پاسخ به شبهات فجازی
💝 تولدت مبارک! ــــــــــــــــ #داناب (داستانکونکاتناب) 👇👇👇 📚 @dastanak_ir
💖 روایتی از تاریخ دقیق تولد مقام معظم رهبری
🔹صحبتهای آقا که تمام میشود، رئیس مرکز آمار اجازه میگیرد تا فرم سرشماری مربوط به حضرت آیتالله خامنهای را پر کند. رهبر هم از او میپرسند: «کارت شناسایی هم که آوردید؟» و با خنده حضار و پاسخ مثبت عادل آذر، سرشماری آغاز میشود.
اولین سؤال: نام و نام خانوادگی؟
- سید علی حسینی خامنهای.
جمعیت صلوات میفرستد. سؤال دوم، تاریخ تولد است.
- تیرماه 1318. البته این در شناسنامه است. ظاهراً تاریخ صحیح باید فروردینماه باشد.
جمعیت مجدد صلوات میفرستد. قبل از این که عادل آذر به سؤال بعدی برسد، آقا میگوید: «نمیشود که با هر سؤال یک صلوات بفرستید».
عادل آذر از نحوه تصرف منزل میپرسد: ملکی؟ استیجاری؟ در برابر خدمت؟
- منزل ما سازمانی است.
گوش همه تیز شده که از سایر اطلاعات رهبر هم با خبر شوند که مأمور سرشماری میگوید بقیه سؤالها باشد برای بعد، چون باید اعضای خانوار فهرست شوند. اما انگار آقا خیالشان از همه اطلاعاتی که میخواهند بدهند، راحت است: «ما اعضایی نداریم. فقط 2 نفریم. کارت ملی خودم را هم آوردهام.»
لبخند روی لب میهمانان مینشیند و همه مجدد آماده ضبط اطلاعات نفوس و مسکن رهبر میشوند. اما مأمور سرشماری میگوید این کار حدود 20 دقیقه وقت میگیرد و کار را به بعد موکول میکند؛ گویا مأمور آمار در حفظ اسرار مردم عزمی جدی دارد.
جلسه تمام میشود و قرار میشود خود رئیس مرکز آمار ایران برای تکمیل فرم اطلاعات آیتالله «سید علی حسینی خامنهای» اقدام کند. کاری که برای سران قوا و چند نفر دیگر از مسئولین درجه اول هم انجام خواهد داد.[1]
روایت فوق، گوشهای از شرکت رهبر انقلاب در سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1390 بود، رهبر انقلاب در این دیدار به ماه دقیق تولد خود اشارهکرده و از فرودین ماه نام میبرد.
بنا بر اطلاعات دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، سید علی حسینی خامنهای فرزند مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین حاج سید جواد حسینی خامنهای، در 29 فروردینماه سال ۱۳۱۸شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمری در مشهد مقدس چشم به جهان گشود. او دومین پسر خانواده بود.
(منبع؛ سایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری)
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
👇👇👇
📚 @dastanak_ir
پاسخ به شبهات فجازی
🔹گزارش #رزمایش_مواسات با همراهی همسنگران و کاربران کانال های مرتبط با موسسه فرهنگی #شهیدحججی در فض
﷽، سلام
قابل توجه کاربران عزیز
حدود ۷۰۰ هزار تومان از مرحله قبل #رزمایش_انفاق باقی مانده است. اگر با همت شما، حدود یک میلیون تومان دیگر جمعآوری بشه، میشه در آستانه ماه مبارک رمضان، ذبح سوم را هم انجام بدیم. پس یا علی .....
#⃣ ۵۰۴۱۷۲۱۰۶۰۷۰۱۴۳۱
(بانک رسالت؛ محمد قربانی مقدم)
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شبهه ۶۵۶
چرا امام زمان (عج) مشکلات را بر طرف نمی کند؟
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
🔹 این قبیل سوالات بیشتر زمانی گسترش پیدا میکند که رویداد مهمی رخ می دهد. مثلاً در سده هفتم، بخصوص با تهاجم مغولان به ایران و انقراض خلافت عباسی در بغداد(۶۵۶ق)، این گونه پرسش ها رواج بیشتری یافت. عالمان شیعه که با این شبهات مواجه بودند، در صدد پاسخگوئی برآمدند.
در دوران معاصر نیز جهانیان و بخصوص شیعیان وقتی با مشکلات و رویدادهایی همچون کرونا مواجه می شوند، این پرسش برای آنها زنده می شود.
🔹سید بن طاووس در پاسخ به پرسش یاد شده می نویسد:
یکی از معتقدان به امامت آن بزرگوار گفت:
برای من در غیبت امام زمان (ع) شبهه حاصل شده است.
گفتم: چه شبهه ای؟
گفت: آیا برای آن حضرت امکان ندارد که یکی از شیعیان خود را ملاقات کند و اختلاف هایی را که در دین جدّش روی داده است، از میان ببرد؟
او از من خواست که پاسخ آن را بدهم. امّا نه آنسان که در کتابها نوشته اند؛ چه از آنها و از آنچه شنیده است ، رفع شبهه او نشده است.
گفتم:
آیا قدرت آن حضرت در رفع اختلاف ها بیشتر است یا توانایی خدای متعال؟
آیا رحمت و فضل حق تعالی بیشتر است یا رحمت و فضل و عدل آن بزرگوار؟
گفت:
البته قدرت و رحمت و عدل الهی.
گفتم:
چرا خدای ارحم الراحمین و اکرم الاکرمین این اختلاف ها را رفع نمی فرماید؟ و می دانیم که خدای تعالی برای این کار، راه ها و اسبابی در حیطه قدرت دارد که بنی آدم را آن امکان نیست. آیا در این کار حکمت و مصلحت و عدل و فضیلت نیست که او جلّ جلاله مقتضی دانسته است؟
گفت: آری
گفتم: پس عذر خلیفه و جانشین او نیز همان اقتضای کار است؛ چه، آنچه حضرت او کُند آن است که امر و رضای الهی است.
آنگاه سخن مرا پذیرفت و شبهه اش برطرف گردید و دانست که این سخن حقّ را که پروردگار جلّ جلاله بر زبان من جاری ساخته است، صحیح و درست است.
(سید بن طاووس، کشف المحجه لثمره المهجه یا فانوس، ترجمه اسد الله مبشری، ص ۲۲۸- ۲۲۹)
علی غلامی
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ پاسخ به خبرسازی های ضد انقلاب در خصوص شروع کرونا در ایران
معاون هماهنگکننده ارتش:
🔹منظور از تاریخ ۲۹دی ماه، شیوع ویروس کرونا در خارج از کشور بوده که متاسفانه برخی رسانههای معاند با تغییر و جابجایی و حذف برخی کلمات، سوءاستفاده کردند و برخی رسانهها نیز به تبع رسانههای مذکور خبر را توسعه دادند و ناخواسته اخبار آنها را منتشر کردند.
🔸بنده و ارتش مسئول اعلام شیوع بیماری در کشور نیستیم، کاری که ما کردیم یک پیشبینی و پیشگیری عقلانی بود تا با این ویروس مهاجم قبل از ورود به کشور آمادگیهای لازم را ایجادکنیم.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شبهه
کرونا ثابت کرد اگر نماز جمعه تعطیل بشه، هیچ مشکلی برای بشریت پیش نمیاد!
✅ پاسخ
پس با تعطیلی مدرسه و دانشگاه هم هیچ مشکلی پیش نمیاد....
توضیح بیشتر در عکس نوشته
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ پاسخ به یک شبهه در مورد مقایسه قدرت خرید در ایران و آمریکا
#کرونا
🔹 برای مقایسه قدرت خرید دو کشور، مقایسه یک کالا (چه همبرگر #مکدونالد و چه هر کالای دیگری) کفایت نمی کند و می بایست میانگین قیمتی سبدی از کالاهای مشابه مورد مقایسه قرار گیرد.
🔹برای تبدیل کردن ارزش خریدی که واحد پول کشورها به مالک آن اعطا می کند، در اقتصاد شاخصی با عنوان شاخص برابری قدرت خرید (PPP) تعریف شده است که نشان می دهد #واحد_پولی یک کشور، امکان خرید چه میزانی از کالا را (در داخل آن کشور) در مقایسه با دیگر واحدهای پولی فراهم می کند.
🔹همان طور که در تصویر می کنید اگر چه نرخ تبادل رسمی دلار و ریال حدود مبلغ هجده هزار تومان است اما میزان #قدرت_خریدی که یک دلار به شهروند آمریکایی اعطا می کند حدود قدرت خرید هزار و دویست تومان در ایران است. به عبارت دیگر با لحاظ کردن شاخص برابری قدرت خرید، هزار و دویست دلار در آمریکا معادل حدود یک میلیون و چهارصد هزار تومان قدرت خرید به یک شهروند آمریکایی خواهد داد و نه آن طور که ادعا شده مبلغی حدود هجده میلیون تومان (مگر این که آن شهروند آمریکایی قصد هزینه کردن این مبلغ را در ایران داشته باشد). این اشتباه رایج البته در مورد بسیاری از مقایسه های دیگری که در مورد مسائلی مانند #حقوق_کارکنان در کشورهای دیگر و ایران یا مقایسه میزان متوسط درآمد در کشورهای مختلف نیز می شود جاری است و در واقع تمام این مقایسه ها بدون لحاظ شاخص #برابری_قدرت_خرید معنای خاصی ندارد.
#ادامه در پست بعد👇
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
پاسخ به شبهات فجازی
❌ پاسخ به یک شبهه در مورد مقایسه قدرت خرید در ایران و آمریکا #کرونا 🔹 برای مقایسه قدرت خرید دو کشو
🔹 برخی از فعالان فضای مجازی در نقد وام یک میلیون تومانی دولت با اشاره به کمک هزار و دویست دلاری #دولت_آمریکا و با استناد به قیمت ساندویچ #مک_دونالد! و نرخ معادل هجده میلیون تومانی این کمک ادعا کرده است که این کمک باعث می شود که هر آمریکایی تا شش ماه بتواند به راحتی زندگی کند و از این مسئله نتیجه گرفته است دولت آمریکا بیشتر از دولت ایران به فکر #مستضعفین است.
🔹فارغ از مقایسه نادرستی که به لحاظ حجم دو اقتصاد و بودجه دولت در این استدلال وجود دارد، حتی با نادیده گرفتن این نکته طبیعتا برای مقایسه قدرت خریدی که میزان مشخصی از واحدهای پولی دارند مقایسه یک کالا (چه همبرگر #مکدونالد و چه هر کالای دیگری) کفایت نمی کند و می بایست میانگین قیمتی سبدی از کالاهای مشابه مورد مقایسه قرار گیرد.
🔹برای تبدیل کردن ارزش خریدی که واحد پول کشورها به مالک آن اعطا می کند، در اقتصاد شاخصی با عنوان شاخص برابری قدرت خرید (PPP) تعریف شده است که نشان می دهد #واحد_پولی یک کشور، امکان خرید چه میزانی از کالا را (در داخل آن کشور) در مقایسه با دیگر واحدهای پولی فراهم می کند.
🔹همان طور که در پست گذشته ( https://eitaa.com/shobhe_shenasi/4728 ) مشاهده می کنید، اگر چه نرخ تبادل رسمی دلار و ریال حدود مبلغ هجده هزار تومان است اما میزان #قدرت_خریدی که یک دلار به شهروند آمریکایی اعطا می کند حدود قدرت خرید هزار و دویست تومان در ایران است. به عبارت دیگر با لحاظ کردن شاخص برابری قدرت خرید، هزار و دویست دلار در آمریکا معادل حدود یک میلیون و چهارصد هزار تومان قدرت خرید به یک شهروند آمریکایی خواهد داد و نه آن طور که صدرالساداتی ادعا کرده است هجده میلیون تومان (مگر این که آن شهروند آمریکایی قصد هزینه کردن این مبلغ را در ایران داشته باشد). این اشتباه رایج البته در مورد بسیاری از مقایسه های دیگری که در مورد مسائلی مانند #حقوق_کارکنان در کشورهای دیگر و ایران یا مقایسه میزان متوسط درآمد در کشورهای مختلف نیز می شود جاری است و در واقع تمام این مقایسه ها بدون لحاظ شاخص #برابری_قدرت_خرید معنای خاصی ندارد.
🔹 البته تصور #بهشت_برین ساخته شده در ذهن صدرالساداتی از غرب، منحصر به ایشان نیست و بسیاری از #فعالان_اجتماعی و فرهنگی (حتی بعضا انقلابی) چنین تصوری از غرب و به ویژه آمریکا دارند. باید اذعان کرد به همان میزان که دیدن و شناختن مسائل و مشکلات کشور و مطالبه حل آن ارزشمند است، سطحی نگری و قضاوت های عامیانه در نقد نیز می تواند مانع شنیده شدن نقدهای #صحیح و #دلسوزانه شود. برای پیشرفت کشور مسائل را باید #درست دید، نه #درشت.
میثم ظهوریان
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقایسه نحوه پوشش اخبار کرونا در انگلیس و ایران در شبکه سلطنتی انگلیس
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
نسخه مطالعه وب- شماره231.pdf
2.63M
یازده اقدام رهبر معظم انقلاب برای مقابله با کرونا
🔹 شماره جدید خط حزب الله را دانلود کنید و بخوانید.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فتوای رهبر انقلاب درباره حکم روزه ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
🔹روزه از ضروریات دین و ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:
۱. ایجاد بیماری
۲.تشدید بیماری
۳.افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی میشود.
🔹در این موارد روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
🔹بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت میکند.
🔹بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است. (کانال رسمی مقام معظم رهبری)
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شبهه رابطه پول با بهشت و جهنم!!
ترفند جدید دشمنان دین، برای ایجاد بدبینی به آموزه های اسلامی، ادعای پولی بودن احکام است. این ادعای دروغ در کلیپ فوق بررسی شده است.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ما که به اجبار به این دنیا آمده ایم پس نباید به جهنم نیز برویم؟
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عذرخواهی و توضيح امام جمعه ايرانشهر درباره ويديوی حاشيه ساز
ایشان پیش از این، به همین دلیل استعفا کرده بود
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نهادهای منصوب به رهبری، تازه ترين سوژه رسانه های بيگانه برای شایعه پراکنی
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🔴جوجهکُشی، سقط جنین
وقتی تعدادی از جوجههای زبان بسته را به آن صورت ناراحتکننده کشتند، دل هر انسانی به درد آمد، هرکس به زبان خودش اعتراض کرد. مسئولین دستور رسیدگی و پیگیری موضوع را دادند، دستگاه قضایی، بیانیه صادر کرد. اما چرا برای بیش از سیصدهزار جنین انسان که سالانه بصورت بدتری کشته میشوند، کسی گریبان چاک نمیدهد؟ جنین انسان آیا از یک جوجه یک روزه کمتر است؟ آیا زنده نیست؟ اخلاق اجازه میدهد یا شرع؟ آیا فقط چون جنین را نمیبینیم میتوانیم آن را بُکُشیم؟ آیا جوجه را یک روز قبل از اینکه از تخم بیرون بیاید و داخل تخم درحال حرکت است را حق داشتیم بُکُشیم؟
حسین دارابی
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
🚨 تصویری از مرحوم آیت الله گلپایگانی مرجع تقلید شیعیان در حال تقسیم غذای خود با #جوجه های رنگی
#جوجهکشی
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
👇👇👇
📚 @dastanak_ir
▫️ ﷽
❌ شبهه
دینی که با خوردن آب در ملا عام به خطر بیفته ولی خوردن حق مردم تکونش نده دین نیست توهمی است برای عام و نعمتی است برای خاص
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
اولا حق مردم چنان در اسلام اهمیت دارد که طبق روایت های متعددی حتی از شهید هم بخشیده نمی شود. با اینکه با اولین قطره خون شهید تمام گناهانش بخشیده می شود.
همچنین نماز حتی با یک نخ عصبی هم مورد قبول نیست.
سخن در مورد حق الناس چنان زیاد است که در این مجال نمی گنجد.
اما اینکه دین با آب خوردن به خاطر می افتد هم سخن درستی است و هم باطل به تعبیر دیگر کلمهٔ حقی است که از آن باطل اراده شده است.
مثال:
اگر کسی بگوید: «جامعهای که با رد شدن یک ماشین از چراغ قرمز، نظمش از بین برود جامعه نیست، فلان است...»
این یک مغالطه آشکار است چرا که عبور از چراغ قرمز شاید نظم کلی جامعه را از بین نبرد، اما به اندازه خود باعث بی نظمی شده است. مضافاً اینکه اگر از آن جلوگیری نشود، زمینه هرج و مرج گسترده تری را ایجاد میکند.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
┈┈••✾•🌺💛🌺•✾••┈┈
❌ شبهه
تو حجابتو رعایت کن تا من بهت تجاوز نکنم، تو غذا نخور تا من بتونم روزه بگیرم، تو مشروب نخور چون من مسلمونم … پیغمبر خدا کجا اینارو گفت آخه؟
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
♦️ در مورد حجاب:
❇️ حجاب حکم خداست و دلیل اصلی آن تجاوز کسی به کسی نیست. بلکه با انجام این دستور الهی، زن به گوهر وجودی خویش، و کمال و سعادت انسانی نائل می شود.
👈 به طور کلی هر دستوری از دستورات دین را که انجام می دهیم (حتی امر به معروف و نهی از منکر و یا کمک و صدقه دادن به دیگران) عاملی برای خودسازی و کمال یابی خود شخص محسوب می شود. هرچند فوایدی هم برای دیگران ممکن است داشته باشد.
♦️ در مورد روزه:
❇️ کسی برای روزه گرفتن ما مجبور به غذا نخوردن نیست. هرکسی با عذر یا بدون عذر مختار است که روزه نگیرد و به هراندازه که میل دارد غذا بخورد. اما رعایت حرمت ماه رمضان و قانون الهی در انظار عموم بر همگان لازم است.
👈 حتی در لائیک ترین کشورها، از برخی رفتارها که با ارزشهای جامعه سازگار نیست جلوگیری می شود. مثلاً در کشورهای اروپایی پلیس مانع حضور در اداره یا دانشگاه بدون لباس یا با لباس غیررسمی مانند شلوارک می¬شود، زیرا حرمت و ارزش های هر جامعه لازم است رعایت شود.
♦️ در مورد مشروب:
❇️ در این مورد نیز کسی لازم نیست به خاطر اعتقادات ما چیزی بخورد یا نخورد. آنچه لازم است رعایت شود، قوانین الهی و اجتماعی هر جامعه متناسب با ارزش های آن جامعه است.
👈 در همه کشورهای دنیا، از رانندگی افراد #مست جلوگیری می شود. چون این حالت، برای سلامت جامعه خطرآفرین تلقی می¬شود.
✅ نکته آخر:
♦️ همه این ها را پیغمبر خدا ص در کتاب خود، قرآن کریم نوشته است، یک نگاهی بیندازید.
پاسخ یابی شبهات بیشتر در👇👇
🆔 @shobhe_shenasi
🆔 @shobhe_shenasi
در نشر این مطلب #آتش_به_اختیار عمل کنید!
┈┈••✾•🌺💛🌺•✾••┈┈
❌ شبهه:
فرمود روزه بگیرید که یاد نیازمندان بیفتید.
نفرمود نیازمندا روزه بگیرن که یاد چه ... بیفتن؟
✅ جواب:
🆔 @shobhe_shenasi
اساسی ترین هدف روزه، تقویت اراده در برابر خواهش های نفسانی و وسوسه های شیطانی است. قرآن کریم هم پس از دستور به روزه می فرماید: «...لعلکم تتقون». این فایده برای همه انسان ها و در هر موقعیتی لازم و قابل تحقق است.
سایر فواید روزه از جمله هم ذات پنداری با فقراء، صبر، یادکرد گرسنگی قیامت، صحت و سلامت و... از فواید فرعی و وابسته محسوب می شود و تحقق آن الزاما در همه روزه داران ضرورت ندارد
ــــــــــــــــ
پاسخ یابی شبهات بیشتر در👇👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌شبهه/ ۱۲۵
اصل علیت و برهان حدوث
✅ پاسخ حجت الاسلام دکتر قربانی مقدم به شبهه #زئوس در مورد #برهان_حدوث عالم و اصل #علیت
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi