eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.5هزار دنبال‌کننده
772 عکس
1.7هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام و درود خدمت عزیزان م اینم دستور نان تیتابی 👇 دستور نان تیتاب سفیده ی ‌ 11عدد تخم مرغ شکر 220 گرم آرد 240گرم روغن مایع. ۵۰ گرم شربت 1 ق م خ بکینگ پودر 1ق م خ طعم دهنده ب اندازه دستور کارگاهی 👇 شکر ۳/۴۰۰ ک گ آرد ۳/۸۰۰ک گ تخم مرغ ۱۸۰عدد ((همون ۶شونه)) روغن مایع 1/500 پکن 1ق پر وانیل نصف ق شربت ب اندازه اسانس موز ۱در ❌نکات مهم ❌ ✅درجه حرارت فر کارگاهی ۲۵۰ ✅تایم فر کارگاهی حداقل ۲۵الی ۳۰دقیقه ✅شکر باید حداقل ۲دقیقه بزنه تا کامل حل بشه ✅زرده با سفیده از قبل جدا کنید بزارید یخچال تا خنک بشه ✅حداقل تایم فر ۱۱دقیقه ✅زرده با شکر در حد ۱دقیقه بزنه اینم نکات مهم امید وارم خوشتون بیاد ذخیرش کن برایی همکارات بفرس نوش جان 🌹 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک کیندر 👇
دومین اموزش رایگاان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ 💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه💝 ✅مواد لازم: ⭕️کیک پایه: ۱۲۵ گرم:کره ۱۵۰ گرم:شکلات تلخ ۱۰۰ گرم:شکر ۷۵ گرم:شکر قهوه‌ای تیره ۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته) کمی:نمک ۲ عدد:تخم مرغ (متوسط) ۱۰۰ گرم:آرد (آرد گندم) ۱۰ گرم:پودر کاکائو ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۱۲۵ گرم:شکر ۴۵ گرم:نشاسته ذرت ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️لایه میانی: شکلات کیندر ⭕️گاناش: ۵۰ میلی‌لیتر:خامه ۱۰۰ گرم:شکلات سفید ⭕️تزئین: توت فرنگی فندق شکلات کیندر ✅دستورالعمل: ⭕️کیک پایه: کره بدون نمک و شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. شکر دانه‌دار، شکر قهوه‌ای تیره، شکر وانیلی و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. تا جایی که کاملا مخلوط شود، fold کنید. ⭕️پخت کیک پایه: خمیر را به طور مساوی در قالب بریزید. براونی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. ⭕️مخلوط چیزکیک: پنیر خامه‌ای و شکر را در یک کاسه عمیق قرار دهید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کنید. خوب مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و تا کنید. ⭕️لایه‌ها: شکلات کیندر را روی براونی و سپس مخلوط چیزکیک بریزید. ⭕️پخت چیزکیک: 55-65 دقیقه در 125 درجه بپزید. گاناش: شکلات سفید را ذوب و روی چیزکیک بریزید. ⭕️خنک کردن: 1 شب در یخچال. ⭕️برش و تزئین: به دلخواه برش و تزئین کنید. ✅نکات: شکر براونی را به دلخواه تنظیم کنید. چیزکیک را می‌توانید یک روز قبل آماده کنید. نوش جان! قالب۲۲-۲۳ ‏کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والا به خدا😂😐 رژیمی کیک‌هم‌میخوای بخوری؟!🙄😂 این سبک‌ویدیو رو دوست دارین بازم درست کنم؟!😁 بفرست برای اونی که از شنبه قراره بره‌باشگاه😆👌🏻 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات پخت کیک @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کوکی نوتلا
سلام ب همراهان عزیز آموزش کامل کوکی نوتلا دستور خانگی👇 ۱۵۰گرم) کره پاک ۱۸۵گرم.) شکر قهوه ی ۸۰گرم). . نوتلا ۲عدد). تخم مرغ ۳۰۰گرم.) آرد قنادی پودر کاکائو دلخواهی ۱ق م خ بکینگ پودر ۱ ق م خ درجه حرارت فر ۱۹۰ دستور کارگاهی شکر قهوه ای. ۱/۲۰۰ کره نیوز لندی ۹۰۰گرم‌ تخم مرغ ۱۰عدد نوتلا ۶۰۰گرم آرد قویی قنادی ۱/۸۵۰ پودر کاکائو دلخواهی ۱ق پر پکن ۱ق پر درجه حرارت فر ۱۹۰ ب مدت ۱۱دقیقه ❌نکات کوکی❌ ✅دوستایی گلم مراحل کامل این کوکی داخل پست های قبلی مون هست میتونید استفاده کنید نوش جانتون ✅پودر کاکائو دلخواهی شما میتونید یک ق بریزید ✅دوستانی که کره نیوز لندی ندارند از همون کره پاک استفاده کنید ✅خمیر کوکی باید حداقل ۲۰دقیقه بزنه کامل پوک بشه عزیزانم اینم کامل کوکی نوتلا خوشت اومد ذخیرش کن برای دوستات ارسال کن ارادتمند شما فرهاد ارغوانی ❤️🙏🌹 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شیر کامل ب سبک خونگی شکر ۳۳۰گرم آرد ۵۲۰گرم‌ روغن مایع ۵۰گرم تخم مرغ ۸عدد شیر پرچرب ۱۰۰گرم ماست سون پرچرب ۵۰گرم بکینگ پودر ث ق م وانیل کمی ❌نکات مهم کیک❌ ✅تایم زیر دستگاه ۱۰الی۱۵دقیقه ✅مدت زمان کیک ۳۵دقیقه ✅دلخواهی شما میتونی شربت یه قاشق بریزید اینم نکات مهم کیک دوستان عزیز ذخیرش کنید برای همکارابفرستین @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کیک یزدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به دوستان عزیز اینم دستور کیک یزدی تقدیم به عزیزان دستور خانگی 👇 ۴عدد تخم مرغ ۳۰۰گرم شکر. ۱۲۵گرم روغن مایع ۱۲۵گرم گلاب ماست ۲قاشق پر شربت ۱ق م خ ۴۵۰ گرم آرد بکینگ پودر ۱ ق م خ دستور کارگاهی 👇 ۳۰عدد تخم مرغ ۲/۲۰۰شکر ۱/۵۰۰روغن مایع ۱/۲۰۰ آب یا گلاب شربت نصف ملاقه ۳کیلو آرد قنادی گنبد پکن ۲قاشق پر وانیل ب اندازه ❌نکات مهم ❌ ✅درجه حرارت فر گازی یا توستر ۲۰۰ ✅درجه حرارت فر قنادی ۲۴۰ ✅برای دستور کارگاهی نیازی ب ماست نیست ✅دستور کارگاهی ۳۰دقیقه زیر دستگاه پوک بشه اینم دستور کامل کیک منتظر کامنت های زیباتون هستم @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کوکی ردولوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ب عزیزان اینم دستور تگرال ردولود دستور خانگی 👇 پودر تگرال ردولود. ۲۵۰گرم کره پاک. ۵۰گرم تخم مرغ. ۱عدد ویوافیل توت فرنگی ۵۰گرم آجیل خرد شده. ۵۰گرم شکلات خرد شده. ۳۰گرم دستور کارگاهی پودر رد 👇 ۴کیلو تخم مرغ ۱۰عدد کره. ۳۵۰گرم روغن صاف. ۳۵۰گرم آجیل به اندازه ویوافیل. ۲۰۰گرم شکلات خرد شده ۲۵۰گرم ‌❌نکات مهم❌ ✅برایی دستور خانگی نیاز به روغن صاف نیست ✅خمیر وقتی آماده شد به مدت ۲۰دقیقه استراحت کنه ✅برای دستور کارگاهی حتما باید از روغن صاف استفاده کرد ✅تایم فر ۱۸۰الی ۱۷۰درجه ✅مدت زمان ۱۲الی ۱۳دقیقه آمید وارم مفید باشه براتون خوشت اومد ذخیرش کن نوش جان @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ی فوق العاده و همچنین تکنیک عالی اسکالپچر برای اینکه چطور قبل از گذاشتن روی کیک، خامه رو روی پلکسی بریزید😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی این آموزش هم میتونید بدون قالب با استفاده از کیک دایره قلب ساده آماده کنید هم کیک به شکل قلب انسان😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
کیکتو زخمی نکن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این پستمون یه مرحله دیگه از آموزش های پرکاربرده😍 با این روش هیچ وقت کیکتون زخمی نمیشه ویدیو رو تا اخر نگاه کنید و تمامی مراحل رو مو به مو‌انجام بدین مطمئنم نتیجه ش شگفت زده تون میکنه😍🥰 اندازه روغن جامد ۵۰۰گرم اندازه روغن مایع ۲۵۰گرم برای مصرف کارگاهی این میزان رو دو برابر کنید @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک ایتالیایی