🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۱. بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراونند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
۲. آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۳. آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۴. آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۵. عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۶. نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش ... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
✒️ مهدی جمشیدی
@shobhe73
🔺 فلسفه وجود اسراییل
🔸 مالک بن نبی نویسنده الجزایری در کتاب «المساله الیهودیه» راست میگفت که :«اسرائیل خط مقدم استعمار جهانی است».
اگر راس شیطنت را آمریکا بدانیم، سوال این است که چرا آمریکا این مقدار برای حفظ موجودیت و منافع اسراییل هزینه میکند؟
🔹 شاید معتقد باشید اسراییل در تلاش است برای آنکه رویای مقدس خود را در عالم محقق کند. این به انگلستان و آمریکا چه ربطی دارد؟ اساسا این تقریر کامل نیست، خصوصا وقتی متوجه باشیم که جریان صهیونیست وقتی شکل گرفت بسیاری از خاخام های یهودی با آن مخالفت کردند.
🔸 به تعبیر خانم دافنا لیویت، در کتاب «نزاع با صهیونیسم»:
«صهیونیسم یک جنبش اقلیت میان یهودیان قرن ۱۹ بوده است. در آن زمان تئودور هرتزل به این جنبش دعوت کرد، با مخالفت شدید رهبران یهود در تمام جهان مواجه شد.»
🔹 جای تعجب ندارد که دستگاه حاکمه اسراییل سالها در دست اندیشه و جریانهای سکولار اداره میشده. چون اساسا با جریانی مقابل هستیم که علت شکل گیریشان تسلط بر دنیا بود و مساله مذهب برایشان همانقدر بهانه جمع شدن در فلسطین بود که افسانه هولوکاست چنین نقشی داشت. بالاخره نیاز بود یک انگیزه ای برای جمع کردن جمعیت داشته باشند، قصه هولوکاست و رویاهای مذهبی بنا بود این نقش را بازی کند.
🔸 جریان شکل گیری اسراییل را باید در درگیری سهمگین تمدن ها فهمید. به عقبه تاریخی شکل گیری این جماعت نگاه کنید. چرا باید بعد از درگیری با عثمانی و ضعف و فروپاشی آن در وسط کشورهای اسلامی به اجبار یک کشور صهیونیست شکل بگیرد؟
🔹 جالب است هیتلر در فصل دهم کتاب «نبرد من» گزارش جالبی از هویت این جماعت ارائه میکند. او میگوید مسیر و افکار یهودیان را در صد سال گذشته دنبال کنید تا متوجه شوید چطور اداره دنیا را به دست گرفتند. او ساختار این جماعت را دستیابی به قدرت برتر و اهداف دنیایی میداند که «حتی مذهب نیز برای یهود چیزی بی ارزش است».
🔸 روح خبیث غربی چه در هیتلر چه در صهیونیستها واحد است. تمدن غرب در همه چهره هایش یک ویژگی دارد و آن قدرت طلبی و دنیا جویی است. امت اسلامی دو ویژگی مهم دارد که یکی برای غرب دنیا گرا انگیزه بخش و دیگری خوف آفرین است. وجه انگیزه بخش آن برای تمدن غرب، حضور مسلمین در ثروتمندترین و پر ثمر ترین منطقه دنیا است و وجه ترس آورش خود اسلام است نه در صورت قدرت سیاسی و حکومت که این را مدتها قبل در جنگ جهانی اول و دوم نابود کرده بودند بلکه اسلام به عنوان یک عقیده و فرهنگ، این منطقه را حاصلخیز ترین کنج دنیا برای قیام کرده بود.
🔹 قیام یعنی کندن از دنیا برای آرمانهایی مقدس و انسانی که ذاتا در بین مسلمین دست یافتنی تر بود. این همان تقریری بود که سید جمال و مودودی پاکستان و سید قطب و امثالهم برای مسلمین از توحید معرفی میکردند. لذا از بعد از عثمانی ها تا امروز خیزشهای مردمی اسلامی در این کشورها تمام نشد اما اوج قیامهای دینی قیام ایران بود آنهم با خوانشی ناب از اسلام توسط خمینی کبیر که با وجود چهل و چند سال دشمنی همه تمدن غرب با همه توانش دوام آورده و بلکه قدرتمندتر شده و توسعه یافته و فراگیر شده. و حالا آنچه غرب میترسید به سرش آورد.
🔸 روشن است غرب چرا همان زمان به این نتیجه رسید که در این منطقه باید کشور بسازد. آری به هر حال آن تمایل به ثروت منطقه و این خوف از قیامها، انگیزه اصلی ایجاد یک خط مقدم و یک جای پای تمدنی در میان مسلمین شد. یک موجودیت و قدرت حاکمیتی به نام اسراییل لازم بود تا نگذارد وحدت مسلمین شکل بگیرد، نگذارد قیامها شکل بگیرد، صحنه را کنترل کند ، لمس و بی خاصیت کند و خلاصه به مرور مثل یک سرطان گسترده بتواند این منطقه ذاتا درگیر با تمدن غرب را تضعیف و نابود کند.
🔹 از این دریچه حالا کل تاریخ غرب و جانبداریش از اسراییل حتی هنگام سهمگین ترین جنایتهایش آنهم مقابل چشم بشر را دوباره بازخوانی کنید. و البته از این دریچه حالا نگاه کنید به اتفاقی که این روزها در حال تحقق است تا ابعاد این واقعه عظیم را متوجه شوید. شکست اسراییل یعنی خط مقدم تمدن غرب برای به ضعف کشیدن قیام بشریت مقابل تمدن شیطانی خشن و دنیاگرا. آنهم به دست مردمی مستضعف و برخاسته.
@shobhe73
👓 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: دستور محاصرهٔ کامل غزه را صادر کردهایم تا آب و برق و سوخت به این منطقه نرسد.
❗️ یاد سپاه یزید افتادم که آب را بستند ولی امام حسین قبلش نزدیک کربلا به اون سپاه آب داده بود!
اسرائیل وحشیترین موجود خونخوار جهان است!
بیش از ۲۰۰۰ کودک فلسطینی در چندسال اخیر توسط صهیونیستها به شهادت رسیدند...
برای صهیونیست های #کودک_کش در شرایطی که این رژیم برپایه نسل کشی استوار است دلسوزی نکنید...
سرزمین #فلسطین اگر امن است باید برای همه امن باشد و اگر ناامن برای همه باید ناامن باشد...
#طوفان_الاقصی
🌀 هجوم شبهات اسرائیلی همگام با پیروزیهای مقاومت
✅ ماشین جنگ رژیم صهیونیستی به ترویج شبهاتی در حوزه #عملیات_روانی پرداخته:
چرا به مردم غیرنظامی اسرائیل که بیگناهند، حمله کردهاند؟
چرا برخی اسرای اسرائیلی پیرزن و یا دخترجوان هستند؟
میگویند رفتارهای حماس شبیه داعش است!
1️⃣ ممکن است چندنفری در میان رزمندگان مقاومت رفتار تندی انجام داده باشند ولی عمومیت ندارد و فیلمهای زیادی از برخورد توأم با احترام به اسرا و رعایت حال مادران و کودکان آنها منتشر شده است تأکید دارند از نظر اسلام، کشتن اسرای دشمن خصوصا زن، بچه و افراد سالمند جایز نیست و ما مثل صهیونیستها نیستیم.
2️⃣ مردم اسرائیل، مانند مردم عادی کشورهای دیگر، بیگناه نیستند چون هیچ شهروند غیرنظامی در اسرائیل وجود ندارد و همه غاصبان اسرائیلی در سرزمینهای اشغالی فلسطین، در گروهانهای مختلف نظامی اسرائیل سازماندهی شده و در فراخوانهای نظامی این رژیم شرکت میکنند؛ پس چیزی به نام شهروند غیرنظامی در اسرائیل وجود ندارد. شهرکنشینان با حضور خود در اراضی اشغالی به عنوان نماد قدرت اسرائیل و سرباز صهیونیسم در تمام حملات اسرائیل حامی این رژیم کودککش بودهاند.
3️⃣ اسرای اسرائیلی از زن و مرد و پیرزن و پیرمرد، یا خود از سربازان و افسران امنیتی اسرائیلاند و یا اعضای خانوادههای مقامات و افسران صهیونیست هستند که فلسطینیان در وهله اول برای دفاع از خود و جلوگیری از کشتار مسلمانان توسط اسرائیل و در وهله دوم برای مبادله با هفت هزار اسیر فلسطینی و کودکان و نوجوانان اسیر زندانهای این رژیم، آنها را نگه داشتهاند.
✍ ابوعباس نجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فرماندهی عالی حزب الله ویدئویی با عنوان: "ما داریم میآییم" منتشر کرد
❌ شبهه ۱۲۸۲
آیا فلسطینیها ناصبی (دشمن اهلبیت) هستند؟
🆔 @Shobhe_ShenaSi
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹 هیچ مدرک یا نشانهای که دال بر ناصبی بودن فلسطینیان باشد، وجود ندارد. بلکه ۸۵ درصد از جمعیت فلسطینیان را (که در عرف بینالملل شامل اعراب ساکن در کرانه باختری، قدس شرقی و نوار غزه میشوند) مسلمانان تشکیل میدهند و از میان این جمعیت مسلمان، مذهب شافعی (که از قضا ارادت و محبت ایشان نسبت به اهل بیت بیش از سایر مذاهب اهل سنت است) از لحاظ جمعیتی بر دیگر مذاهب اهل سنت تفوق دارد. ( لازم به ذکر است که محمد بن ادریس شافعی، امام شافعیها خود در غزه دیده به جهان گشوده و در ادامه حیات خود فقه را از شاگردان ابن عباس (که خود شاگرد امیرالمؤمنین (علیهالسلام) میباشد) و برخی دیگر از شاگردان اهل بیت (علیهمالسلام) فرا گرفته است.)
علاوه بر شواهد آماری، با کمی جستجو در میان صفحات اینترنتی میتوان فهمید که انتساب ناصبیگری بر مردم مقاوم فلسطین، ادعائی است بس ناروا و ساخته و پرداخته دشمنان اسلام. با جستجوی سادهای در اینترنت با مکانهایی منتسب به نام مقدس اهل بیت مانند خیابان علی ابن ابی طالب (علیهالسلام) در بیت المقدس، مسجد حسین بن علی (علیهالسلام) در الخلیل، مسجد فاطمة الزهرا در نابلس و موسساتی چون «واحة آلالبیت» با هدف آشنایی مسلمانان با قدر و منزلت اهل بیت (علیهمالسلام) [مکتوب در مرامنامه این موسسه] مواجه خواهید شد.
بهروز باش | زبدهترین اخبار فلسطین، تحلیل و پاسخ به شبهات 👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi