فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ازین نرم تر ؟ 😍
.
بهش میگن کیک صبحانه به خاطر مواد مغزی که داره ، اما خودمونیم
من برای عصرانه بیشتر میپسندم 😁 با چای دارچین بزنی 🫄😂✋
ذخیره اش کنید حتما تا درست کنید 👇
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم )
آرد ۱ و نیم پیمانه ( ۲۲۰ گرم )
روغن سه چهارم پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
پودر نارگیل ۳ ق.غ ( ۳۰ گرم )
بیکنیگ پودر ۱ ق.چ
وانیل نصف ق.چ
گردو و کشمش به مقدار لازم
.
دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۴۵ بعد از تست صحت پخت میتونید ۱۵ دقیقه دیگه بدید
برای تستر ۱۶۰ به مدت ۴۵ مجدد ۱۵ دقیقه دیگه اگر نپخته بود .
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
لایه اول👇👇
💥پودر ژله توت فرنگی نصف بسته
💥آب 300میلی لیتر
💥شکر 60گرم
لایه دوم و سوم 👇👇
💥پودر ژله آلوئه ورا نصف بسته
💥شیر 400میلی لیتر
💥شکر40گرم
💥رنگ خوراکی سبز چند قطره
نکته ها 👇👇
🍁🍁برای لایه اول پودر ژله رو به همراه آب و شکر بذارید روی حرارت وقتی یکدست شد بریزید توی قالب سیلیکونی مخصوص دونات. بذارید یخچال تا ببنده.
🍁🍁برای لایه دوم و سوم ژله آلوئه ورا رو به همراه شیر و شکر بذارید روی حرارت تا کامل حل بشه بعد به دوقسمت تقسیم کنید.
🍁🍁لایه دوم رو سفید نگه دارید و کمی خنک شد روی ژله ی اول بریزید و بذارید یخچال تا کمی سفت بشه.
🍁🍁باقی مانده ژله رو کمی رنگ خوراکی سبز بزنید و وقتی لایه دوم بست روی ژله استفاده کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🍁🍁مواد ژله نباید زیاد داغ باشه وقتی از دما افتاد روی لایه ها بریزید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک دوبل چاکلت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
اولین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه
💝
⭕️پایه چیزکیک:
۲۰۰ گرم :بیسکویت اوریو
۸۰ گرم :کره
⭕️مخلوط شکلات تلخ:
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️مخلوط شکلات سفید:
۱۵۰ گرم:شکلات سفید (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر دانه دار
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️تزئین:
۷۵گرم:خامه
۷۵ گرم:شکلات تلخ
⭕️مراحل:
✅پایه چیز کیک : بیسکویت اوریو را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب فشار دهید.
✅مخلوط شکلات تلخ: شکلات تلخ را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مخلوط شکلات سفید: شکلات سفید را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مونتاژ: مخلوط شکلات تلخ را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط شکلات سفید را با قیف روی آن بریزید.
✅پخت: به مدت 75-80 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بپزید.
✅رویه: خامه را گرم کنید. شکلات تلخ را ذوب کنید و مخلوط کنید. روی چیزکیک بریزید.
✅سرد کردن: به مدت یک شب در یخچال خنک کنید.
✅سرو: برش داده و با تزیین دلخواه سرو کنید.
⭕️⭕️نکات:
💜برای طعم قوی تر شکلات، می توانید از شکلات تلخ با درصد بالاتر کاکائو استفاده کنید.
💜می توانید از قالب کمربندی به جای قالب معمولی استفاده کنید.
💜برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
💜می توانید چیزکیک را با تزیینات دلخواه خود مانند میوه های تازه، آجیل یا سس شکلات تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک صحنه از کارگاه قنادی ببینیم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون قند بدون چربی
کاملا موقویی
جوپرک ۱۵پیمانه
دانه چیا ۲پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره بادام زمینی ۱ق پر
پروتین ویی👈 ۲پیمانه پر WHEY
بکینگ پودر ثر ق م خ
کشمش ب اندازه
کل مواد میکس کنید قشنگ مخلوط شه
بعد بریزید داخل قالب هاتون
داخل فر ۱۷الی ۱۸ مدت زمان ۱۰/ ۱۵ دقیقه
به دلخواهی خودتون تائزیین کنید
نوش جانتون
❌نکات این کیک ❌
✅شیر حتما باید کم چرب استفاده کنید
✅بکینگ پودر ثر قاشق مربا خوری
✅شما میتونید. برای شیرین کردن این کیک از عسل استفاده کرد
✅تایم فر شما باید امتحان کنید یه دونه تستی بعد بندازید داخل فر
اینم صفر تا صد کیک رژیمی خوشت اومد سیوش کن بفرست برایی دوستات
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام و درود خدمت عزیزان م اینم دستور نان تیتابی 👇
دستور نان تیتاب سفیده ی
11عدد تخم مرغ
شکر 220 گرم
آرد 240گرم
روغن مایع. ۵۰ گرم
شربت 1 ق م خ
بکینگ پودر 1ق م خ
طعم دهنده ب اندازه
دستور کارگاهی 👇
شکر ۳/۴۰۰ ک گ
آرد ۳/۸۰۰ک گ
تخم مرغ ۱۸۰عدد ((همون ۶شونه))
روغن مایع 1/500
پکن 1ق پر
وانیل نصف ق
شربت ب اندازه
اسانس موز ۱در
❌نکات مهم ❌
✅درجه حرارت فر کارگاهی ۲۵۰
✅تایم فر کارگاهی حداقل ۲۵الی ۳۰دقیقه
✅شکر باید حداقل ۲دقیقه بزنه تا کامل حل بشه
✅زرده با سفیده از قبل جدا کنید بزارید یخچال تا خنک بشه
✅حداقل تایم فر ۱۱دقیقه
✅زرده با شکر در حد ۱دقیقه بزنه
اینم نکات مهم امید وارم خوشتون بیاد
ذخیرش کن برایی همکارات بفرس
نوش جان 🌹
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دومین اموزش رایگاان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅ سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه💝
✅مواد لازم:
⭕️کیک پایه:
۱۲۵ گرم:کره
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ
۱۰۰ گرم:شکر
۷۵ گرم:شکر قهوهای تیره
۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته)
کمی:نمک
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۱۰۰ گرم:آرد (آرد گندم)
۱۰ گرم:پودر کاکائو
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰ گرم:پنیر خامهای
۱۲۵ گرم:شکر
۴۵ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️لایه میانی:
شکلات کیندر
⭕️گاناش:
۵۰ میلیلیتر:خامه
۱۰۰ گرم:شکلات سفید
⭕️تزئین:
توت فرنگی
فندق شکلات کیندر
✅دستورالعمل:
⭕️کیک پایه:
کره بدون نمک و شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید.
شکر دانهدار، شکر قهوهای تیره، شکر وانیلی و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. تا جایی که کاملا مخلوط شود، fold کنید.
⭕️پخت کیک پایه:
خمیر را به طور مساوی در قالب بریزید.
براونی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
پنیر خامهای و شکر را در یک کاسه عمیق قرار دهید.
به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کنید. خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و تا کنید.
⭕️لایهها: شکلات کیندر را روی براونی و سپس مخلوط چیزکیک بریزید.
⭕️پخت چیزکیک: 55-65 دقیقه در 125 درجه بپزید.
گاناش: شکلات سفید را ذوب و روی چیزکیک بریزید.
⭕️خنک کردن: 1 شب در یخچال.
⭕️برش و تزئین: به دلخواه برش و تزئین کنید.
✅نکات:
شکر براونی را به دلخواه تنظیم کنید.
چیزکیک را میتوانید یک روز قبل آماده کنید.
نوش جان!
قالب۲۲-۲۳
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والا به خدا😂😐
رژیمی کیکهممیخوای بخوری؟!🙄😂
این سبکویدیو رو دوست دارین بازم درست کنم؟!😁
بفرست برای اونی که از شنبه قراره برهباشگاه😆👌🏻
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات پخت کیک
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلام ب همراهان عزیز آموزش کامل کوکی نوتلا
دستور خانگی👇
۱۵۰گرم) کره پاک
۱۸۵گرم.) شکر قهوه ی
۸۰گرم). . نوتلا
۲عدد). تخم مرغ
۳۰۰گرم.) آرد قنادی
پودر کاکائو دلخواهی ۱ق م خ
بکینگ پودر ۱ ق م خ
درجه حرارت فر ۱۹۰
دستور کارگاهی
شکر قهوه ای. ۱/۲۰۰
کره نیوز لندی ۹۰۰گرم
تخم مرغ ۱۰عدد
نوتلا ۶۰۰گرم
آرد قویی قنادی ۱/۸۵۰
پودر کاکائو دلخواهی ۱ق پر
پکن ۱ق پر
درجه حرارت فر ۱۹۰
ب مدت ۱۱دقیقه
❌نکات کوکی❌
✅دوستایی گلم مراحل کامل این کوکی داخل پست های قبلی مون هست میتونید استفاده کنید نوش جانتون
✅پودر کاکائو دلخواهی شما میتونید یک ق بریزید
✅دوستانی که کره نیوز لندی ندارند از همون کره پاک استفاده کنید
✅خمیر کوکی باید حداقل ۲۰دقیقه بزنه کامل پوک بشه
عزیزانم اینم کامل کوکی نوتلا خوشت اومد ذخیرش کن برای دوستات ارسال کن
ارادتمند شما فرهاد ارغوانی ❤️🙏🌹
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شیر
کامل ب سبک خونگی
شکر ۳۳۰گرم
آرد ۵۲۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم
تخم مرغ ۸عدد
شیر پرچرب ۱۰۰گرم
ماست سون پرچرب ۵۰گرم
بکینگ پودر ث ق م
وانیل کمی
❌نکات مهم کیک❌
✅تایم زیر دستگاه ۱۰الی۱۵دقیقه
✅مدت زمان کیک ۳۵دقیقه
✅دلخواهی شما میتونی شربت یه قاشق بریزید
اینم نکات مهم
کیک دوستان عزیز ذخیرش کنید برای همکارابفرستین
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به دوستان عزیز
اینم دستور کیک یزدی تقدیم به عزیزان
دستور خانگی 👇
۴عدد تخم مرغ
۳۰۰گرم شکر.
۱۲۵گرم روغن مایع
۱۲۵گرم گلاب
ماست ۲قاشق پر
شربت ۱ق م خ
۴۵۰ گرم آرد
بکینگ پودر ۱ ق م خ
دستور کارگاهی 👇
۳۰عدد تخم مرغ
۲/۲۰۰شکر
۱/۵۰۰روغن مایع
۱/۲۰۰ آب یا گلاب
شربت نصف ملاقه
۳کیلو آرد قنادی گنبد
پکن ۲قاشق پر
وانیل ب اندازه
❌نکات مهم ❌
✅درجه حرارت فر گازی یا توستر ۲۰۰
✅درجه حرارت فر قنادی ۲۴۰
✅برای دستور کارگاهی نیازی ب ماست نیست
✅دستور کارگاهی ۳۰دقیقه زیر دستگاه پوک بشه
اینم دستور کامل کیک
منتظر کامنت های زیباتون هستم
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ب عزیزان
اینم دستور تگرال ردولود
دستور خانگی 👇
پودر تگرال ردولود. ۲۵۰گرم
کره پاک. ۵۰گرم
تخم مرغ. ۱عدد
ویوافیل توت فرنگی ۵۰گرم
آجیل خرد شده. ۵۰گرم
شکلات خرد شده. ۳۰گرم
دستور کارگاهی
پودر رد 👇
۴کیلو
تخم مرغ ۱۰عدد
کره. ۳۵۰گرم
روغن صاف. ۳۵۰گرم
آجیل به اندازه
ویوافیل. ۲۰۰گرم
شکلات خرد شده ۲۵۰گرم
❌نکات مهم❌
✅برایی دستور خانگی نیاز به روغن صاف نیست
✅خمیر وقتی آماده شد به مدت ۲۰دقیقه استراحت کنه
✅برای دستور کارگاهی حتما باید از روغن صاف استفاده کرد
✅تایم فر ۱۸۰الی ۱۷۰درجه
✅مدت زمان ۱۲الی ۱۳دقیقه
آمید وارم مفید باشه براتون
خوشت اومد ذخیرش کن
نوش جان
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ی فوق العاده و همچنین تکنیک عالی اسکالپچر برای اینکه چطور قبل از گذاشتن روی کیک، خامه رو روی پلکسی بریزید😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁