🔴 امروز اگر با هم قیام کنیم، اسرائیل بکلی از بین خواهدرفت
♦️امام خمینی(ره): ملتها باید بایستند و بخواهند از ارتشها و دولتهای منطقه خودشان که بیایند و با این فلسطینیها که مورد ظلم واقع شدهاند کمک کنند تا این #غده_سرطانی از بین برود.
♦️همه موظفیم به اینکه برای خدا #قیام کنیم و برای حفظ کشورهای اسلامی قیام کنیم در مقابل این غده سرطانی که سر منشاش #آمریکا ست.
♦️امیدوارم که ملتهای این کشورهای اسلامی ننشینند تا اینکه وقت بگذرد. امروز، روزی است که اگر با هم قیام کنند، #اسرائیل بکلی از بین خواهد رفت.
♦️اسرائیل با صراحت میگوید که «من باید همه اینجاها را بگیرم»، دولتها بیدار بشوند و با این #ماده_سرطانی که خطرش برای همه #منطقه و برای #اسلام است، قیام کنند و با صحبت و شوخی مسائل را نگذرانند.
📚23خرداد61
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴امام خامنه ای
♦️ملّت ایران که خود را استکبارستیز میداند، به خاطر این است که زیر بار تحمیل دولت آمریکا نرفته است. دولت آمریکا یک دولت استکباری است، حقّ مداخله در کشورها را برای خود قائل است، جنگافروزی میکند، در امور کشورها مداخله میکند؛ امروز مشاهده میکنید [که] این قضیّه دیگر از محدوده کشورهای آسیا و آفریقا و آمریکای لاتین فراتر رفته است، به اروپا رسیده؛ در امور آنها هم دخالت میکنند
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌹روز بزرگداشت احمد بن موسی بن جعفر علیه السلام
♦️بیش از هزار و دویست سال است که منطقه فارس متبرّک به وجود احمد بن موسی است. او یکی از شخصیت های معنوی و از رجال بزرگ شیعه به شمار می رود. حضرت سید امیر احمد (علیه السلام) ملقب به "شاهچراغ" و "سید السادات الاعاظم"، فرزند بزرگوار امام کاظم (علیه السلام) و برادر امام رضا (علیه السلام) است. ایشان در زمان خلافت مأمون بین سالهاى ۱۹۸ تا ۲۰۳ ه.ق با جمعى از نزدیکان و محبان اهل بیت از مدینه به سوی طوس حرکت کرد و در این مسیر در نزدیک شیراز در جنگ با نیروهاى حکومت در محل بارگاه، به شهادت رسید.
♦️احمد از پارساترین و عابدترین صالحان زمان خود بود. می گویند یک هزار بنده در راه خدا آزاد کرد. در تقوا و پارسایی او همین بس که پس از شهادت پدرش، علی رغم این که مردم برای عرض تسلیت نزد او آمدند و با او به عنوان جانشین امام هفتم علیه السلام بیعت کردند، اما او از آنان برای برادرش علی بن موسی (علیه السلام) بیعت گرفت.
♦️منزلت احمد بن موسی سبب گردید، پس از شهادت امام هفتم علیه السلام مردم مدینه به در خانه مادرش بیایند و گمان ببرند که احمد جانشین پدر اوست. احمد بن موسی علیه السلام که متوجه منظور مردم گردید و خود هم می دانست که علی بن موسی الرضا علیه السلام جانشین پدر است، چیزی به مردم نگفت. مردم هم با وی بیعت کردند. پس از بیعت گرفتن احمد بر فراز منبر قرار گرفت و خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت خواند. آنگاه چنین لب به سخن گشود: «ای مردم همچنان که تمام شماها در بیعت من هستید، من نیز در بیعت برادرم، علی بن موسی الرضا علیه السلام می باشم. پیشوا و جانشین بعد از پدرم اوست، آری او ولی خداست. از طرف خدا و رسولش بر من و شما واجب است به هر چه او فرمان داد فرمانبرداری کنیم».
♦️تمام آنانی که شاهد جوانمردی و پارسایی احمد بودند و کلامش را از جان و دل پذیرا شدند و در حالی که احمد بن موسی علیه السلام جلودارشان بود، از مسجد خارج شدند و جلوی خانه علی بن موسی الرضا علیه السلام گرد آمدند و با او بیعت کردند. احمد بن موسی نیز مجددا با امام خویش بیعت کرد و امام رضا علیه السلام در حق او دعا کرد. تا زمانی که علی بن موسی علیه السلام در مدینه حضور داشت احمد بن موسی نیز در خدمت او و یار و یاورش بود.
♦️هجرت به ایران
امام رضا علیه السلام در سال ۱۸۳ ه.ق و در سن ۳۵ سالگی عهده دار امامت شیعیان شد. دوره امامت ایشان که بیست سال بود، مصادف با خلافت هارون الرشید، محمدامین و مأمون بود. بعد از مرگ محمّد امین پس از کشمکش ها و شورش های مختلف خلافت بدست مأمون افتاد. اما او از ناحیه علویان هراس داشت و دلیل اصلی آن نیز موقعیت معنوی امام رضا علیه السلام بود. مأمون تصمیم گرفت، حکومت خود را از ناحیه علویان در امان نگه دارد. مطمئن ترین راه نزدیکی به امام رضا علیه السلام و آرام نگه داشتن علویان، را انتخاب کرد. او در سال ۲۰۰ هجری قمری حضرت رضا علیه السلام را برخلاف میل قلبی اش مجبور کرد تا از مدینه به مرو هجرت کند.
♦️عموم شیعیان نیت باطنی مأمون را نمی دانستند و همین امر سبب گردید سیل هجرت سادات و علویان به سوی ایران سرازیر شد. در این میان دو کاروان از اهمیت ویژه ای برخوردار بود. یکی کاروانی که سرپرستی آن به عهده حضرت معصومه سلام الله علیها بود و دیگری، کاروانی که به کاروانسالاری احمد بن موسی علیه السلام روانه ایران شد. تعداد جمعیت کاروان احمد بن موسی علیه السلام ظاهرا قابل توجه بوده است. در برخی منابع جمعیتشان را تا پانزده هزار نفر هم نوشته اند. تعداد زیادی از سادات و نزدیکان امام هشتم علاوه بر احمد و محمد و حسین از فرزندان امام کاظم علیه السلام در این کاروان حضور داشتند
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌟🌟🌟علت نامگذاری احمد بن موسی به شاهچراغ
♦️احمد بن موسی(ع) در حجاز به سیدالسادات و در ایران به شاهچراغ معروف می باشد، اما علت نامگذاری آن به سیدالسادات به جهت عبادت و جلالت و وَثاقَتش (معتمد، طرف وثوق مردم بودن) بوده ولی چه علتی باعث گشته که او را شاهچراغ گفته اند؟
♦️قبر مطهر آن بزرگوار تا مدتها مشخص نبود، چون در دوره سلاطین دیالمه که تا حدی طرفداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) از حالت تقیه بیرون آمده بودند صُلَحاء (صالحان و نیکوکاران) و عباد (عبادت کنندگان) شیراز در مقام یافتن مرقد مطهر آن شاهزاده عظیم الشأن بر آمدند.
♦️در زمانیکه مشغول تجسس و تفحص مرقد منور ایشان بودند پیرزن صالحه ای نزد عضدالدوله دیلمی(قرن چهارم) سلطان فارس آمد و عرض کرد در حوالی منزل من تپه ای است که در روی آن در هر شب جمعه در ثلث آخر شب، چراغی روشن میشود که مانند مشعل پرنوری میدرخشد و همینکه به محل روشنائی میروم چیزی دیده نمیشود. شاه از رجال و درباریان خود و بعضی از علماء و شیوخ شیراز دراین باب تحقیقاتی بعمل آورد و چیزی دستگیرش نشد و گفتند که چون گوینده پیر زن فقیری است شاید در نظر گرفته که بدین وسیله استفاده بنماید
♦️شاه متقاعد نشد و فرمود که من از بیانات این زن بوی حقیقت میشنوم و تصمیم گرفت که خود شخصاً به این قضیه رسیدگی کند تا صحت و سقم مطلب را کشف نماید؛ لذا شبانگاه به منزل آن پیرزن رفته و در آنجا استراحت میکند.
♦️عضدوالدوله مقارن نیمه شب بخواب رفت و آن زن صالحه مترصد روشن شدن چراغ گردید همینکه به طریق شب های گذشته نور چراغ ظاهر شد به بالین شاه دوید و سه مرتبه عرض کرد: شاهچراغ ـ شاهچراغ ـ شاهچراغ یعنی ای شاهچراغ روشن و هویدا شده است.
♦️عضدوالدوله از خواب جسته و صدق اظهارات آن زن صالحه را مشاهده نمود و برخاست به محل چراغ دوید و با کمال تعجب دید که روشنائی بکلی محو گردید و با ترک آن نقطه باز چراغ روشن گردید، هفت مرتبه روشن شدن چراغ و رفتن شاه بدان نقطه تکرار شد، تا اینکه مقارن طلوع صبح صادق دیگر چراغی دیده نشد.
♦️پادشاه محل را علامت گذارده و روز بعد دستور داد که تپه را بشکافند تا از آن سِّر مکتوم پرده برداشته شود و در نتیجه سرداب عظیمی گردید که جسدی در روی تختی درداخل آن گذارده شده بود و هیچکس جرئت وارد شدن سرداب و بررسی امر را نداشت.
♦️شاه تحقیق امر را از شیخ عفیف الدین که مردی زاهد و عابد و تارک دنیا بود را خواستار شد. شیخ آن شب را در عالم رؤیا دیده بودکه به زیارت حضرت امامزاده احمد بن موسی(ع) موفق شده است و لذا تایید کرد که سرداب کشف شده مرقد مطهر آن امامزاده است لذا وضو گرفت و لباسهای پاکیزه پوشید و وارد سرداب شد و از لوحی که در نزد جسد بود و انگشتر آن حضرت که بر روی آن حک شده بود: "العزه لله"، احمد بن موسی معلوم گردید که مشاهدات او در خواب از رؤیاهای صادقه (خواب راست) بوده است.
♦️عضدوالدوله از این موفقیت فوق العاده، مسرور گردید و امر نمود که آن روز را تعطیل عمومی نموده، و برای این موفقیت جشن عظیمی برپا نمود و اولین بارگاه احمد بن موسی(ع) به دست این سلطان به راهنمائی شیخ عفیف الدین برپا گردید و حرم این امامزاده به (شاهچراغ) مشهور گشت.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹باز نشر/آیت الله فاطمی نیا رحمهالله علیه:
بنده در خانه خدا در محضر حضرت زهرا(سلام الله علیها) اگر چیزی را یقین نکنم نمیگویم؛
بدانید و آگاه باشید هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف رهبری بزند، خدا او را نخواهد بخشید...
🕊بمناسبت سالروز رحلت این عالم ربانی
صلوات
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💢صدور واقعی انقلاب
🔹یکی از کلیدواژههایی که از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در قاموس انقلاب جای گرفت، مفهومی به نام «صدور انقلاب» بود. حضرت امام خمینی(ره) در جایگاه رهبر انقلاب و بنیانگذار در همان آغازین سالهای پیروزی انقلاب در این باره میگویند، ما میخواهیم حرفمان را به دنیا بزنیم و معنی صدور انقلاب ما این است که این بیداری اسلامی در همه ملتها ایجاد شود.
🔸با وجود اینکه در همان سالها برخی افراد و جریانهای التقاطی سوء برداشتهایی از این مفهوم داشتند، اما هدایتهای داهیانه پیر جماران و پس از آن امام خامنهای(مدظلهالعالی) این موضوع را به منزله یک راهبرد کلان در مسیر صحیح خود قرار داد.
🔹البته تحقق چنین امری مستلزم فراهم آوردن ارتباط معنایی و مفهومی و تعامل گفتاری و اندیشهای بین صاحبان فکر و اندیشه و ملتهای گوناگون بود؛ از این همین رو یک دهه پیش رهبر فرزانه و با تدبیر انقلاب با نگارش نامههایی به جوانان اروپایی و غربی، این تعامل را وارد مرحله جدید و متفاوتی کردند. نامههایی که محتوای آنها، «دعوت برای شناخت بیواسطه از اسلام» و «معرفی تروریسم به عنوان درد مشترک جهان اسلام و غرب» بود.
🔸شاید در آن مقطع برای عدهای باور
اثرگذاری و عمقیابی این نگاه و رهنمود حکیم انقلاب، آن هم در بین جوانان غربی سخت بود؛ اما با گذشت یک دهه و با روند تحولات منطقهای و جهانی که ظهور و بروز آن در مخالفتهای جهانی با جنایات بی سابقه صهیونیستها پس از طوفانالاقصی در غزه نمایان شده و اعتراضها و اعتصاب از مدلهای غربی به شیوه و شکل راهپیماییها و تجمعهای بزرگ تبدیل شده که تا پیش از این شاید تنها در ایران یا برخی کشورهای منطقه قابل مشاهده بود، نشاندهنده اثرپذیری ملتهای جهان از نگاه اصیل انقلاب اسلامی در مواجهه با ظلم و ظالم و مبارزه با مستکبران است.
🔹استکبار جهانی و همپالگیهایش با انواع طراحیها و سناریوها میخواستند روحیه انقلابی و مبارزه با ظلم را از ملت ایران بگیرند و برای آن هزینههای هنگفتی پرداخت کردند، اما به مدد الهی و مبارزه خالصانه مجاهدان جبهه اسلام، نه تنها راه به جایی نبردند؛ بلکه امروز شاهد الگوگیری جوانان و دانشجویان در کشورهای اروپایی و آمریکا از انقلاب اسلامی هستیم تا جایی که حرف و شعار ملت ایران در نفی ظلم و استکبار، که نماد آن شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» است، امروز به زبان فارسی در گوشه و کنار خیابانها و دانشگاههای غرب به گوش میرسد و بدون شک این مسیر به پیروزی مظلومان عالم بر ظالمان و زورگویان منتهی خواهد شد. انشاءالله.
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 مراسم یادبود سردار رشید اسلام #شهید_جعفر_عطائی_ورجوی |و والدین گرامیش|
🕌 مکان: مسجد حمام ورجوی
🗓 زمان: جمعه ۲۸ اردیبهشت | ساعت ۷،۳۰ صبح
📡 #پایگاه_خبری_ورائوی
Www.varjovi.ir
020-baghare-ar-parhizgar.mp3
913.7K
4_213466574760181996.MP3
886.8K
🌿⃟☀️
#ترتیل_وترجمه ✨
#صفحه_20 سوره مبارکه
#بقره
#سوره_2
#جزء_1
قاری: #پرهیزکار
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
منبع/ در محضر قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌿⃟☀️
#متن_ترجمه ✨
#صفحه_20 سوره مبارکه
#بقره
#سوره_2
#جزء_1
از کتاب ترجمه خواندنی قرآن
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
منبع/ در محضر قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
4_5798445100753224473.mp3
2.59M
🌿⃟☀️
#صوت_ترجمه ✨
#صفحه_20 سوره مبارکه
#بقره
#سوره_2
#جزء_1
از کتاب ترجمه خواندنی قرآن
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
منبع/ در محضر قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌿⃟☀️
#متن_تفسیر ✨
#صفحه_20 سوره مبارکه
#بقره
#سوره_2
#جزء_1
از کتاب تفسیر یک جلدی مبین
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
منبع/ در محضر قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
020-baghare-ta-1.mp3
9.03M
🌿⃟☀️
#صوت_تفسیر✨
#صفحه_20 سوره مبارکه
#بقره بخش اول
#سوره_2
#جزء_1
مفسر: استاد قرائتی
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
منبع/ در محضر قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
020-baghare-ta-2.mp3
8.78M
🌿⃟☀️
#صوت_تفسیر✨
#صفحه_20 سوره مبارکه
#بقره بخش دوم
#سوره_2
#جزء_1
مفسر: استاد قرائتی
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
منبع/ در محضر قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
15.Hijr.10-15.mp3
2.63M
🔹سوره حجر سوره ۱۵ قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
استاد قرائتی
تفسیرنور
⚘تفسیر آیات ۱۵_۱۰ سوره حجر⚘
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#کانالعطرظهورمولا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋 روز پنجشنبه را با تلاوت فرازهایی بسیار زیبا از سوره های غاشیه، فجر، انعام و لقمان، با تصاویر مربوطه و دیدنی با صدای مرحوم عبدالباسط عبدالصمد آغاز و به ارواح مطهر امامین عسکریین علیهما السلام و ارواح شهدا و درگذشتگان تقدیم می نمائیم .
#قرآن_کریم
#آرامش_باقرآن
#پنجشنبههای_شهدایی
#قرآن_مسیری_بسوی_نور
منبع/ قرآن مسیری بسوی نور
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
4_5913625953149386929.mp3
14.45M
✳️ شاهکار استودیویی ملکوتی و بسیار آرامش بخش و محزونِ استاد عبدالباسط
🌟 آیاتی از سوره انعام ، ضحی شرح ، تین
🎧 استودیو سوریه / 1956 میلادی
🔊 کیفیت فوق العاده عالی
کافیه در سکوت و اکیدا توصیه میکنم توی هندزفری گوش کنید و ببینید چه آرامش عمیقی نصیبتون میشه ❗️
📌کانال تلاوت های عبدالباسط.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آیا «رحمان» و «رحیم» به یک معنا می باشند یا متفاوت اند؟
🔹#رحمان و #رحيم؛ اين دو واژه از ماده #رحمت گرفته شده، و معروف اين است كه #رحمان كسى است كه رحمت اش عام است، و همگان را شامل مى شود، در حالى كه #رحيم به كسى گفته مى شود كه رحمت اش خاص است؛ بنابراين #رحمانيت_خداوند سبب شده است كه فيض نعمت اش دوست و دشمن و مؤمن و كافر را شامل شود؛ ولى #رحيميّت_پرودگار ايجاب مى كند كه #مؤمنان را مشمول مواهب خاصّى در دنيا و آخرت قرار دهد كه دور افتادگان از خدا و بى خبران از آن محروم اند.
💠شاهد اين تفاوت امور زير است:
1⃣#رحمان صيغه مبالغه است و #رحيم صفت مشبهه؛ و صيغه مبالغه تأكيد بيشترى را مى رساند، و دليل بر گستردگى اين نوع رحمت است. ولى بعضى هر دو را صفت مشبهه و يا هر دو را صيغه مبالغه دانسته اند، امّا با اين حال تصريح كرده اند كه #رحمان مبالغه بيشترى را مى رساند. [۱]
2⃣بعضى نيز گفته اند: چون #رحيم صفت مشبهه است و دلالت بر ثبات و استمرار دارد مخصوص #مؤمنان است، ولى #رحمان كه صيغه مبالغه است چنين دلالتى ندارد.
3⃣#رحمان نام مخصوص خدا است و به غير او اطلاق نمى شود؛ در حالى كه #رحيم هم به او گفته مى شود و هم به غير او؛ و اين دليل بر آن است كه مفهوم #رحمان رحمت گسترده ترى است.
4⃣اين قاعده در ادبيات عرب معروف است كه «زيادةُ المبانى تَدُلُّ عَلى زِيادَةِ المَعانِى»؛ (يعنى واژه اى كه حروف اش بيشتر است مفهوم آن نيز بيشتر است) و چون #رحمان پنج حرفى، و #رحيم چهار حرفى است؛ بنابراين مفهوم «رحمان» وسعت بيشترى دارد. [۲]
5⃣اين تفاوت را بعضى افراد، از آيات #قرآن نيز استفاده كرده اند. زيرا #رحمان در قرآن غالباً به صورت مطلق آمده، در حالى كه #رحيم در بسيارى از موارد مقيّد است. مانند: «إِنَّ اللهَ بِالنَّاسِ لَرَءُوفٌ رَحِيمٌ» [سوره بقره، آیه ۱۴۳] (زيرا خداوند نسبت به #مردم، رئوف و #مهربان است)؛ «وَ كَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيماً» [سوره احزاب، آیه ۴۳] (او نسبت به #مؤمنان همواره مهربان بوده است)، «إِنَّ اللهَ كَانَ بِكُمْ رَحِيماً» [سوره نساء، آیه ۲۹] (خداوند نسبت به شما #مهربان است). در حالى كه #رحمان بدون اين قيود ذكر شده و دليل بر #عموميت_رحمت او است.
6⃣بعضى از روايات نيز شاهد اين تفاوت است. در حديث پر معنايى از #امام_صادق (عليه السلام) مى خوانيم: «الرَّحمنُ اِسْمٌ خاصٌ بِصِفَة عامَّة، وَالرَّحيمُ اسمٌ عامٌ بِصِفَة خاصَّة» [۳] (#رحمان اسم خاص است [مخصوص خداوند] امّا با وصفى عام ـ مفهوم رحمت اش دوست و دشمن را در بر مى گيرد ـ ولى #رحيم اسم عام است به صفت خاص [اين اسم هم بر خداوند و هم غير او اطلاق مى شود، ولى مفهوم اش رحمتى است مخصوص مؤمنان]).
💠امّا با تمام اينها نمى توان انكار كرد كه گاهى اين دو واژه به يك معنا به كار مى رود؛ مانند آنچه در #دعاى_عرفه از امام حسين (عليه السلام) نقل شده است: «يا رحمنَ الدُّنيا وَالآخِرةَ وَ رَحِيْمَهُما» [۴] (اى خدايى كه رحمان دنيا و آخرت و رحيم هر دويى) ولى اين ممكن است يك استثنا بوده باشد؛ بنابراين منافاتى با تفاوت فوق ندارد.
#مآخذدرمنبعموجوداست
📕پیام قرآن، ناصر، مکارم شیرازی، دارالکتب الاسلامیه، تهران، چ ۹، ۱۳۸۶ش، ج ۱، ص ۳۷
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#الله #خدا
منبع/ تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
.
✍نور قران
✅ چرا نگران؟!!
📣 ﻟﺎ ﺗَﺤْﺰَﻥْ ﺇِﻥ ﺍﻟﻠﻪَ ﻣَﻌَﻨﺎ
ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﺒﺎﺵ، ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﺖ
( ﺁﻳﻪ ۴۰ سوره توبه)
✅نکته👇👇
✔باور و یقین به این آیه در حوادث گوناکون هیچگاه آرامش خود را از دست نخواهیم داد می دانیم خدا با ماست...
#قرآن
#امام_زمان
🤲اللهم عجل لولیک الفرج
منبع/ قرآن و اهل بیت علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi