#سوال
وظیفه شرعی ما در برابر این همه مسئولین بی کفایت و کاخ نشین چیست ؟ (میگویند:) آیا حکومت جمهوری اسلامی به حکومت علوی نزدیک تر شده یا حکومت یزید؟
پاسخ:
✳️آیا این مسئولین بی کفایت و کاخ نشین، از آسمان نازل شده اند ؟! آیا یک موجود خارجی ، به نام "جمهوری اسلامی ایران" ، آنان را در یک جعبه و یا بسته ی ریاضتی ، بر مردم تحمیل کرده است ، یا مردم خودشان انتخاب کرده اند ؟! طبع بشر اینگونه است که وقتی کار را خراب میکند و با عواقب سوءاش مواجه میگردد ، دیگران (حتی خداوند سبحان) را متهم میکند ! سؤال گاهی جهت کسب معلومات و رسیدن به پاسخ مطرح میگردد و گاهی فقط و فقط جنبه ی شعاری و ضد تبلیغی و هوچی گری دارد که در این صورت اصلاً سؤال یا شبهه نیست که متقابلاً پاسخ بخواهد . بلکه فقط شعار است و پاسخش شعارهای متقابل میباشد .
♦️مثال :
میدانید چرا میگوید : «حکومت یزیدی؟!» ؛ چون میخواهد نفرت پراکنی کند ، وگرنه میگفت : «به سمت رضایت آمریکا و غرب» ! بی تردید اگر نظام جمهوری اسلامی ایران ، به سمت و سوی حکومت یزیدی میرفت ، یزیدهای زمان (آمریکا ، انگلیس ، اسرائیل و کلاً صهیونیسم بین الملل) از آن حمایت میکردند و حال آن که همه جانبه با آن میجنگند . بنابراین ، فرض بر این است که هدف و مقصود از این قبیل سؤال ها از سوی کاربران گرامی ، حقیقتاً سؤال میباشد و یا در جایی خوانده اند و پاسخش را میخواهند ؛ وگرنه نیازی به پاسخ ندارد و البته هیچ پاسخی نیز هیچ نتیجه ای ندارد ، چرا که سؤال کننده ی اصلی (شایع کننده در فضای مجازی) ، از قبل پاسخ معینی را برای خود در نظر گرفته و سعی دارد که آن را در قالب های گوناگون ، تبلیغ و القا نماید ؛ بنابراین برایش هیچ فرقی ندارد که مخاطبش چه پاسخی دهد ! چنان که فرمود:
♦️خط سیر معاند :
🔸ابتدا معاند در مقابل دعوت به حق ، به دعوت کننده میگوید:
🌼«قَالُوا سَوَاءٌ عَلَيْنَا أَوَعَظْتَ أَمْ لَمْ تَكُنْ مِنَ الْوَاعِظِينَ» (الشعراء، 136)
✏️ترجمه : آنها گفتند : «برای ما تفاوت نمیکند ، چه ما را انذار کنی یا نکنی ؛ (بیهوده خود را خسته مکن)!
🔸خداوند متعال نیز به پیامبر رحمتش (ص) میفرماید :
🌼«إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَأَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ» (البقره، 6)
🔸و سپس آنان را چون بر عناد و لجاج اصرار و دوام دارند و در ضمن مواضع و روش منافقانه نیز دارند ، از شمول رحیمیت خود خارج نموده و به پیامبر رحمتش (ص) میفرماید :
🌼«سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَسْتَغْفَرْتَ لَهُمْ أَمْ لَمْ تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ لَنْ يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ» (المنافقون، 6)
✏️ترجمه : برای (به حال) آنها تفاوت نمیکند ، خواه استغفار برایشان کنی یا نکنی ، هرگز خداوند آنان را نمیبخشد ؛ زیرا خداوند قوم فاسق را هدایت نمیکند!
🔸و در نهایت خداوند متعال آنان را به آتش درآورده و میفرماید : حالا دیگر فرقی نمیکند که بر عذاب صبر بکنید یا نکنید! (الطّور، 16)
1⃣از کسی که میپرسد : «آیا حکومت جمهوری اسلامی به حکومت علوی نزدیک تر شده یا حکومت یزید» بپرسید : از اسلام ، حکومت اسلامی ، جمهوری اسلامی ایران ، امیرالمؤمنین علی (ع) ، یزید ملعون ، خوارج ، منافقین و ... چه میدانی ؟! اگر جز چند تا اسم ، کلمه و شعار چیزی نمیدانی ، پس چگونه قیاس میکنی و من چگونه پاسخی به تو دهم ؟!
2⃣هر حکومتی ، منطبق با هویت و اهدافش ، اسم و تعریفی دارد ؛ اما معنایش این نیست که به محض نامگذاری ، یک دفعه محقق گردد . نه حکومت های موسوم به دموکراتیک چنین هستند و نه جمهوری اسلامی ایران چنین است و نه کسی در ایران چنین ادعایی دارد . بلکه ادعا این است که مردم ، نظام حکومت اسلامی را برگزیدند ، پس باید همه سعی کنند که محقق گردد ؛ و هر کسی باید از خودش آغاز نماید.
3⃣بدیهی است که در هر حکومت و جامعه ای ، همان طور که آحاد راستگو ، درستکار ، پر تلاش ، صبور ، با اخلاق ، با هویت ، بصیر و ... وجود دارد ، دشمن ، ستون پنجم ، مفت خور ، منافق و ... نیز وجود دارد . امیرالمؤمنین ، امام علی (ع) و سایر امامان (ع) ، همگی توسط همین منافق صفتانِ تنبل ، مفت خور ، بی بصیرت ، بی تقوا ، نوکر اجنبی ، خادم قدرت و عاشق کمی چرب و شیرینی که صاحبان قدرت و ثروت جلوی آنها پرت کنند ، ترور شده و به شهادت رسیده اند
ادامه دارد......
4⃣جمهوری اسلامی ایران نیز مستثنی نمیباشد . اگر یک جنگ خارجی (البته با مشارکت بیش از شصت کشور خارجی) بر این نظام و ملت تحمیل شد ؛ نه تنها هزاران نفر توسط ستون پنجمی ها ، معاندین و منافقین ترور شدند ، بلکه جنگ نیابتی سیاسی ، فرهنگی ، امنیتی و حتی اقتصادی از ناحیه ی آنان هم چنان ادامه دارد ، مضافاً بر این که افراد بی بصیرت ، غرب زده ، خودباخته و ... نیز هم در میان مسئولین وجود داشته و دارد و هم در میان اقشار گوناگون مردم ؛ که البته همانها همیشه زمینه ی نفوذ را مساعد میگردانند.
♦️تکلیف چیست؟! :
تکلیف عقلی و شرعی ما (مردم) ، یکی و دو تا و ده تا نیست . تکالیفی است که عقل به آن حکم میکند ، مانند ضرورت برخورداری از "ّبصیرت" ، تکالیفی است که شرع به آن حکم میکند ، مانند حضور مستمر در میدان و تلاش مخلصانه و دفاع از اسلام ، مسلمین و نظام اسلامی و کشور . اما اگر بخواهیم این تکالیف را به صورت تشکیلاتی و عملیاتی بیان داریم ، باید بگوییم : «کار ولی فقیه این است که با رصد جمیع جوانب مثبت و منفی در شرایط فعلی و آینده ی ایران و جهان (دوست و دشمن و ...) و منطبق با اهداف و برنامه ها ، رئوس خطوط را تبیین و بیان نماید [اگر چه در گفتارها ، شرحی نیز داده میشود] . پس از تبیین ، ابلاغ ، رهنمود ، وعظ ، گوشزد و ... توسط حجت خدا ، یا امام ، یا در همان راستا ولی فقیه ، دیگر تکلیف بر مردم میباشد که با دقت و بصیرت تمام گوش کنند ؛ در مقام اجرا و عمل تبعیت کنند ؛ اگر احیانا در مورد یا برهه ای خطایی کردند و نتیجه اش را دیدند ؛ ضمن توجه به سوء استفاده های دشمنان داخلی و خارجی ، درس و عبرت بگیرند و تکرار نکنند ؛ خواست های به حق خود را از دولت ، مجلس و تمامی برگزیدگان و کارگزاران خود ، به صورت منطقی مطالبه نمایند و فریب شعارها را نخورند و ...
♦️مثال :
چه در برهه ی انتخابات (مجلس ، دولت و شورای شهر و ...) و شاخصه های اصلح ، ولی فقیه چه فرمودند و مردم چقدر با بصیرت عمل کردند ؟! در حوزه ی سیاست های خارجی ، مذاکرات با دشمنان خارجی ، مذاکرات و تعاملات با کشورهای دیگری که موضع خصمانه ندارند ، مذاکرات هسته ای و ... ، ایشان چه گفتند ؟ دولت و مجلس چه کردند ؟ و موضع مردم چه بود ؟ در عرصه اقتصاد مقاومتی ، ضرورت تقویت واحدهای کوچک تولیدی و ... ، نهادها و مدیران مسئول چه کردند ؟ در عرصه فرهنگ ، سبک زندگی ، الگوی مصرف ، پرهیز از اسراف ، خودداری از واردات و مصرف جنس خارجی و غیر ضروری [در سطح کلان مجلس و دولت و در سطح خُرد مردم] چه کردند و چه میکنند ؟! در مورد مبارزه با کالای قاچاق چه شد ؟! در مقابله با رانت ، رشوه ، حقوق های نجومی ، پورسانت های فضایی، مشارکت و جذب سرمایههای خارجی که بسیار جای تأمل دارد ، چه فرمودند و چه شد و چه میشود ؟! آیا رهبری باید و میتواند که تمامی نهادها ، قوانین اجرایی ، مسئولین و اکثریت یک مردم را کنار بگذارد و یک قشونی از آسمان بیاورد و کارهای را خودش انجام دهد ؟! نه چه مسئول و چه غیر مسئول ، همه همین مردم هستند.
♦️نکته :
بسیار دقت نماییم که مانند خوارج و امثال آنها نشویم . خوارج مردمانی بودند که بسیار شعار اسلام میدانند ، اما نه تنها تابع امیرالمؤمنین ، امام علی (ع) ، حتی در زمان حکومت ایشان که تبعیت را بر خود فرض میدانستند ، نگردیدند ، بلکه به شدت مخالفت هم کردند و وقتی با عواقبش و مکرهای معاویه ای مواجه شدند ، به جای سرزنش خود و بالتبع پشیمانی ، درس و عبرت برای جبران و آینده ، ایشان را متهم و محکوم کردند که چرا با ما مخالفت جدی نکرد و در آخر نیز ترورش نمودند !
📳 دفعه قبل رای دادیم، عدالت چی شد؟! شفافیت چی شد؟درمان چی شد؟ مبارزه با فساد چی شد؟ حقوق معلمها چی شد؟ تورم چی شد؟
+اصلا دفعههای قبل رای دادیم چیزی تغییر کرد؟
-- بله که تغییر کرد
+جدی میفرمایید؟
-- بخون👆
#انتخابات #انتخاب_مردم #مشارکت_حداکثری
💯کاملترین عکسنوشته پاسخ به شبهات انتخاباتی (سیاسی)
🔺۲۵.اگر به فردی رای دادیم که در کارش گناه کرد، آیا ما در گناهش شریک میشویم؟
🔺۲۶.مجلس قبلی شفافیت آرا را چه کرد؟
🔺۲۷.برخی دستاورد های نظام را بگویید؟
🔺۲۸.رهبر توسط شورای نگهبان و خبرگانی مشخص میشود که خودش مشخص میکند پس دور است؟
🔺۲۹.چگونه مردم را به انتخابات تشویق کنیم؟
🔺۳۰.چرا رهبری جلوی فساد را نمیگیرد؟
⛔️۳۱.لیست های متنوع انقلابیها ضرر ندارد
⛔️۳۲.زدن مجلس و مسئولان انقلابی در ایام انتخابات کارخوبیه؟
اصلح نسخه خواندنی.pdf
1.41M
معیارهای نماینده اصلح از نگاه امام خمینی و مقام معظم رهبری
سناریو 60 ثانیهای.pdf
207.4K
🔸نمونه های آماده شده برای انتخابات 1402
#بسته_عملیاتی_نجات
#ابوطالبی
جامعهٔ مجاهد
ویژه کنشگران انتخابات
قواعد گفت و گوی چهره به چهره.pdf
13.05M
🔸قواعد گفتگوی چهره به چهره
#بسته_عملیاتی_نجات
#ابوطالبی
جامعهٔ مجاهد
ویژه کنشگران انتخابات
#محتوای_تبلیغی
بستۀ جامع محتوای انتخابات
(ویژهٔ مبلغان و کنشگران فرهنگی)
ــــــــــــــــــــــــ
شامل: بیش از 500 محتوای مختلف، در قالبهای متعدد و برای مخاطبین متفاوت
📚منبر مکتوب
🎙سرود و نماهنـگ
📚کتاب، جزوه و مقاله
📽 سخنرانی چندرسانهای
🎥فیلم، انیــمیشـــن و مـستند
🎙کلیپ و پادکست از بزرگان و صاحبنظران
و موارد دیگر از قبیل: ایدههای عملیاتی، پوستر و....
ــــــــــــــــــــــــ
برای مشاهده و دریافت محتواها به نشانی زیر مراجعه نمایید:
B2n.ir/n85858
-1546182912_702775439.pdf
6.26M
📜عنوان: صندوق سرنوشت
📖موضوع: پاسخ به برخی سوالات در مورد انتخابات مجلس
#انتخابات