه روش کمی عسل برس کنیدمن از پرتقال معمولی و خونی استفاده کردم هر دوش زیبا و خوشمزه بود.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯