فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک تک شاخ
تم اسب تک شاخ یکی از تم های پرطرفدار هست که تقریبا پای ثابت کیک های تولد بچه های عزیز هست.
تو این آموزش روش بسیار ساده و برای اجرای این تم جذاب رو آموزش میبینیم.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه اطلاعات اینجاس دوست خوبم👇🏻
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅مواد لازم:
۱ بسته خمیر پفکی
۱ عدد تخم مرغ (برای رومال)
۲۰۰ گرم پنیر خامهای
۱ قاشق غذاخوری پر سر از کرم لوتوس
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
۳۰۰ گرم خامه صبحانه
کرم لوتوس اضافی (برای ذوب کردن و تزئین)
بیسکویت لوتوس خرد شده (برای تزیین)
⭕️طرز تهیه:
_آماده سازی خمیر پفکی:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۳۹۲ درجه فارنهایت) روشن کنید.
خمیر پفکی را به شکل دلخواه برش بزنید.
خمیرهای بریده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید.
خمیر را با رومال تخم مرغ رومال کنید.
به مدت ۸-۱۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا پف کند و طلایی شود.
از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.
تهیه مواد میانی پنیر خامهای:
_در یک کاسه، ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای، ۱ قاشق غذاخوری پر از کره بیسکوف و ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود.
۳۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد میانی صاف و خامهای شوند.
_مونتاژ دسر:
بعد از اینکه خمیر پفکی خنک شد، هر قطعه را به صورت افقی از وسط نصف کنید.
نیمه های پایین را با مواد میانی پنیر خامهای پر کنید.
کرم لوتوس ذوب شده را روی مواد میانی پنیر خامه ای بریزید.
بیسکویت خرد شده را روی خامه و کرم لوتوس ذوب شده بپاشید.
نیمه های بالایی خمیر پفکی را روی آن قرار دهید.
کرم لوتوس ذوب شده بیشتری روی آن بریزید و با بیسکوف خرد شده بیشتری تزئین کنید.
نوش جان🌹
دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😍😉
@maryamgolifood
چیز کیک نارگيل بدون پخت
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹بیسکویت 100گرم
🌹پودر نارگيل 30گرم
🌹کره آب شده 50گرم
🌹شیر نارگيل غلیظ شده 70گرم(جایگزین شیر عسلی)
نکته ها 👇👇👇👇👇
🍁حتما داخل قالب 18 طلق بذارید
🍁بیسکویت رو خورد کنید با پودر نارگيل و کره مخلوط کنید شیر نارگيل غلیظ شده رو بهش اضافه کنید باهم ترکیب کنید بعدش داخل قالب بریزید و روش رو صاف کنید بذارید یخچال.
برای کرم پنیری 👇👇👇
🌹ماست یونانی 400گرم
🌹پنیر ماسکارپونه 175گرم
🌹شیر نارگيل غلیظ شده 60گرم
🌹ژلاتین 10گرم
🌹خامه قنادی 180گرم
نکته ها👇👇👇👇
🍁ژلاتین رو به همراه نصف پیمانه آب بنماری کنید.
🍁ماست یونانی رو به همراه ماسکارپونه خوب مخلوط کنید بعدش شیر نارگيل غلیظ شده رو بهش اضافه کنید مخلوط کنید.بعد ژلاتین رو بهش اضافه کنید
🍁خامه قنادی رو جدا بزنید تا فرم بگیره. همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید بعدش بریزید روی لایه اول بذارید یخچال تا ببنده.
🍁شیر نارگيل غلیظ شده مانند همون شیر عسلی آماده میشه فقط بجای شیر ساده از شیر نارگيل استفاده کنید. آماده هم داخل فروشگاه ها هست.
برای لایه آخر 👇👇👇
🌹شکلات 200گرم
🌹خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب بشه بعد بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنید وقتی کامل آب شد بذارید از حرارت بیوفته و بعدش روی دسر ازش استفاده کنید.
🍁حتماً روی گاناش رو صاف کنید تا دسرتون شیک تر باشه.
🍁اگه دوست داشتید برای تمیزی روی کار پودر کاکائو الک کنید روی لایه آخر.
🍁دسر باید 12ساعت توی یخچال بمونه.
🍁دیزاین روش کاملا سلیقه ای هست
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
کیک ژله 🍰🎂
درست کردنش راحت فقط کمی حوصله میخواد 😉
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
لایه صورتی👇👇
🌹ژله ی توت فرنگی یک بسته
🌹شکر 200گرم (به دلخواه شیرینی رو تنظیم کنید)
🌹آب 1200میلی لیتر
لایه سفید رنگ 👇👇
🌹پودر ژله آلوئه ورا یک بسته
🌹شکر 80گرم
🌹شیر400گرم
🌹آب 250گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁هررنگ ژله رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بنماری کنید.
🍁🍁بذارید کمی از دما بیوفته بعد لایه لایه توی قالب مورد نظر بریزید.
🍁🍁حتما لایه قبلی ببنده بعد لایه بعدی رو اضافه کنید.
🍁🍁اگه ژله ها توی قابلمه سفت شدن مجدد روی حرارت ملایم گرم کنید.
🍁🍁بعد از کامل شدن کیک ژله حتما یه شبانه روز توی یخچال قرار دهید.
🍁🍁دیزاین روش هم از خامه قنادی و ژله گیلاس استفاده کنید.
🍁🍁برای ژله ی گیلاس از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
چیز کیک پسته (تکنفره)
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم
🌹پنیر خامه ای 175گرم
🌹خامه قنادی 100گرم
🌹کرم پسته دو قاشق غذاخوری
🌹بیسکویت 150گرم
🌹کره 40گرم
🌹کرم پسته 200گرم
نکته ها👇👇👇
🍁🍁پنیر ماسکارپونه به همراه پنیر خامه ای و خامه قنادی و کرم پسته خوب باهم مخلوط کنید تا کرم پنیری یکدستی به شما بده.
🍁🍁بیسکویت رو پودر کنید بهش کره رو اضافه کنید (اگه دلتون خواست کمی نرم تر بشه دوقاشق شیر بهش اضافه کنید)
🍁🍁توی لیوان سرو اول از لایه بیسکویت استفاده کنید خوب روشو صاف کنید. بعد مواد پنیری بریزید روش رو صاف کنید برای لایه آخر کرم پسته استفاده کنید.
🍁🍁برای دیزاین هم از پسته خورد شده و کامل بههمراه گل رز خشک شده استفاده کنید.
🍁🍁حتما چند ساعت بذارید داخل یخچال.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@maryamgolifood
تیرامیسو تمشک🍰🍰
مواد لازم :
مربای تمشک(کارامل)👇👇
🌹تمشک 250گرم
🌹شکر گرانول 90گرم
کرم پنیری 👇👇👇
🌹مربای تمشک 75گرم
🌹پنیر خامه ای 200گرم
🌹وانیل 8گرم
🌹شکر گرانول 40گرم
🌹خامه قنادی 350میلی لیتر
🌹لیدی فینگر دوبسته
🌹شیر به میزان لازم
🌹مربای تمشک 30گرم
برای گاناش 👇👇
🌹خامه صبحانه 50گرم
🌹شکلات سفید 100گرم
برای تزیین 👇👇
🌹تمشک خشک و خورد شده
🌹تمشک تازه یا یخ زده
🌹خامه قنادی
🌹برگ نعناع
نکته ها 👇👇👇
🍁قبل از شروع پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده باشه.
🍁تمشک ها رو به همراه شکر توی تابه روی حرارت ملایم بذارید 10دقیقه مرتب هم بزنید مربا (کارامل) شما آماده اس.از صافی رد کنید. بذارید خنک بشه بریزید توی قیف.
🍁پنیر خامه ای به همراه وانیل و شکرو 75گرم مربای تمشک بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید. خامه رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم پنیری آماده بشه. بریزید داخل قیف.
🍁قالب 24سانتی هست
🍁لیدی فینگر ها رو توی شیر بزنید ته قالب رو کامل پر کنید. نصفی از کرم پنیری رو روش بریزید و یکنواخت پهن کنید. حالا 30گرم از مربا(کارامل) تمشک رو بریزید روش. مجدد لیدی فینگر...کرم پنیری و مربای تمشک. بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه.
🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعدش شکلات سفید رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید شکلات که آب شد بذارید کمی از دما بیوفته بعدش بریزید روی تیرامیسو و با مربای تمشک و خلال چوبی روش طراحی کنید. مجدد برای چند ساعت بذارید یخچال وقتی شکلات کامل بست با هرچی دوست دارید دیزاین کنید.
🍁بجای تمشک از توت فرنگی میتونید استفاده کنید.
نوش جان
سوالی بود کامنت بذارید.
@cakekhaneh🎂
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍
@behh_food
@behh_food
چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم:
حتما از ترازو استفاده کنید.
قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید.
داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید.
@shirin.design.art 💝
شیرینی گردویی بازاری
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
روغن مایع ۱ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
طرز تهیه
همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.
سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه.
مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه.
ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط)
۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید .
خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@maryamgolifood
کیک دسر خوشمزه😍
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
برای کرم پنیری 👇👇👇
پنیر ماسکارپونه 250گرم
پنیر خامه ای 200گرم
پودر خامه 16گرم
پودر شکر 45گرم
وانیل 8گرم
خامه قنادی 400گرم
پايه کیک 👇
🍰بیسکویت ماریا به میزان لازم
🍰شیر 200میلی لیتر
برای گاناش 👇👇👇
🥮شکلات سفید 200گرم
🥮خامه 80میلی لیتر
نکته ها 👇👇👇
🍁سعی کنید مواد پنیری بصورت یکنواخت روی بیسکویت ها پهن کنید.
🍁🍁بهتره کیک دسر یک شبانه روز در یخچال باشه.
🍁🍁شما میتونید از یک مدل پنیر استفاده کنید.
🍁🍁پودر خامه قابل حذف است.
🍁🍁شما برای دیزاین میتونید از هر میوه و شکلاتی استفاده کنید.
🍁🍁مقدار شکر رو بستگی به خودتون داره چقدر اضافه کنید.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁پنیر ماسکارپونه رو به همراه پودر خامه و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. پنیر خامه ای رو اضافه کنید مجدد مخلوط کنید. سپس خامه قنادی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا مواد پنیری یکدست به شما بده.
🍁برای گاناش خامه صبحانه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات تخته ای سفید رو بهش اضافه کنید مرتب هم بزنید تا رقیق بشه. کمی که خنک شد بریزید توی قیف.
🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و روی ظرف سرو بچینید. لایه لایه از مواد پنیری و گاناش روی بیسکویت بکشید این کار 3بار باید تکرار بشه. بعد از بار شدم کیک دسر باید توی یخچال بمونه.
🍁🍁حتما اطراف کیک دسر هم با مواد پنیری پوشش بدهید. بعد از اینکه از یخچال درآوردید روش رو با گاناش پر کنید مجدد بذارید یخچال. کمی که شکلات بست با همون گاناش روش خط بندازید و با خامه قنادی و میوه ها دیزاین کنید
@cakekhaneh🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مینی چیز کیک لقمه ای 🎂🍰🥮
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹بیسکویت 140گرم
🌹کره 65گرم
برای مواد پنیری 👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹پنیر خامه ای 400گرم
🌹پودر شکر75گرم
🌹وانیل 8گرم
🌹نشاسته ذرت 25گرم
🌹تخممرغ 2عدد
برای گاناش 👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹خامه 45گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁قبل از شروع به کار کردن همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
🍁🍁اگه قالب سیلیکونی ندارید توی قالب کمربندی درست کنید.
🍁🍁بعد از پخت در فر حتما 1ساعت چیز کیک ها در فر خاموش بمونند.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁بیسکویت رو خورد کنید بعد بهش کره آب شده اضافه کنید (برای نرمی چیز کیک دوقاشق شیر میتونید بریزید) بریزید توی قالب روشو صاف و فشرده کنید.
🍁🍁شکلات سفید رو آب کنید کمی از دما افتاد با پنیر خامه ای مخلوط کنید. شکر و وانیل هم بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد بهش نشاسته ذرت رو بزنید. یکدست که شد تخممرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بریزید توی قیف و روی بیسکویت ها بریزید چند بار قالب رو بکوبید تا صاف بشن.
🍁🍁توی فر از قبل گرم شده دمای115به مدت 20الی 25دقیقه تا پخته بشن.
🍁🍁بعد از خنک شدن ترجیحا نصف روز توی یخچال بمونن بعدش گاناش رو آماده کنید (برای گاناش خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعد بهش شکلات سفید رو اضافه کنید حل که شد و از دما افتاد بریزید توی قیف و به آرامی روی چیز کیک ها بریزید. بذارید یخچال کمی خودشو بگیره.
🍁🍁برای دیزاین شکلات رافائلو.. بیسکویت لوتوس.. کرم لوتوس.. مربا دلبخواه. میوه دلبخواه. کرم مورد نظر دیزاین کنید.
نوش جان 😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
((دوستای گلم به جای فر من گفتم توی یخچال باعرض پوزش. لایه ی دوم باید توی فر پخته بشه)) 🙏🙏
چیز کیک کادایف و پسته🥮
مواد لازم :
🌹بیسکویت 150گرم
🌹پسته خورد شده 50گرم
🌹کره 135گرم
برای کرم پنیری 👇👇👇
🌹پنیر خامه ای 800گرم
🌹پودر شکر یا پودر قند 150گرم
🌹وانیل 8گرم
🌹نشاسته ذرت 40گرم
🌹تخممرغ 3عدد
🌹کادایف 50گرم
🌹کره 20گرم
🌹کرم پسته 150گرم
برای گاناش 👇👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹خامه 45گرم
نکته
🍁پنیر خامه ای به همراه پودر شکر یا پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کنید. سپس نشاسته ذرت رو اضافه کنید هم بزنید بعد تخممرغ رو دونه دونه اضافه کنید و به آرومی مخلوط کنید.
🍁🍁بیسکویت رو خورد کنید پسته خورد شده و کره رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید (اگه پایه چیز کیک رو نرم تر دوست دارید 2قاشق شیر اضافه کنید). مواد آماده رو توی قالب کمربندی بریزید روشو صاف کنید بعدش مواد پنیری رو اضافه کنید بذارید داخل فر تا کامل پخته بشه. بعد از پخت یک ساعت توی فر خاموش بمونه.
🍁🍁دمای فر از قبل گرم شده(350درجه فارنهایت) 125درجه به مدت60تا 65دقیقه بمونه حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره.
🍁🍁کادایف رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید به همراه کره توی تابه تفت بدید تا قهوه ای بشه بعد حرارت رو خاموش کنید و کرم پسته رو اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بریزید روی دسر بذارید یخچال بمونه.
🍁🍁برای گاناش خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات تخته ای سفید رو اضافه کنید وقتی کامل رقیق شد بریزید روی دسر و مجدد بذارید یخچال تا کامل ببنده. دیزاین روی دسر کاملا سلیقه ای هست با خامه قنادی و تکه های شکلات و میوه ها انجام بدید.
35.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگچه مشهدی
این ترکیب واقعا برنده س 😋
🔺مواد لازم:
برنج ۱پیمانه
شیر ۵ لیوان 🥛
شکر یک لیوان🍚
گلاب یک سوم لیوان
عرق هل یک سوم لیوان
کره ۴۵ گرم 🧈
زعفران غلیظ کمی
🔺نکات مهم:
۱. اگر از برنج نیمه استفاده کنین بهتره البته میزان شیر کمتر میشه
۲. برای درست کردن عرق هل نصف نصف قاشق غذاخوری پودر هل رو با اب جوش مخلوط کنید و بذارید دم بکشه و بعد از صافی رد کنید.
در زمان پخت برنج با شیر هر ۳ تا ۵ دقیقه برنج رو هم بزنید که ته نگیره.
امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرید
نوش جونتون باشه
#دیگچه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمرین با ماسوره
تمرین ماسوره کاری 🎂
ماسوره صدفی کوچک و بزرگ
ماسوره m1
ماسوره d2
ماسوره رزت
ماسوره برگ بزرگ و متوسط
@videocake.new
@videocake.new
اگه از اکسپلور میبینی حتما پیجمون رو فالو کن تا پست های قبلی و بعدی رو از دست ندی ❤🎂
#ماسوره #ماسوره_خامه_کشی
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا