هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
🖼 #در۱۰۰کلمه| دعوا در قرهباغ بر سر چیست
▪️۱. قرهباغ تا دوره قاجار جزو ایران بود و با عهدنامه گلستان به روسیه واگذار شد.
▪️۲. روسها ارامنه را به منطقه مسلماننشین قرهباغ کوچ دادند.
▪️۳. با تشکیل شوروی، آذربایجان و ارمنستان تاسیس شدند.
▪️۴. طبق مرزبندیها، قرهباغ کوهستانی که اکثریت آن ارمنیاند، جزو خاک مسلماننشین آذربایجان شد و همین موجب درگیریها بوده.
▪️۵. سال ۱۹۸۸ نبرد بزرگ بر سر این مرز آغاز شد و تا ۱۹۹۴ ادامه یافت.
▪️۶. ارمنستان در این جنگ قرهباغ را اشغال کرد و حالا آذربایجان بر خروج کامل آن از مناطق اشغالی تاکید دارد.
▪️۷. قرهباغ کوهستانی بهخاطر اشراف بر منطقه و بالابردن قدرت حمله نظامی، محبوب دو کشور است.
#قره_باغ
@shomareshmakooszohor
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
⭕️ هر آنچه لازم است درباره نبرد قره باغ بدانید
♨️ در تازهترین دور از درگیریها میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، از حدود یک هفته پیش نزاعها در طول مرزهای این دو کشور تشدید شده است. در قلب این نزاع، که سابقهاش به چندین دهه برمیگردد، منطقه قرهباغ یا قرهباغ کوهستانی یا ناگورنو قرهباغ قرار دارد.
🔸ترکیه
🔻ترکیه از همان آغاز شعلهور شدن جنگ بلافاصله موضع خود، که مبتنی بر حمایت و پشتیبانی از آذربایجان است را اعلام کرد. "رجب طیب اردوغان" رئیسجمهوری ترکیه حمایت کامل کشورش از آذربایجان را مورد تأکید قرار داد. گزارشهای رسانهای نیز از اعزام نیروهایی شامل شورشیان مسلح سوری به آذربایجان برای کمک به نیروهای این کشور در جنگ علیه ارمنستان حکایت میکردند.
🔹ایران
🔻"حسن روحانی" رئیسجمهوری ایران نیز در تماس تلفنی "نیکول پاشینیان " نخستوزیر ارمنستان با وی با تاکید بر اهمیت صلح، ثبات و امنیت در منطقه، اظهار داشت: "ثبات و امنیت می تواند بستر توسعه باشد و منطقه ما تاب بیثباتی و جنگ جدید را ندارد."
💢 روحانی با اشاره به اختلافات دیرینه ارمنستان و آذربایجان بر سر مسئله قرهباغ و اینکه باید برای حل و فصل اختلافات در این زمینه در چارچوب مقررات بینالمللی و تمامیت ارضی راه حلی یافت شود، تصریح کرد: "توقف این درگیری ها برای ما مهم است و انتظار داریم دو کشور ارمنستان و آذربایجان با درایت و خویشتنداری در این مسیر گام بردارند."
🔴 رئیسجمهور با تاکید بر اینکه جنگ حتما راهحل برطرف کردن مشکلات و تنشها و اختلافات نیست، گفت: "هرگونه دخالت خارجی در این ماجرا نه تنها به حل و فصل مشکل کمک نخواهد کرد بلکه درگیریها و تنشها را طولانیتر و اوضاع را پیچیدهتر میکند."
🔻روحانی با اشاره به اهمیت و سابقه طولانی روابط ایران با آذربایجان و ارمنستان بر مبنای تاریخ و فرهنگ مشترک، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای ایفای هرگونه نقش سازنده که مورد نظر دو کشور دوست و همسایه باشد، اعلام کرد و گفت: "آرزوی ما توقف فوری درگیری است و همه باید دنبال این باشیم که مسائل منطقه را از طریق سیاسی و مقررات بینالمللی حل و فصل کنیم."
🔸روسیه
‼️ موضع گیری روسیه نیز برقراری فوری آتش بس در قره باغ بود زیرا این کشور نسبت به انتقال افراد مسلح از سوریه و لیبی به این منطقه برای جنگ ابراز نگرانی و وزیر خارجه این کشور نیز تاکید کرده بود روسیه با ابتکار خود و درچارچوب تفاهمات با روسای جمهور گروه مینسک و سازمان امنیت و همکاری اروپا به تلاش خود برای حل و فصل درگیری در ناگورنو قره باغ با راهکارهای دیپلماتیک ادامه خواهد داد.
🔹آمریکا
⭕️ دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه گفت: " آمریکا برای پایان دادن به خشونت میان ارمنستان و آذربایجان تلاش می کند" و در یک کنفرانس مطبوعاتی در کاخ سفید نیز اعلام کرد:" ما از نزدیک مراقب وضعیت هستیم. ما روابط بسیار خوبی با کشورهای این منطقه داریم.
♨️ این در حالی است که ناظران این اظهارات را در تناقض با سلطه جویی معمول دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به علت پیش رو بودن تبلیغات انتخاباتی وی دانستند.
🔸اروپا
🔻رهبران اتحادیه اروپا ازسرگیری درگیری میان دو طرف را بررسی کردند و انگلا مرکل صدر اعظم آلمان در نشست سران اتحادیه اروپا در بروکسل گفت مهم دست یافتن به آتش بس در کمترین زمان ممکن است زیرا تنها راه برای حل این مشکل پیچیده به شکلی مسالمت آمیز است.
🔴 این در حالی است که فرانسه نیز درباره خطرات بین المللی شدن این درگیری و غیر قابل مهار شدن آن هشدار داده بود.
⭕️ دو طرف نیز تا حدود زیادی فراخوان های محافل بین المللی مانند بیانیه مشترک امانوئل مکرون، ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ برای میانجی گری سازمان امنیت و همکاری اروپا در خصوص ناگورنو قره باغ از ابتدای دهه نود را نادیده گرفتند.
‼️ ریشه های درگیری
🔻ریشه های این اختلاف به فروپاشی اتحادیه جماهیر شوروی در سال 1991 باز می گردد به گونه ای که منطقه ناگورنو قره باغ خود اعلام استقلال کرد و این اختلاف به جنگ گسترده ای با آذربایجان تبدیل شد. اما کشورهای جهان استقلال این منطقه را به رسمیت نشناختند و دو طرف توافقی را با نظارت روسیه در سال 1994 امضا کردند و بر اساس آن این منطقه واقع در ناگورنو کاراباخ را به ارمنستان تحویل دادند اما آتش بس برقرار نشد و درگیری هایی در طول زمان میان دو طرف درگرفت. از اینرو این درگیری ها ناگهانی نبوده است. این درگیری ها در ژوئیه گذشته به تظاهرات های گسترده ای در باکو پایتخت آذربایجان منجر شد که خواهان بازپس گیری این منطقه از ارمنستان بودند.
🔸اکنون در این منطقه حدود 150 هزار ارمنی زندگی می کنند و این منطقه گذرگاه مهمی در منطقه قفقاز است و برخی خطوط لوله انتقال نفت به کشورهای جهان نیز از آن می گذرد.
#قره_باغ
@shomareshmakooszohor
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
🔴اردوغان: جنگ تا آزادی قرهباغ ادامه دارد
🔹 رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که حملات ارتش آذربایجان تا تسلط بر منطقه «قره باغ کوهستانی» ادامه دارد.
➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
هدایت شده از راه روشن ۱۱۴
مرتضوی:
🔴مسیر تخطئه خانه ملت/مراقب مکر شیاطین داخلی و خارجی باشید
از ابتدای شروع مجلس یازدهم و ایضا از زمانی که این مجلس به بیان رهبر امت اسلامی، مفتخر شد به نام وزین انقلابی ترین مجلس بعد از انقلاب برنامه ریزان نفوذی و منافق چه در خارج و چه در داخل دست به کار شده و با همراهی بعضی که حنایشان برای مردم ایران دیگر رنگی ندارد، شروع به چیدن سناریوهای مختلف تخریبی، ابتدا عملی و سپس مجازی از خودرو تا واکسن کرده اند و با نشر حداکثری در بین ملت چه در رسانه های خارجیشان و چه در فضای مجازی و رسانه های مکتوب داخلی خود، مسیر تخریب خانه ملت را پیش گرفته اند.
(شهید محمد ابراهیم همت:
هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد همان جبهه خودی است)
برای روشنگری چند نکته قابل تامل است:
۱_ در باب خودرو همگان می دانند که سال هاست تمامی مسئولین دولتی حتی مسئولین پایین دست از خودروهای بسیار لوکس استفاده می کنند، چرا صدای کسی بلند نمی شود؟
۲_ روند دادن خودرو به نمایندگان از ابتدای انقلاب بوده است و منحصر به مجلس یازدهم نبوده است پس چرا صدای کسی بلند نشد؟
۳_ اکثر نمایندگان(حدود ۲۰۰ نفر) از ابتدا خودرو ثبت نام نکرده اند که بخواهند انصراف بزنند، چرا کسی نشر نمی دهد؟
۴_ آن دسته کوچک از نمایندگان نیز که ثبت نام کرده اند به وسیله خود نمایندگان انقلابی با انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به انصرافشان اقدام کرده اند، چرا کسی نمی بیند؟
۵_ ارسال واکسن ها بدون در خواست مجلس و عمدا از طرف دولت انجام شده است، چرا کسی متوجه این نکته دقیق نیست؟
۶_عصر همان روز با ناراحتی نمایندگان تمامی واکسن ها برگردانده می شود و به دولت تذکر داده می شود، چرا کسی بازگو نمی کند؟
۷_ خود هیئت دولت واکسن را دریافت کرده اند، چرا رسید دریافت واکسن آنها رسانه ای نمی شود؟ چرا کسی صدایش در نمی آید؟
۸_ حق مسکن نمایندگان با وجود افزایش قیمت های اجاره مسکن در تهران توسط مجلس یازدهم کاهش یافت،چرا نمی گویند؟
۹_ بسیاری از نمایندگان انصراف خود را از گرفتن حق دفتر،حق خودرو و.. اعلام کرده و ریالی دریافت نمی کنند، چرا بازگو نمی شود؟
به شما می گوئیم چه شده است:
الف: اکنون که با افشاگری وزیر بهداشت معلوم نیست یک میلیارد دلار ارزی که دولت از صندوق ذخیره ارزی برای مبارزه با کرونا به دستور و اجازه رهبری برداشته است چه شده است، چه بهانه بهتر از ارسال واکسن به مجلس و پرت کردن حواس ملت به آن؟ یک تیر و دو نشان! حواس مردم از دلارها منحرف و مجلس انقلابی نیز بدنام شود.
ب: همه می دانیم با عدم موافقت چند باره خانه ملت با تشکیل وزارت بازرگانی ( بخوانید وزارت واردات و بدبخت کردن صنعت تولید داخل) دولت تعمدا بازار قیمت خودروها را در طی ماه های اخیر به شدت صعودی کرده و کار را به نجومی کردن قیمت بدترین خودروها رسانده است، با ورود مجلس یازدهم به ماجرا چه کاری بهتر از جنگ رسانه ای به بهانه دنا؟
ج: اصلاح قانون انتخابات در دستور کار مجلس است، برای این چه شانتاژ خبری را در نظر گرفته اند؟
د: اصلاح قانون خانواده و جوانان در دستور کار مجلس است، با این مسئله چه خواهند کرد؟
برای مسکن مجلس در حال طرح ریزی مسکن بزرگ ملیست، برای آن چه جنگی ایجاد خواهند کرد؟
آری همه دست بدست هم داده اند تا سخن رهبری شکست خورده و مجلس را یک مجلس فشل، رانت خوار، اشرافی و.. نشان دهند. مراقب باشیم همچون رفاعه بن شداد ها عمل نکنیم و به وقت حمله های پیاپی توپخانه تهمت دشمن با بصیرت ایرانی کیسان ابوعمره عمل کنیم.
ان شاالله که عاقبت بخیر گردیم که حقا ملت ایران لایق عاقبتی درخشان و پاکیزه است.
ترامپ راه تنفس «امیر کویت» را بست!
🔹حسن هانیزاده کارشناس مسائل غرب آسیا: در رابطه با مرگ امیر کویت که برای درمان به آمریکا رفته بود؛ اخباری وجود دارد که ترامپ شخصا دستور داده که تجهیزات تنفسی از وی جدا شود، چون امیر سابق کویت بارها درخواست ترامپ برای عادیسازی روابط با اسرائیل را رد کرده بود.
🔹مرگ امیر کویت مشکوک بوده و به نظر میرسد ترامپ به دنبال آن است که در یک فاصله زمانی کوتاه همه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را وادار کند که روابط خود با اسرائیل را عادی کنند و سفارت اسرائیل در این کشورها افتتاح شود.
@tahllilesiasi
نکات تحلیلی پیرامون مناقشه قرهباغ
۱- اهمیت جمهوری آذربایجان برای رژیم صهیونیستی از چند جهت:
الف - دروازه ورود و سلطهگری در قفقاز.
ب - تامین بیش از ۵۵ درصد انرژی خود از پالایشگاههای جمهوری آذربایجان.
ج - ایجاد مانع در مقابل ایران برای پیشرفت در حوزه قفقاز.
د - ایجاد اهرم فشار برای مقابله با ایران از طریق ایجاد تفرقه و تنازع با همسایه شمالی.
۲- عدم تمایل آمریکا و رژیم صهیونیستی برای حل مناقشه قرهباغ به دلایل:
الف - اسرائیل بجای پول نفت، تسلیحات جنگی به آذربایجان میفروشد.
ب - آمریکا برای ایجاد اختلال در موازنه قدرت در حوزه نفوذ روسیه، نیازمند عفونتهای مزمن است.
۳- ترکیه برای حل مسائل شمال سوریه، به فکر ایجاد مسئله متناظر جدیدی در شمال ایران است.
۴- جمهوری آذربایجان تنها کشوری است که بیشترین حجم نفرت علیه ایران را در افکار عمومی مردمش پمپاژ میکند. این اتفاق به خاطر تسلط رژیم صهیونیستی بر رسانههای این کشور است.
۵- چند سال پیش مجوز فعالیت بهائیان در جمهوری آذربایجان صادر شد. مرکز فعالیت و فرماندهی بهائیان در حیفا قرار دارد. تنها ماموریت این فرقه، ایجاد اتوبان برای ورود و نفوذ یهودیان در میان جوامع اسلامی به ویژه شیعیان و تسلط بر آنها است.(بهائیان در سال ۱۹۱۸ توسط انگلیس در فلسطین مستقر شدند و در سایه ۳۰ سال فعالیت آنها، رژیم صهیونیستی تشکیل شد).
یک نظریه خطرناکی وجود دارد مبنی اینکه تشکیلات صهیون به دنبال ایجاد سه کشور یهودی است: یکی که در وسط مسلمانان و در فلسطین برای ایجاد تفرقه و تسلط بر کشورهای منطقه تشکیل شده است. دومین اسرائیل نیز قرار است که در سودان جنوبی برای تسلط بر آفریقا تشکیل شود. تجزیه سودان و ایجاد جنگ داخلی در سودان جنوبی برای نابودی مردمش مقدمه ای برای این سناریو است و رژیم صهیونیستی به نزدیکترین منابع نفتی مطمئن دست مییابد.
برای ساختن سومین اسرائیل نیز قرهباغ و جمهوری آذربایجان را انتخاب کردهاند. گسترش روزافزون شهرکهای یهودینشین در باکو و گنجه نشانههای خطرناکی از این هدف شوم است.(دقیقا" شبیه ۷۰ سال پیش در فلسطین).
آنچه غمانگیز است اینکه مردم جمهوری آذربایجان باید بیشترین حجم نفرت را از اسرائیل داشته باشند، اما ملت مظلوم این دیار، شب و روز تحت تاثیر تبلیغات منفی و مسموم علیه ایران هستند. در حالی که اگر ایران نباشد در آیندهای نه چندان دور مثل آوارگان فلسطینی، سرگردان تاریخ خواهند شد.
۶- اعزام نیروهای تکفیری به این منطقه، آغازی بر فلاکت و آوارگی مردم جمهوری آذربایجان است.
@tahllilesiasi
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
⭕️ ناکارآمدی و تحریم انتخابات از ما؛ پذیرش مسئولیت با رهبری!
♨️ مرتضی مبلغ، از فعالان اصلاحطلب در بخشی از یک مصاحبه با اعتمادآنلاین اظهار کرده است: متاسفانه فضای سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه اصلاً مطلوب نیست که این مساله دلایل متعددی دارد.
🔻در واقع اتخاذ تصمیمهای نادرست در طول دهههای گذشته، میدانداری تندروها در عرصههای مختلف آن هم در حالی که اندیشهشان به گذشتههای دور نزدیک است و همچنین فشارهای واردشده از سوی دشمنان خارجی فضای کشور را به سمت و سویی برده که نارضایتی گسترده ملموس است.
🔸او میافزاید: به هر حال باید شرایطی پیش آید تا مردم به این باور برسند که قرار است درباره برخی از رفتارها و سیاستگذاریها تجدید نظر شود و کشور به سمت گشایشهای سازنده و امیدبخش در حال حرکت است. در اسفند سال گذشته همه دیدند که پایینترین مشارکت در انتخابات به ثبت رسید، اتفاقی که قطعاً باید خطرناک و هزینهساز تلقی شود.
🔴 مبلغ همچنین گفته است: به نظر من تمام مقامات نظام از جمله رهبری و سران سه قوه باید سیاستهای جدیدی را ملاک قرار دهند تا مردم به این باور برسند که همه سلیقهها میتوانند در فضای رقابتی شرکت کنند. اگر به این مهم دقت شود، مردم به اثرگذاری رأیشان ایمان پیدا میکنند و در انتخابات حضوری پرشور خواهند داشت!
🔹این اظهارات مبلغ در حالی است که شرایط فعلی کشور خاصّه در امر سیاست و اجرائیات، تماما دستپخت اصلاحطلبان است.
💢 زیرا آقای روحانی گزینه انتخاباتی آنها در ۲ دوره ریاست جمهوری بود و ایضاً این آنها بودند که انتخابات مجلس یازدهم را در رفتاری شریرانه تحریم کردند و موجب کاهش مشارکت کسانی از مردم در انتخابات شدند.
🔻در واقع کسانی که به دلیل نارضایتی از مشکلات کشور یا به دلیل تشویقهای تحریمی اصلاحطلبان، در انتخابات مجلس یازدهم شرکت نکردند؛ در هر دو حالت بایستی سؤالات خود را از ستاد جریان سیاسی خاص یا همان اصلاحطلبان بپرسند نه از دیگران!
🔴 و در این میان حتما غیر منطقی است که افرادی از همین ستاد اصلاحات برخیزند و بگویند اکنون نوبت رهبری است که سیاستهای جدیدی را ملاک قرار دهند تا مردم چنین و چنان رفتار کنند!
♨️ این در حالی است که سیاستهای کلی کشور حکما در مسیر درست قرار دارند که اصلاحطلبان پس از اعتراضاتی که به انتخابات ۸۸ داشتند بار دیگر در ۲ انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.
💢 پس این نیروهای سیاسی هستند که بایستی اشتباهات خود را مسئولانه بپذیرند و درباره آنها بصورت شفاف با مردم صحبت کنند.
🔻آشکار است که اگر چپها درباره اشتباهات بزرگ خود در انتخابهایی که در دامن رأی مردم گذاشتهاند با مردم صحبت کنند و توضیح بدهند که چگونه میتوان با رأی خوب به رقیب در انتخابات آینده، بخش زیادی از مشکلات را حل کرد؛ آنگاه اعتماد مردم بیش از این جلب خواهد شد.
#سرطان_اصلاحات
#مدیریت_انقلابی
#انتخابات
@shomareshmakooszohor
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#شبهه : چرا رهبر جلوی این همه فساد رو نمیگیره ؟ چرا اقتصاد مملکت رو درست نمیکنه ؟ نمیبینه مردم زیر خط فقر هستند ؟ از قیمت دلار و گوشت و مسکن و حبوبات خبر نداره ؟ پس چرا کاری نمیکنه ؟ یا با مفسدین هم دسته یا اینکه عرضه نداره کاری کنه ؟ این بود حکومت عدل علی (ع) که ازش دم میزدید ؟ بابا نخواستیم این اسلام رو ، صد رحمت به زمان شاه
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor