" سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات، مورخ 20 اسفند 1357 : «حتی برای زنهای مسلمان هم در حجاب اجباری نیست چه برسد به اقلیتهای مذهبی... ما نمیگوییم زنها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمیگوید... زنان عضو فعال اجتماع ما هستند... اسلام و قرآن و مراجع دین میخواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی میکردند؟ مگر چادر میپوشیدند؟... کی در این راهپیماییها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بیحجاب بیایند؟ نه در زمان پیامبر نه ائمه معصومین چیزی بنام حجاب اجباری نبوده ،این حكم اجبار یك حكم من در اوردی است كه نه تنها عفاف و پاكی را در جامعه رواج نخواهد داد بلكه موجب گسترش فساد و فحشا در كل جامعه خواهد شد ،در اصل دین اكراه و اجبار نیست چه برسد به فروع ان، دین سرنیز ه ای به قلب كسی راه نخواهد داشت می ترسم روزی برسد كه غارت بیت المال و فقر و فلاكت عادی شود و موضوع حساس جامعه بشود دو تار موی زن كه زیر روسری است یا بیرون آن… "
✅◀️ پاسخ
1. این مصاحبه در 20 اسفند 57 ، یعنی کمتر از یک ماه پس از پیروزی انقلاب انجام شده است .
2. پس از سخنان 16 اسفند امام (ره) در لزوم رعایت حجاب زنان مسلمان در جامعه و ادارات ، برخی اقدام به اعتراضاتی نموده و طرفداران حجاب نیز اقدام به پاسخگویی نمودند که تنش هایی در جامعه ایجاد شد.
این مصاحبه در آن شرایط و جهت رفع التهاب از جامعه ایراد شده است.
3. در این زمان هنوز رفراندوم جمهوری اسلامی (12 فروردین 58) برگزار نشده تا قوانین اسلام که مبنای نظام است برای آحاد ملت الزامی باشد . بلکه در این زمان جنبه ارشادی دارد .
4. در متن شبهه، سخنان آیت الله طالقانی گزینشی و بریده نقل شده است.
5. ایشان می فرمایند :
"،،، ساخته من و فقیه و دیگران نیست؛ این نص صریح قرآن است. آن قدری كه قرآن مجید بیان كرده، نه ما می توانیم از حدود آن خارج شویم و نه زنانی كه معتقد به این كتاب بزرگ آسمانی هستند."
بخش هایی از متن سخنرانی را در لینک انتهای مطلب مطالعه فرمایید .
6. نیمی از شبهه جعلی بوده و در متن اصلی سخنرانی ایشان موجود نیست!
یعنی از عبارت : "نه در زمان پیامبر نه ائمه معصومین چیزی به نام حجاب اجباری نبوده ..." تا پایان متن شبهه !
7. امام خمینی(ره) نیز روز 21 اسفند، این موضعگیری آیتالله طالقانی در مورد حجاب را تأیید كردند .
8. با مرور عبارات اضافه شده می توان دریافت که نویسنده ادعاها و مغلطه های امروزی طیف فکری خود را به مرحوم آیت الله طالقانی منتسب نموده است تا وجاهتی برایشان حاصل نماید!
9. این مصاحبه در روزنامه اطلاعات منتشر شده اما در برخی از نسخه های منتشره شبهه، روزنامه کیهان به عنوان منبع درج شده است!
✅ منبع:
www.hoghogh.porsemani.ir/content/حجاب-از-دیدگاه-آیت-الله-طالقانی *
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=257157 *
🌷حق جو و حق طلب باشیم🌷
💠غیرت به ناموس ⬇️❓❓
✅نگهبان زن و مادر و خود باشد.
✅ از پوشیدن لباس نازک و تن نما و آرایش و بی حجابی آنها را منع کند. 📛
✅ آنان را از گفتگو با نامحرمان و دوستی با آنها منع کند .⛔️
☑️و همواره سفارش به تقوا و حفظ حجاب نماید، تا آبروی خانوادگی و اجتماعی آنان محفوظ بماند.
💠 #غیرت_این_نیست_که_وقتی #به_ناموست_تیکه_انداختن_دعوا #راه_بندازی !!!!
☑️ ⤵️ بلکه #غیرت اینه که ⬇️🔴
#ناموست_رو_جوری_بیاری_تو #خیابون_که_کسی_حتی_تو
#ذهنش_هم_نیاد_که_بهش_تیکه #بندازه⚠️
#درس
جوان حزب اللهی باتمام دغدغه ها و خلوص نیت اش دچار آفتی شده است به نام روزمره گی...
حتی با تمام محبت و تعصبی که به رهبر اش دارد...
با او هم به روزمره گی رفتار میکند.
چرا؟ و چطور؟
تقریبا رهبر انقلاب در هر دیداری، یک مطالبه و وظیفه را از جوان حزب الهی مومن درخواست میکنند...
حالا اگر اسمش را حکم کردن نذاریم تا به کسی برنخورد...
و طبق سنت معمول تاریخ جوان انقلابی مومن، مثل همه ی شعارهای دیگر به راحتی از آن عبور میکند
و انگار صدای هل من ناصرینصرنی را نمیشنود!!
و انگار حسین فقط در کربلا این ندا را برای مرمان آن زمان سر داده است...
و امروز روز دیگری ست!
بزرگترین ضرر این روز مره گی و عقب افتادن از امام مظلوم مقتدر چیست؟
وقتی رهبر و امام جامعه بدنبال مباهله با تمام کفر است
و تمام دنیای کفر را به مباهله دعوت میکند...
برای مباهله باید کسان و یاران خود را باخود ببرد...
یاران جوان، نخبگان و خواص جامعه ی او، مشغول به دغدغه هایی هستند که نه تنها امام را یاری نمیکند بلکه شاید او را مجبور به توقف نمایند...
امروز تکلیف ما با مطالبات رهبری اینگونه است.
این هم یک نمونه از روزمره گی های بچه حزب اللهی ها....
وقتی رهبر مظلوم و مقتدر در پاسخ به جانباز می گوید:
«آقا ما منتظریم شما حکمِ جهاد بدهید...» آقا با لبخند میگویند: «من که حکم جهاد دادم. منتها نه جهاد نظامی...» و از «جهاد فکری» و «جهاد تبلیغی» و «جهاد روحیهای» سخن میگویند.
اما حرف جانباز چه بود که رهبری این چنین پاسخ دادند؟
حرف جدیدی که نبود!
جانباز گفت برای جهاد آماده ایم...
اگر خودمانی تر به پاسخ رهبری نگاه کنیم
ترجمه اش میشود این:
آقا توی دلش میگه، کجای کاری مومن! من که حکم جهاد دادم
اگر راست می گویید بروید جهاد کنید
جهاد فرهنگی کنید....
حالا جوان حزب اللهی چطور با روزمره گی و تکرار از این حکم جهاد میگذرد خدا میداند....
این چیزی جز هل من ناصر ینصرنی است؟
باز منتظریم تا محرم برسد؟
استاد مطهری:
انسان در دو حال ممکن است خدا را بخواند: یکی در وقتی که اسباب و علل از او منقطع شود و دچار سختی و اضطرار گردد و یکی در وقتی که روح، خودش اوج بگیرد و خودْ خویشتن را از اسباب و علل منقطع کند. کمال نفس در این است که خودش خود را منقطع سازد و اوج بگیرد.
(بیست گفتار، ص238)
امام خامنه ای:
اهمّیّت کار خودتان را امروز بفهمید و بدانید. همانطور که در مباهله همهی ایمان در مقابل کفر قرار گرفت، امروز، همهی ایمان در نظام جمهوری اسلامی در مقابل کفر قرار گرفته است.
وقتی هانی بن عروه را با سر و روی مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهی او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
ابن زیاد ترسید. آنها میگفتند: شما هانی را کشتهاید. ابن زیاد به شریح قاضی گفت: برو ببین اگر هانی زنده است، به مردمش خبر بده. شریح دید هانی بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانی به شریح افتاد، فریاد برآورد: ای مسلمانان! این چه وضعی است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمیآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟ شریح قاضی گفت: میخواستم حرفهای هانی را به کسانی که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم! جرأت نکردم یعنی چه؟ یعنی همین که ما میگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگرشریح همین یک کار را انجام میداد، تاریخ عوض میشد.
اگر شریح به مردم میگفت که هانی زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها میریختند و هانی را نجات میدادند. با نجات هانی هم قدرت پیدا میکردند، روحیه مییافتند، دارالاماره را محاصره میکردند، عبیداللَّه را میگرفتند؛ یا میکشتند و یا میفرستادند میرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام میشد و دیگر واقعهی کربلا اتّفاق نمیافتاد! اگر واقعهی کربلا اتّفاق نمیافتاد؛ یعنی امام حسین علیهالسّلام به حکومت میرسید. حکومت حسینی، اگر شش ماه هم طول میکشید برای تاریخ، برکات زیادی داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
یک وقت یک حرکت بجا، تاریخ را نجات میدهد و گاهی یک حرکت نابجا که ناشی از ترس و ضعف و دنیاطلبی و حرص به زنده ماندن است، تاریخ را در ورطهی گمراهی میغلتاند. ای شریح قاضی! چرا وقتی که دیدی هانی در آن وضعیت است، شهادت حق ندادی؟! عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهی دنیا بر دین، همین است.
قسمتی از سخنان زیبای مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان لشگر 27 تهران
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4790
رهبرانقلاب: در چارچوب اهداف جنگ نرمِ دشمن، باقي ماندن نام "جمهوري اسلامي" و حتي حضور يک معمم در رأس آن مهم نيست، مهم آنست که ايران تأمين کننده اهداف آمريکا، صهيونيسم و شبکه قدرت جهاني باشد.
"بین نیاز های مادی و آرمانها، آرمان را مقدم کنید"
یک درگیری تخیلی_فکری در غرب و یا شاید بهتر است گفته شود در دنیا ماده محور غربی وجود دارد به این معنا که بین آرمان و واقعیت فاصله و دیوار بلندی کشیده شده است.
پس نمی توان در درون آرمانگرایی دنبال واقعیت و منافع بود.
و اساسا در عالم واقع که با سود سر وکار داریم نمی توان با شعار و آرمانگرایی زندگی کرد.
پس اولین چاره کار برای توسعه و پیشرفت این است که آرمانها را، هرجا در تعارض و تضاد با واقعیت مادی دیدیم کنار بگذاریم.
🔷مقام معظم رهبری:
آنجایی که معارضه پیش میآید، آرمانها را مقدّم بدارید. نیازها، همه زندگی نشود. نیازها، تعیین کننده در رفتار نشود. تعیین کننده در رفتار، آن مجاهدتی باشد که امروز بردوش شماست.
شما نمی گویید که «جوانان میدان جنگ در آن برهه - آنهایی که شهید شدند - یک دوران استثنایی داشتند و گذشت. جنگ تمام شد؛ آن دوران هم تمام شد». عین همین حرف، در دوران جمهوری اسلامی وجود دارد. امروز شما موظّفید و باید این نظام را حفظ کنید؛ آن هم پیراسته، سالم، به شکل خالص و به همان شکلی که بشود آن را به ولىّعصر ارواحنافداه تحویل داد. این، وظیفه بزرگ شما جوانان مؤمن است.
شش بهمن سال1371
♨️ نگرانیها در خصوص واکسیناسیون اجباری کووید-19 و عوارض واکسنهای آزمایشی در ایران
❌ کمپین جمعآوری امضا جهت ممانعت از اجباری شدن واکسیناسیون
تا کنون ۳۲۰۰۰ نفر
واکسیناسیون اجباری ممنوع شود
-
https://farsnews.ir/my/c/64957