🔸گرفتاریِ مردم شناسی
🔸پیامبر اکرم خاتم الانبیا (ص)
🔸هرکه مردم را شناخت، قرین بلا شد و هرکه مردم را نشناخت،میان آنان آسوده زیست.
🔸 کنزالعمال ۹۷۳۷/۱۵۴/۳
https://eitaa.com/joinchat/3729195051Cf4b67228b8
#گروه مسجدی ها در ایتا 👆👆
🔹مراسم هفتمين روز عروج ملکوتی ابوالشهدا حاج محمد ضیایی دو شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ از ساعت ۱۴/۳۰ دقیقه الی۱۷ سالن گلستان شهدای قهنویه
@shohadamobareke
کانال شهدای شهرستان مبارکه 👆
#بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مبارکه
🌷ارواح مطهر شهدا صلوات🌷
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجهُم
و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون
همکار ارجمند سرکارخانم درخشانی
خبر درگذشت مادر گرامی تان موجبات تاثر واندوه ما گشت ضمن عرض تسلیت به شما و خانواده محترمتان غفران و رحمت الهی را برای آن عزیز به حق پیوسته ازدرگاه الهی مسئلت داریم، وبرای شما وخانواده محترمتان آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت داریم.
بنیاد شهید و امور ایثارگران مبارکه
🔶 ارزش پاکدامنی و عفت
🔰وَ قَالَ علی (عليه السلام):
🔺مَا الْمُجَاهِدُ الشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلَائِكَةِ.
✅ پاداش مجاهد شهيد در راه خدا، بزرگ تر از پاداش عفيف پاكدامنى نيست كه قدرت بر گناه دارد و آلوده نمى گردد، همانا عفيف پاكدامن، فرشته اى از فرشته هاست.
📚حکمت 474 نهج البلاغه
@shohadamobareke
کانال شهدای شهرستان مبارکه 👆
https://eitaa.com/joinchat/3729195051Cf4b67228b8
مسجدی ها 👆👆
@mobsetad
کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان مبارکه 👆
@setad_mobarakeh👈
کانال ستاد برگزاری نماز جمعه مبارکه
#کانال کانون بسیج پیشکسوتان مبارکه👇👇👇
@pishkesvatanemobarakeh
#بنياد شهید و امورایثارگران شهرستان مبارکه
فرازی از #وصیتنامه
#شهید_شیرودی :
...هنگامی که پرواز می کنم احساس می کنم همچون عاشق به سوی معشوق خود نزدیک می شوم و در بازگشت هرچند پروازم موفقیت آمیز بوده باشد ، مقداری غمگین هستم چون احساس می کنم هنوز خالص نشده ام تا به سوی خداوند برگردم."
"... اگر برای احیاء اسلام نبود، هرگز اسلحه به دست نمی گرفتم و به جبهه نمی رفتم. پیروزیهای ما مدیون دستهای غیبی خداوند است. این کشاورز زاده تنکابنی، سرباز ساده اسلام است ...
یادش همیشه جاودان
@shohadamobareke
کانال شهدای شهرستان مبارکه 👆
https://eitaa.com/joinchat/3729195051Cf4b67228b8
مسجدی ها 👆👆
@mobsetad
کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان مبارکه 👆
@setad_mobarakeh👈
کانال ستاد برگزاری نماز جمعه مبارکه
#کانال کانون بسیج پیشکسوتان مبارکه👇👇👇
@pishkesvatanemobarakeh
#بنياد شهید و امورایثارگران شهرستان مبارکه
هدایت شده از ستاد امر به معروف ونهی از منکر شهرستان مبارکه
🔶بهترین زنان
🔰 رسول خدا (صلی الله علیه واله) فرمودند:
🔺اِنَّ مِن خَیرِ نِسَائَکُم اَلمُتَبَرَّجَةَ مِن زَوجِها الحصَانَ عَن غَیرِه.
✅ بهترین زنان شما، زنی است که برای شوهرش آرایش و خودنمایی کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند.
📚«بحارالانوار، ج ۱۰۳، ص ۲۳۵»
@mobsetad
کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان مبارکه ایتا 👆
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_مطهری :
✅ بدبخت تر از بچه هایی که در ناز ونعمت پرورش پیدا می کنند در دنیا کسی نیست!
👈قابل توجه پدر و مادرانی که می گویند: «من خودم در سختی بزرگ شدم و نمیخواهم فرزندم سختی ببیند.»
🔹اگر به فرزندتان علاقه دارید حتما گوش کنید👌
@shohadamobareke
کانال شهدای شهرستان مبارکه 👆
#بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مبارکه
🌷ارواح مطهر شهدا صلوات🌷
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجهُم
قسمت نوزدهم
روایت زندگی مهندس شهید حاج رضا نصوحی
تشکیل ارگانهای انقلابی
«رضا بهمحض پیروزی انقلاب با تأسیس کتابخانه و تشکیل انجمن اسلامی، جوانان محلّ را برای پیروی از دستورات اسلام ناب محمّدی و حرکت در خطّ ولایتفقیه، همدل و همسو کرد. کمیته انقلاب اسلامی محلّ را تشکیل داد و یکی دو سال علاوه بر کارهای روزانه و انجام مسئولیتهای محوّله، خانهاش از ساعت 17 الی 24 شب و گاهی تا پاسی از نیمهشب محلّ رسیدگی به شکایات، مسائل و مشکلات خانوادگی، کشاورزی، اقتصادی و اخلاقی مردم محلّ بود.
با صدور فرمان امام خمینی در تاریخ 2/2/1358 مبنی بر تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با جمعی از دوستان دستبهکار شده و سپاه پاسداران مبارکه را تشکیل دادند.
به همّت مهندس نصوحی و تعدادی از دوستان، اوّلین شعبه مرکزی جهاد سازندگی در شهرستان لنجان تشکیل شد. شعبهای از آن را هم به مبارکه آوردند. آنها برای کمک به روستائیان، گرفتن قدرت از کدخدا و خان روستا، تشکیل شوراهای روستائی و سپردن کارها به دست معتمدین؛ راهی روستاها شدند. بسیاری از مردم هنوز هم از رژیم شاهنشاهی و خانسالاری میترسیدند و با شنیدن نام خان وحشت میکردند. بیم آن داشتند که با رفتن جهادگران از روستا، خان به حسابشان برسد. نیاز به زمان و برنامهریزی حساب شده بود تا مردم حقایق را باور کنند. برای اوّلینبار کتابخانه سیّار به روستاها بردند و مردم را تشویق به مطالعه کردند. آبرسانی، برق کشی، راهسازی، ساخت مدرسه، حمّام عمومی و کارهای عمرانی و فرهنگی دیگر را شروع کردند. کم کم مردم آنها را باور کردند؛ امّا خوانین به این راحتی دست بردار نبودند و هنوز هم روستاها را ارث پدری و مردم را نوکر خود میدانستند. مهندس برای احیای زمینهای بایر، رونق کشاورزی و دامداری و محرومیتزدایی از روستاها، آرام و قرار نداشت.»
دست از جان شستن
«اوّلین سال بعد از پیروزی انقلاب، برای مردم حیاتی و برای مسئولین بینهایت حسّاس و سخت بود. محصولات کشاورزی رسیده و آماده برداشت بود. به علت تغییر نظام حکومتی از خانسالاری به مردمسالاری، نه خان جرأت داشت که مثل گذشته عمل کند و نه کشاورز حاکمیت خود را باور میکرد. هیچکدام برای برداشت محصولات مزارع اقدام نمیکردند و رزقوروزی یکساله مردم در معرض خطر و نابودی قرار داشت. به تحریک خانِ هر روستا و بازماندگان رژیم پهلوی، عدّه ای فرصتطلب شروع به آتشزدن مزارع کردند. عمل وحشتناک و بیرحمانه ای که خوراک اصلی و روزی سالانه مردم را هدف قرار داده بود. مهندس نصوحی شهربه شهر و روستابه روستا میرفت و با صحبت و افشاگری، مردم را آگاه میکرد. با بهکارگیری و هدایت نیروهای متخصّص و دلسوز جهاد سازندگی، روزها مشغول جمعآوری محصولات کشاورزی بودند و شبها از مزارع محافظت میکردند. کار بینهایت سخت و خطرناک بود. شورایی از معتمدین برای تقسیم محصولات کشاورزی در هر محلّه و روستا تشکیل دادند و محصول برداشتی آن سال را بهصورت عادلانه بین کشاورز و خان تقسیم کردند. مهندس تهدید و خطر را به جان خرید؛ با درایت، هوشیاری، برنامهریزی صحیح و بهموقع، تلاش خالصانه جهادگران جهاد سازندگی، همکاری خوب دوستان و مردم فداکار و فهیم؛ جمعآوری محصولات کشاورزی منطقه لنجانات، در اوّلین سال بعد از انقلاب به سرانجام رسید و اجازه ندادند که به نان سفره مردم آسیب جدی وارد شود.
***
هیئتهای هفتنفره تقسیم اراضی زیر نظر حاکم شرع در کشور تشکیل شد. مهندس نصوحی برای تشکیل این هیئتها در منطقه، از فلاورجان و لنجان تا مبارکه هم پرچمدار بود. گرفتن زمین از زمین خواران و تقسیم بین کشاورزان کار آسانی نبود. آنها برای حفظ اراضی که در اختیار داشتند، مقاومت میکردند و حاضر بودند، دست خود را به هر کار غیرانسانی آلوده نمایند. پذیرفتن چنین مسئولیتی و قدم گذاشتن در چنین راهی، خطرپذیری میخواست. درحقیقت دست کشیدن از جان و به استقبال مرگ رفتن بود. حتّی خانواده ایشان هم امنیّت جانی نداشتند و مورد تهدید قرار میگرفتند. در جلسه بازپرسی یکی از این زمینخواران حضور داشتم. از ایشان پرسیدند: «شما هکتارها زمین را چگونه به دست آوردهای و روستائی را صاحب شدهای؟» جواب داد: «زور داشتیم و میتوانستیم. در زمین خود میایستادیم و سنگی را در قلابسنگ (فلاخن) میگذاشتیم و آن را پرتاب میکردیم. هرکجا که به زمین میخورد، دستور میدادیم تا آنجا را سنگچین کنند و به قرق ما در میآمد. این کار را از هر طرف در زمینهای قرق شده تکرار میکردیم و جلو میرفتیم. کسی هم جرأت اعتراض نداشت.» حاج آقا نصوحی خون دل خورد، انواع تهمت و تهدید را به جان خرید تا این اراضی را پس گرفت؛ قسمتی از آن را به کشاورزان جهت کشت واگذار کرد و قسمتی را ثبت ملی نمود.»
ادامه دارد...
@shohadamobareke
کانال شهدای شهرستان مبارکه 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت خوندن تورات و انجیل و قرآن، هم در قرائت هم نوع ریتم و نوشتار.