بقیهی رنگها تو کپشنه💥
اول پست رو سیو کن که موقع کیک درست کردن رنگای تکراری استفاده نکنی و کلی رنگای جذاب داشته باشی😍
ادامهی لیست رنگها:
صورتی + زرد = کرم
سفید + آبی تیره = آبی روشن
قرمز + سیاه = جگری
نارنجی + قهوه ای = حنایی
قرمز + سفید = صورتی
زرد + سفید = لیمویی
زرد + سفید + آبی = ارغوانی
قرمز + بنفش = بنفش مایل به صورتی
قرمز زیاد + زرد + آبی = خرمایی
قرمز کم + زرد + آبی = قهوه ای
آبی + سیاه + سفید = طوسی
قرمز + صورتی سیر = زرشکی
زرد کم + ابی + سفید = فیروزه ای
سیاه + زرد = قهوه ای مایل به سبز
سبز + مشکی = سبز لجنی
مشکی + قرمز + زرد = قهوه ای روشن
زرد زیاد + آبی + سفید کم = مغز پسته ای
قهوه ای + زرد + سفید = اکلر
سفید + قرمز + زرد قهوه ای = رنگ معولی صورت
سیاه کم + زرد + آبی = یشمی
سبز + قرمز = بلوطی
مشکی + نارنجی = شکلاتی
بفرست برای کسی که عاشق کیکای رنگیه😍
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥
اول سیوش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍
@danyal_cakee
@danyal_cakee
مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی:
خامه فرم گرفته: 200 گرم
پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر
مرسی که قلب سفیدمو قرمز میکنی❤️
مواد لازم کاور مخملی
شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم
روغن 50 قنادی: 500 گرم
روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه
کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه
رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه
از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم
اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپیهای جدید میخوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦
مواد لازم:
- ۶۰۰ گرم کوکیهای اورئو 🍪
- ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈
- ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛
- ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨
- ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯
طرز تهیه:
1. خرد کردن کوکیها: ابتدا کوکیهای اورئو رو ریز خرد کنید.
2. مخلوط کردن با کره: کوکیهای خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید.
3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید.
4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود.
5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکههای خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید.
7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکیهای خرد شده درون قالب بریزید.
8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکیهای خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید.
9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود.
🍴 نوش جان! 😋
نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی
برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با لایک کردنت بهم انرژی بده عزیز دلم 😍😍
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥پنیر ماسکارپونه 500گرم
💥کرم فندق 250گرم
💥شکر20گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه 350گرم
💥بیسکویت 300گرم
💥شیر 150میلی لیتر
برای روی دسر
💥خامه 80گرم
💥شکلات سفید 150گرم
💥کرم فندق 50گرم
نکته ها 👇👇👇👇
🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه کرم فندق و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. خامه رو کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا
کرم پنیری یکدستی به شما بده.
🍁🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و ته قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید بچینید بعد از مواد پنیری روش بریزید. این کار رو سه بار انجام بدید.
🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعدش شکلات سفید رو بهش اضافه کنید وقتی حل شد و کمی از دما افتاد روی دسر بریزید و با کرم فندق طراحی کنید بذارید یخچال تا خودشو بگیره.
🍁🍁بیسکویت ها نباید زیاد توی شیر بمونن
🍁🍁قالب استفاده شده18×28 است.
🍁🍁مواد دسر قبل از ریختن گاناش حتما باید توی یخچال سرد شده باشه.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوروس قلبی شکل 😋😍
@recepi_khas
@recepi_khas
سیو کن بعدا درستش کنی ✅️
البته درست کردنش واقعا چالش برانگیزه و تا حدودی باید قلقش دستتون بیاد
موادلازم
90 گرم آرد کیک
نشاسته ذرت 30 گرم
200 میلی لیتر آب
1 تخم مرغ ( وزن64 گرم )
20 گرم شکر (شکر دانه ریز)
1 پینچ (نمک)
40 گرم کره بدون نمک
1 ق چ اسانس وانیل
طرز تهیه
1. آب و کره و شکر و نمک را بپزید تا بجوشد... سپس آرد را اضافه کنید... حرارت را خاموش کنید... هم بزنید تا به شکل یک گلوله یکدست در بیاید و نچسبد. و حالت گهواره ای پیدا کند
2. مخلوط را چند بار داخل کاسه باز کنید ..تخم مرغ ها را اضافه کنید...هم بزنید تا یکدست شود. در قیف یکبار مصرف بریزید .
3. و مانند ویدئو روی کاغذ روغنی چرب شده پایپ کنید
4. روغن را با دمای 170-180 درجه سانتی گراد گرم کنید... سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
5. وقتی سرخ شد ان را از روغن خارج کنید و اجازه بدهید تنک شود . شکر بپاشید و نوش جان کنید ❤️
نکته 🔴موقع فرم دادن به چوروس ها دستتان را کمی خیس کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد میدهد
تجربهها به تو میآموزد که
چه کسی را دوست داشته باش
و موقعیتها به تو یاد میدهد
که چه کسی تو را دوست دارد..!»
بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋
@recepi_khas
@recepi_khas
من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن
مواد لازم
250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید.
روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی
صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋
اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مراحل ساخت برج های شکلاتی:
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای این کارطلق را به صورت لوله های با قطرهای مختلف و مخروطی برای نوک برج پیچوندم.
لبه های نوار را با چسب نواری چسبوندم، سپس شکلات ذوب شده و خنک شده به دمای مناسب را داخل نوار ریختم و برای سفت شدن کامل در یخچال گذاشتم.
بعد از سفت شدن کامل شکلات، چسب نواری را به آرامی جدا کردم و برج های شکلاتی را از قالب بیرون آوردم.
برای صاف کردن لبه های مخروطی، آنها را روی یک سطح گرم قرار دادم و ذوب کردم.
سپس با استفاده از شکلات ذوب شده، تزیینات پودری را به برج ها چسباندم.
✅سایر جزئیات کیک:
⭕️درب و قسمت آجری بالای برج ها را با استفاده از فوندانت و پانج طرح اجر استفاده شده.
⭕️پروانه های کاغذویفرپیپراستفا شده.
⭕️برای حروف روی کیک از استامپ استفاده شده.
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁