چرا رهبری با فساد اداری برخورد نمیکند؟!
❇️پاسخ
1⃣ طبق قانون فقط عزل و نصب رئیس قوه قضائیه و فرماندهان نظامی و انتظامی و نهادهای وابسته به رهبری مانند؛ کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهطور مستقیم بر عهده رهبری است و عزل و نصب سایر مسئولان و مدیران اجرایی کشور بر عهده رؤسای #قوای_سهگانه است، البته بر اساس اصل هشتاد و نهم قانون اساسی، عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور و پس از حکم دیوان عالی کشور یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی و یا تخلف وی از وظایف قانونی، نیز بر عهده مقام رهبری است.
2⃣ طبق قانون، سطح رهبری راهبردی و سیاستگذاری کلی و کلان است، نه ورود عملی به مباحث اجرایی که در حوزه وظایف قوای سهگانه قرار دارد، ‼️با اینحال رهبر معظم انقلاب، همواره با تأکید بر فرصتهای فراوانی که برای بهبود شرایط در اختیار مسئولین محترم قرار گرفته، اهمیت برخورد به هنگام با تخلفات و ضرورت رفع نواقص و کاستیهای اجرایی در نظام اداری کشور را (گاهی حتی با اشاره به جزئیات)، به مسئولین ذیربط متذکر و رفع آنها را بهطور مکرر از آنها مطالبه کردهاند.
3⃣ از آنجا که در نظام جمهوری اسلامی ایران، تمام مسئولین بهطور مستقیم یا غیر مستقیم از طریق آرای مردم انتخاب میشوند و پایه و اساس نظام بر مبنای مشارکت عمومی و مردم سالاری دینی بنا نهاده شده است، 👈لذا مقام معظم رهبری همواره تلاش نمودهاند تا در راستای احترام به خواسته و نظر مردم، از دخالت در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
4⃣با اینحال قطعاً همانگونه که حضرت امام(ره) در برخورد با #بنیصدر و آقای #منتظری عمل کردند، چنانچه کشور در وضعیت حاد قرار گیرد، ایشان نیز وارد عمل خواهند شد. اما باتوجه به این که بخشی از ناهنجاریهای اداری موجود بر اثر سوء مدیریت و غفلت در نظارت صحیح و برخورد اصولی با متخلفین و بهطور ناخواسته شکل گرفته، لذا بیشک کشور هماکنون در چنین شرایطی قرار ندارد.
5⃣اصولاً همانگونه که اشاره شد، نظارت و کنترل و رسیدگی به تخلفات اداری و اجرایی و برخورد با عناصر فاسد و ناکارآمد، جزء وظایف ذاتی مسئولین قوای سهگانه است، که با فراز و فرود و با ضعف و قوت در حال اجراست و امید است قبل از آنکه به وضعیت بحرانی برسد، با فوریت، جدیت و قاطعیت هرچه بیشتر، تقویت، فراگیر و عملیاتی شود.
6⃣با توجه به توضیحات فوق؛ بهنظر میرسد، در حالحاضر دشمنان داخلی و خارجی نظام، جاهلانه و در عینحال ناامیدانه مترصد آن هستند تا با هوچیگری و جوسازی رسانهای در فضای مجازی و با بزرگنمایی مشکلاتی که بخشی از آن حاصل توطئهها و اقدامات خصمانه خود آنها در عرصههای مختلف؛ اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است، به خیال خود زمینه برای دخالت احتمالی رهبری در امور اجرایی را فراهم و سپس براساس یک سناریوی از پیش طراحی شده و با نسبت دادن انواع اتهامات به ساحت مقدس ولایت فقیه، کشور را به آشوب بکشانند.💯
7⃣در واقع هدف دشمن از بزرگنمایی این مشکلات و مقصر جلوه دادن مسئولین عالی نظام در سطوح مختلف، ناامید ساختن جامعه و همراه نمودن افراد عادی با این کارزار، برای تشکیک در مورد کارآمدی نظام و زیر سؤال بردن جایگاه #ولایت_فقیه و در نهایت ایجاد بهانه برای دخالت در امور کشور از طریق عوامل وابسته داخلی و فراهم نمودن شرایط برای اجماع جهانی علیه ایران است.
8⃣کلام آخر اینکه اگرچه وجود برخی از مفاسد و ناهنجاریهای اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی در نظام اداری کشور انکارناپذیر است و حساسیت نشان دادن نسبت به آنها لازم و ضروری است، اما چون فراگیر و سازمان یافته نیست، لذا انتظار میرود با تذکرات رهبری، هوشیاری مردم همیشه در صحنه و اقدامات مجدانه مسئولین، به زودی شاهد برچیدهشدن کامل این مفاسد باشیم.
منبع: روشنگری و بصیرت سیاسی
تایید صلاحیت ریس جمهور با شورای نگهبان است.
شورای نگهبان ۱۲عضو داردکه ۶عضو آن مستقیم رهبری انتخاب میکند.
۶عضو دیگر حقوقدان یعنی رییس قوه قضاییه انتخاب میکند.
رییس قوه قضاییه مستقیم رهبر انتخاب میکند.
در کل هر ۱۲عضو بطور مستقیم یا غیر مستقیم با رهبری در ارتباط هستند.
رییس جمهور خوب یا بد درستکار یا خرابکار من به ایشون تایید صلاحیت ندادم,بلکه به رای شورای نگهبان اعتماد کردم و رای دادم و شدن رییس جمهور.
به نظر من هر توهین به رییس جمهور ؛ توهین به رهبری و اصل نظام است.
با تشکر
ارادتمند شما یوسف ترکی
#سیاسی
❇️پاسخ
🔰 اینکه میگویند همه چیز در دست رهبری است ، شبهه ای است از روی نداشتن علم بر روی قانون اساسی بوجود آمده است.وظایف و اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی مشخص شده و چنین چیزی که شما میگید نیست. برای اطلاعات بیشتر اصل صد و ده قانون اساسی را مطالعه بفرمایید.
❗️سوالی که پیش می آید این است که اگر همه چیز در دست رهبری است و مردم نقشی ندارند ، پس چرا آقای روحانی رئیس جمهور شد؟؟ مگر همه نمیگفتند آقای جلیلی یا قالیباف یا رئیسی، رئیس جمهور هستند؟؟ اتفاقا کسانی که در نظام کار میکنند میدانند که همه کاره مردم هستند و رهبری در حیطه ی وظایف خودش عمل میکند.
اینجور حرف ها از روی عدم آگاهی است.
⭕️شورای نگهبان به عنوان فیلتر حاکمیت عمل میکند و صلاحیت افرادی که قرار است پست های حساس در نظام را بر عهده بگیرند را بررسی میکند. این شیوه بررسی صلاحیت ها در تمام کشور های دنیا با هر نوع نظام و ساختار حکومتی رایج است و نمیتوانید کشوری را مثال بزنید که مثلا برای انتخاب شخص دوم کشورشان صلاحیت های او را بررسی نکنند.
عقلا هم قابل قبول نیست که هر کسی بتواند بیاید و رئیس جمهور شود!! باید شرایط و توانایی هایی داشته باشد.
🔸مرجع بررسی صلاحیت ها در جمهوری اسلامی شورای نگهبان است. شورای نگهبان 12نفر هستند که شش فقیه و شش حقوقدان هستند.
شش فقیه توسط رهبری انتخاب میشوند و شش حقوقدان توسط رئیس قوه قضاییه و با تایید رهبری.
🔹اینکه فرمودید اعضای مجلس خبرگان را ، رهبری معظم انتخاب میکنند حرفی از اساس کذب است و بی علم و سواد بودن و جاهل بودن گوینده را به سادگی مشخص میکند.
در انتخابات ریاست جمهوری در چند استان ، همزمان انتخابات مجلس خبرگان هم برگزار شد! یعنی اعضای مجلس خبرگان را مردم با رای مستقیم خود انتخاب میکنند. وظیفه ی مجلس خبرگان هم طبق قانون ، انتخاب ولی فقیه و عزل وی و نظارت بر کار اوست.
رهبری هیچ حق دخالتی در انتخاب اعضای خبرگان ندارد. عزل و نصب خبرگان هم توسط رهبری نیست. بلکه طبق آیین نامه داخلی مجلس خبرگان ، عزل اعضای خبرگان توسط خود مجلس خبرگان انجام میشود.در صورتی هم عزل میشوند که صلاحیت های لازم را نداشته باشند یا فوت کنند.
طبق قانون ، تنظیم و ابلاغ سیاست های کلی نظام در اختیار رهبری است. رئیس جمهور مجری قانون اساسی و امور اجرایی کشور است.همه ی امور کشور و قوانین باید در چهارچوب سیاست های کلی نظام باشد. این هم امری بدیهی و عقلی است.
⭕️ رئیس جمهور در قانون جایگاه و اختیارات و وظایف خود را بر عهده دارد و قانونا شخص دوم کشور است. اینکه رئیس جمهور نمیتواند مثلا با آمریکا رابطه برقرار کند به این دلیل است که کلیه امور امنیتی ، دفاعی و سیاست خارجی ، در اختیار رهبری است و باید طبق سیاست های کلی ابلاغی و رهنمودهای معظم له انجام گیرد. باز هم این امر و واقعه در نظام ها و سایر کشور های دنیا امری رایج است. برای مثال در آمریکا آقای بوش از حزبی که انتخاب شد و رئیس جمهور شد طبق سیاست های کلی آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد. رئیس جمهور بعدی آقای اوباما ، که دقیقا از حزب مخالف آقای بوش انتخاب شده بود ، باز هم در امر سیاست خارجی و امنیتی همان راه آقای بوش را ادامه داد و جنگ در عراق و افغانستان را ادامه داد.. یعنی دو رئیس جمهور از دو حزب مخالف هم ولی در امور سیاست خارجی و امنیتی طبق یک سیاست کلی حرکت کردند.
👈 در ایران هم بدین شکل است. با تغییر رئیس جمهور و هیئت دولت سیاست های کلی نظام و حاکمیت تغییر نخواهد کرد و این سیاست ها همواره ثابت هستند. و اصل و اساس این نظام و انقلاب هستند. در رابطه با صدا و سیما و قوه ی قضاییه هم چون نهاد های حاکمیتی هستند و نماد و تابلوی نظام هستند ، عزل و نصب بالاترین مقامشان در اختیار رهبری است طبق قانون.
🔸کلا نهاد هایی که در امور راهبردی ، سیاست خارجی ، امنیتی ، دفاعی ، نظامی ، و سایر نهاد های حاکمیتی و غیر قابل تغییر ، تحت نظارت و انتخاب مستقیم رهبری هستند. برای مثال وزرای اطلاعات ، کشور ، دفاع و امور خارجه به پیشنهاد رئیس جمهور و تایید رهبری انتخاب میشوند. هر گونه تغییر و عزل و نصب در نهاد های فوق الذکر باید با هماهنگی و تایید رهبری باشد.
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
تایید صلاحیت ریس جمهور با شورای نگهبان است. شورای نگهبان ۱۲عضو داردکه ۶عضو آن مستقیم رهبری انتخاب م
چون با ماهیت نظام و بقا و امنیت مردم و نظام سر و کار دارند.
✔️ در پایان خدمت شما دوست عزیز عرض میکنم طبق اصل صد و ده قانون اساسی رهبری وظیفه ی نظارت بر سه قوه و ابلاغ سیاست های کلی نظام را دارد و هرگاه احساس کند که مسولی از راه "سیاست های کلی نظام" تخطی کرده و خارج شده اند، رهبری میتواند با استفاده از اختیارات خود جلوی اینجور مسائل را بگیرد.
🔸 برای مثال ماجرای عزل وزیر اطلاعات توسط آقای احمدی نژاد که رهبری با حکم حکومتی خود وزیر مربوطه را ابقا کردند. برای مثال ماجرای انتخاب آقای مشایی به عنوان معاون اولی رئیس جمهور که با مخالفت رهبری معظم رو به رو شد.
برای مثال بحث رابطه با آمریکا که مطرح شد ، رهبری ف ا آمریکا که مطرح شد ، رهبری فرمودند تا زمانی که شرایط ما بر آورده نشود رابطه برقرار نخواهد شد. برای مثال در فتنه ی سال 88 عده ای که خواستار ابطال انتخابات شدند و درگیری خیابانی به راه انداختند ، رهبری از رای مردم صیانت کردند و فرمودند بنده زیر بار زور و بدعت نخواهم رفت. برای مثال ماجرای عقب نشینی هسته ای در زمان دولت اصلاحات که رهبری ورود کردند و جلوی تعلیق ها را گرفتند. و..... اینها همه و همه حکایت از آن دارد که هرجا که آرمان ها و سیاست های کلی نظام ، امنیت کشور و مردم و نظام به خطر بیفتند و یا دچار انحراف شوند ، رهبری ورود پیدا خواهند کرد.معظم له هم همین نکته را فرمودند. ضمنا طبق قانون عزل و نصب بالاترین مقام بعضی از نهاد ها در اختیار رهبری است. چون این نهاد ها نهاد های حاکمیتی و فراجناحی هستند و نمیشود این نهاد هایی بسیار حساس را به دست افراد و جناح ها سپرد.
به نقل از: سایت طلبه ی پاسخگو
💠 اهمیت اطّلاع از تاریخ
🔸من کلّاً به جوانها و بخصوص به دانشجویان و طلاّب توصیه میکنم که آگاهیهای خودشان را افزایش دهند. بسیاری از این کجرویهایی که شما ملاحظه میکنید، ناشی از کمبود آگاهی است.
🔹نسل امروز جوان ما باید از تاریخ کشورش اطّلاع داشته باشد؛ بخصوص از زمان مشروطیت به این طرف را بداند. شما باید بخصوص تاریخ رژیم گذشته را بدانید.
🔻من گمانم این است هر کسی، هر جوانی و هر دانشجویی که بداند این انقلاب و این نظام، کشور را از دست چه گرگهای خونآشامی گرفته شده و با چه زحماتی به اینجا رسیده و چه دشمنیهایی با آن شده، در آنوقت کاملاً وظیفهی خودش را حس میکند و تشخیص میدهد.
🗓۷۹/۱۲/۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پاسخ رهبری به کسانی كه میگویند همه ی تصمیمات طبق نظر ایشان است
دوستان سلام
مدیون میشید اگر از مطالب سرسری عبور کنید.
لطفا دقت کنید و با عشق دنبال کنید..
آیا رهبری نمیتونه
مشکلات اقتصادی کشور را با حکم حکومتی حل کنه؟!!!
🔺نمیتونه جلوی دزدیها
و اختلاس تو کشور را بگیره؟!! ، مگه رهبر همه کاره کشور نیست ؟!!!!
🔺مگه حکم حکومتی نداره ؟!!!!
اگه اطلاع از اوضاع اقتصادی کشور و مردم نداره که وامصیبت. اگه اطلاع داره و کاری نمیکنه که نباشه بهتره!!!
❗️چی جواب دارین؟!!!!!
✅پاسخ
🔹 این پرسشهای اکثر مردم هست
و دلیل اصلی این پرسشها عدم اطلاع و آگاهی از قانون اساسی ، شرح وظایف مسئولین و مدیریت کشور هست ، اگر این مسائل و شرح مسئولیتها روشن برای مردم توضیح داده بشه ، دچار این سردرگمی نمی شوند. لذا توصیه میکنم حتما قانون اساسی و شرح وظایف را بخونید.
🔸 اینکه بگوییم رهبر انقلاب
از مشکلات اقتصادی کشور و مردم اطلاعی ندارند کاملا اشتباه است. رهبر از منابع مختلف و متعدد تمام اخبارمهم اقتصادی کشور ، وضعیت قیمتها ، تورم ، بیکاری ، گرانی ، و همه چیز را بهتر از من و شما میداند ، و این حرف که اطلاع ندارند کاملا رد می شود.
🔹 حالا می رسیم به قسمتهای دیگر سؤال :
اینکه تصور شود رهبر همه کاره کشور هست یک تصور اشتباه است. چرا؟!!
🔺قانون اساسی بخوانید .
بیش از هشتاد درصد تمام امکانات کشور دست رییس جمهور است ، در واقع باید بگوییم رییس جمهور همه کاره کشور در موضوع اقتصادی هست.
🔺بانک مرکزی ، گمرک ،
واردات صادرات، نفت و گاز ، صنایع و معادن ، نرخ ارز ، نرخ بنزین ، قیمت مواد غذایی ، سازمان تعزیرات ، تمام وزارتخانه ها ، تمام سازمانها و ادارات، استانداری، فرمانداری ، و.... همه و همه در اختیار شخص رییس جمهور هست.
🔺 حتی قیمت نان و تخم مرغ
و پنیری که سر سفره همه ما و شخص رهبر و خانواده ایشان هم گذاشته میشه را دولت و مجلس مشخص میکنه!!!!!
🔸 همه کاره کشور دولت
و مجلس شورای اسلامی است. قیمت مواد غذایی ، خدمات و دستمزدها کجا تعیین میشه؟! تو مجلس ،و تو اتاق اصناف که زیر مجموعه وزارت صنعت معدن تجارت است. اونجا هرسال مشخص میشه قیمت گوشت چقدر باشه، قیمت مواد غذایی چقدر باشه ، دستمزد کارگر چقدر باشه و......
🔹 خب میگن رهبر دخالت کنه ،
حکم حکومتی بده و جلوی اینها رو بگیره!!!! پس برای چی انتخابات مجلس و رییس جمهور برگزار میشه؟!!
🔺 اگه قرار باشه رهبر
از صبح تا شب بشینه و برای قیمت مرغ و گوشت و پنیر و هزاران اتفاقی که در کشور میفته حکم حکومتی بده ، پس رییس جمهور برای چی داشته باشیم ؟!!!
🔺 پس نماینده مجلس چکاره هست
و حقوق میگیره؟!!!! اصلا حکم حکومتی برای این موارد نیست. اگه اینطور باشه که دولت و مجلس میگه آقا ما رفتیم ، کشور را رهبر اداره کنه خداحافظ!!!!!!
🔺 اصلا قانون اساسی کشور
میره زیر سؤال و رهبر به دیکتاتوری محکوم میشه و...
🔸 جلوی دزدیها و اختلاسها رو کی باید بگیره؟!!!
مرحله اول بازرسیها و حراست ادارات و سازمانهای دولتی. هر جا دزدی و اختلاس شده بخاطر کم کاری و ضعف نظارت بازرسیها و حراست هست.
🔺مرحله بعد
وظیفه مجلس شورای اسلامی است.
وظیفه کمیسیونهای تخصصی هست، میتونند تحقیق و تفحص کنند ، دست مجلس کاملا بازه ، میتونند جلوی بسیاری از این دزدیها و اختلاسها را با اصلاح قانون بگیرند.
🔺 دیوان محاسبات کشور
وظیفش همین نظارت وی بودجه دولت هست. اگه درست کار کنند ، وزارتخانه ها مجبور میشن بودجه خودشون را شفاف سازی کنند ، چقدر گرفتن ، کجا خرج کردن.
🔺 مرحله آخر قوه قضاییه
و دادگاه هست. جایی که دیگه دزدی انجام شده ، اختلاس صورت گرفته ، حالا باید محاکمه بشوند!!!!
🔹 رهبر یک نفر هست ،
آیا میتونه همه این کارها رو انجام بده؟!!! اصلا تو قانون اساسی کشور چنین وظیفه ای مربوط به رهبر هست؟!!!! دیواری کوتاهتر از رهبر پیدا نکردن که همه مشکلات اقتصادی کشور را به ایشان ربط میدهند؟!!!!
🔸 اما نکته آخر :
مشکلات اقتصادی کشور فقط مربوط به تحریم اقتصادی آمریکا نیست، بیشتر آن مربوط به ضعف عملکرد دولت و مجلس شورای اسلامی است، اگر هر مسئولی وظیفه خودش را درست انجام بده ، همه این مشکلات قابل حل خواهد بود.
🔺وظیفه مردم هم
انتخاب دولت و مجلس قوی و کارآمد هست که بتوانند از پس حل مشکلات کشور بربیان و از پاسخگویی فرار نکنند. تقصیر ها رو به گردن یکدیگه نندازن.
حاج حسین یکتا: : یک زمانی جبهه جنگ و نبرد در شلمچه، طلائیه و فکه بود در حالی که امروز، ماهیت جنگ به شکل جنگ اعتقادی – اجتماعی شده است به همین دلیل باید انسجام جوانان انقلابی بیشتر شود، این خونهای ریخته شده، فرش قرمزی است که ارباب و امام زمانمان بیاید.
چرا رهبری روحانی رو برگنار نمیکند؟؟
نکته اول: در هر مسئولیتی یک سری شرایط و ویژگی هایی وجود دارد که برای تصدی آن مسئولیت، احراز آن شرایط لازم است تا هم وظایف محوله به فرد مورد نظر به درستی انجام پذیرد و هم حقوق مردم در اثر بی کفایتی او پایمال نگردد. مقام معظم رهبری نیز با توجه به شرایط و صلاحیت افراد و توانایی و تجربه آنان پس از مشورت با مشاورین مربوطه، افراد را برای احراز مسئولیت ها انتخاب می نمایند و یا فردی را جایگزین فرد دیگری می نمایند و در زمان مسئولیت او نیز نظارت بر عملکرد وی دارند، بنابراین بهترین و شایسته ترین فرد ممکن برای احراز مسئولیت توسط ایشان انتخاب می شود.
نکته دوم: اینکه گاه ممکن است فرد انتخاب شده برای مسئولیت دارای نواقصی باشد و یا در عملکرد مواجه با ضعف هایی باشد و در عین حال در مجموع مناسب ترین فرد و بهترین گزینه موجود برای آن مسئولیت است و جایگزین بهتری برای وی در احراز آن مسئولیت، وجودندارد.
بنابراین در عزل و نصب مسئولین باید ملاحظه این نکته بشود که آیا در صورت عزل و برکناری این فرد، فرد مناسب تری برای تصدی این مسئولیت وجود دارد یا نه؟
نکته سوم: این است که در عزل و نصب مسئولین باید رعایت مصلحت کشور و نظام بشود و آن چه برای همگان و به ویژه رهبران دینی از بالاترین درجه اهمیت برخوردار است حفظ اساس و کیان اسلام است و رهبری و مراجع تقلید از آن جهت که رهبر و مرجع هستند هر گاه احساس کنند خطری متوجه اصل اسلام و احکام نورانی آن است، ساکت ننشسته و اعلام خطر خواهند کرد. مقام رهبری نیز که عهده دار پایه گذاری سیاست های کلان حکومت است، بعد از تشریح این سیاست ها، مسئولان را موظف به اجرای آن کرده اند و بر حسن اجرای آنها نظارت می کنند، مسئولان نیز به عنوان بازوهای اجرایی حکومت، ملزم به اجرای اوامر و دستورهای رهبری هستند.
با این حال مشکلی که پیوسته رهبران دینی با آن مواجه بوده اند، نحوه برخورد با کسانی است که از نظر فکر دینی کاستی هایی دارند و عملکرد آنها با بینش اسلامی وفق نمی دهد، اما از آنجا که مهم ترین چیز برای رهبر حفظ اساس اسلام و نظام اسلامی است، ناچار می بایست در برابر برخی از انحراف ها به تذکر و نصیحت بسنده کند، زیرا موضع گیری صریح گاه ممکن است بیش از آنکه در تقویت نظام موثر باشد، اساس آنرا تضعیف کند، اینجاست که وجود مصلحت اهم که همان حفظ اساس اسلام و نظام است، بر مصالح دیگر اسلام مقدم می شود و رهبران دینی را وا می دارد تا برای صیانت از آن گاهی سکوت اختیار کنند
بنابراین این طور نیست که مقام معظم رهبری نسبت به عملکرد مسئولین بی تفاوت بوده و عکس العملی نشان ندهند، بلکه ایشان تذکرات و نصایح لازم را به مسئولین می دهند و بر عملکرد آنان نیز نظارت دارند و در صورت لزوم نیز اقدامات لازم را انجام می دهند، ایشان در مورد عملکرد برخی از مسئولین فرمودند: «در بین اعضای دولت کسانی هستند که من روش ها و سیاست هایشان را نمی پسندم، خود آنها و مسئولان دولت هم می دانند، ممکن است مردم ندانند، لزومی هم نداشته که مردم بدانند، لکن آنها که باید بدانند، می دانستند انتقادهایی داشته ام، انتقاد ها را هر وقت لازم بوده به آنها گفته ام، اگر در جایی ایجاب می کرده و لازم بوده، سخت گیری هم کرده ام و شدت عمل هم به خرج داده ام که اصلاح بشود.
میخواستم بدونم که رهبر انقلاب ، با مفاسد اقتصادی و دیگر جرائم بزرگ ، برخورد نمیکنند ؟
و سوال دیگر آنکه آیا درست است که میگویند داماد رهبر، جزو منافقان است؟
استاد پناهیان پاسخ میدهند:
میگفتندآیا انتظار دارند به جای مجلس قانون تصویب کند،به جای دولت کار قوه مجریه نماید،به جای دستگاههای اطلاعاتی، تحقیق کند،به جای قوه قضاییه و دستگاه دادگستری، خودش متهمین را دستگیر و مجازات نماید،به جای رییس صدا و سیما، کارگردان و هنرپیشه بیاورد و فیلم و سریال بسازد،به جای مدیریت نظام بانکی وارد عملیات اقتصادی و جلوگیری از وامهای کلان یا جابجایی دلارها بشود، به جای شهرداریها وارد صحنه شود، به جای دستگاههای اقتصادی و بازرگانی و گمرکات، واردات و صادرات را کنترل کند و ...
🔴آیااین کارها ممکن است؟
🔹آیا نخواهند گفت که پس قانون اساسی، تعریف جایگاهها و شرح وظایف و تشکیلات حکومتی یعنی چه؟!
پس کی در این مملکت چه کاره است؟!
آیا شالوده نظام از هم نمیپاشد؟
🔸آیا رهبری میتواند از آسمان یک تعداد نیروی صالح، متقی، متخصص و کارآمد بیاورد؟
🔹آیا میتواند (یا عاقلانه است که) به جای مردم رییس جمهور و نمایندگان مجلس را که بازوهای مردمی رهبری هستند انتخاب کند؟ بعد از کجا انتخاب کند، از فرشتگان عرش، یا از همین مردم؟!
🔸پس رهبری، رییس جمهور، مجلس، دادگستری، بانک مرکزی، وزیر اطلاعات، شهردارو...نیست، بلکه ایشان رهبریِ نظام را بر عهده دارد، با تعاریف مشخصی که در قانون اساسی وبدیهیات عقلی روشن است.نیاز کشور و نظام را میبیند وبه همراه تبیین و تشریح به مسئولین و مردم منتقل میکند
🔹به مردم میگوید:
در انتخاب رئیس جمهور که دولت را تعیین خواهد کرد، بصیر باشند، به کسی رأی دهید که دارای چنین امتیازاتی باشد،همین طور در انتخاب نمایندگان،حالا اگر مردم به هر دلیلی آن طور که باید رعایت نکردند،"رهبری باید بیاید و عواقب انتخاب غلط یا دست کم غیر اصلح مردم را به دوش کشیده و جبران کند؟!"
🔸رهبری، به مجلس و به دولت خط مشیّ میدهد خطوط کلی سیاست داخلی و خارجی نظام را با توجه به اهداف و نیز شرایط حاکم بر کشور، منطقه و جهان را ابلاغ میکند.
✅مردم الان خیلی انتظارات بیجا از ولایت فقیه دارن، راحت انتظار دارند ولی فقیه جای اندیشه مردم بیاید خرابی ها را اصلاح کند، این کار رو حضرت علی هم نکرد، پیغمبر هم نکرد.
🔴چرا مردم از ولی فقیه انتظار دیکتاتوریِ به جا دارن؟؟!
تویی که برای مجلس و فلان جا آدم انتخاب کردی، "چرا اشتباهی که تو کردی باید ولی فقیه جبران کنه؟؟" وقتی مردم به این تشخیص نرسیدن که باید با تقوا ترین مردم که یقین دارن به تقواشون در مسندها قرار بدن ولی فقیه چی رو باید جبران کنه؟؟مگر امیرالمومنین این کار رو کردن؟مگر پیغمبر افشا گری کردن؟!
#حجت_الاسلام_پناهیان
برای سوال دومتون باید بگم حجت الاسلام محمدجواد محمدی گلپایگانی “همسر بشری“مصباحالهدی باقری کنی “همسر هدی“ که یکی روحانی و یکی استاد دانشگاه می باشند که جز منافقان نیستند
چرا وقتي مسؤلین به حرف رهبری گوش نميدن ایشون هیچ کاری انجام نمیدن؟ دلیل وجود رهبری که کسی به حرفش گوش نمی کنه چيه؟
در یک کلام رهبری رهبر جامعه اسلامی هست و جامعه اسلامی همیشه گوش به فرمان ایشون بوده در همه عرصه ها هر وقت فرماندهی کامل دست ایشون بوده ببینید چه کردند؟ رهبری ساکت نمیمونند و حرفشون صریح میگند درباره همین هسته ای چقدر هشدار دادند؟ یا همین اقتصاد چندین ساله ببینید در اسم کدوم سال حرف اقتصاد نیوده ایشون یکه و تنها چه کنند؟ ایشون در بسیاری از جاها بیشتر از وظیفه رهبریشونم وارد شدند بخاطر اسلام ولی خب در جامعه ایرانی سیاست ها گاهی فرق داره برای همین هم اوضاع جامعه اینگونه است مثل تیمی شدیم که به حرف مربی گوش نمیکنند ومسلما شکست میخورند امااااااااااااااا درسته گاهی دولت مردها به حرف رهبر گوش نکردندولی ملت پشت رهبر هستند نشده ملت اسلامی به حرف ایشون گوش نکنند اما بطور کتای دلایل وجود رهبرو وظایفش براتون میارم
• وجود رهبر در جامعه، یک امر ضروری است، که هم قرآن کریم اهمیت آن را بیان فرموده است، و هم امامان معصوم: و هم عقل به بودن رهبر حکم میکند، و هم این که همة مردم مسلمان و غیر مسلمان خواستار آن هستند.
اگر جامعه رهبر نداشته باشد، حکومت ندارد، واگر حکومت نداشته باشد، نظم و امنیت نخواهد بود; هرج و مرج جامعه را فرا خواهد گرفت; کسی نیست که مردم را در مقابل دشمنان بسیج کند تا در برابر بیگانگان دفاع کنند; فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... کم رونق میگردد; قتل و غارت و درگیری زیاد میشود; تعلیم و تربیت از بین ما میرود; و هزاران مشکل دیگر به وجود میآید. و خلاصه این که، در جامعة بهم ریخته، کسی نمیتواند در صلح و صفا و امنیت زندگی کند; زیرا جامعه همیشه در آشفتگی و نگرانی به سر میبرد.
در داستان بنی اسرائیل میخوانیم هنگامی که بر اثر هرج و مرج داخلی و نداشتن رهبری قوی، جامعه، گرفتار شکست شد، و دشمنان بر آنان مسلط شدند. قرآن کریم، در این باره میفرماید: "أَلَمْ تَرَ إِلَی الْمَلاَ ?ًِ مِن بَنِیَّ إِسْرَ ََّءِیلَ مِن بَعْدِ مُوسَیََّ إِذْ قَالُواْ لِنَبِیٍّ لَّهُمُ ابْعَثْ لَنَا مَلِکًا نُّقَـَتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ; (بقره،246) آیا مشاهده نکردی جمعی از بنی اسرائیل را بعد از موسی که به پیامبر خود گفتند: زمامدار (و فرماندهی) برای ما انتخاب کن! تا (زیر فرمان او) در راه خدا پیکار کنیم."
این آیه شریفه تصریح دارد که، بدون حکومت و وجود رهبر، رسیدن به آزادی و آرامش اجتماعی ممکن نیست.
امام علیمیفرماید: "مردم به هر حال نیازمند به امیر و زمامداری هستند، خواه نیکوکار باشد یا بدکار! تا مؤمنان در سایة حکومتتش به کار خویش مشغول باشند، و کافران نیز بهرهمند شوند، و مردم در دوران حکومت او، زندگی را حتی داشته باشند، به وسیلة او اموال بیت المال گردآوری شود و به کمک او با دشمنان مبارزه کنند، جاده ها امن گردد، و حق ضعیفان از زورمندان گرفته شود، مردم نیکوکار در رفاه و از دست بدکاران در امان باشند."(بحار الانوار، مجلسی;، ج 33، ص 358، مؤسسة الوفأ)
در جای دیگر میفرماید: "رهبر ظالم و ستمگر بهتر است از فتنه (هرج و مرج و نبود رهبر) که پیوسته در جامعه وجود داشته باشد."(غرر الحکم و درر الحکم، محمد تهیمی آمدی، ج، ص، انتشارات دفتر تبلیغات.)
وظایف رهبری
•
اصل صد و دهم (110) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
1. تعیین سیاستها کلی نظام جمهوری اسلامی ایران پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام.
2. نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام.
3. فرمان همهپرسی.
4. فرماندهی کل نیروهای مسلح.
5. اعلام جنگ و صلح و بسیج نیروهای.
6. نصب و عزل و قبول استعفای:
1. فقههای شورای نگهبان.
2. عالیترین مقام قوه قضاییه.
3. رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.
4. ریییس ستاد مشترک.
5. فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
6. فرماندهان عالی نیروهای نظامی و انتظامی.
7. حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه.
8. حل معضلات نظام که از طرق عادی قابل حل نیست، از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام.
9. امضاء حکم ریاست جمهوری پس از انتخاب مردم صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری از جهت دارا بودن شرایطی که در این قانون میآید، باید قبل از انتخابات به تأیید شورای نگهبان و در دوره اول به تأیید رهبری برسد.
10. عزل رییس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی بر اساس اصل هشتاد و نهم.
11. عفو یا تخفیف مجازات محکومیت در حدود موازین اسلامی پس از پیشنهاد رییس قوه قضاییه.
رهبر میتواند بعضی از وظایف و اختیارات خود را به شخص دیگری تفویض کند.
امام_خامنه_ای:
✔️✔️✔️ #رمز_پیروزی امام و انقلاب به صحنه آوردن جوانان و تکیه بر مردم بود و رمز بقای انقلاب هم همین است؛ جذابیت های امام هنوز هم جذاب اند و باید اینقدر بگوییم (تبلیغی #گفتمان_ساز) که جوانان و مردم هم این شعارها را بفهمند و هم پای کار انقلاب بمانند و هم نگذاریم این جذابیت ها را تحریف کنند.
📝📝 و این سه تکلیف را برای #جوان_مؤمن_انقلابی به وجود می آورد:
1⃣ تلاشی بی وقفه برای فهم امام و اصول و مبانی جذاب او
2⃣ تلاش برای فهم شدن این اصول و مبانی توسط مردم و به ویژه جوانان
3⃣ مبارزه با تحریفگران مکتب امام (که اگر دو عمل یک و دو درست و دقیق انجام شود کار سوم آسان است)
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
بسم الله الرحمن الرحیم
برای اثبات ولایت مطلقه فقیه، میتوان ساعت ها جلسه تخصصی برگزار کرد، اما گاهی مسائلی که به نظر خیلی پیچیده هستند را میتوان در بیانی بسیار ساده و مختصر بیان کرد.
در این مطلب، کلیپی 5 دقیقه ای از استاد رحیم پورازغدی خدمت شما تقدیم مینماییم که در آن با زبانی کاملا ساده و فقط در 5 دقیقه، مسئله ولایت مطلقه فقیه اثبات شده است.
این کلیپ برای نمایش دادن به نوجوانان بسیار مناسب است.
یک بررسی هم در رابطه با ولایت فقیه داریم ان شاءالله نوشتاری و صوتی و تصویری فقط دلسپرده بیاید نه سرسپرده
تو رو خدا تو روخدا تورو خدا....
با ما پیش بیاید
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
یک بررسی هم در رابطه با ولایت فقیه داریم ان شاءالله نوشتاری و صوتی و تصویری فقط دلسپرده بیاید نه سرس
با این موافق هستید ایا؟؟
اگر حوصله داشتید حداقل یک اره یا نه بگید
@tadbirrr
🇮🇷 اتوبوس سالم
🔸 استاد قرائتی:
🔹 شما سوار یه اتوبوسی میشی،
میشینی کنار یکی، بو سیگارش اذیتت میکنه! 🚬
میری اونور تر کنار یکی دیگه میشینی ،دهنش بو سیر میده!😒
میری اونورتر میشینی میبینی یکی بچش خرابکاری کرده!😣
🔹درسته تحمل این وضع سخته...
اما شما نمیتونی از اتوبوس بری بیرون چون اصل اتوبوس سالمه!
چون راننده اتوبوس سالمه.
✅ شما برای رسیدن به مقصد نیاز به اتوبوس سالم و راننده سالم داری. درسته؟
🇮🇷 جمهوری اسلامی و رهبری این نظام مصداق اتوبوس سالم و راننده سالم هست.
🔹 اگه این اتوبوس رو ترک کنید اتوبوسهای دیگه شما رو به مقصد نمیرسونن.
🚌🔸🔸🔸🚎
اتوبوس آمریکارو ببینید.
اتوبوس اروپارو ببینید.
⛔️ هم اصل اتوبوسش ناسالمه هم رانندش مسته!
حالا اینجا بعضی مسؤلین خطایی میکنن!
⭕️ این دلیل بر ناسالم بودن اصل نظام و راهبرد اون نیست.
🚸 پس نباید از اتوبوسی که چون مسافرانش خلاف دارن ولی اصلش سالمه و رانندش سالمه بیرون اومد...
چون اتوبوس و راننده ی سالم دیگه ای وجود نداره.
✅ پس باید بود و خلاف هر مسافری رو هشدار داد و جلوگیری کرد...
✅ باید خلاف هر مسئولی رو هشدار داد و جلو گیری کرد...
🚸 ولی از اصل نظام و رهبری نباید روی گردان بشیم.
💢 یه نگاه از بالا 💢
🇮🇷 رهبری: به کسانی رای بدید که "اهل استقامت" باشند.
🇮🇷 جلیلی و رئیسی: ما اهل استقامتیم.
⭕️ روحانی: ما نباید مقاومت کنیم، باید مذاکره کنیم!
📡 شبکه های ضد انقلاب: روحانی با مذاکره باعث شکوفایی اقتصادی و زندگی بهتر مردم میشه، مردم بهش رای بدید!
🔶 بیشتر مردم: رای ما روحانی!
❌ شکست مذاکرات: گرانی و تورم و رکود و اختلاس و....
🔶 بیشتر مردم: ما به گرانی اعتراض داریم.
📡 ضد انقلاب: مشکلات اقتصادی به خاطر "رهبری" هست! بریزید توی خیابونا و همدیگه رو بکشید...
🔶 عکس العمل مردم: ؟؟؟
🔹 نقش ما در بهبود اوضاع چیه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حالا که وضع به اینجا رسیده بعضی ها می گویند رهبری که می دانست چرا اجازه داد؟
پاسخ:
اگر رهبری به روحانی اجازهی مذاکره نمیداد،امروز روحانی چه میگفت؟!
[فیلم...] کسی می تونه بگه اون کراواتی که دستاش را به دست امام می ماله کیه؟
بالاخره فهمیدم سجان گراهام سفیر انگلیس در ایران
✅ پاسخ
🔹 فردی که کنار حضرت امام خمینی(ره) حضور دارد، کریم سنجابی، رئیس جبهه ملی ایران و وزیر فرهنگ دولت محمد مصدق بوده نه سِر جان گراهام سفیر وقت بریتانیا در ایران.
🔹 مدتی است ضد انقلاب، به دلیل اینکه می داند ملت ایران از روباه مکار و خبیث پیر یعنی انگلیس نفرت تاریخی دارد، در حالیکه کعبه آمالش انگلیس است، سعی می کند با انواع و اقسام دروغ، امام راحل عزیز و انقلاب اسلامی را مرتبط با انگلیس معرفی کند. بنابراین دروغ فوق، اولین و آخرین دروغ در این رابطه نخواهد بود.
برای دیدن عکس های جان گراهام سفیر انگلیس و دکتر سنجابی پیوند زیر را لمس کنید👇
https://ghorbanimoghadam.ir/933
🔆 #لطفا_حتما_بخوانید
شما یک نگاهی بیاندازید به برخی افرادی که کانال مذهبی و انقلابی دارند
کانال آنها پر هست از مطالبی که صحت و سقم آن اصلا معلوم نیست
گاهی به جای انتقاد از دولت ، تهمت می زنند و هر مطلبی علیه دولت را پخش می کنند
گاهی حتی مطالبی می گویند که اصلا در شان یک نیروی انقلابی نیست
گاهی فقط حرفها و مطالبات رهبری را پخش می کنند ، اما به دنبال عمل به آن ها نیستند
گاهی تا یک نفر در تلویزیون یا سخنرانی ، یک چیزی را به ظهور ربط می دهد ، سریع پخشش می کنند
تا یک نفر پیشگویی از ظهور دارد فورا نشر می دهند ، نمونه اش پیشگویی امام جمعه فلان شهر که به نقل از تقویم نجومی گفته بود در بهمن سال 98 اتفاقات مهمی در ایران رخ می دهد و فردی بلند پایه از ایران عزل می شود و همه دیدیم که نشد
و جالب تر اینکه حتی زحمت یک معذرت خواهی ساده هم از مخاطبین خود نکشیدند بابت انتشار مطلب از اساس دروغ
گاهی...
گاهی...
به نظر شما چرا این طور می شود؟؟؟
دلیلش فقط یک چیز است
بدون کار کردن روی اصول اعتقادی و دینی ، سراغ مباحث سیاسی رفته اند و نتیجه اش می شود همین که می بینید
البته منظور این نیست که فعلا کاری به سیاست نداشته باشیم ، نخیر
این هم غلط است
نکته این هست که ابتدا تمام توان خود را روی مباحث اعتقادی بگذاریم تا قوی بشویم، در کنارش از وقایع روز و جهان اطلاع داشته باشیم و حتی نظر هم بدهیم، اما اگر اصول اعتقادی خوبی داشته باشیم به ما یاد می دهد که هرچیزی را نباید نشر دهیم حتی اگر در ظاهر به نفع ما و ضرر رقیب باشد
یادتان هست یک نماینده مجلس خانم در دوره قبلی ، شایعه درباره اش شده بود که برادرزاده اش در کار واردات فلان کالا هست؟
چقدر کانال های مذهبی و انقلابی ما آن را پخش کردند ؟
حتی هشتگ آن ترند شده بود !!!
اما آخرش معلوم شد که این بنده خدا دو تا برادرزاده بیشتر ندارد و هر دو حتی به سن قانونی هم نرسیدند!!!
بله ، آن مطلب دروغ پخش شد توسط ما مذهبی ها، اما اگر اصول اعتقادی قوی داشتیم یاد می گرفتیم که امیرالمومنین (ع) فرمودند از نشانه های بی تقوایی این است که هر چیزی که شنیدی را نقل کنی !!!!
قطعا باید در امور سیاسی وارد شد و حرف زد ،اما باید درست و منطقی و با علم وارد شد
اسلام و انقلاب امروز واقعا زیر بمباران ضد تبلیغاتی مجازی هست ، بدون سواد نمی شود با این دشمنان بحث کرد
بعضی از اینها اینقدر قوی هستند که فکرش را هم نمی کنید
کتب حدیثی شیعه که من بعید می دانم خیلی از من و شما آن ها را اصلا نگاه هم کرده باشیم، خوانده اند و از آنها ایراد گرفته اند و پخش می کنند، آن وقت ما اینجا نشسته ایم و چه بحث های غیرضروری که نمی کنیم..
این تذهبون...
خدا توفیق دهد همه ما با علم شویم و با سواد و دانش از اسلام و انقلاب دفاع کنیم