یادواره شهدا
. 📸 تصویری از مراسم رونمایی از تمثال شهید دفاع مقدس #مسیب_امیرخانی در نماز جمعه شهر سفیددشت ⏲ جمعه
.
📸 تصویری از مراسم رونمایی از تمثال شهید دفاع مقدس
#مسیب_امیرخانی
در نماز جمعه شهر سفیددشت
⏲ جمعه
۲۰ مهر ۹۷
با تشکر از جناب آقای ایزدپناه
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۲۱ مهر) 🔹 شهادت خلبانان شهید 🌷 #حمیدرض
.
📝 فرازی از وصیتنامه حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه)🌺:
ما مفتخریم که «باقر العلوم» بالاترین شخصیت تاریخ است و کسی جز خدای تعالی و رسول صلی اللَّه علیه و آله و ائمه معصومین علیهم السلام مقام او را درک نکرده و نتوانند درک کرد، از ماست.
📚 صحیفه امام، ج۲۱، ص ۳۹۷
🍃🌺🍃
📝 فرازی از بیانات حضرت امام خامنهای (مد ظله العالی)🌺:
شایسته است که به مناسبت امروز و برای درس گرفتن، اشاره ی کوتاهی به زندگی امام باقر علیه السّلام بشود.
این بزرگوار که حدود هجده سال دوران امامتشان طول کشید، الگوی کامل تلاش و مبارزه و مجاهدت خستگی ناپذیر و پُر از مشکلات برای اشاعه ی دین و کلمه ی حق و راه انداختن جریان فکری درست در دنیای آن روز بودند. هدفی که امروز ملت ایران برای آن تلاش می کند - یعنی زنده کردن سخن حق در دنیای مادّی و منحط و گمراه کننده و غرق در فساد - کاری است که امام باقر علیه السّلام یک تنه به کمک معدودی از اصحاب خود، در دنیای بزرگ آن روز اسلام انجام می داد.
📚 سخنرانی در مراسم بیعت جمع کثیری از اقشار مختلف مردم شهرهای قم، رفسنجان و کهنوج ۱۹/ ۰۴/ ۱۳۶۸
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. امیر سرتیپ دوم خلبان، شهید 🌷 #حمیدرضا_سهیلیان 🔹ولادت ۲۸ فروردین ۱۳۳۳ 🔹شهادت ۲۱ مهر ۱۳۵۹ 🔹اصابت
.
📝 مروری بر زندگینامه امیر سرتیپ دوم خلبان شهید 🌷
#حمیدرضا_سهیلیان
شهید سهیلیان در بیست و هشتم فروردین ماه 1333 در تهران چشم به جهان گشود. تحصیلات را تا کسب دیپلم ادامه داد و در سال 1351 برای خلبانی بالگرد در هوانیروز استخدام شد. پس از گذراندن دورههای نظامی، زبان انگلیسی و تخصص پرواز در تهران و پایگاه مرکز آموزش هوانیروز اصفهان، در زمینه پرواز با بالگرد کبری فارغالتحصیل شد. اولین واحد خدمتی خلبان سهیلیان با درجه ستوان سومی در پایگاه هوانیروز کرمانشاه بود. او از متعهدترین خلبانان هوانیروز بود که ایمان و تخصص را با هم عجین و پروازهای بیشماری پس از انقلاب در مناطق آشوب زده به خصوص غرب داشت. شهید سهیلیان را به جرأت میتوان گفت که از یاران صدیق و با وفای خلبانان شهیدی چون شیرودی، کشوری، پیشگاه هادیان، داورزاده و دیگر نیروهای مومن و سلحشور هوانیروز بود که در منطقه غرب کشور تا پای جان جنگیدند و نگذاشتند ذرهای از خاک میهن اسلامی ایران به دست اجانب بیفتد.
آخرین مأموریت و پرواز این خلبان دلاور هوانیروز در غرب کشور و 20 کیلومتری پادگان سرپل ذهاب میباشد.
او و همپروازش خلبان شهید 🌷
#سعدالله_داورزاده
در تاریخ 1359/7/21 در بیست و یکمین روز جنگ تحمیلی با نیروهای دشمن در منطقه کوره موش درگیر میشوند. سهیلیان و دیگر اعضای تیم در این درگیری تلفات بیشماری به تانکها و نیروهای دشمن وارد و باعث میشوند که دشمن کیلومترها عقب نشینی کند. آخرین گردش پروازی این خلبان شجاع هوانیروز مصادف میشود با اصابت گلوله توپخانه دشمن به بالگرد وی که منجر به شهادت او و همپروازش میشود. یاران پروازی او حکایت میکنند در حین عملیات با خلبان شیرودی تماس میگیرد و تقاضای حضور او در پادگان سرپل ذهاب میکند، اما زمانی که شیرودی به پادگان میرسد با جنازه سوخته این خلبان شهید مواجه میشود. خلبان شیرودی نیز هفت روز پس از شهادت سهیلیان در همان منطقه شهید شد.
🔹 خاطرهای از شهید
یکی از افتخارات بزرگ شهید سهیلیان، آزادکردن سرپل ذهاب بود. آن هم درست زمانی که از تهران، دستوری مبنی بر تخلیه پادگان سرپل ذهاب و از بین بردن مهمات داده شده بود تا مبادا انبار مهمات به دست دشمن بیفتد. شهید سهیلیان هم دستور رسیده را نادیده گرفت و اعلام کرد:
هر کس میخواهد از این پادگان برود، برود. اما هیچ کس حق ندارد یک بالگرد از این جا خارج کند. ایشان در حالی که دستور را نادیده گرفت که حتی دشمن، سیمهای خاردار پادگان را رد کرده بود. به گفته شهید شیرودی «حمید آن چنان برای آزادکردن سرپل ذهاب مصمم بود که روی چمنهای پادگان یکه و تنها و با اراده راسخ نشسته بود و نمیشد تنهایش گذاشت. به همین خاطر من و چند تن از دوستان به طرفش رفتیم و اعلام آمادگی کردیم.»
در یک عملیات گسترده که با فرماندهی شهید سهیلیان انجام شد، به کمک خدا و همراهی دوستان، پادگان سرپل ذهاب آزاد شد.
📚 زندگینامه، وصیتنامه و اطلاعات تکمیلی 👇
http://www.shahidnews.com/view/35576/مروری-بر-زندگی-شهید-خلبان-شهید-حمیدرضا-سهیلیان-
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. 🔹سردار شهید 🌷 #ذبیح_الله_عاصی_زاده اولین فرمانده تیپ ۱۸ الغدیر یزد 🔹ولادت ۲۴ مرداد ۱۳۴۰ 🔹شهادت ۲
.
📝 مروری بر زندگینامه سردار شهید 🌷
#ذبیح_الله_عاصی_زاده
اولین فرمانده تیپ ۱۸ الغدیریزد
شهید ذبیح الله عاصی زاده در سال 1340 در شهر اردکان یزد در خانوادهای مذهبی و متدین قدم به دنیای خاکی گذاشت. پس از دوران ابتدایی و راهنمایی موفق به اخذ دیپلم در رشته اتومکانیک شد. با اوجگیری جریانات انقلاب در صف مبارزان راستین قرار گفت و به پخش اعلامیه، تصاویر و نوارهای رهبر انقلاب میپرداخت. در 22 بهمن 1357 با شکوفایی انقلاب وی همچون سایر فرزندان این انقلاب در جشنهای پیروزی شرکت کرد.
با شروع جنگ تحمیلی توسط دشمن بعثی به خیل سبز جامگان انقلاب پیوست و با اولین گروه از پاسداران اعزامی استان یزد به جبهه رهسپار شد. از زمانی که قدم به جبهه گذاشت تا لحظه شهادت دست از تلاش و مبارزه نکشید و با اعزامهای متعدد و حضور در عملیاتهایی چون فتح خرمشهر، رمضان، محرم، والفجر مقدماتی، والفجر یک، والفجر دو و چهار برعلیه دشمن متجاوز جنگید و نام خود را به عنوان اولین فرمانده شهید و بنیانگذار تیپ 18 الغدیر ثبت نمود.
وی در طول سالیان متمادی که در جبهه حضور یافت توانست در جبهه سوسنگرد و در عملیات بیتالمقدس در سمت فرماندهی گردان امام علی (ع)، در عملیات رمضان فرمانده گردان امام حسین (ع)، در عملیات محرم مسئول اطلاعات عملیات تیپ 8 نجف اشرف و در عملیاتهای محرم، والفجر مقدماتی و والفجر یک، به عنوان فرمانده محور عملیاتی لشکر 8 نجف اشرف و فرماندهی تیپ تازه تأسیس 18 الغدیر خدمت نماید.
در نهایت در عملیات والفجر چهار در سال 1362 در منطقه غرب بانه، ضمن این که مسئول محور عملیاتی لشکر 8 نجف اشرف و فرماندهی تیپ 18 الغدیر را بر عهده داشت بر اثر اصابت ترکش توپ دشمن به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
در فرازی از وصیت نامهاش آمده است: «موقعی که سلاحهای ما به زمین افتاد برای برداشتن از همدیگر سبقت بگیرید و نگذارید خون شهیدان ما بخشکد و باید هر چه سریعتر و با سرعت عمل بیشتر راهشان را ادامه دهید. شما باید حافظ ولایت فقیه باشید و امام و رهبرمان را همچون نگین انگشتر در میان خود نگه دارید. تمام مشکلات را بدون سر و صدا حل کنید و نگذارید این قلب امت لحظهای درد بگیرد.»
🔹 خاطرهای از شهید 🌷
شهید عاصی زاده حدود 30 دستگاه لودر و بلدوزر به منطقه آورد که شروع کردند به ایجاد خاکریز. در این هنگام سر و کله تانکهای عراقی از دور پیدا شد و با گلولههای مستقیم لودرها و بلدوزرها را مورد حمله قرار میدادند. با منهدم شدن چند دستگاه از وسایل ما، رانندهها دچار اضطراب شدند پیاده میشدند و کسی جرأت نمیکرد ساخت خاکریز را ادامه دهد. در این هنگام شهید عاصی زاده باعجله خودش را رساند بالای یکی از لودرها و راننده را که در حال پیاده شدن بود نگه داشت. به راننده گفته بود بنشین و کارت را ادامه بده مطمئن باش که اگر ترکش بیاید اول به من اصابت میکند. راننده با قوت قلب بیشتری شروع به کار کرد. باقی هم وقتی این منظره را دیدند پشت دستگاهها نشستند و با تقویت خاکریز را ادامه دادند.
📚 زندگینامه، وصیتنامه و اطلاعات تکمیلی 👇
http://ganjine-420.ir/زندگی-نامه-شهید-ذبیح-الله-عاصی-زاده/
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
هدایت شده از یادواره شهدا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔹 ذکر روز یکشنبه
«یا ذَی الجَلالِ وَ الاِکرام»
«ای صاحب شکوه و بزرگواری»
🔹روز یکشنبه متعلق به حضرت علی و حضرت فاطمه علیهم السلام
«یا امیرالمؤمنین و یا فاطمه الزهرا»
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۲۱ مهر) 🔹 شهادت خلبانان شهید 🌷 #حمیدرض
.
#روزشمار_دفاع_مقدس
برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۲۲ مهر)
🔹 تکمیل ساخت، نصب و آغاز بهره برداری از پل راهبردی بعثت روی رودخانه خروشان اروند، ظرف چند ماه بعد از عملیات بزرگ و پیروزمندانه والفجر۸ (۱۳۶۵ ه.ش.).
🔹 روز جهانی استاندارد
🍃🌺🍃
برخی از رویدادهای مهم در تقویم هجری قمری (۴ صفر)
🏴💠 روز چهارم صفر
حضور اهل بیت علیهم السلام و کاروان اسرای کربلا در خرابه های شام (۶۱ ه.ق.).
👈 ۱۶ روز مانده تا اربعین حسینی
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۲۲ مهر) 🔹 تکمیل ساخت، نصب و آغاز بهره ب
.
📝 مروری کوتاه بر ساخت، نصب و آغاز بهره برداری از پل راهبردی بعثت
🔹 پل بعثت روی رودخانه خروشان اروند، ظرف چند ماه بعد از عملیات بزرگ و پیروزمندانه والفجر۸ احداث شد.
🔹 پس از فتح فاو به منظور بهبود تردد و افزایش توان انتقال نیرو، تجهیزات و پشتیبانی مطمئن از منطقه فاو، احداث پل ثابتی روی اروندرود طراحی شد و با تلاش نیروهای متخصص و متعهد، به خصوص مهندسین جهاد سازندگی خراسان، به اجرا درآمد.
🔹 این پل در محلی از اروند که رودخانه حدود ۹۰۰ متر عرض و حداکثر ۱۲ متر عمق دارد با استفاده از لولههای فولادی به طول ۱۲ متر و قطر ۱۴۲ سانتیمتر ساخته شد و بهره برداری از آن در تاریخ ۲۲ مهر ۱۳۶۵ آغاز شد.
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. 🔹 تمدید فراخوان جایزه ادبی یوسف👆 🔹«داستان کوتاه دفاع مقدس» ⏲ مهلت ارسال آثار تا پایان شهریور ۹۷
.
📢 # اطلاعیه
اختتامیه جایزه ادبی یوسف
(داستان کوتاه دفاع مقدس)
⏲ سه شنبه
۲۴ مهر ۹۷ ساعت ۱۶
📍اصفهان، میدان فیض، نگارستان امام خمینی (ره)
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.