روایتی از چند رزمنده
جلیل سوری یکی از جانبازان دوران دفاع مقدس است، درباره رمضان و رزمندگان در آن روزها میگوید: دشمن بعثی از معنویت رزمندگان مطلع بود و در ماه رمضان بر شدت آتش توپخانه و پاتکهای خود میافزود، دشمنان خوب میدانستند که نیروهای با معنویت ایران اسلامی در ماه رمضان روزهدار هستند و از این فرصت استفاده میکردند، تا وضعیت جبههها را به سود خودشان عملیاتی کنند.
رزمندگان در #ماه_رمضان با زبان #روزه همه مسئولیتهای خود را به خوبی انجام میدادند و برای کم کردن تشنگی در زیر آفتاب سوزان جنوب چفیههایشان ر با آب خیس کرده و روی سر و صورتشان میگذاشتند تا شاید اندکی از حرارت بدنشان کم شود و در مواقع #افطار آنقدر گذشت داشتند که هیچ کدام برای افطار از دیگری سبقت نمیگرفتند
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🆔 @shohada_tmersad313
♦️ اینفوگرافیک | علائم و عوامل نابودی رژیم صهیونیستی در بیانات سپهبد قاسم سلیمانی
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🆔 @shohada_tmersad313
می گوید : مادر میروم ، امداد گر هستم و چهل روز دیگر از سومار بر میگردم
.
پسرک کمی سر به هواست و چهل روزش ، سی و یک سال طول میکشد.
.
مادر در تمام این سی و یک سال دو کار می کند.
.
اولا هر کاروان شهیدی که به ایران می آید او میرود به استقبال و یک سوال میپرسد : شهیدی که در سومار پیدا شده باشد ندارید؟
.
پاسخ ها همواره منفی بوده و هیچکس از پسرک سر به هوا خبری ندارد...
.
مادر خودش به مناطق عملیاتی میرود به سومار که میرسد با فرزندش درد و دل میکند.
.
یک روز می گوید : پسرم ! دیگر خسته شدم. پای آمدن ندارم. دیگر نمی آیم. تو بیا ! ...
.
سه ماه بعد پیکر پسرک بر میگردد...
.
داستان زندگی مادر شهید #بهزاد_صبوری ...
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات🌷
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🆔 @shohada_tmersad313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اجرای زیبای آقای علی فانی در مسجد جمکران🌺
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🆔 @shohada_tmersad313
🕯همینکه مادر زهرا شدی، تو یکتایی
نشانِ بندگیِ توست، ٱم زهرایی
🕯ز دامن تو چو حَوراءُالانسیه آمد
دلیل شد که تو هم خود، ز جنسِ حورایی
#وفات_حضرت_خدیجه﴿س﴾🥀#تسلیت_باد. 🏴🥀
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🆔 @shohada_tmersad313
🔴چكيده اي از زندگينامه حضرت خديجه كبري سلام الله عليها
🔎پیامبر (صلى الله علیه و آله ) 15 سال قبل از هجرت با حضرت خدیجه كبرى (علیها السلام ) ازدواج نمودند. در احادیث منابع شیعه و اهل سنت آمده است كه حضرت خدیجه بنت خویلد بن اسد، در دانش و اطلاع به كتب زمان خود معروف بوده است.
🔎او از زنان قریش بوده و علاوه بر كثرت اموال و املاک به عقل و كیاست نیز بر دیگرن برتری داشت و در آن زمان او را «طاهره»، «مباركه»، «سیده نسوان» و «ملكه بطحاء» مینامیدند. او از كسانى بود كه انتظار قدوم پیامبر (صلى الله علیه و آله ) را مىكشید و همیشه از علمای آن زمان نبوت آن حضرت را جویا مى شد.
🔎اشعار فصیح او در مدح رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه و آله ) و كمال محبتش به آل عبد المطلب مشهور است كه گویای علم و ادب و محبت اوست. در همان روزى كه آن حضرت مبعوث به رسالت شد جناب خدیجه (علیها السلام ) ایمان آورد.
🔎حضرت خدیجه (علیها السلام ) از مال خویش و میراثى كه به او رسیده بود تجارت می نمود، چندى نگذشت كه از بزرگان تجار شد، به گونهاى كه هشتاد هزار شتر اموال تجاری او را حمل می كردند و هر روز امول او زیادتر مىشد. بر بام خانه او، قبهاى از حریر سبز با طنابهاى ابریشمی بود كه علامت جلالت آن بانوی اول اسلام بود.
🔎افراد زیادى مانند، عقبه بن ابى معیط و ابن ابى شهاب كه هر كدام چهار صد كنیز و غلام و خدمتكار داشتند، و نیز ابوجهل و ابوسفیان و دیگر بزرگان عرب به خواستگارى آن حضرت آمدند؛ ولى قبول نكردند. سرانجام خود حضرت خدیجه (علیها السلام)، پیشنهاد ازدواج به پیامبر (صلىالله علیه و آله) را دادند و این ازدواج با آداب و مراسم خاصى انجام شد.
🔎حضرت خدیجه (علیها السلام) بیست و چهار سال و یک ماه با پیامبر (صلى الله علیه و آله ) زندگى كرد، و تا آن حضرت زنده بود، پیامبر (صلىالله علیه و آله) همسر دیگرى اختیار نكرد.
🔎همچنین حضرت خدیجه (علیها السلام) جمیع اموال خود را به پیامبر (صلى الله علیه و آله ) واگذار كرد.
📚 فیض العلام: ص 211. قلائد النحور: ج ربیع الاول، ص 67. منتخب التواریخ: ص 20. زاد المعاد: ص 344. مصباح المتهجد: ص 732. بحار الانوار: ج 95 ص 357.
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🆔 @shohada_tmersad313