eitaa logo
ایثار
67 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1هزار ویدیو
144 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
Audio_523537.mp3
4.01M
پادکست: زنان سپاه امام حسین (ع) و زنان سپاه یزید باهندزفری گوش کنید 🖤 ... 👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻کمیته خادمین شهداء استان تهران @khademinostantehran
🏴 اجتماع بزرگ زنان عاشورایی 🏴 همزمان با حرکت اسراء از کربلا و سومین روز شهادت سیدوسالارشهدا حسین ابن علی (ع) و شهدای کربلا 🎤شنبه 30 مرداد از ساعت 18 بعد از ظهر ✅مکان :میدان آئینی امام حسین (ع) 👌 با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی 🔹 پیروان عترت هیأت رزمندگان اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توضیح قالیباف درباره تأیید وزیر پیشنهادی اطلاعات توسط رهبر انقلاب 🔻 در اصل ۱۱۰ و ۱۷۶ حوزه دفاعی، امنیتی و سیاست خارجی شخص رهبری مسئولیت دارند. 🔻 در همه دولت های گذشته و کنونی درباره برخی وزرا از رهبری کسب اجازه می کنند. 🔻 آقای رئیسی گفت که با وزرای بخش های امنیتی مانند وزارت اطلاعات از رهبر انقلاب کسب اجازه کردند و ایشان موافقت کردند. ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نتیجه ۲۰ سال حضور آمریکا در افغانستان چه شد⁉️ ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
3.pdf
619.9K
💢 موضوع: الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم 📛 ویژه سخنرانان و هادیان ۱۳ 🆔 http://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مربای انجیر مواد لازم : انجیر مربای زرد ۱ کیلوگرم شکر ۷۵۰ گرم چوب دارچین ۳ تکه آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری آب ۲ لیوان طرز تهیه: ۱- ابتدا انجیر های مربایی که کمی سفت هست رو با دم شسته داخل قابلمه ترجیحا مسی میریزیم ۲- شکر وآب و چوب دارچین رو به انجیر اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاد ۳- بعد از بجوش آمدن، در قابلمه رو دمکنی میبندیم با شعله خیلی کم به اصطلاح مربا رو دم میکنیم. مهمترین عامل در این مربا رنگ انداختن انجیر هست که به زمان طولانی نیاز دارد. حدود 4ساعت طول میکشد تا انجیر ها تغییر رنگ بدهند. ۴- درپایان پخت یک ق مرباخوری آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن به مربا اضافه کنید. بعد از اینکه یه جوش زد شعله رو خاموش کنید. ۵- دقت کنید بعد از اتمام پخت و خاموش کردن شعله بلافاصله دمکنی رو برندارید بزارید چند ساعت دمکنی روی قابلمه بمونه تا انجیر ها بهتر رنگ بندازه. سایر نکات از انجیر های خیلی رسیده واسه مربا استفاده نکنید چون مدت زمان پخت مربا طولانی است انجیر ها له میشوند. منظور از انجیر مربایی، انجیر های سایز ریز هست. حتما بعد از پایان پخت دمکنی رو چند ساعت بزارید بمونه تا انجیر ها خوش رنگ تر بشن. من چون شب مربا پختم تا صبح دمکنی رو برنداشتم. علاوه بر چوب دارچین میتوانید از گلاب هم استفاده کنید. الان وقتش که تادیرنشده این مربای خوشمزه رودرست کنید😋 درخواستی کاربران😊 منبع :‌سرآشپز پاپیون وبسایت :‌ https://sarashpazpapion.com
📷 ۲ | ❇️موضوع: خدمتگزاری به مردم در کلام مقام معظم رهبری ۱۳ 🆔 http://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤 | 💢 موضوع: اولین سالگرد رزمایشهای بصیرتی ثامن و الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم 🎙 کارشناس: ۱۳ 🆔 http://eitaa.com/Bidarb_a_s_h