🇮🇷
📝 سحرخیزی و اعتدال مزاج
🍃🌹🍃
🔻آيت الله شاه آبادی، استاد عرفان حضرت امام خمينی رحمه الله بودند درباره پدر بزرگوارشان می فرمايند: «موضوعی كه مرحوم والد به آن عنايت ويژه ای داشتند و آن را در قرب به حق مؤثر می دانستند، بيداری شب و سحرخيزی بود.
🔸میفرمودند «اگر برای نافله شب بيدار شديد و ديديد برای نافله خواندن آمادگی روحی نداريد، بيدار بمانيد. بنشينيد حتی چای بخوريد. انسان بر اثر همين بيداری، آمادگی برای عبادت را پيدا می كند».
🔹همچنين فرمود: «بيداری سحر هم برای مزاج مادی مفيد است و هم برای مزاج معنوی.»
🔺بارها در منبرهايشان مي فرمود: «برای دنيايتان هم كه شده، سحرها بيدار شويد. چون بيداری سحر، وسعت رزق، زيبايی چهره و خوش اخلاقی می آورد».
📚معاونت پژوهشى بنيادشهيد شاه آبادى، عارف كامل،۱۳۸۰،ص۴۸
📸 تولید ۳۵۰هزار دستگاه خودرو در سایپا و ایرانخودرو طی ۴ماه/ رکوردشکنی پس از تحریمها
🔹بررسی گزارش ماهانه دو خودروساز بزرگ کشور نشان میدهد ایرانخودرو و سایپا در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ درمجموع تعداد بیش از ۳۴۷ هزار دستگاه خودرو تولید کردهاند که از این تعداد، ۱۷۸ هزار و ۱۰۸ دستگاه برای گروه ایرانخودرو و ۱۶۸ هزار و ۹۳۲ دستگاه نیز تولیدی گروه سایپاست.
🔹قابل ذکر است مجموع تولید ۴ ماهه نخست سایپا و ایرانخودرو طی سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ به ترتیب ۲۳۰ هزار دستگاه، ۲۶۱ هزار، ۲۹۰ هزار، ۳۰۴ هزار و ۳۴۷ هزار دستگاه بوده است. به عبارتی، در سال ۱۴۰۲ رکورد تولید ۴ماهه خودرو پس از تحریمها شکسته است.
نفت ایران ۱۰۰ سال دیرتر از عربستان تمام میشود
🔹کل ذخایر اثبات شده نفت ایران را ۲۰۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون بشکه برآورد شده است که با تولید روزانه ۳ میلیون و ۱۲۷ هزار بشکهای ۱۸۲ سال دیگر تمام میشود.
🔹این در حالی است که ذخایر نفت کشوری مثل عربستان با تولید متوسط روزانه ۹ میلیون و ۸۴۷ هزار بشکه که طی ۱۲ سال گذشته به ثبت رسیده بیشتر از ۷۴ سال دوام نخواهد آورد.
آتش تهیه چند پلتفرم برای فتنه جدید
🔷آتش تهیه در اصطلاح نظامی عبارتست از تودهای از آتشهای پیش بینی شده که طبق یک برنامه زمانی مشخص و بمنظور یک تک اجرا میشود. (دانشنامه دفاعی)
🔷در روزهای گذشته برخی پلتفرمها مثل دیجیکالا، طاقچه و ازکی اقدام به انتشار عکس کشف حجاب دست جمعیِ کارکنانشان در محیط کار کرده و در فضای مجازی منتشر کردند.
🔷جدای از نقش ضد امنیتی این پلتفرم ها که در دل فعالیت اقتصادی آنها مستتر است به نظر می رسد این پلتفرم ها در حال انجام منظم عملیات آتش تهیه، علیه نظام به منظور ایجاد فتنه جدید در سالگرد اغتشاشات، می باشند.
🔸پاتک مناسب به این آتش تهیه، می تواند منجر به خنثی سازی تک پیش بینی شده آتی باشد.
🔸ریختن آتش تهیه توسط پلتفرم های دیگر نیز در آینده متصور است.
✍جواد اکرمی
چرا پیام امام حسین(ع) محوشدنی نیست؟
امام حسین(ع) پیام خونین خودش را روی صفحه لرزان هوا ثبت کرد، ولی چون توأم با خون و رنگ قرمز بود، در دلها حک شد. امروز شما میلیونها افراد از عرب و عجم را میبینید که پیام امام حسین را میدانند: «انّی لا ارَی الْمَوْتَ الّا سَعادَةً وَ لَاالْحَیوةَ مَعَ الظّالِمینَ الّا بَرَماً»؛ آنجا که انسان میخواهد زندگی کند ننگین، آنجا که میخواهد زندگی کند با ظالم و ستمگر، آنجا که میخواهد زندگی فقط برایش نان خوردن و آب نوشیدن و خوابیدن و زیر بار ذلتها رفتن باشد، مرگ هزاران بار بر این زندگی ترجیح دارد. این پیام شهید است.
امام حسین(ع) که مهاجم است و منطقش منطق شهید، آن روزی که پیامش را در صحرای کربلا ثبت میکرد نه کاغذی بود نه قلمی، همین صفحه لرزان هوا بود. ولی همین پیامش روی صفحه لرزان هوا، چرا باقی ماند؟ چون فوراً منتقل شد روی صفحه دلها؛ روی صفحه دلها آنچنان حک شد که دیگر محو شدنی نیست. هر سال که محرم میآید میبینیم امام حسین از نو طلوع میکند.
استاد مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۱۳۶
آیا رابرت مالی به جرم جاسوسی برای ایران از کار برکنار شد؟
نشریه واشنگتن فری بیکن گزارش جالب و جنجالی منتشر کرده و در آن به ابعاد جدید علت برکناری و قطع شدن دسترسیهای امنیتی رابرت مالی، مسئول سابق میز ایران در وزارت خارجه آمریکا پرداخته است.
طبق این گزارش، رابرت مالی در مورد سوء استفاده از اطلاعات محرمانه، مورد تحقیق قرار گرفت و اتهامات وی به حدی جدی بود که تحقیقات بعداً از دفتر وزارت خارجه آمریکا به FBI تحویل داده شد.
منابعی که با نشریه واشنگتن فری بیکن صحبت کردند، اعلام کردند که رابرت مالی ممکن است اطلاعات طبقه بندی شدهای را به شبکهای از طرفداران حکومت ایران که از توافق دولت اوباما با ایران حمایت میکردند، افشا کرده باشد.
در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده که رابرت مالی ممکن است در حالی که بایدن برای احیای مجدد توافق با ایران در حال تلاش بوده، اطلاع رسانی به «اتاق پژواک» را از سر گرفته باشد و در یکی از این جلسات توجیهی ممکن است اطلاعاتی را که مجاز به افشای آن نبوده، مطرح کرده باشد.
عجیب اینکه به استناد یکی از رسانههای ایرانی، رابرت مالی به طور معمول با تعدادی از حامیان ایران در آمریکا مانند تریتا پارسی در تماس بوده و این متحدان به عنوان واسطه برای مذاکره عمل میکنند. این نظریه در رسانه های آمریکایی نیز مورد توجه قرار گرفته است.
پشتپردۀ کشف حجابِ همزمان چند پلتفرم چیست؟
در روزهای گذشته برخی پلتفرمها مثل دیجیکالا، طاقچه و ازکی اقدام به انتشار عکس کشف حجاب دست جمعیِ کارکنانشان در محیط کار کرده و در فضای مجازی منتشر کردند.
برخی از این پلتفرمها در مهرماه گذشته همزمان با اغتشاشات اقدام به همراهی با اغتشاشگران و حامیان خارجی آنها کردند.
حالا در آستانه سالگرد اغتشاشات بار دیگر دیجیکالا که از آن بهعنوان یک پروژه ضد امنیتی نامبرده میشود، سردمدار کشف حجاب شده است.
شواهد مختلفی از نحوه بهوجودآمدن چنین پلتفرمهایی با پوشش استارتاپی وجود دارد که نشان میدهد این پلتفرمها صرفاً یک کسبوکار اقتصادی نیستند و لایههای دیگر غیر اقتصادی دارند.
بااینحال برخی کارشناسان معتقدند جریانی که با پوشش استارتاپی در یک زمان خاص اکوسیستم (تجاری - خدماتی - رسانهای) را بهوجود آورده حالا با خطشکنی در کشف حجاب درحال محکزدن مسئولان و نوع مواجهه آنها با این هنجارشکنی است تا گامهای بعدی خود را عملیاتی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دلیل عصبانیت برخی صرافیها از بانک مرکزی چیست؟
💸آیا برخی صرافیها به دنبال بهم ریختن بازار هستند؟ چرا برخی صرافیها از اقدامات ماههای اخیر بانک مرکزی نگران و عصبانی شدند؟
چرا برخی افراد رادیکال اصلاحطلب[سعید حجاریان] برای شرکت در انتخابات شروطی را مطرح کردند؟)
توصیه میکنم هر کسی دلسوز کشور و انقلاب است از ادبیات مجادلهای و مباحثات آزاردهنده و کشمکش آفرین، استفاده نکند، دوستان و همفکران ما هم در جریان اصولگرا وقتی فردی چنین حرفیزده بیشتر به او حمله نکنند. این امر امید مردم به آینده را نابود میکند. امید ایجادکنیم، دست روی نکات مشترک و امیدآفرین بگذاریم. رهبر انقلاب فرمودند که مشارکت بالا، رقابت، سلامت و امنیت، ما هم همین مسائل را بخواهیم. شرطهایی که برخی میخواهند بگذارند که از این مؤلفهها قویتر نیست.
مطالبه همه جریانهای سیاسی باید این باشد که خواستههای رهبری که بهترین راهکار و مطالبات اصلی آنان است محقق شود. چرا شرط و شروطی غیرعملی بگذاریم که سؤالبرانگیز باشد. جدالبرانگیز، کشمکشساز و دغدغهآفرین در کشور باشد. از همه مسئولان و دستاندرکاران بخواهیم که چهار مؤلفه اصلی را که رهبری فرمودند عملیاتی کنند. اگر با هم گفتگو کنیم و کنار هم بنشینیم، نکات مشترک پررنگ خواهدشد. آنوقت میتوانیم به این نکات مشترک تکیه کنیم. در نتیجه این امر هم در جامعه امید ایجاد میکند.
جریانات سیاسی رفتارهای تند و هنجارشکن نباید بکنند، چون راه به جایی نمیبرد، زحمت برای خودشان و دیگران ایجاد میکنند. هزینه کار سیاسی را بالا میبرند و دشمن طمع میکند و دودش به چشم خود این افراد هم میرود.
سامان سیاسی ما معیوب است تا عیب سامان سیاسی برطرف نشود ما از این آشفتگی و پراکندگی در حرکتهای سیاسی رنج خواهیم برد. این مسئله هم در اصولگرایان، اصلاحطلبان و گروههای دیگر وجود دارد. در حال حاضر ما حدود ۱۳۰ حزب تأیید شده در کشور داریم. همین تعداد هم احزابی داریم که مجوز آنها به دلایل مختلف تأیید نشده است. آیا واقعاً کشور ما بیش از ۲۰۰ حزب نیاز دارد؟ ما حزب را در قانون اساسی آوردیم ولی هیچ رسمیتی به آن ندادیم. چند نفر دور هم جمع میشوند و عنوانی میگذارند و بعد ندای «حاجی انا شریک» سر میدهند. نه راهکار مشخصی دارند، نه ایده دارند. از این جهت وحدت محقق نمیشود. هرچند ما با همین وضعیت موجود دعوت به وحدت میکنیم، اما ساختار سامان یافته و ایجاد همگرایی ضعیف است. ولی نباید نا امید بود و از خطوط محوری جامعه روحانیت مبارز دعوت به وحدت در سطح جناحی و فراتر از آن در عرصه ملی است.
جامعه روحانیت از گذشته نظر به همگرایی و ائتلاف همه جریانهای اصولگرایی داشته است و معتقد هستیم که رقبا هم باید تبدیل به یکی دو جریان قدرتمند شوند، اما هر گروه و دستهای برای خود تابلویی میزند و دنبال سهم خواهی است و این موجب تکثیر و پراکندگی فراوان گروهها شده است.
دوستان ما حس میکنند اگر در جمع مشترک بروند و همه دور یک میز بنشینند کسانی که برجسته هستند بالا میآیند و به آنها سهم کمتری میرسد. بنابراین دسته جدا راه میاندازند تا از کیک قدرت سهم بیشتری به دست بیاورند. اینکه دور هم جمع شویم نیاز ضروری است، اما عدهای نگران هستند که اگر دور هم جمع شویم کسانی که جذابیت و توان بیشتری دارند مورد توجه قرار میگیرند و بقیه حذف میشوند یا امتیازاتشان را از دست میدهند.
45.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 میثاق برادری بین ایران و عراق در روزی که مهران میزبان وزرای دو کشور بود ...
🍃🌹🍃
✅ استقبال از وزرای کشور ایران و #عراق در پایانهی مرزی #شهیدسلیمانی #مهران
🗓️ | دوشنبه ۹ مردادماه ۱۴۰۲