عوامل گرايش نوجوان و جوان به فرهنگ بيگانه
فرهنگ
به طور كلّي همه فرهنگ ها را در دو نوع مادّي و الهي مي توان تقسيم
الف) فرهنگ مادي
اين فرهنگ بر پوچ انگاري ارزش هاي الهي و انساني بنا نهاده شده است. در اين فرهنگ، جنبه انساني انسان به فراموشي سپرده شده است و آدمي تنها به عنوان موجود مادي ارزيابي مي شود. چنين فرهنگي، پيروان خويش را براي به دست آوردن رفاه بيشتر، آزادي و بهره وري افزون تر از غرايز و سود پرستي، به جنبش در مي آورد. در فرهنگ مادي؛ هدف، وسيله را توجيه مي كند. بنابراين، پيروان چنين فرهنگي براي رسيدن به هدف هاي مادي و بهره مندي هرچه بيشتر از مزاياي زندگي، به هر وسيله اي دست مي يازند و از هر شيوه اي سود مي جويند. در پرتو چنين فرهنگي، بنيادهاي اخلاقي جامعه فرو مي ريزد، ارزش هاي انساني كم رنگ مي شود و آمار بزه كاري ها فزوني مي يابد. افزون بر آن، بشر در گرداب بي پناهي و تنهايي گرفتار مي آيد و نگراني و تشويش بر سراسر زندگي وي حاكم مي شود.
ب) فرهنگ الهي
فرهنگ الهي، انسان را آميزه اي از پيكر و روان آسماني مي داند. فرهنگ اسلامي نشان دهنده كامل اين فرهنگ است و هدف خود را، دست يابي به كمالي مي داند كه در پرتو آفتاب وحي به دست مي آيد. معيار برتري افراد را نيز پاي بندي به اصول ثابت اخلاقي مي داند. قرآن مجيد در اين باره مي فرمايد: «اِنَّ اَكْرَمَكُمْ عِنْدَاللّه ِ اَتْقيكُمْ؛ به يقين، گرامي ترين شما نزد خدا، پرهيزگارترين شماست.»1
اساسا براي شناخت اصالت و ميزان برخورداري يك فرهنگ از روح و حيات، بايد به مطالعه و شناختِ عناصر برجسته، جهت و حركت، آهنگ رشد و انگيزه هاي حاكم بر آن فرهنگ پرداخت تا مشخص شود آيا شخصيّت مستقلّي دارد يا اين كه التقاطي بوده و پيرو فرهنگ هاي ديگر است؟
فرهنگ اسلامي بر خلاف فرهنگ مادي كه ساخته و پرداخته دست بشر است، اين ويژگي منحصر به فرد را دارد كه مستقل است و همواره به حيات خود ادامه داده است.2 انديشمند بزرگ اسلامي، استاد شهيد مرتضي مطهري در اين باره مي فرمايد:
فرهنگ اسلامي مانند يك سلول زنده رشد كرد و فرهنگ هايي را از يوناني، هندي، ايراني و غيره در خود جذب كرد و به صورت موجود جديد با چهره و سيماي مخصوص به خود ظهور كرد. به اعتراف محقّقان تاريخ فرهنگ و تمدن، تمدّن اسلامي در رديف بزرگ ترين فرهنگ ها و تمدّن هاي بشري است.
وجه تمايز فرهنگ مادي و الهي
زيربناي فرهنگ مادّي، اقتصاد و بهره مندي از لذّت هاي مادّي است. از اين رو، انسان را تنها از اين ديدگاه مي نگرند و تمام هدف را در رفاه، آسايش، كام يابي و لذّت جويي خلاصه مي كنند. قدرت و بهره جويي حيواني را كمال انساني مي دانند و او را در اين مسير به پيش مي رانند. دنياي امروز، دنياي تبليغات فريبنده و ميدان نمايش و عرضه كالاهاي گوناگون مصرفي است؛ زيرا اخلاق، معنويت و ارزش هاي انساني در اين فرهنگ، جايي ندارد.
در فرهنگ الهي كه بر پايه اخلاق و ارزش هاي الهي ـ انساني بنا نهاده شده، وضع به گونه اي ديگر است. اقتصاد و بهره جويي از امور مادي، وسيله است نه هدف؛ يعني در اين فرهنگ، اخلاق اصل است و رفاه و ماديات فرع هستند و آدمي به اعتدال ميان اين دو رهنمون مي گردد. در واقع، در اين فرهنگ، هم بُعد مادي در حد ضرورت و نياز مورد توجّه است و هم بُعد معنوي در عالي ترين ميزان.
فرهنگ الهي با طبيعت آدمي، نيازها و رشد و تكامل او سازگار است. هم جنبه اجتماعي حيات را در نظر مي گيرد و هم به نيازهاي اجتماعي و عقلاني انسان توجه دارد. هم احساسات و عواطف را تحريك مي كند و هم ميل به كنجكاوي و حقيقت جويي انسان را برآورده مي سازد. فرهنگ مادي به دليل ناديده گرفتن امور معنوي و اعتقاد به زندگي موقتي، با جنبه هاي عقلاني انسان و نيز آرمان هاي اخلاقي و معنوي او در برقراري رابطه با ديگران و آفريدگار جهان توافق ندارد. هم چنين موقتي دانستن زندگي انسان در فرهنگ مادي، انگيزه كار و تلاش را در افراد كاهش مي دهد، زندگي را براي انسان به صورتي بي معنا در مي آورد و افراد را به پوچي، بي هدفي و احساس ناامني و تزلزل دچار مي سازد. در مقابل، فرهنگ الهي، راه را براي رشد و تكامل هميشگي و نامحدود انسان هموار مي سازد و از اين جهت، انساني را كه از نظر فطري، كمال جو است، راضي مي كند.
💥ادامه دارد
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
عوامل گرايش نوجوان و جوان به فرهنگ بيگانه
فرهنگ اسلامي
اسلام به عنوان تنها ديني كه تمام شؤون زندگي انسان را دربرمي گيرد، فرهنگي غني و پربار دارد كه بر وحي مبتني است و از آموزه هاي الهي سرچشمه مي گيرد. نفوذ فرهنگ اسلامي در ايران، پس از ورود اسلام به اين سرزمين آغاز شد و سعه صدر اسلام و پررنگ بودن جنبه مردمي و عقلاني آن سبب گرديد مردم ايران از اين آيين استقبال كنند.
نفوذ اسلام در ادبيّات، فلسفه، هنر، آداب و رسوم و افكار و عقايد مردم ايران به صورت گسترده به چشم مي خورد و آن چه مانع حاكميت اسلام بر تمام جنبه هاي زندگي مردمان اين سرزمين شد، وجود حاكمان و پادشاهان خودكامه بود. گفتني است اين امر با پيروزي انقلاب اسلامي در ايران به رهبري امام خميني رحمه الله و پشتيباني توده مردم از ميان برداشته شد و نظام پليد ستم شاهي سرنگون گرديد.
اكنون وقت آن است كه با الهام از آموزه هاي حيات بخش اسلام و زير نظر ولايت فقيه كه رهبري نظام اسلامي به دست اوست، دگرگوني هاي بنيادي در فرهنگ جامعه به وجود آوريم و فرهنگ اسلامي را كه در كنار ارايه معارف الهي و ارزش هاي معنوي، از آزادي، حاكميّت ملّي، استقلال، عدالت، علم و هنر اصيل نيز دفاع مي كند، در تمام جنبه هاي زندگي خود برجسته و آشكار سازيم.
عناصر اصلي فرهنگ اسلامي
1 ـ نخستين عنصر، باورها و عقايد مردم به خدا، انسان، ارتباط انسان با خدا و جهان طبيعت؛ يعني همان اصول دين شامل توحيد، نبوت و معاد است كه فلسفه، آن را شناخت بينش هاي انساني يا هستي شناسي مي نامد.
2 ـ ارزش ها، همان خوب و بدهاست و اسلام يك سلسله خوب و بدهاي ثابت و ابدي را به ما ارايه مي دهد. البته اين بدان معنا نيست كه احكام در هيچ زماني تغيير نمي كند، بلكه احكام اموري جزيي و تغييرپذيرند و منظور از ارزش هاي ثابت، اصول و مباني ارزشي است.
3 ـ عنصر سوم، شيوه هاي رفتاري خاص است كه از آن، بينش ها و ارزش برمي خيزد.
اين سه، عناصر اصلي فرهنگ اسلام اند؛ يعني آن چه را بايد بدان معتقد باشيم، خوب و بدِ شيوه رفتار ما را مشخص مي كند. اين همان اصول دين، اخلاق و احكام اسلامي است. لهجه ها و لباس هاي گوناگون محلّي و گويش ها، ارتباطي با فرهنگ ندارد. انسان نبايد پيرو دشمنان خدا شود و رنگ دشمن به خود بگيرد، بلكه بايد استقلال خود را حفظ كند. اين كه لباس يقه داشته باشد يا نه، به اسلام مربوط نيست. شايد اين مسأله زماني نشانه استقلال باشد، ولي عنصر اصلي فرهنگ اسلام نيست.
ارزش هاي ديني در فرهنگ اسلامي
1 ـ پرستش خدا (اساسي ترين ارزش دين): شناخت خدا و ايمان به او و پرستش او، هدف اساسي نظام عقيدتي اسلام است. قرآن مجيد در اين زمينه مي فرمايد:
و ما خلقتُ الجِنَّ و الانس الاّ لِيَعْبُدون. (ذاريات: 56)
ما جن و انس را نيافريديم مگر براي عبادت.
خداشناسي و پرستش خدا، بنيان استواري است كه نه تنها حركت هميشگي انسان را به سوي كمال و رشد تضمين مي كند، بلكه به شكلي اطمينان بخش، جلو كج روي هاي فردي و گروهي را مي گيرد، انسان را به خدا مي پيوندد، او را از پليدي ها، بيدادگري ها، هوا و هوس و گرايش هاي بي ارزش و خودخواهي ها مي رهاند و تسليم خدا مي گرداند. هم چنين انسان را از شر طاغوت ها و نفوذ قدرت هاي اهريمني آزاد مي سازد.1
2 ـ پرورش روح عدالت خواهي: عدالت از اركان اصلي زندگي انسان است. در جامعه اي كه ستم و بي عدالتي برقرار باشد، انسانيت انسان نابود مي گردد. جامعه اي اسلامي است كه نظام عدل الهي در آن حاكم باشد. در اين جامعه، كار و كوشش اساس مالكيت است و استثمار و بهره كشي از انسان ها، گناه نابخشودني به شمار مي رود. اسلام نيز رسالت پيامبران را اقامه عدل مي داند.2 قرآن مجيد در اين باره مي فرمايد:
لَقَدْ اَرسَلنا رُسلَنا بِالبَيّناتِ و اَنزَلْنا مَعَهُمُ الكتابَ و الْميزانَ لِيقومَ الناسُ بِالقِسط. (حديد: 25)
ما رسولان خود را با دلايل روشن فرو فرستاديم و با آن ها كتاب و ميزان نازل كرديم تا مردم به عدالت قيام كنند.
3 ـ مسؤوليت فردي: از ديدگاه اسلام، فرد هم مسؤول رفتار خويش است و هم نسبت به اجتماع خود مسؤوليّت هايي دارد كه پي آمد حركت ها و رفتارهايش متوجه او خواهدشد. از سوي ديگر، بي تفاوتي و تعهّد نداشتن به مسايل اجتماعي نيز به شدّت نكوهيده شده است. اميرالمؤمنين علي عليه السلام در اين زمينه فرمود:
كُلُّكم راع و كُلُّكُم مَسْئُولٌ عَنْ رَعيتَّهِ.3
همه شما در برابر يكديگر مسؤول هستيد.
4 ـ پرورش روح اجتماعي: در فرهنگ اسلامي، تلاش براي چاره گشايي از مشكل مسلمانان، به اندازه اي اهميّت دارد كه پيامبر عظيم الشأن اسلام مي فرمايد:
مَنْ اَصْبَحَ وَ لَمْ يَهْتَمَّ بِاُموُرِ الْمُسْلِمين فَلَيْسَ بمُسْلِم.4
كسي كه صبح كند و براي حل دشواري هاي مسلمانان اهتمام نورزد، مسلمان نيست.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
عوامل گرايش نوجوان و جوان به فرهنگ بيگانه
تفاوت تبادل فرهنگي با تهاجم فرهنگي
امروزه پيشرفت شتابان دانش، مرز ميان ملّت ها را درهم شكسته و پديد آمدن سيستم هاي ارتباطي، جوامع پراكنده انساني را در يك مجموعه فرهنگي يگانه، جاي داده است. به اين ترتيب، در اثر ارتباط و نزديكي روزافزون ملت هاي گوناگون، انتقال ارزش ها و تأثير و تأثرهاي متقابل فرهنگي، مجموعه اي به نام دهكده جهاني با گستردگي و شتاب باور نكردني در حال شكل گيري است.
پس بايد ميان دو مقوله تبادل فرهنگي و تهاجم فرهنگي تفاوت گذاشت. رهبر معظم انقلاب اسلامي، حضرت آيت اللّه خامنه اي در اين زمينه مي فرمايد:
تهاجم فرهنگي با تبادل فرهنگي متفاوت است. تبادل فرهنگي لازم است و هيچ ملّتي از اين كه معارفي را در تمام زمينه ها ـ از جمله فرهنگ و مسايلي كه عنوان فرهنگ به آن اطلاق مي شود ـ از ملّت هاي ديگر بياموزد، بي نياز نيست. در هميشه تاريخ همين طور بوده و ملّت ها در رفت و آمدهايشان با يكديگر، آداب، زندگي، خلقيات، علم، لباس پوشيدن، آداب و معاشرت، زبان، معارف و دين را از هم فرا گرفته اند. اين مهم ترين مبادله ملّت ها با هم بوده كه از تبادل اقتصادي و كالا هم مهم تر بوده است.1
ما ايراني هستيم؛ بايد بگرديم همان چيزي را كه متعلّق به خود ماست، پيدا كنيم. البته اين به اين معنا نيست كه زيبايي هاي ديگران را ياد نگيريم. انسان هر چيز خوب و زيبايي را از ديگران مي آموزد، ولي خوب است آن را در فرهنگ خودش حل كند و از آن استفاده كند. من يك وقت كه پيرامون فرهنگ صبحت مي كردم، گفتم: گرفتن فرهنگ ديگران ايرادي ندارد، منتها همان طور كه جسم انسان، عنصر خارجي را دو جور مي گيرد، فرهنگ ديگران را هم دو جور مي شود گرفت. يك وقت هست كه انسان يك غذايي را كه ويتامين هاي گوناگوني در آن هست مي خورد، با بزاق دهانش مخلوط مي كند و به داخل معده مي فرستد. معده انسان آن مواد لازم را كه با بدنش مناسب است، مي گيرد و مواد زايد آن را دفع مي كند. اين گرفتن سالم است. يك وقت هم هست كه يك نفر را مي خوابانند، دست و پايش را هم مي بندند و يك آمپولي را كه خود او نمي خواهد، در بدنش تزريق مي كنند. اين يك جور گرفتن مواد بيگانه است كه با آن قبلي يكسان نيست. حالا اگر آن كسي كه به بدن تزريق مي كند، يك طبيب دلسوز و علاقه مندي بود، مي گوييم روي چشم، ولي اگر دشمن بود، تكليف چيست؟
الآن ما داريم فرهنگ بيگانه را متأسفانه اين طور، مصرف مي كنيم؛ يعني يك چيزي را همين طور به بدن ما وصل كرده اند و تزريق مي كنند؛ ما هم هيچ عكس العملي انجام نمي دهيم. آن وقت همين كه گفته مي شود تهاجم فرهنگي، يك عده اي خيال مي كنند طرف قضيه آن ها هستند. حال اين كه تهاجم فرهنگي از طرف غرب و از طرف دشمن است و ما بايد بيدار باشيم. به دشمن كه نمي شود گفت آقا دشمني نكن! طبيعت دشمن، دشمني است. من و شما بايد بيدار باشيم و نگذاريم دشمني كند. بله، ما اگر در معلومات غرب چيز مناسبي را يافتيم، مثل يك انسان سالمي كه مي نشيند غذايي را مي خورد، خوبش را جذب مي كند و بدش را دفع مي كند، بايد خوبش را بگيريم و جذب كنيم؛ يعني همان طور كه يك موجود زنده، با عامل خارجي برخورد مي كند.
چرا بايد فرهنگ بيگانه را اين گونه به ما تزريق كنند؟ در حالي كه ما خودمان مي توانيم آن چه را كه مناسب است انتخاب كنيم، ولي امروز عكس اين است. منتها با سوزن تزريق نمي كنند، بلكه با راديو و تلويزيون و كتابچه، مُد و مجله و تبليغات و جار و جنجال تزريق مي كنند.2
گرفتن دانش و مهارت هاي گوناگون و كشف مجهولات و نمونه برداري از ابزار كار و زندگي ديگر ملّت ها، بخشي از تبادل فرهنگي به شمار مي رود. اين همان چيزي است كه اسلام آن را تأييد كرده است. پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله وسلم فرمود:
اُطلبُ الْعِلْمِ و لو كان بالصّينِ.3
دانش را فرا بگيريد، هر چند لازم باشد به چين برويد.
بنابراين، تبادل فرهنگي كه همان ارتباط منطقي و درست فرهنگ هاست، مي تواند در پيشرفت ارزش هاي انساني و به سازي زندگي بشر سودمند افتد؛ زيرا همه مردم جهان از تجربه آگاهي و باورهاي درست يكديگر بهره مي برند و از آزمايش روش هاي نادرستِ آزموده شده بي نياز مي شوند. بر اين اساس، بايد از تبادل فرهنگي استقبال كرد. البته بايد توجه داشت كه خودباوري، اعتماد به نفس، شناخت و ايمان به ارزش هاي انساني و الهي فرهنگ خودي، پيش شرط پيروزي در عرصه تبادل فرهنگي است
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در تابوت شهدا چه میریزند
🔹به گزارش حیات؛ اخیرا یکی از خبرنگاران در توئیتی توهین آمیز بازگشت شهدای گمنام به کشورمان را «نمایش تراژیک و عذاب آور» توصیف کرده و با سوال «تو این جعبهها چی میریزن» در این خصوص شبهه افکنی کرده بود. سردار سیدمحمد باقرزاده با انتشار کلیپی تفحص یک شهید را نشان داده است.
✅ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738744T17542540(Web) (1)-mc.mp3
12.19M
🔹 برکت زندگی نورانی حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙 #استاد_الیاسی
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1736920T14757270(Web)-mc.mp3
10.81M
🔹 حضرت زهرا سلام الله علیه
فاطمه (س) برای همه ی زن ها و همه ی انسان ها در تاریخ نمونه و الگو هستند و نکته ی قابل توجه این است که بنا بر فرمایش امام زمان (عج) فاطمه (س) برای ایشان نیز الگو هستند.
🎙 #استاد_عرفان
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738745T12685161(Web)-mc.mp3
16.48M
🔹 سرمایه گذاری پر سود و با برکت
🎙 #استاد_عالی
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⭕️حق طلبی امیرالمؤمنین (ع) در هر شرایطی
🔹یکسطراز سطور کتاب قطور منقبت #امیرالمؤمنین (ع) این است که این بزرگوار درطول این زندگی پرماجرای خود به چیزهایی اهتمام داشتند، از جمله #عدالت و #وحدت. اینها برای ما درس است. وحدت امت اسلامی برای امیرالمؤمنین (ع) مهم بود. استقرار #عدالت در میان امت اسلامی هم برای امیرالمؤمنین (ع) مهم بود. #حق_طلبی آن بزرگوار در هر دوجا خود را نشان میدهد؛ هم در آنجایی که در پی #عدالت دشوارترین آزمونهای زندگی خود را تحمل میکند؛
🔹آن سختیها را، آن مجاهدتهای دشوار را، آن جنگهایی را که بر آن بزرگوار تحمیل شد - آن سه جنگ دوران کوتاه حکومت، که اینها را تحمل میکند؛ چون دنبال #عدالت است. #حق را در اینجا با قاطعیت تعقیب میکند - هم در آنجایی که #امیرالمؤمنین (ع) به خاطر خدا، به خاطر #مصالح_اسلام، به خاطر #وحدت_مسلمانان، از حقی که برای خود او مسلّم است، چشم پوشی میکند و در مقام معارضه برنمیآید؛ #اسلام را، #مسلمانان را، #جامعه_اسلامی را، وحدت اسلامی را پاس میدارد.
🔹«فامسکت یدی حتّی رأیت راجعة النّاس قد رجعت عن الاسلام یدعون الی محقّ دین محمّد (ص)»؛ یعنی آن وقتی که دیدم مسئله #اسلام مطرح است، مصالح اسلامی، مصالح جامعه اسلامی مطرح است، در آنجا دیگر سکوت را جایز ندانستم، آمدم وسط میدان برای ایجاد وحدت. مال دوران اولِ پس از رحلت پیغمبر و آن دوران محنت امیرالمؤمنین است؛ آنجا هم #حق را با قاطعیت دنبال میکند. این حق در اینجا وحدت است. اینها برای ما درس است.
بیانات مقام معظم رهبری۸۸/۴/۱۵
منبع: وبسایت دفتر معظم له
#امام_خامنه_ای
منبع/ تبیین
@shohadayevarjovi
تاریخ امام علی (۶۹).mp3
7.4M
🟠 تاریخ امام علی علیهالسلام (۶۹)
🧷 #تاریخ_اسلام
🧷 #تاریخ_امام_علی
💢 وقتی إبنعباس والی بصره شد علی علیهالسلام در مورد او چه فرمودند؟!
💢 نهی علی علیهالسلام از فقیرانه زندگی کردن کسی که میتواند خوب زندگی کند.
💢 علی علیهالسلام: اگر اموال و دارایی من بعد از مسئول شدن، بیشتر شد، بدانید خائن هستم.
☄ منبع/ مسعود رضا نژاد فهادان
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از پایگاه خبری ورائوی
🇮🇷 #اولین یادواره شهدای ورجوی در عملیات مطلع الفجر
🏷 سخنران: فرمانده سپاه مراغه | سرهنگ پاسدار حیدری
🗓 زمان: جمعه ۱ دیماه ۱۴۰۲ | ساعت : ۱۵:۳۰
🏷 مکان: مراغه - روستای ورجوی- مسجد جامع (بزرگ)
💠 پایگاه مقاومت بسیج شهید رجائی ورجوی
📡 پایگاه خبری تحلیلی ورائوی
www.varovi.ir
▪️اینستاگرام■روبیکا| ایتا□سروش□بله□تلگرام▫️□ @varjovi ■ @ varovi_ir
483-shora-ar-dabagh.mp3
522.5K
483.mp3
4.8M
#صوت_ترجمه #صفحه_483 سوره مبارکه #شوری
#سوره_42
#جزء_25
منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان
منبع/جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
483-shora-ta-1.mp3
3.15M
#صوت_تفسیر #صفحه_483 سوره مبارکه #شوری
بخش اول
#سوره_42
#جزء_25
مفسر: استاد قرائتی
منبع/جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
483-shora-ta-2.mp3
4.28M
#صوت_تفسیر #صفحه_483 سوره مبارکه #شوری
بخش دوم
#سوره_42
#جزء_25
مفسر: استاد قرائتی
منبع/جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
17.Isra.006-07.mp3
3.43M
🔹سوره اسراء سوره ۱۷ قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
استاد قرائتی
تفسیرنور
⚘تفسیر آیات ۷_۶ سوره اسراء⚘
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#کانالعطرظهورمولا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
636673460085572390.mp3
2.4M
#صوت_ترتیل_سوره_مبارکه_رعد
#صوت_استاد_پرهیزگار
منبع/ قرآن مسیری به سوی نور
🌺🍃🌺🍃🌺
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌺 سبک زندگی حضرت نوح (ع) چه بوده؟
✅ خدای متقین فرموده:
قوم نوح، پیامبران را دروغگو می دانستند. زمانی که برادرشان نوح به آنها گفت:
آیا اهل #تقوا نمی شوید؟ من پیام آوری امین از طرف خدا برای شما هستم. پس #باتقوا شوید و از من #اطاعت کنید. از طرفی من هیچ مزدی به خاطر پیامبری ام از شما نمی خواهم. باز هم می گویم پس #باتقوا شوید و از من #اطاعت کنید!
📖 كذَّبَتْ قَوْمُ نُوحٍ الْمُرْسَلينَ * إِذْ قالَ لَهُمْ أَخُوهُمْ نُوحٌ أَ لا تَتَّقُونَ * إِنِّي لَكُمْ رَسُولٌ أَمينٌ * فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَطيعُونِ * وَ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِنْ أَجْرِيَ إِلاَّ عَلى رَبِّ الْعالَمينَ * فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَطيعُونِ (شعراء، 105 تا 110)
✍️ شرح: طبق این آیات، سبک زندگی حضرت نوح (ع) #تقوا بوده است. #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها در زندگی فردی و اجتماعی.
آیه شماره 12
📱 کانال سبک زندگی متقین:
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✍عطر قران
✅ هر گاه غم و غصه وجودت احاطه کرد بگو:
⏪ حَسْبِیَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ ۖ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ
⏪ خدا مرا کفایت است که جز او خدایی نیست، من بر او توکل کردهام و او رب عرش بزرگ است.
👈رمز عبور از مشکلات
کسىکه خدا دارد، چه کم دارد؟ «حَسْبِیَ اللَّهُ»
توکّل بر خداوند، رمز غلبه بر مشکلات است.
… عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ...
🤲اللهم عجل لولیک الفرج
✅ منبع/ قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💠هر روز با یک آیه از قرآن کریم:
💢مَا أَصَابَكَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ وَمَا أَصَابَكَ مِنْ سَيِّئَةٍ فَمِنْ نَفْسِكَ ۚ وَأَرْسَلْنَاكَ لِلنَّاسِ رَسُولًا ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا
🔷هر چه از انواع نیکویی به تو رسد از جانب خداست و هر بدی رسد از خودِ توست، و ما تو را به رسالت برای مردم فرستادیم، و تنها گواهی خدا کافی است.
📚سوره مبارکه نساء آیه 79
✅ اسرارنهجالبلاغه
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✍️ نامه امام صادق (ع) به شیعیان (بخش چهارم)
📩 اى شیعیان که مورد رحمت خدا و برتر از ديگرانید! روز به روز و ساعت به ساعت مواظب حقوق خدا (که همان انجام #واجبات و ترک #حرامها است،) باشید! زيرا هر كس با انجام #واجبات و ترک #حرامها در پرداخت حقوق خدا شتاب كند، خدا در شتاب به چند برابر كردن خيرات برای او در دنيا و آخرت تواناتر است.
و هر كس ادای حقوق #واجب و #حرام خدا را به تأخير اندازد، خدا از او تواناتر است كه روزىِ او را به تأخير اندازد. و خدا روزیِ هر كس را حبس کند، خودش نمی تواند به خودش روزى بدهد؛ پس با انجام #واجبات و ترک #حرامها حق خدا را در مقابل آنچه روزى شما كرده، بپردازيد تا خدا باقيماندۀ روزی شما را بر شما گوارا سازد و به وعده ای كه داده كه آن را چند برابر كند، وفا كند. چند برابری كه مقدار و حقيقت افزایشش را كسى جز پروردگار جهانيان نمی داند.
📖 و إِيَّاكُمْ أَيَّتُهَا اَلْعِصَابَةُ اَلْمَرْحُومَةُ اَلْمُفَضَّلَةُ عَلَى مَنْ سِوَاهَا وَ حَبْسَ حُقُوقِ اَللَّهِ قِبَلَكُمْ يَوْماً بَعْدَ يَوْمٍ وَ سَاعَةً بَعْدَ سَاعَةٍ فَإِنَّهُ مَنْ عَجَّلَ حُقُوقَ اَللَّهِ قِبَلَهُ كَانَ اَللَّهُ أَقْدَرَ عَلَى اَلتَّعْجِيلِ لَهُ إِلَى مُضَاعَفَةِ اَلْخَيْرِ فِي اَلْعَاجِلِ وَ اَلْآجِلِ وَ إِنَّهُ مَنْ أَخَّرَ حُقُوقَ اَللَّهِ قِبَلَهُ كَانَ اَللَّهُ أَقْدَرَ عَلَى تَأْخِيرِ رِزْقِهِ وَ مَنْ حَبَسَ اَللَّهُ رِزْقَهُ لَمْ يَقْدِرْ أَنْ يَرْزُقَ نَفْسَهُ فَأَدُّوا إِلَى اَللَّهِ حَقَّ مَا رَزَقَكُمْ يُطَيِّبِ اَللَّهُ لَكُمْ بَقِيَّتَهُ وَ يُنْجِزْ لَكُمْ مَا وَعَدَكُمْ مِنْ مُضَاعَفَتِهِ لَكُمُ اَلْأَضْعَافَ اَلْكَثِيرَةَ اَلَّتِي لاَ يَعْلَمُ عَدَدَهَا وَ لاَ كُنْهَ فَضْلِهَا إِلاَّ اَللَّهُ رَبُّ اَلْعَالَمِينَ.
📚 منبع: الکافی، ج 8 ص 2
📱 کانال سبک زندگی متقین:
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌺 توصیه های پیامبر اکرم (ص) به ابوذر (شماره 8):
✅ ای ابوذر! قسم به خدایی که جان محمد در دست اوست، اگر دنیا نزد خدا به اندازه بال پشه یا مگسی ارزش داشت، خدا حتی به اندازه یک جرعه آب از دنیا به کافر نمی داد.
📖 يا أَبَا ذَرٍّ وَ اَلَّذِي نَفْسُ مُحَمَّدٍ بِيَدِهِ لَوْ أَنَّ اَلدُّنْيَا كَانَتْ تَعْدِلُ عِنْدَ اَللَّهِ جَنَاحَ بَعُوضَةٍ أَوْ ذُبَابٍ مَا سَقَى اَلْكَافِرَ مِنْهَا شَرْبَةً مِنْ مَاءٍ .
📚 مکارم الأخلاق , جلد۱ , صفحه۴۵۸
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✅ کدامیک بیشتر باعث فساد و گناه می شود؛ فقر یا ثروت؟
🌷 امام علی (ع)
فراوانی ثروت، عقلها را فاسد مىكند و منشأ گناهان مىشود.
📖 كثرَةُ المالِ تُفسِدُ القُلوبَ وتُنشِئُ الذُّنوبَ
📚 غرر الحكم: ۷۱۰۹
✍️ شرح:
◀️ فقرا بیشتر دچار فساد جنسی اند یا ثروتمندان؟
◀️ فقرا دزدی های بزرگتری می کنند یا ثروتمندان؟
◀️ فقرا بیشتر ظلم می کنند یا ثروتمندان؟
◀️ فقرا بیشتر دچار فساد اقتصادی اند یا ثروتمندان؟
◀️ فقرا بیشتر آدم می کشند یا ثروتمندان؟
◀️ فقرا بیشتر دچار طلاق می شوند یا ثروتمندان؟
◀️ فقرا بیشتر قوانین را زیر پا می گذارند یا ثروتمندان؟
◀️ فقرا بیشتر اهل رشوه دادن و رشوه گرفتنند یا ثروتمندان؟
◀️ ظالمان بزرگ تاریخ، فقرا بوده اند یا ثروتمندان؟
◀️ و و و ...
🔻 از آن طرف:
◀️ ثروتمندان بیشتر اهل رعایت حلال و حرامند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر اهل مسجد و نمازند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر اهل روزه و ماه رمضانند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر اهل روضه و هیئتند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر اهل جمعه و جماعتند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر اهل جنگ و جبهه اند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر انقلابی اند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر ولایی اند یا فقرا؟
◀️ ثروتمندان بیشتر قوانین را رعایت می کنند یا فقرا؟
◀️ و و و ...
✅ حالا معلوم شد چرا پیامبر اکرم (ص) فرمود: «الفقرُ فَخری: افتخار من این است که فقیرم»؟
🔹 پس چرا ثروتمندی را مساوی خوشبختی می دانیم و فقر را مساوی بدبختی؟
🔹چرا ثروتمندان را خوشبخت می دانیم و فقرا را بدبخت؟
🔹چرا حسرت زندگی ثروتمندان را می خوریم؟
🔹چرا ثروتمندان را باکلاس می دانیم و فقرا را بی کلاس؟
🔹 چرا به ثروتمندان بیشتر احترام می گذاریم و به فقرا کمتر؟
🔹 چرا بیشتر ما دنبال ثروتمند شدنیم؟
🔹 چرا ثروتمندان را پیشرفته می دانیم و فقرا را عقب مانده؟
✅ اما معیار روشنتر و بهتر، #تقواست: ان اکرمکم عند الله #اتقاکم: هر کس کمتر #گناه کند، پیش خدا عزیزتر است. پس پیش ما هم باید عزیزتر باشد. نه ثروتمند شدن، ارزش و هدف است و نه فقیر ماندن و فقیر نگه داشتن دیگران هدف است.
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi