eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🍬کرم لوتوس 20گرم(طرح اوليه) 🍬شکلات سفید 300گرم برای داخل ترافل 👇👇👇 🍬کره 20گرم 🍬کادایف 30گرم 🍬کرم لوتوس 170گرم نکته ها 👇👇👇 🍫🍫کرم لوتوس برای داخل قالب رو بنماری کنید بعدش توی قیف بریزید و هر مدل که دوست دارید طراحی کنید. بعدش بذارید یخچال تا منسجم بشه. 🍫🍫شکلات سفید رو آب کنید از دما که افتاد داخل قالب و اطرافش رو کاور کنید بذارید یخچال تا خودشو بگیره. 🍫🍫برای داخل ترافل کادایف رو خورد کنید به همراه کره توی تابه تفت بدید طلایی که شد کرم لوتوس رو بهش اضافه کنید. وقتی یکدست شد و از دما افتاد یک سوم دیگه از قالب رو باهاش پر کنید. حتما مواد رو وسط قالب بریزید اجازه بدید اطرافش با شکلات پوشش داده بشه. بذارید یخچال خنک بشه و خودشو بگیره. 🍫🍫شکلات سفید باقی مانده رو گرم کنید روی لایه دوم بریزید و قشنگ روی قالب رو صاف کنید بذارید یخچال 12ساعت بمونه. بعدش به‌راحتی از قالی جدا میشه. 🍫🍫شما میتونید برای بنماری کردن شکلات از دو قاشق روغن یا خامه صبحانه استفاده کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی تو کپشن 👇 🎂🥮🥞🍰 شکلات : ۱ کیلوگرم گلوکز : ۵۴۰ گرم رنگ پودری سفید منبع cake.baman توضیحات : شکلات رو بن ماری کنید و به دمای ۳۲ برسونید و رنگش رو اضافه کنید (تقریبا به ازای هر یک کیلو یک قاشق ) و با استفاده از بلندر رنگ رو با شکلات کامل ترکیب کنید . گلوکز در دمای محیط رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید . هر سوالی داشتید تو کامنت یا دایرکت بپرسید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن گل شیپوری 🌹 @cake baman نکته : برای اینکه گل ها حالتشون حفظ بشه من از خمیر شکلات درست کردم. 🎂🥮🍰🧁 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
دسر لطیف 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋 @recepi_khas @recepi_khas من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن مواد لازم 250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید. روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋 اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
بستنی بدون یخ 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی چوبی خونگی بدون یخ 🔶️مواد لازم : 🔵 هر پیمانه رو 240ML در نظر میگیریم 🔵 - شیر: 500 گرم یا 2 پیمانه یا نیم کیلو - شکر: 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری - پودر شیرخشک: 50 گرم یا نصف پیمانه (جایگزینش: آرد برنج ، پودرآب پنیر ، از هر مدل شیرخشکی که دوست داشتی استفاده کن) - خامه صبحانه: 250 گرم یا یک پاکت + یک‌چهارم پاکت ( وزن روی جلدش رو بخونید ) - بیسکویت خرد شده: 60 گرم یا حدود دوسوم پیمانه ☆ برای روکش شکلاتی: - شکلات: 80 گرم ، رَنده شُدَش حدودا سه‌پنجم پیمانه - روغن مایع: 20 گرم یا 1 ق.غذاخوری + 1 ق.چایخوری - آجیل خرد شده: 30 گرم ☆ چوب بستنی : از سوپر مارکتها ، لوازم قنادی ، مغازه ظروف یکبار مصرف و داروخانه ها میتونید تهیه کنید . 🔸️طرز تهیه: شیر ، شکر ، خامه صبحانه و پودر شیر خشک رو توی قبلمه خوب هم بزن و یکدست کن بعدش حرارت متوسط رو روشن کن وقتی داشت گرم میشد بیسکویت خرد شده رو بهش اضافه کن و به هم زدن ادامه بده تا جایی که غلیظ بشه . کف قالب مدنظرت ، کاغذ روغنی یاسلفون و پلاستیک بذار . مایع بستنی رو توی قالب بریز و چوب بستی ها رو قرار بده و بذارش فریزر . وقتی خودشو گرفت از قالب بیرون بیار و برشش بزن . برای روکش بستنی ، شکلات و روغن مایع رو در کاسه ای بریز . یه کاسه بزرگتر بیار و داخلش آبجوش بریز ‌. کاسه شکلات رو بذار داخل کاسه آب جوش و شکلات رو هم بزن تا کامل ذوب بشه . بعدش آجیل رو بهش اضافه کن. بستنی رو بزن داخل شکلات ..چون بستنی سرده ، روکش شکلاتیش زود سفت میشه . ‌ ❤️نوش جان❤️ ‌ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تهیه این خرس های زیبا 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم این خرس های کوچولو رو با یکم شیر گرم بخوریم 😍 @recepi_khas @recepi_khas سیو کن بعدا درستش کنی✅️ مواد لازم برای استارتر 15 گرم خمیر مایه (فعال و قوی) 45 گرم آرد نان 20 گرم آب شکر 8 گرم مواد لازم برای 👇 *خمیر* آرد 115 گرم شکر 10 گرم نمک 2 گرم شیر 80 گرم 10 گرم کره بدون نمک کل مقدار استارتر آماده شده طرز تهیه ➡️ اول استارتر را آماده کنید و وقتی سه برابر شد، حدود ۷ تا ۸ ساعت در دمای ۲۷ تا ۲۸ درجه سانتیگراد زمان لازم دارد ➡️ همه چیز را به جز کره مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و قوام بیاید. ➡️ کره را اضافه کنید و ورز دهید تا کره کاملا مخلوط شود و خمیر به تست پنجره برسد. ➡️ خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای 28 درجه سانتیگراد استراحت دهید ➡️ خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید وزن هر کدام را بین 7 تا 8 گرم بگیرید ➡️ به شکل یک توپ صاف بغلتانید، ۲ توپ کوچک را به عنوان گوش روی آن بچسبانید ➡️ استراحت آخر در دمای 28 درجه سانتیگراد به مدت 2 تا 3ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر 1.5 برابر شود. ➡️ در دمای 165 درجه سانتیگراد به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزید ➡️ با شکلات آب شده تزینن کنید. و ازآن لذت ببرید! نوش جان❤️ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
مارشمالو فانتزی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی مارشمالو😍👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ فقط کافیه یکبار بار موادش رو درست کنی که بعد با قالب های فانتزی که میگیری کلی طرح های با نمک باهاش درست کنی خیلی جذاب میشه😍😍😍 صد میلی لیتر آب + بیست گرم پودر ژلاتین را به مدت ده دقیقه بگذارید تا پف کند. صد میلی لیتر آب + چهارصد گرم شکر را به جوش آورده و ده دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشانید. سپس همه چیز را با یک قاشق چایخوری خمیر وانیلی و رنگ خوراکی در مخلوط کن با بالاترین درجه حداقل به مدت ده دقیقه مخلوط کنید. برای پاشیدن و برای زیر: صد گرم آرد ذرت، صد گرم پودر قند. سپس به مدت حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید. آرد ذرت و پودر قند فقط برای این است که مارشمالو بعداً از روی پایه جدا شود و مارشمالو به انگشتان شما نچسبد. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای توت فرنگی 😍 @recepi_khas @recepi_khas مواد لازم برای پوسته پای آرد قنادی 335 گرم شکر 30 گرم کره 165 گرم 105-110 گرم آب یخ کمی نمک مربای توت فرنگی 3/4 پیمانه 750 گرم توت فرنگی تازه آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند. کره سرد خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند سپس کم کم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود خمیر را به یک سطح کار تمیز منتقل کنید و خمیر را به صورت توپ جمع کنید (خمیر را ورز ندهید). خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید خمیر پای سرد شده را باز کنید. خمیر را با احتیاط داخل قالب پای قرار دهید. مربای توت فرنگی را داخل پوسته بریزید. روی آن را با توت فرنگی ورقه شده بریزید. خمیر باقیمانده را باز کنید. خمیر را با استفاده از قالب قلبی کوچک برش دهید. خمیر برش خورده را با دقت انتقال دهید و روی آن قرار دهید. روی پای را کمی با قلم مو شیر بمالید. روی آن را می توانید خیلی کم شکر درشت بپاشید. پای را در دمای 210 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. نوش جان ❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندآشپزی منبع پیج Samar.chef اگه تو خونتون فر ندارید و دوست دارین کیک درست کنید براتون اموزش فر های دست ساز و ۳سوته اوردیم😍👌