نکات تحلیلی پیرامون مناقشه قرهباغ
۱- اهمیت جمهوری آذربایجان برای رژیم صهیونیستی از چند جهت:
الف - دروازه ورود و سلطهگری در قفقاز.
ب - تامین بیش از ۵۵ درصد انرژی خود از پالایشگاههای جمهوری آذربایجان.
ج - ایجاد مانع در مقابل ایران برای پیشرفت در حوزه قفقاز.
د - ایجاد اهرم فشار برای مقابله با ایران از طریق ایجاد تفرقه و تنازع با همسایه شمالی.
۲- عدم تمایل آمریکا و رژیم صهیونیستی برای حل مناقشه قرهباغ به دلایل:
الف - اسرائیل بجای پول نفت، تسلیحات جنگی به آذربایجان میفروشد.
ب - آمریکا برای ایجاد اختلال در موازنه قدرت در حوزه نفوذ روسیه، نیازمند عفونتهای مزمن است.
۳- ترکیه برای حل مسائل شمال سوریه، به فکر ایجاد مسئله متناظر جدیدی در شمال ایران است.
۴- جمهوری آذربایجان تنها کشوری است که بیشترین حجم نفرت علیه ایران را در افکار عمومی مردمش پمپاژ میکند. این اتفاق به خاطر تسلط رژیم صهیونیستی بر رسانههای این کشور است.
۵- چند سال پیش مجوز فعالیت بهائیان در جمهوری آذربایجان صادر شد. مرکز فعالیت و فرماندهی بهائیان در حیفا قرار دارد. تنها ماموریت این فرقه، ایجاد اتوبان برای ورود و نفوذ یهودیان در میان جوامع اسلامی به ویژه شیعیان و تسلط بر آنها است.(بهائیان در سال ۱۹۱۸ توسط انگلیس در فلسطین مستقر شدند و در سایه ۳۰ سال فعالیت آنها، رژیم صهیونیستی تشکیل شد).
یک نظریه خطرناکی وجود دارد مبنی اینکه تشکیلات صهیون به دنبال ایجاد سه کشور یهودی است: یکی که در وسط مسلمانان و در فلسطین برای ایجاد تفرقه و تسلط بر کشورهای منطقه تشکیل شده است. دومین اسرائیل نیز قرار است که در سودان جنوبی برای تسلط بر آفریقا تشکیل شود. تجزیه سودان و ایجاد جنگ داخلی در سودان جنوبی برای نابودی مردمش مقدمه ای برای این سناریو است و رژیم صهیونیستی به نزدیکترین منابع نفتی مطمئن دست مییابد.
برای ساختن سومین اسرائیل نیز قرهباغ و جمهوری آذربایجان را انتخاب کردهاند. گسترش روزافزون شهرکهای یهودینشین در باکو و گنجه نشانههای خطرناکی از این هدف شوم است.(دقیقا" شبیه ۷۰ سال پیش در فلسطین).
آنچه غمانگیز است اینکه مردم جمهوری آذربایجان باید بیشترین حجم نفرت را از اسرائیل داشته باشند، اما ملت مظلوم این دیار، شب و روز تحت تاثیر تبلیغات منفی و مسموم علیه ایران هستند. در حالی که اگر ایران نباشد در آیندهای نه چندان دور مثل آوارگان فلسطینی، سرگردان تاریخ خواهند شد.
۶- اعزام نیروهای تکفیری به این منطقه، آغازی بر فلاکت و آوارگی مردم جمهوری آذربایجان است.
@tahllilesiasi
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
⭕️ ناکارآمدی و تحریم انتخابات از ما؛ پذیرش مسئولیت با رهبری!
♨️ مرتضی مبلغ، از فعالان اصلاحطلب در بخشی از یک مصاحبه با اعتمادآنلاین اظهار کرده است: متاسفانه فضای سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه اصلاً مطلوب نیست که این مساله دلایل متعددی دارد.
🔻در واقع اتخاذ تصمیمهای نادرست در طول دهههای گذشته، میدانداری تندروها در عرصههای مختلف آن هم در حالی که اندیشهشان به گذشتههای دور نزدیک است و همچنین فشارهای واردشده از سوی دشمنان خارجی فضای کشور را به سمت و سویی برده که نارضایتی گسترده ملموس است.
🔸او میافزاید: به هر حال باید شرایطی پیش آید تا مردم به این باور برسند که قرار است درباره برخی از رفتارها و سیاستگذاریها تجدید نظر شود و کشور به سمت گشایشهای سازنده و امیدبخش در حال حرکت است. در اسفند سال گذشته همه دیدند که پایینترین مشارکت در انتخابات به ثبت رسید، اتفاقی که قطعاً باید خطرناک و هزینهساز تلقی شود.
🔴 مبلغ همچنین گفته است: به نظر من تمام مقامات نظام از جمله رهبری و سران سه قوه باید سیاستهای جدیدی را ملاک قرار دهند تا مردم به این باور برسند که همه سلیقهها میتوانند در فضای رقابتی شرکت کنند. اگر به این مهم دقت شود، مردم به اثرگذاری رأیشان ایمان پیدا میکنند و در انتخابات حضوری پرشور خواهند داشت!
🔹این اظهارات مبلغ در حالی است که شرایط فعلی کشور خاصّه در امر سیاست و اجرائیات، تماما دستپخت اصلاحطلبان است.
💢 زیرا آقای روحانی گزینه انتخاباتی آنها در ۲ دوره ریاست جمهوری بود و ایضاً این آنها بودند که انتخابات مجلس یازدهم را در رفتاری شریرانه تحریم کردند و موجب کاهش مشارکت کسانی از مردم در انتخابات شدند.
🔻در واقع کسانی که به دلیل نارضایتی از مشکلات کشور یا به دلیل تشویقهای تحریمی اصلاحطلبان، در انتخابات مجلس یازدهم شرکت نکردند؛ در هر دو حالت بایستی سؤالات خود را از ستاد جریان سیاسی خاص یا همان اصلاحطلبان بپرسند نه از دیگران!
🔴 و در این میان حتما غیر منطقی است که افرادی از همین ستاد اصلاحات برخیزند و بگویند اکنون نوبت رهبری است که سیاستهای جدیدی را ملاک قرار دهند تا مردم چنین و چنان رفتار کنند!
♨️ این در حالی است که سیاستهای کلی کشور حکما در مسیر درست قرار دارند که اصلاحطلبان پس از اعتراضاتی که به انتخابات ۸۸ داشتند بار دیگر در ۲ انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.
💢 پس این نیروهای سیاسی هستند که بایستی اشتباهات خود را مسئولانه بپذیرند و درباره آنها بصورت شفاف با مردم صحبت کنند.
🔻آشکار است که اگر چپها درباره اشتباهات بزرگ خود در انتخابهایی که در دامن رأی مردم گذاشتهاند با مردم صحبت کنند و توضیح بدهند که چگونه میتوان با رأی خوب به رقیب در انتخابات آینده، بخش زیادی از مشکلات را حل کرد؛ آنگاه اعتماد مردم بیش از این جلب خواهد شد.
#سرطان_اصلاحات
#مدیریت_انقلابی
#انتخابات
@shomareshmakooszohor
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#شبهه : چرا رهبر جلوی این همه فساد رو نمیگیره ؟ چرا اقتصاد مملکت رو درست نمیکنه ؟ نمیبینه مردم زیر خط فقر هستند ؟ از قیمت دلار و گوشت و مسکن و حبوبات خبر نداره ؟ پس چرا کاری نمیکنه ؟ یا با مفسدین هم دسته یا اینکه عرضه نداره کاری کنه ؟ این بود حکومت عدل علی (ع) که ازش دم میزدید ؟ بابا نخواستیم این اسلام رو ، صد رحمت به زمان شاه
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
❌ چرا مجلس در تراز مجلس انقلابی برخورد نمی کند؟
👈 پاسخ
🔻الف) مجلس با قریب به ۲۹۰ نماینده برآیند نظرات و عملکردهای متفاوتی است و برخی رسانه های خاص قبل از تشکیل مجلس جدید از هیچ تخریبی علیه آن فروگذار نکردند، لذا طبیعی است از هر اظهارنظری از سوی هر نمایندهای، بهانه ای برای تخریب مجلس جدید استفاده نمایند.
🔹ب) از آنجا که نمایندگان مجلس از فرآیندهای حزبی بالا نیامده و بیشتر بر اساس سابقه و شخصیت خود و البته تایید جریانهای سیاسی به کرسی مجلس رسیدند، ممکن است افرادی پیدا شوند که چندان از اولویتهای اکثریت انقلابی مجلس پیروی نکنند.
🔸ج) برعکس تبلیغات منفی، مجلس در ۱۰۰ روز اول خود اقدامات اساسی مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، طرح حمایت معیشتی مردم، طرح قیر رایگان برای توسعه مناطق محروم، مقابله با انحصار طلبی حقوقی ها در بورس، طرح خرید تضمینی گندم و مهمتر از همه افزایش نظارتهای میدانی را در دستور کار قرار داده است.
🔺 د) یکی از اهرمهای مجلس استیضاح وزرای کمتحرک است، اما شرایط حقوقی کابینه به گونه ای است که با برکناری یک یا دو وزیر، کل کابینه از اعتبار ساقط می شود . عقل سلیم حکم می کند در کمتر از یک سال عمر باقی مانده دولت، بیثباتی و مجادلات بیحاصل برای رای اعتماد مجدد به وزرا، بر جامعه تحمیل نشود، ضمن آنکه از منظر بودجهای هم تا پایان سال جاری مجلس نمیتواند تغییر چندانی در موضوعات اعتباری دولت ایجاد نماید.
🔴 خلاصه آنکه هر چند میتوان انتظار بیشتری از مجلس جدید داشت، اما اتهام غیر انقلابی بودن آن، بیشتر ناشی از فضاسازی های رسانهای علیه مجلس است.
اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۱۳ مهر ماه99.pdf
439.7K
نشریه اخبار و تحلیل های۱۳۹۹/۷/۱۳
حنانه خانم خلفي نابغه ی قرآنی و اعجوبه ی حفظ قرآن کریم که در ۷ سالگی حافظ کل قرآن شد و امسال در سن ۱۳ سالگی موفق به اخذ کارشناسی و قبولی در کازشناسی ارشد شد .
🔺اما هیچ یک از شبکه های مثلا حامی حقوق زنان از ایشون یاد نکردند .چرا ؟ چون ایشون محجبه بود و امثال مسیح علی نژاد حجاب رو مانع پیشرفت میدونند .
اما موفقیت ایشون در این سن با این حجاب تو دهنی محکمی برای مسیح علی نژاد و امثال مسیح هست .
🔺 اما سوال بنده این است چرا رسانه های خودی و انقلابی این موفقیت رو بازتاب نمیدن و این نخبه ها رو الگو سازی نمیکنند و به مردم معرفی نمی کنند ؟
چرا طوبی کرمانی ها و حنانه خلفی ها ناشناخته مانده اند ؟
چرا حنانه ها به عنوان الگوی موفق و قرآنی به دختران سرزمینمان معرفی نمیشوند ؟ چرا الگوهای غربی برای کودکانمان شناخته تر هست ؟