یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویدادهای مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۶ ششم بهمن)
#روزشمار
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی
✅ ادامه رویدادهای مهم
مطابق تقویم هجری شمسی (۶ ششم بهمن) 👇
🔹 ارایه طرح صلح مشترك شورای همكاری خليج فارس و اروپا در سفر اخير فهد به واشنگتن بدنبال سفرهای متعدد در منطقه و خارج از منطقه (۱۳۶۳ ه.ش.).
👈بازگشت ارتش های درگير دو كشور به مرزهای بينالمللی
👈تعيين قرارداد ۱۹۷۵ الجزاير به عنوان پايه و اساس حل اختلافات مرزی دو كشور
👈تشكيل يك صندق بينالمللی برای بازسازی مناطق جنگ زده دو كشور به طوری كه كشورهای شورای همكاری خليج فارس و آمريكا سهم بزرگتری در تشكيل اين صندوق داشته باشند.
👈به منظور ارضای طرفين در اساسنامه پيشنهادی طرح مذكور، مسئوليت آغاز جنگ بر دوش يك كشور و مسئوليت ادامه و استمرار آن بر دوش كشور ديگر انداخته می شود.
👈در صورت رد طرح مذكور از سوی يكی از طرفين درگير جنگ، طرف ردكننده مسئوليت اقداماتی كه از سوی سازمان ملل بر عليه اين كشور اتخاذ خواهد شد را به عهده خواهد گرفت.
👈 ادامه در صفحه بعد 👇
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویدادهای مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۶ ششم بهمن)
#روزشمار
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی
✅ ادامه رویدادهای مهم
مطابق تقویم هجری شمسی (۶ ششم بهمن) 👇
🔹 ديدار ويليام كلارك (مشاور سابق امنيت ملی ريگان) با صدام در بغداد (۱۳۶۴ ه.ش.).
🔹 تشكيل كنفرانس سران کشورهای اسلامی در كويت (۱۳۶۵ ه.ش.).
👈 بررسی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران
👈 وزير خارجه كويت:
ما از عدم حضور ايران در كنفرانس سران كشورهای اسلامی در كويت بسيار غمگين شدهايم. كنفرانس اسلامی در صورت حضور برادران ايرانی برای حل جنگ فرصت خوبی بوده و خواهد بود.
🔹 شروع حرکت بیداری اسلام در مصر (۱۳۸۹ ه.ش.).
📚 سایر رویدادها و اطلاعات تکمیلی👇
www.iranatlas.info/new-world/recent/iraq-iran-war.htm
www.aviny.com/archive/war/11/06.aspx
http://eheyat.com/?p=136255
https://dnws.ir/10202
https://dnws.ir/222418
https://dnws.ir/275337
https://dnws.ir/327927
https://dnws.ir/376687
http://fashnews.ir/fa/news-details/80475/
https://dnws.ir/499399
https://dnws.ir/567336
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
#فیلم 📽 فیلم کوتاهی از بیانات ولی امر مسلمین حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) 🌺 به مناس
✅ مروری بر حماسه ۶ ششم بهمن شهر هزارسنگر، آمل
1⃣ قسمت اول 👇
🔹 ساعت ۴۵ : ۲۳ دوشنبه شب، مطابق با پنجم بهمن ماه ۱۳۶۰، اعضای ۱۱۰ نفره اتحادیه کمونیستهای ایران با حضور سه زن در تیم پزشکی گروه، با نام «سربداران جنگل» در پوشش لباسهای نظامی تحت عنوان عملیات «اسب تروا» با شلیک گلوله آر پی جی هفت در شهر آمل از شهرهای استان مازندران و ایجاد درگیریهای پراکنده به این شهر حمله نمودند و قصد تسخیر شهر را داشتند.
🔹 این گروه از اواخر شهریور ۱۳۶۰ جمعیتی در حدود ۱۸۰ نفر از اعضا را از سراسر کشور به جنگل فراخوانده بودند و در پایگاهی در حوالی «منگل دره» در ۲۰ کیلومتری آمل به طور مخفیانه مستفر شدند آنان قصد حمله غافلگیرانه به شهر در ۱۸ آبان ۱۳۶۰ را داشتند اما به علت درگیریهای متعددی که در مقاطع مختلف زمانی بین آنان و نیروهای نظامی به وقوع پیوست این عملیات به تعویق افتاد. در نتیجه حدود ۸۰ نفر از اعضاء که وعده پیروزی را شکست خورده میدیدند از گروه جدا شدند و از سوی دیگر نیروهای انقلابی از وجود افرادی در جنگل اطلاع یافتند.
🔹 در تهاجم پنجم بهمن به شهر، آنان قصد حمله به مقر سپاه، بسیج، دادگاه انقلاب، بستن جاده هراز در مدخل شهر، تصرف محله اسپه کلا و دعوت مردم به قیام را داشتند ولی با مقاومت قرارگاه حضرت ابوالفضل (علیهالسّلام) در چالوس و امداد از نیروهای سپاه و بسیج شهرهای بابلسر، محمودآباد، لاریجان و بابل روبرو شدند.
👈 ادامه در صفحه بعد 👇
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
✅ مروری بر حماسه ۶ ششم بهمن شهر هزارسنگر، آمل 1⃣ قسمت اول 👇 🔹 ساعت ۴۵ : ۲۳ دوشنبه شب، مطابق با پ
✅ ادامه مروری بر حماسه ۶ ششم بهمن شهر هزار سنگر، آمل
2⃣ قسمت دوم 👇
🔹 این درگیری که حدود دو روز به طول انجامید، سرانجام با مقاومت نظامیان و مردم که بدون همکاری طاقتفرسای آنان امکانپذیر نبود منجر به شکست عملیات اتحادیه کمونیستها شد.
مردم آمل و مناطق اطراف به محض اطلاع از حمله به شهر در سنگرسازی، تدارکات، امدادرسانی، شناسایی دشمن و محل استقرار آنان و همکاریهای اطلاعاتی به یاری نیروهای انقلابی شتافتند.
🔹 حتی مردمی که سلاح نداشتند با وسایلی همچون داس، تیرکمان، سنگ، تفنگ ساچمهای و شکاری به مقابله با مهاجمان پرداختند.
اقشار مختلف مردم از کوچک و بزرگ، زن و مرد، پیر و جوان و حتی بچههای زیر ۱۰ سال که با کف دست شن می آوردند و گونیها را به منظور سنگرسازی پر مینمودند نیز در این بحبوحه نبرد به چشم میخوردند. مردم روستاها و شهرهای دور و نزدیک به کمک مردم مقاوم شهر هزار سنگر آمل شتافتند.
👈 ادامه در صفحه بعد 👇
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
✅ ادامه مروری بر حماسه ۶ ششم بهمن شهر هزار سنگر، آمل 2⃣ قسمت دوم 👇 🔹 این درگیری که حدود دو روز به
✅ ادامه مروری بر حماسه ۶ ششم بهمن شهر هزار سنگر، آمل
3⃣ قسمت سوم 👇
🔹 سرانجام عصر روز چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۶۰ نیروهای مهاجم عقبنشینی نمودند و پاکسازی شهر آغاز شد.
با فرار مهاجمان و باقی ماندن ۲۸ نفر از آنان در جنگل طی روزها و ماههای بعد درگیریهایی بین آنها و نیروهای انقلابی رخ داد که مهمترین آنها در روز دوازدهم اسفند ۱۳۶۰ بود که به منظور بردن اسلحههای مخفی شده به جنگل آمدند.
🔹 این واقعه به شهادت 🌷 ۴۰ نفر در شهر، ۲۰ نفر در درگیریهای متفرقه و زخمی شدن نزدیک به ۲۰۰ نفر از مردم عادی، نیروهای بسیج و نظامی منجر شد.
از نیروهای اتحادیه کمونیستها نیز ۶۰ نفر کشته و زخمی و گروهی اسیر شدند. اعضای دستگیرشده در دادگاه انقلاب محاکمه شدند برخی به جرم محاربه، اعدام و عدهای به زندان محکوم شدند. سایر اعضاء هم در طول سال و سالهای آتی شناسایی و دستگیر شدند.
📚 اطلاعات تکمیلی 👇
https://irna.ir/xjHjWg
https://irna.ir/xjLB2X
https://fa.wikifeqh.ir/%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D9%87%20%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86%20%D8%A2%D9%85%D9%84
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
✅ متن #وصیتنامه دانش آموز بسیجی، خواهر متعهد و نوجوان شهیده🌷 #سیده_طاهره_هاشمی که در قالب انشا به یک
✅ دانش آموز بسیجی، خواهر متعهد و نوجوان شهیده 🌷 #سیده_طاهره_هاشمی (طاها)
👈 شهید شاخص بسیج کشور در سال ۱۳۹۲
🗓 ولادت 🌺
۱ اول خرداد ۱۳۴۶
(استان مازندران، شهرستان آمل، روستای شهیدآباد)
🗓 شهادت 🌷
۶ بهمن ۱۳۶۰
🔹 اصابت دو گلوله به گردن و قلب
👈 توسط گروهک های ضدانقلاب وابسته به استکبار جهانی (اتحادیه کمونیست ها)
#ضدانقلاب
📌 منطقه
آمل، در حین امدادرسانی به مدافعان شهر و مجروحان
📍 مزار
گلزار شهدای آمل
📚 اطلاعات تکمیلی، زندگینامه و وصیتنامه شهیده🌷 سیده طاهره هاشمی👇
https://mosafere-man.tebyan.net/post/2
https://hasheme.blog.ir
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
✅ دانش آموز بسیجی، خواهر متعهد و نوجوان شهیده 🌷 #سیده_طاهره_هاشمی (طاها) 👈 شهید شاخص بسیج کشور در س
✅ متن #زندگینامه دانش آموز بسیجی، خواهر متعهد و نوجوان شهیده🌷 #سیده_طاهره_هاشمی
شهید🌷 سیده طاهره هاشمی در اول خرداد سال ۱۳۴۶ در روستای شهیدآباد شهرستان آمل، در خانواده ای متدین و انقلابی به دنیا آمد و تحت تربیت پدر و مادر بزرگوارش که هردو از سادات بودند، رشد و پرورش یافت.
وی از کودکی با قرآن، نهج ابلاغه و سایر کتب اسلامی انس و الفت خاصی پیدا کرده بود و به دلیل جو فرهنگی و مذهبی خانواده، روح تشنه اش با عمیق ترین مفاهیم دینی و معنوی سیراب شد.
سیده طاهره از وقتی که نخستین گام ها را برای آموزش در مدرسه برداشت، لحظه ای از مطالعه غافل نبود. عشق به مطالعه در کتب اسلامی و اندیشه های متفکران بزرگ انقلاب، از او دختری با شعور و بادر کی بالاتر از سنش ساخته بود.
او بینش و بصیرت سیاسی بسیار قوی داشت، به طوری که در محیط مدرسه علاوه برکسب علم،به انجام فعالیت های سیاسی و تربیتی نیز می پرداخت.
حضورش در صف مقدم راهپیمایی ها و تجمعات ضد رژیم پهلوی، او را با مواضع انقلاب اسلامی و آرمان های امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺 آشنا کرده بود.
او همچنین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اعضای موثر انجمن اسلامی مدرسه و عضو فعال پایگاه بسیج محله بود.
او دختر مهربان، دلسوز و دانش آموزی نمونه و موفق و درس خوان بود و هرگز در ادای تکالیف واجب دینی کوتاهی نمی کرد و مستحبات را تا جایی که می توانست به جا می آورد.
به حجابش خیلی مقید بود. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هم با چادر به مدرسه می رفت. حتی سرکلاس هم چادر را از سرش برنمی داشت. مسئولان مدرسه به او گفته بودند اینجا روسری هم حق نداری سرکنی، چه برسد به چادر! اما زیر بار نرفته بود. سیده طاهره لحظه شهادت🌷 هم چادرش را بر روسری اش سنجاق کرده بود.
سیده طاهره در کارهای هنری چون خطاطی، طراحی، گلدوزی، نگارش مقاله، تهیه روزنامه دیواری و نیز اداره برنامه های فرهنگی بسیار موفق و بسیاری از برنامه های فرهنگی، اجتماعی و حرکت های سیاسی مدرسه برعهده او بود
او بسیار خوش فکر بود و طرح های زیبا و آموزنده ای را برنامه ریزی کرده و به بهترین شکل ممکن اجرا می کرد. برگزاری انتخابات نمادین برای بچه ها، راه اندازی کتابخانه مدرسه و اجرای نمایشنامه های انقلابی در قالب بازی های کودکانه ازاقدامات به یادماندنی اوست.
او همچنین مفاهیم سیاسی و انقلابی را در طرح های هنری و گرافیکی اش به تصویر می کشید.
👈 "طاها" تخلصی بود که با آن آثار خود را امضا می کرد. تخلصی که خیلی ظریف و دقیق از ابتدای اسم و فامیلش گرفته شده بود (طا هره).
حتی در برخورد با دانش آموزانی که تحت تاثیر تبلیغات گروهک های منحرف قرار گرفته بودند، بسیار مهربان، با حوصله و دلسوز بود و از فرط مهر و دوستی، آن ها را به خود جذب می کرد.
کارش را هرگز گردن کسی نمی انداخت. همیشه خودش کارهایش را انجام می داد، دقیق و سر وقت.
عبادت و نمازهایش هم همین طور بو د، نماز سروقتش ترک نمی شد.
همیشه چهره خندان و شادابی داشت و پر جنب و جوش بود. همراه آراستگی ظاهر و رفتار های معقول و مودبانه، بسیار وقت شناس بود. وقتی با کسی قرار ملاقات داشت، سروقت می رفت و او را معطل نمی کرد. اگر قول می داد کاری را انجام دهد، امکان نداشت زیر قولش بزند.
وقتی کاری را به او می سپردند، با اینکه فرصت کافی داشت، بلافاصله مشغول آن می شد .می گفت:
کار را نباید معطل گذاشت، ممکن است بعداً فرصت پیش نیاید. تکالیف درسی اش را پاکیزه و منظم می نوشت.برای همین سر درس ریاضی، مدام معلم از او می خواست برود پای تخته و تمرین ها را حل کند.
🌷 روز ششم بهمن سال ۱۳۶۰ گروهک های معاند با انقلاب اسلامی با اشغال شهر آمل با نیرو های بسیجی و مردمی درگیر شده بودند. آن روز درست مصادف با مراسم عقد خواهرش بود. شب تا صبح درگیری شدیدی بین اعضای ملحد اتحادیه کمونیست های ایران و نیرو های مسلح شهر به خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اتفاق افتاده بود. مدارس تعطیل شده بود و سیده طاهره با جمع آوری دارو، رساندن نان به مدافعان شهر و...در کمک به بسیجیان و پاسداران تلاش می کرد.
👈 سرانجام در غروب روز ششم بهمن سال ۱۳۶۰ در سن چهارده سالگی، در حال کمک به نیرو های مدافع شهر در اثر اصابت دو گلوله به گردن و قلبش به فیض شهادت🌷 نایل آمد.
🍃 روحش شاد و راهش پررهرو باد.🌷
📚 اطلاعات تکمیلی 👇
https://mosafere-man.tebyan.net/post/2
https://hasheme.blog.ir
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.