فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک گیلاس
ششمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅چیز کیک گیلاس
⭕️پایه چیزکیک:
۱۵۰ گرم:شکر قهوهای
کمی:نمک
۸ گرم:وانیل (۱ بسته)
۱۲۵ گرم:کره (نرم شده)
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۱۰۰ گرم:ماست
۱۵۰ گرم:آرد
۳۵ گرم پودر:کاکائو
۷ گرم:بکینگ پودر
⭕️مخلوط چیزکیک:
۳۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۰ گرم:شکر
۸ گرم:وانیل
۲۵ گرم:نشاسته ذرت
۱ عدد:تخم مرغ (متوسط)
✅دستورالعمل:
_شکر قهوهای،نمک،وانیل، شکر و کره نرم شده را در یک کاسه عمیق قرار دهید.مخلوط کنید تا ترکیب شوند.تخم مرغها را یکی یکی در کاسه بشکنید و خوب مخلوط کنید. ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. مخلوط کنید تا صاف شود.
_پنیر خامهای را در یک کاسه جداگانه قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. همزن را کنار بگذارید و تخم مرغ را اضافه کنید.
_به آرامی آن را درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
_قالب کمربندی/قالب کیک را به خوبی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر شکلات را اضافه کرده و به طور مساوی پخش کنید. مخلوط چیزکیک را به صورت تکهای روی آن بریزید.
_کیک شکلات و چیزکیک را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی وارد شده در کیک خشک بیرون بیاید، بپزید. مراقب زمان پخت باشید، زیرا هر فری متفاوت است. اجازه دهید کیک خنک شود.
_گیلاسهای پوره شده را به طور مساوی روی چیزکیک شکلاتی پخش کنید.
✅نکات:
برای اینکه طعم کیک بهتر جا بیفتد، یک روز قبل آن را درست کنید.
اینجا از یک قالب کمربندی ۲۲ سانتیمتری استفاده شده.
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید آموزشی چیز کیک لیمو
هفتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅مواد لازم:
⭕️پایه کراست:
200گرم:کره
140گرم:بیسکویت کرهای
⭕️مخلوط چیزکیک:
750گرم:پنیر خامهای (در دمای اتاق)
200گرم:کرم فِرش(جاگزین خامه ترش-ماست چکیده پرچرب با کمی ابلیمو)
3گرم:رنده پوست لیمو
20میلیلیتر:آبلیمو
125گرم:شکر
35گرم:نشاسته ذرت
3عدد:تخم مرغ
⭕️لایه میانی:
125گرم:کرم لیمو
⭕️رویه:
100:گرم:شکلات سفید
40میلیلیتر:خامه صبحانه
✅طرز تهیه کرم لیمو:
⭕️مواد لازم:
1پیمانه:شیر
1/2پیمانه:شکر
1/4پیمانه:آبلیمو
2 ق.غ:پوست:لیمو
1 ق.چ:وانیل
2 ق.غ:نشاسته ذرت
⭕️مراحل:
همه مواد را در قابلمه مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود (5-10 دقیقه).
از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید
✅دستورالعمل:
کراست: کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویتهای کرهای را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب کمربندی 24 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را فشار دهید. قالب را برای مدتی کوتاه در یخچال قرار دهید.
مخلوط چیزکیک: پنیر خامهای، کرم فِرش، رنده پوست لیمو، آبلیمو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. همزن را کنار بگذارید و از قاشق استفاده کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا فقط جذب شوند.
نصف مخلوط چیزکیک را روی خمیر بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
روی آن یک لایه کرم لیمو بریزید.
بقیه مخلوط چیزکیک را روی کرم لیمو بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
چیزکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه سانتیگراد به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شده و وسط آن کمی لرزان باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا از افت ناگهانی دما و ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود.
خامه صبحانه را تقریباً به جوش برسانید. قطعات شکلات سفید را اضافه کنید و 1 دقیقه صبر کنید. سپس هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
گاناش شکلات سفید را به طور مساوی روی چیزکیک پخش کنید. با استفاده از لیسک یا قیف، مقداری کرم لیمو روی آن بریزید و طرح دلخواه خود را ایجاد کنید.
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک لوتوس
هشتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅چیز کیک لوتوس بیسکوف
خمیر کراست:
۱۷۵گرم:بیسکویت لوتوس
۹۰گرم:کره
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰گرم:پنیر خامهای
۲۵۰گرم:ماسکارپونه
۱۴۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۳۵گرم:نشاسته ذرت
۳عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۲۵گرم:خمیر بیسکوف لوتوس
خامه فرم گرفته برای تزیین
بیسکویت لوتوس برای تزیین
کرم لوتوس برای تزیین
✅دستورالعمل:
⭕️خمیر راست:
بیسکویتهای لوتوس را در غذاساز بریزید.آنها را به پودر نرم آسیاب کنید.کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.بیسکویتهای لوتوس آسیاب شده را به یک کاسه عمیق منتقل کنید و کره ذوب شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
خمیرکراست را به طور مساوی روی قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را به کف قالب فشار دهید. قالب حاوی خمیر کوکی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
در یک کاسه عمیق، پنیر خامهای، ماسکارپونه، شکر ووانیل را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و از لیسک استفاده کنید. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی آنها را درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️پخت:
قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید.مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید.
چیزکیک لوتوس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری میکند.
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک بلوبری
نهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری😍
@ayda_cake_bsk
⭕️خمیر کراست:
۱۷۵گرم:بیسکویت
۱۵۰گرم:کره
⭕️مخلوط بلوبری:
۲۵۰گرم:بلوبری (تازه)
۹۰گرم:شکر
⭕️مخلوط چیزکیک:
۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه
۸۰۰گرم:پنیرخامهای
۱۵۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۴۵گرم:نشاسته ذرت
۳عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️گاناش:
۱۲۵گرم:شکلات سفید
۵۰میلیلیتر:خامه
✅دستورالعمل:
⭕️کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.
بیسکویتهای ماریا را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید
⭕️یک قالب کمربندی بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر کراست را به طور مساوی روی کف قالب پخش کنید و با ته قاشق آن را محکم فشار دهید.
قالب را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید.
⭕️بلوبری و شکر را در یک تابه روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و به مدت ۷-۱۰ دقیقه بجوشانید. به طور مرتب هم بزنید.یک کاسه بردارید و یک الک روی آن قرار دهید. مخلوط بلوبری را از طریق الک بریزید و با یک لیسک یا قاشق فشار دهید تا تفاله باقی بماند.
سپس شربت بلوبری را داخل یک قیف شیرینیپزی بریزید.
کنار بگذارید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
ماسکارپونه، پنیر خامهای، شکر و شکر وانیلی را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید تا ترکیب شوند.نشاسته ذرت را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغها را یکی یکی روی کاسه بشکنید.به آرامی تخم مرغها را با لیسک درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️لایههای چیزکیک:
نصف مخلوط چیزکیک را در یک کاسه جداگانه بریزید. ۸۰ گرم شربت بلوبری اضافه کنید و تا کنید.مخلوط بلوبری را داخل یک قیف شیرینیپزی ریخته و کنار بگذارید.
باقیمانده مخلوط چیزکیک (حدود ۷۰۰ گرم) را به طور مساوی روی خمیر کراست پخش کنید. سپس یک لایه از مخلوط بلوبری را روی آن بریزید و آن را با مخلوط چیزکیک بلوبری بپوشانید. این را به طور مساوی پخش کنید.
⭕️چیزکیک بلوبری را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شوند، بپزید. مرکز باید کمی بلرزد.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در آن بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری میکند.
⭕️خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. تکههای شکلات سفید را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بماند.
سپس مخلوط کنید تا صاف شود.
گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک پخش کنید.بلافاصله مقداری شربت بلوبری روی آن بریزید و از یک خلال دندان تزین کنید.
#چیزکیک_بلوبری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
باسلام خدمت مخاطبان عزیز
اطلاعیه
به دنبال سوله یا زیر زمین به متراژ ۲۰۰ متر یا بالاتر در مشهد هستیم برای راه اندازی باشگاه
در محدوده👇 بلوارسجاد،فرامرز ،فردوسی ،امامت ،توس هستیم
دوستانی که ملکی با این شرایط دارند لطفا به این آیدی مراجعه کنند👇
@Sajad_boxing
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک بلوبری
نهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری😍
@ayda_cake_bsk
⭕️خمیر کراست:
۱۷۵گرم:بیسکویت
۱۵۰گرم:کره
⭕️مخلوط بلوبری:
۲۵۰گرم:بلوبری (تازه)
۹۰گرم:شکر
⭕️مخلوط چیزکیک:
۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه
۸۰۰گرم:پنیرخامهای
۱۵۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۴۵گرم:نشاسته ذرت
۳عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️گاناش:
۱۲۵گرم:شکلات سفید
۵۰میلیلیتر:خامه
✅دستورالعمل:
⭕️کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.
بیسکویتهای ماریا را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید
⭕️یک قالب کمربندی بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر کراست را به طور مساوی روی کف قالب پخش کنید و با ته قاشق آن را محکم فشار دهید.
قالب را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید.
⭕️بلوبری و شکر را در یک تابه روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و به مدت ۷-۱۰ دقیقه بجوشانید. به طور مرتب هم بزنید.یک کاسه بردارید و یک الک روی آن قرار دهید. مخلوط بلوبری را از طریق الک بریزید و با یک لیسک یا قاشق فشار دهید تا تفاله باقی بماند.
سپس شربت بلوبری را داخل یک قیف شیرینیپزی بریزید.
کنار بگذارید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
ماسکارپونه، پنیر خامهای، شکر و شکر وانیلی را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید تا ترکیب شوند.نشاسته ذرت را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغها را یکی یکی روی کاسه بشکنید.به آرامی تخم مرغها را با لیسک درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️لایههای چیزکیک:
نصف مخلوط چیزکیک را در یک کاسه جداگانه بریزید. ۸۰ گرم شربت بلوبری اضافه کنید و تا کنید.مخلوط بلوبری را داخل یک قیف شیرینیپزی ریخته و کنار بگذارید.
باقیمانده مخلوط چیزکیک (حدود ۷۰۰ گرم) را به طور مساوی روی خمیر کراست پخش کنید. سپس یک لایه از مخلوط بلوبری را روی آن بریزید و آن را با مخلوط چیزکیک بلوبری بپوشانید. این را به طور مساوی پخش کنید.
⭕️چیزکیک بلوبری را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شوند، بپزید. مرکز باید کمی بلرزد.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در آن بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری میکند.
⭕️خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. تکههای شکلات سفید را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بماند.
سپس مخلوط کنید تا صاف شود.
گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک پخش کنید.بلافاصله مقداری شربت بلوبری روی آن بریزید و از یک خلال دندان تزین کنید.
#چیزکیک_بلوبری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرد عنکبوتی
تزیین کیک
منبع پیج
shi.kaban
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید یه اعترافی بکنم 🥹🥹
@home_nasrin
@home_nasrin
اسمش ادمو یاد شیر برنج میندازه ، ولی نتیجه ش متفاوت و جذابه 🥰
بهت پیشنهاد میدم حتماا امتحانش کنی ، پس سیوش کن که گمش نکنی 😍
مواد لازم 👇🏻👇🏻
شیر : یک پیمانه ✅
پودر نارگیل : ۱۶۰ گرم ✅
تخم مرغ : ۳ عدد ✅
شکر : سه چهارم پیمانه ✅
روغن : یک پیمانه ✅
برنج شسته شده ایرانی و معطر : یک پیمانه ✅
وانیل : ۱/۲ ق چ خ ✅
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری ✅
🍚 برنج شسته شده رو ۳ الی ۴ ساعت داخل شیر خیس کنید و حتماا بذارید داخل یخچال که خراب نشه و بعد داخل مخلوط کن بریزید و حسابی میکس کنید تا دونه های بریج کاملا له بشه بعد بقیه مواد رو به برنج و شیر میکس شده اضافه کنید داخل میکسر❌ حتماا دقت کنید که برنج کامل میکس بشه که دونه های برنج زیر دندون نیاد و بافت کیکتون کاملا نرم و اسفنجی بشه در غیر این صورت موقع سرو دونه های برنج زیر دندون حس میشن ❌
مواد رو داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دهید 😍👌🏻
@home_nasrin
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽