🔆 متن شبهه :
رهبر ایران :یکی از چیزهای بسیار مهم حفظ ادب اسلامی در سخن گفته متاسفانه امروز درشبکه های مجازی با گسترش فضای مجازی بتدریج این ادب اسلامی داره کمرنگ میشه بدزبانی بدگویی اینها همه باید از جامعه جمع بشه .
سخنرانی های متعدد ایشون👇
_از دهان نجس سگ هار منطقه که البته مثل سگ دروغ میگن
_اینها یا ابله ند یا خودشون رو تعمدا به بلاهت میزنند یا خدا زده اند
_یک قزاق قلدر بیسواد بیمعرفت وابسته ی معتاد بدبختی آمد و خودش و پسرش ۵۰ سال در این کشور حکومت کردند
_تفاله های پسمانده رژیم گذشته اند که در آن رژیم خورده اندچریده اند گوشت حرام بالا آورده اند
_این رئیس جمهور آمریکا رو ببینید اون وزیر خارجی بد شکل ش رو ببینید
_دولتمردان امروزه آمریکا راه میافتند دور دنیا بخصوص اون وزیر خارجه زشت و نفرت انگیز شون
_دولتمردان آمریکا وانمود می کنند دیوانه اند
بنده البته این را قبول ندارم اما حقیقتاً احمق های درجه یک هستند
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ مقصود بیانات مقام معظم رهبری حفظ احترام مسلمانان و ایرانیان نسبت به همدیگر است چون احترام به مومن واجب است و توهین به او جایز نیست.(ضمن اینکه منظور از بی ادبی بکار بردن واژگان سخیف است که در قانون و عقل و اخلاق آن را ممنوع می دانند) توضیح این بند با بند های بعدی کامل می شود.
2️⃣ توهین معنادار یا بیان صفات دشمنان اسلام یعنی بیان خوی و خصلت های غیر انسانی آن ها مثل کینه ای،قلدر،معتاد، خونخوار،زشت و... که در اعمال و رفتار حاکم فاسد مشهود باشد ایرادی ندارد و در واقع این ها نقل کارها و اقدامات و افکار و ویژگی های اوست که امام حسین و اهل بیت ع هم برای رسوا سازی یزید و دشمنان اسلام نیز ویژگی های این چنینی آنها را بیان می کردند.
3️⃣ خداوند متعال هم از واژگان: سگ(کلب)، الاغ(الحمار), پست تر از حیوان (کالانعام بل هم اضل)، نادان(نفهم)(لا یعلمون،الجاهلون، لایشعرون) فاسق، جنایتکار(بغی)و...را برای اشخاصی که بر علیه مسلمانان توطئه می کردند یا با خدا و اسلام و مسلمین می جنگیدند یا در صدد فهم و پذیرش دین نبودند بکار برده است.
4️⃣ منطقی هم نیست که با جنایتکارانی همچون نتانیاهو، منافقین خلق، داعشی ها ، آمریکای حامی تروریست ضد اسلامی و...که دست شان به جنایت های فراوان و خون هزاران انسان بی گناه آلوده است، با احترام صحبت کنیم.
5️⃣ بیشتر این افراد از نظر قرآن مصداق منافقین ( دو رویان )هستند.که با دو رویی در جوامع بین المللی و سازمان ملل خود را مدافع حقوق بشر نشان می دهند اما تمام تلاش شان را برای از بین بردن اسلام و مسلمین می کنند و کمترین اهمیتی برای جان مسلمانان و خاک و اقتصاد و فرهنگ و عقاید مسلمین قایل نیستند و خدا در مورد منافقین می فرماید: إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَنْ تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا: البته منافقان را در جهنم پستترین جایگاه است و برای آنان هرگز یاری نخواهی یافت.(سوره نساء آیه ۱۴۵)
و در جایی دیگر در مورد منافقین می فرماید:اسْتَغْفِرْ لَهُمْ أَوْ لَا تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ إِنْ تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ سَبْعِينَ مَرَّةً فَلَنْ يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ۗ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ: (ای پیغمبر) تو بر آن مردم منافق خواهی طلب مغفرت بکن یا نکن، اگر هفتاد مرتبه هم بر آنها (از خدا) آمرزش طلبی خدا هرگز آنان را نخواهد بخشید، زیرا آنها (از راه فسق و سرکشی) به خدا و رسول او کافر شدند و خدا فاسقان را هرگز هدایت نخواهد کرد.(سوره توبه آیه ۸۰)
#ماه_رجب
#fatf
*خبری رسید مبنی بر*
اجازه محدود آمریکا به *بریتیش پترلیوم*
برای فعالیت در میدان گازی مشترک با
*ایران* به نام میدان گازی رام ..!!
حتماً از شنیدن این خبر تعجب میکنید ،
چون این میدان گازی اصلاً در خلیج فارس نیست . در دریای شمال و نزدیک اسکاتلند ، كشور انگلستان ، واقع شده که نیمی از گاز آن متعلق به ایران و نیمی دیگر متعلق ِ بِه بریتانیاست.!! 🇮🇷👌🏻
حالا همین ۵۰ درصد بریتانیا است که برگ برنده ایران برای صدور مجوز فعالیت شده ،
و این بسيار مهم است ؛ چون شاید بپرسید چطور ما آن طرف دنیا منابع گاز داریم ،
همه چيز زیر سر *محمدرضا شاه پهلوی* ست
که سالها قبل ، برای ما در دریای شمال ،
منبع گاز خریداری کرده است ..!!
با روزی ۱ میلیون دلار درآمد برای ایران
واقعاً چطور این وطن فروش خائن ،
آن زمان با وجود منابع فراوان داخلی ؛
به فکر چنین سرمایهگذاریهائی ،
برای آینده ایران بود
برای اثبات این گفته ها میتوانید ،
در گوگل سرچ کنید میدانِ گازی رام در سال ۱۳۳۴شاهِ ايران (٦٤سال پيش) قراردادی با آمریکا منعقد نمود بنام قرارداد مودت ..!!
طبق ِاین قرارداد آمریکا نمیتواند بر علیه نیازهایِ اصلی ملتِ ایران اقدام کند ..!!
🎉 🎉
اکنون پس از ۶۴سال ایران با استفاده از آن قرارداد آمریکا را محکوم و رأی دادگاه لاهه به نفع ایران صادر گردید ....
🎉🎉
محمدرضاشاه از اعماقِ تاریخ معاصر به فریادمان رسید ...
( ديگه بِه شمامربوط ميشود فحش بدهيد يانه) ولی واقعيتِ مهم و قابلِ إجرائي است که ،
نجات دهنده بود ..!! ❤️
سادهترین برداشت درباره رای دیوان لاهه این است که پیمان مودت 1953 با آمریکا بسیار معتبر تر وآبرومندانه تر ازتوافق برجام است..!!
و شاملِ تحريم هايِ امريكا نمي شود ...
🎉🎉🎉🎉
چرا که طبقِ برجام نمیشد ،
از آمریکا شکایت کرد..!!
و طبق پیمان مودت شکایت کردیم ،
و رای گرفتیم🎉🎉🎉🎉
شاه بیش از نیم قرن پیش پیماننامهای امضا کرد که خاصیتش حتی در سیاهترین دوره رابطه ایران و آمریکا ، پا برجا مانده👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
همانهائی که شاه را نوکرِ آمریکا میخواندند دست به دامن یکی از میراث او شدند...👌🏻
تاریخ را از یاد نبریم🙏🏼
مطالعه و انديشيدن برايِ ايرانی آباد ،
ايرانی آزاد🌿♥️♥️♥️🌿
هموطن عزیز ایرانی این پیام را نشر دهید تا مردم از حقوق خود آگاه شوند ...
جواب👇👇👇
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
*خبری رسید مبنی بر* اجازه محدود آمریکا به *بریتیش پترلیوم* برای فعالیت در میدان گازی مشترک با *ایران
اصل قضیه درسته که چنین میدان گازی بوده است اما ذکر چند نکته لازم است.
۱.این قراداد گازی مثل سایر قراردادهایی که بین ملت ها منعقد میشود چه در دوران انقلاب و چه قبل از انقلاب ممکن است سودمند و ممکن است موجب ضرر باشد. از عهدنامه ها و قراداد های ننگین پادشاهان بگیرید تا دوران رضاخان و محمدرضا(پیمان سعدآباد و جدایی بحرین)،پس موجب فخر و افتخار زمانی است که به چیستی چرایی و چگونگی پاسخ صحیح بدهیم.
۲.قرارداد اکتشاف این میدان در سال ۱۹۷۳ منعقد شد در سال ۱۹۷۷ به کشف میدان انجامید ولی به دلیل مشکلات فنی پیچیده استخراج گاز از این میدان، استخراج آن تا سال ۲۰۰۶ به طول انجامید (مشکلات فنی و طبیعی بسیاری، از جمله فشار زیاد گاز).
۳.برای اکتشاف و توسعه میادین نفت و گاز اصولا از دو روش استفاده می شود. اول روش قراردادی و دوم روش اعطای پروانه. در روش قراردادی دو طرف یعنی شرکت بینالمللی نفتی و دولت میزبان به بحث و گفت گو در رابطه با شروط قرارداد پرداخته و در نهایت با توافق یکدیگر به یک قرارداد میرسند
اما در روش اعطای پروانه، کشور صاحب نفت مبادرت به انتشار شروط خود و میادین خود جهت توسعه کرده و هر شرکتی که خواستار دریافت پروانه باشد، با توجه به شرایط خود درخواست خود را خطاب به دولت میزبان ارسال می کند و در صورت صلاحدید دولت، در ابتدا پروانه اکتشاف و بعد پروانه تولید به وی اعطا میشود.
در هیچ یک از دو روش فوق، میدان و یا مخزن به شرکت بینالمللی نفتی واگذار نمیشود چرا که بر اساس قواعد و حقوق بینالملل، کشورها بر منابع طبیعی خود حاکمیت دائم دارند. اصولا بر اساس روش اعطای پروانه، نفت و یا گاز استحصالی از میدان متعلق به صاحب پروانه است و شرکت مزبور بایستی به پرداخت انواع مالیاتها به دولت صاحب نفت بپردازد. از جمله کشورهایی که از این سیستم پیروی میکنند، میتوان به کشور نروژ و انگلستان اشاره کرد
۴.در نهایت در سال 2005 تولید از میدان به میزان 250 میلیون فوت مکعب شروع شد و سهم شرکت ملی نفت ایران به حسابی واریز میشد که قسمت اعظم سهم مزبور قابل انتقال به ایران نبوده و در حساب شرکت ملی نفت بلوکه میشد
۵.تولید از میدان از سال 2010 الی 2014 به علت تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران متوقف شد اما با توجه به اینکه 5 درصد هیدروکربن کشور انگلستان از میدان روآم تامین میشود، آمریکا میدان مزبور را از تحریمهای خود را در ابتدا تا سال 2018 و بعد تا سال 2021 مستثنی دانست
۶.همچنین آمریکا شرط فعالیت میدان نفتی مزبور را عدم پرداخت سهم ایران از این میدان دانست. در ماههای اخیر، شرکت BP سهام خود از میدان مذکور را به شرکت سریکا انرژی که شرکتی انگلیسی است واگذار کرده است. همچنین شرکت مزبور به عنوان اپراتور میدان عمل میکند.
۷. در رابطه با قراداد مودت هم اصل موضوع مثل همین قراداد پا برجاست
اما به این بحث قرارداد نفتی هیچ ربطی نداره و بحث ان جداست.
✍سعید سپاهی
#جمعه
#درخت_برای_زندگی
#ماه_رجب
🔆 متن شبهه :
چرا بی حجابی در ایران، مثل کشورهایی چون مالزی، لبنان، ترکیه و ... آزاد نیست؟
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ تفاوت در پراکندگی مذهبی: براستی ایران با 98% جمعیت مسلمان (یعنی اکثریت مطلق)، چگونه میتواند الگوی خود را کشورهایی مثل مالزی و لبنان که هر کدام جمعیت مسلمانشان حدود 60% است قرار دهد و قانون حجاب خود را طبق مدل آنها وضع کند؟ مگر نه اینکه یکی از اصول دموکراسی وضع قانون طبق نظر و اعتقادات اکثریت جامعه است؟
2️⃣ تفاوت در نوع حکومت ها: بسیاری از بی حجابی هایی که در دیگر کشورهای اسلامی می بینیم، محصول سیاست های طاغوتی حکومت های آنهاست. شبی در بخش گفتگوی خبری شبکه دو، دو فعال سیاسی زن از کشور مصر درباره تحولات اخیر کشورشان صحبت می کردند. وقتی مجری درباره گرایش زیاد زنان مصری به حجاب ابراز تعجب کرد، پاسخ شنید که حجاب از سالیان دور در بین زنان این کشور محبوبیت زیاده داشته و یک امر ریشه دار هست اما دولت مصر سیاست ترویج بی حجابی را در پیش گرفته بود و مثلا تکلیف می کرد که تمام زنان مجری، بدون حجاب باشند. و اگر کسی محجبه میشد اخراجش می کردند.
البته این وضع در کشورهای دیگر مثل ترکیه با حکومت سکولار و یا مالزی با حکومت پادشاهی مشروطه هم صادق است. حکومت ترکیه از زمان آتاتورک تا همین چند سال پیش به شدت دین ستیز بوده، حتی #حجاب در مدارس این کشور ممنوع بوده. الآن هم اگر چه دولت ترکیه "اسلامگرا" هست اما اسلامی نیست! (به معنای اتم ّکلمه)
3️⃣ اگر نظامهای سوریه ، لبنان و ... مردمش یا هر کشور مسلمان دیگری آنچنان که باید، به حجاب توجه نمی کند شاید چندان مورد ملامت نباشد. که شیعیانش در مظلومیت کامل هستند و حداقل دخالت را در تصمیمات اجتماعی دارند. اما نظام جمهوری اسلامی چگونه میتواند توصیه های بیش از دویست هزار شهید، گرانبهاترین دارائی شان را برای اجرای احکام اسلامی داده اند را ندیده بگیرد. وصیت نامه شهدا را ببینید اکثریت قاطع آنها درباره حفظ حجاب در جامعه، وصیت کرده اند. چه بسا وصیت نامه هایی که در زیر باران گلوله نوشته شده اند اما در آنها توصیه به حجاب از قلم نیفتاده است. پس چگونه است که ما خیلی راحت لم می دهیم! و در امنیت حاصل از این جانفشانی ها، می گوییم: "ای بابا! هزارتا موضوع مهمتر داریم به حجاب گیر ندید"
پس یکی دیگر از علل تفاوت ما با کشورهای دیگر در امر حجاب، هزینه ایست که ما در این باره کرده ایم و دیگران نکرده اند. هزینه ای به اندازه ی از دست دادن بهترین و پاک ترین جوانان وطن.
4️⃣ تمدن و پیشینه تاریخی: از بحث های اسلامی هم که بگذریم، ما دارای تمدن چندین هزار ساله ای هستیم که هیچ کدام از کشورهای مذکور ندارند. ویل دورانت (نویسنده کتاب معتبر تاریخ تمدنها) معتقد است نقش پوشش و حجاب زنان در ایران باستان چنان برجستهاست که میتوان ایران را منشاء اصلی پراکندن حجاب در جهان دانست.
براستی حتی کسانی که اعتقادی به اسلام ندارند و مرتب از ایران باستان و کوروش و غیره دم می زنند، چرا در این باره سکوت می کنند و چشمشان را بر روی حقایق تاریخی کشورشان می بندند؟
5️⃣ فرهنگ، تابع اقتصاد نیست: بعضی ها فکر می کنند چون ترکیه و مالزی در سال های اخیر رشد اقتصادی خوبی داشته اند، پس باید در همه ی زمینه ها از جمله موضوع حجاب از آنها تقلید کنیم! دقیقاً چنین برداشتی را (البته در فاز شدیدتر) غربزده ها دارند. در صورتی که این تفکر کاملا اشتباه است. غرب تمام پیشرفت هایش را مدیون دانشمندان سختکوش خود و البته استفاده از کتب دانشمندان مسلمان هست، نه لا ابالی های مردم عادی اش.‼️
به قول اقبال لاهوری:
قدرت اَفرنگ، نه از چنگ و رباب .............. نی ز رقص دختران بی حجاب
قدرت افرنگ از علم و فن است ............ وز همین آتش چراغش روشن است
علم و فن را ای جوان شوخ و شنگ ............. عقل می باید نه ملبوس فرنگ
ما می توانیم در عرصه های علمی و اقتصادی، از هر کشوری از جمله ترکیه و مالزی الگوبرداری منطقی کنیم، بدون اینکه فرهنگ غنی خودمان را از دست دهیم.
@shobhe73
#نشر_حداكثری
#جهاد_تبیین
🔆متن شبهه:
" آیت الله خمینی : روحانیون نباید رئیس جمهور شوند!
روزنامه کیهان 9 دی 1358
🔆 پاسخ شبهه:
1⃣ این کلام امام به اقتضای شرایط آن دوره و توقع ایشان از رجال سیاسی مطرح گردید که عملکرد نامطلوب آنها، امام را مجبور به تغییر مواضع نمود.
2⃣ تفکر ایشان از آغاز نهضت این بود که روحانیت کمتر به امور اجرایی بپردازند و بیشتر ناظر و پشتوانه امور باشند. ایشان پس از پیروزی انقلاب و بازگشت به کشور نیز همین رویه را پیگیری
http://yon.ir/wmZz
3⃣ در همین راستا ایشان ۱۸ روز پس از پیروزی انقلاب و تشکیل دولت موقت و سامان یابی نسبی وضع کشور به قم رفتند و علت بازگشت مجدد ایشان به تهران در دوم بهمن سال ۵۸، بروز عارضه قلبی و نیاز به مراقبت های پزشکی بود.
4⃣ امام خمینی(ره) مدت 11 ماه در قم ساکن بودند و در این مدت شاید نزدیک به هزار جلسه برگزار کردند و انتخاب نخست وزیر و رفراندوم و برخی از اتفاقات دیگر زمانی رخ داد که امام خمینی(ره) در قم ساکن بودند و از همین جا رهبری انقلاب را بر عهده داشتند
http://yon.ir/ilJm
5⃣ امام ابتدا مایل به قبول پست اجرایی توسط روحانیت نبودند و عدم جواز کاندیداتوری روحانیون در دوره های اول و دوم ریاست جمهوری مؤید این امر است.
"خاطرات آیت الله مهدوی کنی، ۱۳۸۵،
6⃣حجت الاسلام سید صادق موسوی( در گفت و گو با فارس 20 بهمن 93): امام فرمود:در پاریس گفتم بر میگردیم به ایران و در تهران چند نفر افراد مومن را پیدا کرده و دولت را به آنان سپرده، و ما به قم رفته مشغول درس و بحث خود میشویم. چند نفر را مسئول کرده و به قم رفتم بعد دیدم آقایان میخواهند دوباره ایران را در حلقوم آمریکا بگذارند. لذا به این نتیجه رسیدیم که خودمان اداره دولت را به دست بگیریم.
7⃣ پس از آزمون عملی و با ظهور افرادی چون بنی صدر و فقدان شخصیت های صالح، خطر قرار گرفتن کشور در دامان آمریکا و یا کمونیسم احساس شد که به اجبار این رویه در دوره های بعدی ریاست جمهوری تغییر کرد.
http://yon.ir/f6R2
8⃣ ایشان دلیل تغییر عقیده خود را چنین تشریح می کنند:
«پيش از انقلاب من خيال مي كردم وقتي انقلاب پيروز شد افراد صالحي هستند كه كارها را طبق اسلام عمل كنند لذا بارها گفتم روحانيون مي روند كارهاي خودشان را انجام مي دهند. بعد ديدم خير اكثر آنها افراد ناصالحي بودند و ديدم حرفي كه زده ام درست نبوده است آمدم صريحا اعلام كردم من اشتباه كرده ام»
9⃣ همچنین قرارگیری روحانیون در پست های اجرایی را به اقتضای وظیفه و ضرورت دانستند:
«امروز مي گويم مادام كه احكام اسلام پياده نشده است و افراد صالحي نداشتيم تا طبق اسلام عمل كنند علما بايد مشغول به كارهايشان باشند. اين يك شاني براي علما نيست كه رياست جمهوري و يا پست ديگري را داشته باشند چون وظيفه است به اين كارها مي پردازند» (صحيفه امام ج 18 ص 241)
http://yon.ir/waak
http://yon.ir/ucfR
#جمعه
بسم الله الرحمن الرحیم
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
میلادی: Saturday - 06 March 2021
قمری: السبت، 22 رجب 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹فرار ابوبکر در جنگ خیبر، 7ه-ق
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️4 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️5 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
▪️11 روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
▪️12 روز تا ولادت حضرت عباس علیه السلام
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 شاه با اقتصاد ایران چه کرد؟
🛢 بدون تحریم و با قیمت بالای نفت، اقتصاد کشور اینگونه بود که میبینید!
💸 شاه چه اقتصادی را تحویل انقلابیون داد؟ شاه فقط در یک فقره اختلاس معادل تمام نقدینگی ایران در سال ۱۳۹۹ را ربود و از کشور خارج کرد!
#پهلوی_بدون_روتوش
🔆 متن شبهه :
خاطره اى تلخ از دوران جوانيم😔
چند وقت پيش داشتم توی خيابون از جلوی يك آموزشگاه هنری رد ميشدم كه چشمم به يكی از دوستانم افتاد كه پشت فرمون ماشينش كه جلوی اموزشگاه پارك بود نشسته بود و سخت تو فكر بود خيلی تو خودش بود گويا در رويايی عميق فرو رفته بود،
جلو رفتم و ارام به شيشه سمت مسافر جلو زدم به خودش امد و از ماشين پياده شد حال و احوال كرديم و از هر دری سخن گفتيم ضمن صحبت ازش پرسيدم اينجا چه ميكنی و چرا اينقدر تو فكری مشكلی پيش امده؟
گفت كه دخترش كلاس اموزش گيتار دارد منتظراست كلاس دخترش تمام شود و ادامه داد وگفت ميدانی ساليانی نچندان دور در دهه شصت در دوره جوانی عضو بسيج بودم و به اعتبار كارت و لباس بسيج و تفنگی كه در دست داشتم به خودم حق ميدادم كه امر به معروف و نهی از منكر كنم آن هم به هر روشی كه فكر ميكردم صحيح است بدون اينكه حتی بدانم معنی اين دو يعنی چه و بدون كمترين اموزش و نظارتی روزی از روزها در يكی از خيابانهای اين شهر خانواده محترمی به همراه دختر نوجوانشان را
ديدم كه دخترك گيتاری را بر دوش انداخته بود با ديدگاه ان زمان من فكر ميكردم هر كس كت و شلوار پوشيده باشد دين و اعتقاد درست و حسابی ندارد جلو رفتم و با لحن زننده ای اونها رو به باد انتقاد گرفتم كه در دوره ای كه ما انقلاب كرديم و شهيد
داديم شما دنبال فسق و فجوريد.
مرد با احترام گفت كدام فسق و فجور برادر گفتم من برادر تو نيستم كسی كه دنبال موسيقی و اسباب لهو و لعب باشد برادر من نيست
و در همان حال دست بردم كه گيتار را از دخترك بگيرم دخترك با چشمان بهت زده مرا نگاه ميكرد و مادرش به التماس افتاد كه تورو خدا اين گيتار هديه تولدشه خيلی براش عزيزه وقتی اسم تولد آمد با خودم فكر كردم كه هر كس برای بچش تولد بگيره حتما طاغوتيه و بی دين و ايمان و من بايد اينها را به راه راست هدايت كنم.
دختر گريه می كرد مادرش ميگفت غلط كرد اقا ديگه نميارش بيرون پدر هم ملتمسانه غرور پدريش را خرد كرد و از من خواهش می كرد كه كوتاه بيايم و اين دفعه را گذشت كنم،
غرور همه وجودم را گرفته بود مردم عادی هم بی تفاوت رد ميشدند چند نفر هم دورتر فقط نظاره می كردن بعضی ها هم می گفتن حقشونه می خواست نياره
من با بيرحمی گيتار رو كنار ديوار گذاشتم و با لگد خردش كردم در اون لحظه وقتی به دختر نگاه كردم با همه وجود حس كردم كه همراه گيتارش قلبش اعتقادش و اعتمادش به دينی كه من قصد داشتم او را به آن رهنمود كنم شكستم. . .
(متن شبهه خلاصه شده)
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ معمولا چنین داستانهایی ناشی از تخیل شبهه افکنان برای تخریب گروه های مرتبط با انقلاب مثل بسیج جعل می شود، اما در هر حال ما توضیحاتی را عرض می کنیم.
2️⃣ یکی از شرایط انجام امر به معروف و نهی از منکر، قطعا این است که انسان معروف و منکر و گناه و واجب را بشناسد و خودش جاهل نباشد. یعنی باید مطمئن باشیم که عملی که انجام می شود گناه است تا اجازه نهی از منکر داشته باشیم، یا بدانیم فلان عمل واجب است تا اجازه امر به معروف داشته باشیم.
3️⃣ اما در انجام امر به معروف و نهی از منکر هم، باید با بهترین روش این کار را انجام بدهیم، مانند پدری مهربان و دلسوز باشیم، خود را بالاتر از فرد گناه کار ندانیم.
تا جایی که ممکن است در حد تذکر زبانی این کار را انجام دهیم، برخورد تند و خشن نداشته باشیم، فقط امر و نهی کنیم و رد شویم.
برخوردهای فزیکی و توسل به زور، برعهده نیروهای انتظامی است.
4️⃣ احترام به دیگران اهمیت بسیاری دارد اما امر به معروف و نهی از منکر اگر درست انجام شود از افضل اعمال و از بزرگترین واجبات است.
امام علی علیه السلام: تمام کارهای نیک و حتی جهاد در راه خدا، در برابر امر به معروف و نهی از منکر، چون آب دهان است در برابر دریای پهناور.(نهج البلاغه، ح ۳۷۴)
5️⃣ هر کس می تواند هر عقیده ای داشته باشد اما تمام عقاید قابل احترام نیستند، تنها عقایدی که بر گرفته از عقل قطعی و شرع مقدس باشد محترم است.
6️⃣ ما وقتی در یک جامعه زندگی می کنیم، مانند افرادی هستیم که در یک کشتی سوار هستیم و نمی توانیم جای نشستن خود را سوراخ کنیم و بگوییم به کسی ربطی ندارد.
مسلما نوع پوشش و رنگ لباس دیگران به همه ما مربوط است، وقتی زنان جامعه لباسهای تنگ و کوتاه و مهیج بپوشند، خود و جامعه را دچار فساد می کنند.
7️⃣ اگر کسی به شکل نادرست امر به معروف و نهی از منکر کند و مرتکب گناهی شود مسلما در پیشگاه خداوند مسئول است، باید توبه و جبران نماید.
#ماه_رجب
🔸 من در عجبم از اینکه عراق که یک کشور شیعی و مذهبی است،
و حوزه علمیه بزرگ نجف اشرف با قدمت بیش از ۱۲۰۰ سال، وجود مراجع بزرگ، علما، طلاب و خطبا که اغلبشان سنتی هم هستند!
چگونه در برابر پاپ عده زن و مرد عراقی دست در دست هم می رقصند!
هیچ واکنشی از حوزه نشان داده نمیشه؟!
درسها تعطیل نمیشه؟!
کفن پوش راه نمی افته؟!
راهپیمایی نمی کنند؟!
علیه دولت بیانیه و شعار نمی دهند؟!
🔹 یعنی حوزه ها، مراجع، و روحانیون عراق دین و ایمانشان ضعیفتر از مراجع، حوزه ها و روحانیون ایران است؟!🤔😳
🔸 یا اونطرف قرآن و احادیث و قواعد فقهی چیزی هست که مراجع و علمای عراق می دانند و به طلاب و مردم آموخته اند؟!
و مراجع و علمای ایران یا می دانند و به مردم نگفته اند! یا نمیدانند؟!
♦️ راستی چرا تا کنون بین مراجع و حوزه های عراق، لبنان و ایران و سایر کشورها نشستهای هم اندیشی برگزار نشده و نمی شود؟!
چرا در حوزه های شیعی کشورهای مختلف وحدت رویه وجود ندارد؟!
مگر همشان از منابعی یکسانِ کلامی، علمی، فکری، فقهی و اخلاقی بهره نمی گیرند؟!
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
🔸 من در عجبم از اینکه عراق که یک کشور شیعی و مذهبی است، و حوزه علمیه بزرگ نجف اشرف با قدمت بیش از ۱۲
♦️پاسخ♦️
1️⃣.شیعیان عراق ۶۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند و این در حالی است که حکومت و دولت عراق شیعه نیستند بلکه از اهل سنت اند و گذشته از این هم قرار نیست که چون مذهبی و شیعی است کارشان هم در همه موارد درست باشد که اگر بود الان وضعیت کشور عراق این نبود
2️⃣.این تفکر غلط که هر چه شد و هر اتفاقی پیش امد باید فقط حوزه های علمیه بلندگو و صدای اعتراض باشند درست نیست چرا که باید همه مردم معترض باشند و چه بسا که تا به الان بیشتر اوقات حوزه های علمیه پرچمدار بوده و هستند و شروع نهضت ها و قیام ها و اعتراض ها از علمایی بودند که در همین حوزه ها درس خوانده اند.
3️⃣.این شیوه استقبال از مهمان ها در عراق معمول است. ابراز خوشحالی مردم عراق طبق سنتی که دارند متفاوت است با سایر کشورها(اما این سنت باعث نمی شود که رقصیدن و پایکوبی از نظر شرع هم صحیح باشد).
و این عین عقلانیت است که نه تنها حوزه علمیه و علما بلکه حتی مردم عادی هم در برابر هر چیزی واکنش نشان بدهند.(جایی که باید واکنش نشان بدهند مسائل و امور مهم اند نه پایکوبی یه عده ایی کم که نه مذهب و نه دین شان معلوم است و فکر ها و نگاه ها را از اصل موضوع که همان دیدار ایت الله سیستانی و پاپ بوده است گمراه کنند).
همانطور که گفته شد علما و حوزه ها همیشه جلودار بوده و هستند پس نمیشه این ها را نادیده گرفت و علما و حوزه ها را متهم به بی تفاوتی کرد.
4️⃣.در کشورها سیاست ها متفاوت است،حوزه ها و سیاست های انها هم متفاوت است، پس رویکرد حوزه نجف با لبنان و ایران متفاوت است.
این نوع نگاه باعث این نمی شود که اشتباه نتیجه گیری کنیم و شاید ایمانشان ضعیف است.
5️⃣.دیدار ها و نشست هایی همیشه به صورت حضوری و غیرحضوری بین علمای کشورها و ممالک اسلامی بوده و هست و این حرف بی سند و پوچی است که گفته شده است چرا که حتی در ایران موسسات و مجامعی است که یکی از کارهایشان همین دیدارهاست مثل مجمع تقریب مذاهب، مجمع جهانی اهل بیت ع و...
6️⃣.منابعی که علما از هم ها استفاده می کنند اولا همه یکسان نیست و دوما در همان هایی هم که یکسان اند،برداشت ها متفاوت است مثل سایر علوم.
اگر قرار بود که بر فرض منابع یکسان،نتیجه ها هم یکسان باشد که نه علمی بود و نه عالمی
✍سعید سپاهی
#ماه_رجب
#حاج_قاسم
#ماه_رجب
🔆 متن شبهه :
چرا کویت از عراق از حکومت جدید عراق غرامت گرفته بابت حمله به آن کشور ما نه تنها غرامت نگرفتیم باج های میلیاردی هم برای بازسازی عتبات در عراق پرداخت کردیم؟
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣علي رغم اينکه براساس بند هفتم قطعنامه 598 تعيين ابعاد خسارت های وارده و پرداخت غرامت به هيئت کارشناسايي که از سوي دبير کل سازمان ملل متحد انتخاب مي شوند واگذار شده و در اجراي اين بند هيأت کارشناسي در خردادماه و آبان ماه 1370 وارد ايران شدند و پس از تعيين ابعاد خسارت هاي ايران در جنگ تحميلي تحقيق و بررسي هاي به عمل آمده را به صورت دو گزارش به دبير کل سازمان ملل تسليم نمودند. (منصوري، اسماعيل، بررسي حقوقي -سياسي تجاورز رژيم عراق به جمهوري اسلامي ايران، تهران، تابان، ص 185-186)
اما متأسفانه به دليل امتناع رژيم بعث عراق از پرداخت خسارت ها و غرامت به جمهوري اسلامي ايران و سهل انگاري و بي توجهي سازمان ملل و شوراي امنيت نسبت به اجراي کامل مفاد قطعنامه ، اين بند از قطعنامه به اجرا در نيامد و غرامتي از سوي عراق به عنوان متجاوز جنگي به ايران پرداخت نشد.
2️⃣در حقيقت از آن جا که مرجع رسمي اجرايي شدن قطعنامه شوراي امنيت ، خود همين شوراست واعضاي اصلي آن با ايران اسلامي ، دچار چالش هايي بوده و بدين خاطر در پيگيري غرامت ايران از عراق همواره کارشکني مي نمايند از اين رو تا کنون اجراي ماده 7 محقق نشده و ايران نتوانسته است حتي يک دلار از غرامت جنگ 8 ساله را از کشور متجاوز بگيرد؛ اين در حالي است که به دليل حمايت اعضا دائم شوراي امنيت از کويت و اسرائيل ، هر دوي آنها توانستند از محل برنامه نفت در برابر غذا ، غرامت اشغال کويت و موشک پراني هاي عراق به اسرائيل را دريافت کنند.
3️⃣البته در برخورد دوگانه سازمان ملل و شوراي امنيت با اين دو قضيه جاي شگفتي نيست زيرا در جريان تصويب قطعنامه 598 از ابتداي جنگ تا سال هاي پايان جنگ تعلل و کوتاهي نمود و با گذشت هفت سال از شروع جنگ شوراي امنيت حاضر شد خواسته هاي به حق جمهوري اسلامي ايران را در تعيين متجاوز و پرداخت غرامت را در نظر بگيرد که متأسفانه آن هم به اجرا در نيامد. نکته ديگر اينکه بعد از اشغال عراق نيز همواره دولتمردان جديد عراق به دلايل مختلفي ، خواهان بخشيدن اين غرامت از سوي ايران بوده اند . موضوعي که مسئولين ايران آن را رد نموده اند
4️⃣بديهي است که نامساعد بودن شرايط براي پرداخت غرامت توسط عراق ، هرگز به معناي آن نيست که اين حق تاريخي ، مشمول مرور زمان شود.
5️⃣اما موضوع کمک ها براي بازسازي عتبات عاليات که بيشتر مردمي بوده موضوعي است که عنوان « باج دادن » بر آن صحيح نيست و ارتباطي با مساله جنگ يا دولتمردان عراق ندارد . بلکه بيانگر عشق ، علاقه و محبت شيعيان ايران به ائمه اطهار (ع) است که همواره در طول تاريخ فارغ از نوع مناسبات و روابط دو کشور وجود داشته و خواهد داشت .
6️⃣ روابط سیاسی و اقتصادی کشورها، هر چند داد و ستد، مطالبات و دیون است، اما مانند روابط حاکم بر بازار نمیباشد که مثلاً طلبکار چک یا قرارداد بدهکار را به راحتی به اجرا بگذارد. بلکه ملاحظات بسیاری دارد که حتماً باید لحاظ گردد.
7️⃣هر چند جمهوری اسلامی ایران تا کنون این خسارت را اخذ نکرده است، ولی نبخشیده است که بگوییم چه کسی بخشیده و با چه اجازهای بخشیده و ...؛ بلکه جزو معاهدات و دیون باقی مانده است، چنان چه مطالبات و دیون بسیاری نیز از امریکا و اروپا دارد.
بدیهی است که اخذ دیون کشورها از یک دیگر، نیز خودش ملاحظاتی دارد و امکانات و شرایطی میخواهد. حال چه از عراق باشد و چه از کشورهای دیگر، یا سایر کشورها از ایران. ولی کشور و حکومت نیز نظم خود را دارد و با شعار های ژورنالیستی و گاهی احساسات برانگیز اداره نمیشود.
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 رضا خان چگونه با خلع سلاح عشایر کُرد و عدم حفاظت از مرزها، منطقه استراتژیک آرارات را به ترکیه واگذار کرد!
🤔 توجیهش برای این خیانت هم جالب بوده: بخاطر چندتا تپه (!) نباید دوستیمون با ترکیه بهم بخوره...!
🧨 اینکه امروز تروریستهای کوموله و پژاک از کوههای اون منطقه ناامنی ایجاد میکنن و مرزبانهای ما توی دشت باید در برابرشون دفاع کنند نتیجه همین شاهکار پهلویه...
#پهلوی_بدون_روتوش
#ماه_رجب