از:دیدبان مجازی
به:کلیه افسران و رزمندگان جبهه انقلاب
«آماده باش ۱۰۰درصد در مقابله با جنگ تمام عیار شناختی_ادراکی»
🔹شرح تحرکات جبهه مقابل:
توپخانه ی رسانه ای دشمن درحال ریختن آتش تهیه بر روی مواضع خودی است پس از سه سال ذخیره ی مهمات جهت حمله به نظام، یکی از بزرگترین جنگ های رسانه ای و عملیات هیبریدی_ترکیبی با محوریت شناختی_ادراکی علیه نظام،دولت مظلوم شهید رئیسی و فرهنگ خدمت جهادی در حال اتفاق است
چندین جبهه خارجی و داخلی در حال شلیک به مواضع خودی هستند.
🛑سناریوی محتمل از چرایی این حجم از آتش
🔻۱_صهیونیست ها از ترس نابودی هر چه سریعترشان
🔻۲_سلطنت طلبان، اپوزویسون، معاندین ،منافقین و انجمن پادشاهی ،پیاده نظام سرمایه داری شیطان پرستی و غربگراها ی داخلی( نگرانی بابت از دست دادن پایگاههای اجتماعی در چند سال اخیر و شکست گفتمان غربی)
🔻۴_سرمایه داران لیبرال از ترس حذف قدرت ،منابع مالی و کانال های ارتباطی در اقتصاد( مافیای ثروت) و نگران از حرکت نظام بسمت اقتصاد با مشارکت مردمی
مشاهدات میدانی بخشی از مهمات بکار گرفته شده توسط توپخانه ی رسانه ای دشمن و پیاده نظام داخلی آنان با هدف تجمیع بر روی یک کاندیدا👇
🔻۱_شایعات
🔻۲_دروغ
🔻۳_تخریب
🔻۴_تحریف
🔻۵_برچسب زنی
🔻۶_حاشیه سازی
🔻۷_تشجیع
🔻۸_تخدیر
🔻۹_القای غم
🔻۱۰_استهزاء و تمسخر
🔻۱۱_بازی با کلمات
🔻۱۲_پلیس خوب و بد
🔻۱۳_ارائه اخبار گزینش شده
🔻۱۴_ایجاد تعارض شناختی
🔻۱۵_سیاهنمایی
🔻۱۶_وارونه نمایی
🔻۱۷_ایجاد ترس و هراس از جنگ و ..
🔻۱۸_مظلوم نمایی
🔻۱۹_تحریک احساسات
🔻۲۰_القای یأس و نا امیدی
🔻آمار غلط و دستکاری شده
و ..
✍#حسین_هراسانیان
جنگ نرم ودشمن شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#شهید_مطهری
🗳 چرا در شرایط حساسی مثل انتخابات، متفکرین و بزرگان انقلاب، مستقیم به ما نمیگن به کی رأی بدیم؟
⬅️ پاسخ رو از زبان استاد مطهری ره بشنویم...
👌 مهم و دقیق❗️
🔻اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️اهمیت انتخابات - تکلیف در انتخابات - شرکت در انتخابات
🔹خداوند متعال #انسان را #عاقل و #مختار آفریده و از هر آنچه متعلّق اختیار اوست از او بازخواست خواهد نمود. بلکه اساساً این #انتخاب های ما انسانهاست که وجود و جایگاه #برزخی و #اخروی ما را میسازد. لذا حتّی همین #انتخابات دنیوی نیز یکی از #اعمال ماست و ما از آن، مورد سوال واقع خواهیم شد.
🔹بلکه شرکت در #انتخابات از آن جهت که از یک طرف طمع #دشمنان را به نظام اسلامی از بین می برد و از طرف دیگر در #سرنوشت_کشور تأثیر دارد، از بزرگترین و #مهمترین_اعمال ماست. لذا بر #مسلمین لازم است که برای اصل شرکت در #انتخابات نیّت «قربة الی الله» داشته باشند و در #تشخیص_اصلح نیز در حدّ توانشان تلاش کنند و هر که را به حال دین خدا و مردم مفیدتر دیدند انتخاب نمایند،
🔹و در این امر نیز #خدا را در نظر داشته باشند، و از خدا طلب نمایند که شایسته ترین را خادم مردم قرار دهد. پس ما از دو جهت میتوانیم در #انتخابات نیّت تقرّب به خدا نموده، اجر فراوان آن را ذخیره آخرت خود کنیم و افزون بر آن در رشد دنیایی #کشورمان نیز قدمی مفید برداریم. حتّی توصیهی دیگران به شرکت در انتخابات و نیز توصیه فرد #اصلح به دیگران از مصادیق نهی از منکر بوده اجر الهی را در پی دارد.
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
منبع/ تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⭕️لزوم پایبندی داوطلبان انتخابات به قانون اساسی
🔹بعضی اوقات هم حرف هایی از بعضی صادر میشود که نشان دهندهی این است که اساس #قانون_اساسی را کأنّه قبول ندارند. خب کسی که می خواهد وارد میدان #ریاست_جمهوری بشود و داوطلب نشستن بر مسند ریاست جمهوری کشور است، بایستی به #اسلام معتقد باشد،
🔹به #رأی_مردم معتقد باشد، به #قانون_اساسی معتقد باشد؛ اینها را بایستی اعتقاد داشته باشد وَ الّا [اگر] نداشته باشد که خب شایستهی این معنا نیست. حرف هایی گاهی شنیده می شود که متناسب با این وظیفهی مهم نیست؛ این را ما درخواست داریم و جدّاً مطالبه می کنیم که رعایت کنند.
بیاناتمقاممعظمرهبری۱۴۰۰/۰۲/۱۲
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای #انتخابات
منبع/ تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خیانتهایی که نباید هرگز فراموش کنیم!
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات دکتر مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 1403/3/30
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛
ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛
اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ 1403/3/30 حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
💠۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد. گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیات علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند
💠۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و می دانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رییسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیات علمی شده است و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و
معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
💠۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد .
آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان می باشند.
آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای امریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت می نماییم.
🔴 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - 1403/3/31
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
28.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 شگردهای رسانهای در ایام انتخابات
«اسارت مسلح»
▪️در ایام تحولات سیاسی و برگزاری انتخابات، شرکت در انتخابات موضوع اول جامعه ایران است.
همزمان شرکت نکردن در انتخابات نیز موضوع اول رسانه های خارجی است.
▪️ آنها انبوهی از خبر تحلیل و گزارش تهیه کرده اند که بگویند انتخابات در ایران بی فایده است.
این نوع خبر رسانی همیشه همراه با شگردهایی است که مخاطب را قانع کند که رای ندهد...
▪️یکی از این شگردها ”اسارت مسلح“ است، در این شگرد ابزارهای مردم برای تغییر و بهتر کردن جامعه که همان رأی دادن است را از او می گیرند.
▪️در شگرد ”اسارت مسلح“
ذهن مخاطب باید به این نتیجه برسد که زندانی شرایطی است که به او تحمیل شده و سلاح او که حق رأی است دیگر نمی تواند برای او کاری بکند...
▪️ تکنیک ”اسارت مسلح“ جامعه را ضعیف می کند و روحیه امید را از او می گیرد.
▪️هیچ چیز مانند اسارت
نمی تواند حرکت و پویایی جامعه را
از بین ببرد...
▪️ دکتر علیرضا داوودی کارشناس ارشد رسانه توضیح می دهد...
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔘آنچه باید درباره پروپاگاندا یا تبلیغات سیاسی بدانید
▪️پروپاگاندا یعنی چه؟
▪️گونهای ارتباط است که در آن، اطلاعات هماهنگ و جهتدار برای اثرگذاری بر افکار عمومی از طریق تبلیغات سیاسی پخش و فرستاده میشود. پروپاگاندا برخلاف تهیه اطلاعات غیر جانبدارانه، در اصلیترین معنای خود، دادن اطلاعات با هدف نفوذ بر مخاطب است. در این راستا، اغلب اوقات، واقعیتها به طور گزینشی بیان و بازنمایی میشوند تا از سوی مخاطب، واکنش و رفتاری احساسی و نه آگاهانه و خردمندانه سربزند.
▪️روش های رایج برای موفقیت پروپاگاندا
1⃣برچسب زدن: برانگیختن وحشت یا تعصب افراد جامعه علیه یک گروه.
2⃣شعارهای فریبنده: دادن شعارهایی با مفهوم مبهم و کلّی.
3⃣حمله شخصی: حمله کردن به شخصیت فرد؛ اتهام روابط نامشروع یا خیانت به کشور به جای رد کردن منطقی افکار و سخنان او.
4⃣تکرار: تکرار بی وقفه یک حرف، مخصوصاً اگر یک شعار ساده باشد، باعث می شود که کم کم به عنوان یک حقیقت بدیهی پذیرفته شود.
5⃣توسل به اکثریت: القای این حس که اکثریت مردم پیرو این فرد یا حزب هستند و پیروزی آن قطعی است.
6⃣دروغ بزرگ: بیان دروغی چنان بزرگ که هیچ کس فکرش را هم نمیکند که کسی آنقدر بی شرم باشد که چنین گستاخانه حقیقت را تحریف کند، در نتیجه همگان آن دروغ را باور خواهند کرد.
و.....
▪️به دوقطبی ها، به کلیدواژه های احساسات برانگیز، به شعارهای بدونراهکار، به تاکید بر کارنامه به جای ارائه برنامه، به تاکید بر برنامه بدون ارائه راهکار و به همه آنچه ذیل گفتمانهای مختلف انتخاباتی گفته میشود دقت کنید.
✍معصومه نصیری
جنگ نرم ودشمن شناسی
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار کوبنده امام خمینی (ره) به غرب زده ها
منبع/ آپارات
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
هدایت شده از میعادگاه شهدا | روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ شما به بنبست رسیدید!
❇️ این مملکت دست مردم است
#انتخابات
✅ منبع/ کانال امام خمینی (ره)
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری
🔹توصیهها و هشدارهای رهبر معظم انقلاب به نامزدهای #انتخابات برای رعایت اخلاق انتخاباتی.
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرعهکشی دومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات آقای مهدی خسروی مجری مناظرات نامزدهای ریاستجمهوری درباره جزییات مناظره دوم
🔹با توجه به بازخوردهای مناظره اول تغییراتی دادیم؛ مثلاً مبلمان را تغییر دادیم و برای آسایش بیشتر نامزدها میز و صندلی طراحی کردیم تا تمرکز نامزدها بیشتر شود.
🔹همانند برنامه اول نمایشگری در مقابل میز من هست که نامزدها میتوانند زمان را مشاهده و آن را مدیریت کنند. اما برای جلوگیری از تمرکز مخاطبان، این نمایشگر را فقط برای نامزدها نمایش میدهیم.
🔹بر اساس ساختار برنامه، نقش مجری علاوه بر رعایت اصل بی طرفی و عدالت و انصاف، مراقبت ویژه بر زمان است.
🔹بنا بر وظیفه مجری برنامه، اگر چنانچه نامزدی برخلاف قواعد و چارچوب ها صحبتی کند، موظف هستم که مداخله کنم.
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه برگزاری دومین مناظره توسط نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوالات کارشناسان برای بخش اول مناظره دوم
سوالات کارشناسان برای بخش اول مناظره دوم نامزدهای ریاستجمهوری که با عنوان «خدمات عدالت محور دولت» برگزار میشود:
🔹مهدی امیدوار: امسال ۴۵۰ هزار میلیارد به ارز ۲۸۵۰۰ تخصیص داده شده است، آیا این را بهتر است به ابتدای زنجیره تولید بدهیم یا دولت در قالب کالا برگ و کالا به مصرف کننده بدهد؟
🔹مردمی: برنامه شما برای عادلانه کردن یارانهها چیست؟
🔹مرتضی بختیاری: با کمک مجلس در برنامه توسعه آمده است که در پایان برنامه فقط مطلق به صفر برسد، برنامه شما برای توانمندسازی افراد جامعه و بویژه نیازمندان برای گرفتار نشدن در تله فقر چیست؟
🔹بشارتی: شهرهای بزرگ در حال گسترش زیاد است؛ الان سی درصد روستا و ۷۰ درصد شهرها هستند. برنامه شما برای گسترش عادلانه این مسئله چیست؟
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضیزاده: در دهه ۹۰ سفره ایرانیها ۳۰درصد کوچک شد
امیرحسین قاضیزاده هاشمی در پاسخ به سوالات بخش اول مناظره دوم:
🔹در ابتدا پیروزی تیم والیبال ایران بر آمریکا و هلند را تبریک میگویم که به دنبال تعویض مربی خارجی و آوردن مربی داخلی رخ داد. ماحصل اعتماد به درون پیروزی های بزرگ است.
🔹متاسفانه در دهه ۹۰ وضعیت خوبی طی نکردیم، رشد اقتصادی نزدیک به صفر و ماحصل این شد که ۳۰ درصد سفره ایرانیان کوچک شد. و با وجود اینکه در دولت قبلش ضریب جینی اصلاح شده بود ولی در دولت آقای روحانی بیشتر شد.
🔹۱۰۰ میلیارد دلار توزیع کردیم اما ماحصلش افزایش رفاه عمومی نشد و به نفع قاچاقچیان سوخت شد یا افرادی که از یارانه بیشتر استفاده می کردند.
🔹قطعی برق تابستان و گاز زمستان را هم که بهتر از من می دانید. الان به نحوی رسیده که بخشی از حاملهای انرژی را باید وارد کنیم.
🔹الان ۳۰ درصد جامعه ایران کمتر از ۱۲ میلیون در آمد دارند و نیازمند کمک هستنند. در برخی خانوارها حتی یک شاغل نیست و برخی هم شغل موثری ندارند. لذا اقدام اساسی توسعه شغل و شاغل کردن حداقل یک نفر از اعضای خانواده و ارتقای وضعیت درآمدی مشاغل است.
🔹دو برنامه اصلی داریم: یکی اینکه داراییهایی که در اختیار دولت است ولی برای مردم است مثل شرکت و سهام و زمین را به خود مردم منتقل کنیم و بعد هم اصلاح سازوکارهای مندرج در هدفمندی یارانه ها که ناقص انجام شده است.
🔹در دولت احمدی نژاد ارزش یارانه ۴۵ دلار بود بعد شد ۳ دلار و در دولت سید محرومان ۱۱ دلار شد.
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف:حفظ قدرت خرید خانوار مستقیماً به عهده رئیسجمهور است
محمدباقر قالیباف در پاسخ به سوالات بخش اول مناظره دوم:
🔹عرض تسلیت برای زلزله کاشمر و آتش سوزی گیلان دارم.
🔹همین ابتدا بگویم که از ابتدا نه در یارانه ها هدفمند عمل کردیم و نه شیوه انجام آن درست بود. در دولت چهاردهم باید به آن توجه کنیم.
🔹حق مردم ما یک زندگی خوب است؛ حتی نه یک زندگی معمولی؛ امروز واقعیت این است که بخش قابل توجهی از خانوارهای ما زندگی شان به سختی می گذرد. رئیس جمهور آینده مسئول است که ضمانت کند که این موضوع حل شود.
🔹با صراحت بگویم که حفظ قدرت خرید خانوار مستقیماً به عهده رئیس جمهور است که باید از پس آن بربیاید و پاسخگو باشد.
🔹حتما باید کاری کنیم که سهم نیروی کار از تولید کاهش پیدا نکند. و اینکه سوال کردند که یارانه را به تولید می دهیم یا به مصرف کننده، بنده معتقدم که باید به مصرف کننده بدهیم. ولی دقیقا بدانیم چگونه و به چه روشی و به چه کسانی. وگرنه عدالت محقق نمی شود.
🔹تورم یکی از مشکلاتی است که بودجه آن را ایجاد می کند. بودجه ای که می آید زندگی را جابجا می کند. به نوعی به زندگی مردم دستبرد می زنیم. آنها که حقوق ثابت می گیرند مثل کارگران و بازنشسته ها و ... آسیب می بینند.
🔹حتما باید به میزان رشدی که انجام می شود و میزان تورم، باید در افزایش حقوق ثابت بگیران بکوشیم. یا به صورت نقد یا کالاهای اساسی باید این مسئله جبران شود.
🔹۲۱۰۰ کالری مردم باید تامین شود و ۶ کالایی که در جهیزیه است.
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پورمحمدی: یارانه موجب آسایش طبقات محروم نشده است
مصطفی پورمحمدی در پاسخ به سوالات بخش اول مناظره دوم:
🔹عرض تسلیت برای حوادثی که در دو منطقه کشور رخ داد.
🔹بحث خدمات رسانی عدالت محور برای همه دولتها موضوعی اساسی است. در دو دهه گذشته اما مساله جدی تری مطرح شد. اینکه یارانه ها به نحوی توزیع شود که خدمات مناسب به همه و بخصوص به محرومین برسد. ولی الان وقتی نگاه می کنیم این حجم توزیع یارانه و اقدام ما موجب آسایش طبقات محروم نشده و مشکلات اقتصادی زیادتر شده است.
🔹بعد FATF شد؛ خب احمدی نژاد اواخر درباره اش نامه نوشت. ولی الان ۱۰-۱۱ سال مانده و اقتصاد ما قفل است. ما منابع نداریم و این مشکل مهمی است.
🔹تحریمها تشدید شد و فشارش بیشتر شد. داخل قرار شد خنثی سازی کنیم دیگر. اولین جلسه یا دومین جلسه دولت آقای روحانی جلسه بود. من گفتم در دولت قبلی یارانه ها مشکل جدی است حجمش گسترده است و هدفمند نیست و منابع ما را می بلعد. ولی توجهی نشد.
🔹دوستان ما که اینجا هستند یا بی توجه بودند به تحریم یا برای خنثی سازی که اقتصاد مقاومتی بود اقدامی نکردند. آنها که دور این میز هستند درگیر بودند ولی کاری نکردند.
🔹هنوز فضای انتخاباتی گرم نیست شاید بخاطر اینکه اعتماد ندارند. اینطور نیست که قول بدهیم عمل نکنیم.. در این ۱۵-۱۶ سال چه کردید؟
🔹باید برگردیم به اعتمادسازیمان؛ برگردیم به پیشینه مان که با صداقت چه کردیم؟
🔹برای تحریم و برای خنثی سازیش کاری نکردیم و حالا داریم نسخه می پیچیم؟
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زاکانی: آدرسی که آقای پورمحمدی میدهد غلط است
علیرضا زاکانی در پاسخ به سوالات بخش اول مناظره دوم:
🔹حوادث تلخ اخیر را تسلیت عرض میکنم.
🔹مردم ما کشوری ثروتمندیم. مشکلمان این است که این ثروت را درست توزیع نمیکنیم. آدرسی که آقای پورمحمدی میدهد غلط است. زیاد توجه نکنید. بیراهه است. کل این شعارها قبلاً داده شده است.
🔹یارانه خانوار در حوزه بنزین، گاز و در حوزه برق، درست در کشور توزیع نمیشود. ما یک بسته داریم به نام بسته رفاه که هم یارانه طلایی داریم؛ توزیع عادلانه یارانه انرژی. هم ناظر به معیشت و مسکن و اشتغال و سلامت و تفریح مردم بسته داریم.
🔹این صحبت ها که می شود از موضوع جلسه ما خارج است و معلوم نیست چقدر به کار مردم بیاید.
🔹ما یک یارانه طلایی داریم؛ فقط در بحث خانوار، اگر بنزین و گاز و برق را که در نظر بگیرید، به خانواده سه نفره معادل ۳۰ گرم در سال یارانه می رسد. یعنی خانواده ۵ نفره ۱۱۰ میلیون یارانه در سال دارد؛ نقدینگی را هم زیاد نمیکند و از مالیات معاف است و...
🔹به میزان انتقال از سوختهای فسیلی به سمت سوختهای پاک هم سود مردم بیشتر می شود. برای همه روستاییان و عشایر و بازنشستگان ثروت ایجاد می شود. چرا دلمان نمیخواهیم مردم ثروتمند شوند؟
🔹البته یارانه انرژی بخش تولید در سر جای خودش هست و من فقط درباره این سه قلم در خانوار صحبت کردم.
🔹با این روش فقر مطلق هم قطعاً ریشه کن می شود. ۱۰۰ درصد مردم بهره مند می شوند؛ هرکسی خواست صرفه جویی کند و هر کسی خواست بیشتر مصرف کند از بقیه بگیرد و تنظیمش هم با دولت است.
منبع/ خبرگزاری تسنیم
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: مصرف دهکهای پایین و بالا اختلاف زیادی دارد
مسعود پزشکیان در پاسخ به سوالات بخش اول مناظره دوم:
🔹بنده هم حوادث اخیر را تسلیت عرض میکنم.
🔹قدم اول باید ببینیم کجاییم؛ آمارها اینطور نشان میدهد که مصرف دهکهای پایین و بالا وحشتناک است. این در رابطه با یارانههای انرژی است. در رابطه با مصرف بنزین. (آقای پزشکیان نمودارهای مصرف را در این بخش به بینندگان ارائه کرد)
🔹جمعیت زیر خط فقط ما بدتر شده است و بهتر نشده است.
🔹وضعیت استانهای ما هم اینطور است؛ مرزها و حاشیهها وضعشان به شدت خراب است.
🔹تئوری خیلی ساده است ولی این ها واقعیتی است که در طول زمان اتفاق افتاده است. آمار و ارقام کاملا گویاست که کجاییم.
🔹برای حل مشکلات باید اول زبان مشترک و نگاه مشترک داشته باشیم. اختلافات باعث میشود که هدف را اجرا کنیم. باید اختلافات را کنار بگذاریم.
🔹دولت منابعی که تقسیم می کند باید هدفمند باشد. اگر بخواهد قیمتها درست شود باید زیرساختها و حمل و نقل درست شود.
🔹بانکها ۵۵ درصد وام را به تهران میدهند و بقیه کل کشور. این یعنی توسعه در تهران و اطراف تهران و عدم توسعه در بقیه نقاط کشور.
🔹با هماهنگی کارشناسان و مدیران و مردم باید نسخه نوشته شود وگرنه یک قسمتی را درست می کنیم و بقیه جاها را تخریب.
🔹نسخهای که باید داد به این سادگی نیست ولی باید یارانهها را هدفمند کرد و به دهکهای پایین داد و نگذاشت دهکهای بالا بیشتر بگیرند.
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضیزاده: یک کارت اعتبار انرژی به خانوادهها خواهیم داد
امیرحسین قاضیزاده در بخش دوم مناظره دوم:
🔹من هم به مردم گیلان و کاشمر تسلیت میکنم.
🔹سوال از آقایان پزشکیان و پورمحمدی: این تحریم و FATF سالهاست که هست ولی چرا عملکرد دولت آقای رئیسی با دولت آقای روحانی متفاوت است؟
🔹نمودارهای آقای پزشکیان خیلی آشنا بود؛ خود من این نمودارها را انتخابات قبل به مردم عرضه کردم اما سوال این است که چطور میخواهیم آن را اصلاح کنیم؟
🔹ما کارهایی که گفتیم را در بنیاد شهید انجام دادیم؛ مثل رفع فقر مطلق و دادن داراییها به خود مردم و ...
🔹قاضیزاده هاشمی در ادامه طرح خود برای یارانه انرژی را توضیح داد.
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: خانوادهها میتوانند یارانهشان را در بورس سرمایهگذاری کنند
محمدباقر قالیباف در بخش دوم مناظره دوم:
🔹در بخش اول گفتم که نباید سبد خانوار با تورم کوچک شود. اما بعضی مردم هستند که امکان کار ندارند؛ دولت باید آنها را صددرصد تامین کند.
🔹برای اینکه تا آخر برنامه این کار را انجام دهیم باید بیمه فراگیر در حوزه تامین اجتماعی چند لایه درست شود. تا آنموقع، در همین امسال آنها که در فقر مطلق هستند یا ضعیف شدند را باید جبران کرد.
🔹الان دهکهای پایین نسبت به بالا، یک به چهارده است؛ در حوزه ثروت دهکهای بالا ۴۵ برابر دهکهای پایین ثروت دارند؛ انفالی مثل انرژی، مصرفش ۱ به ۲۲ است. بعضی افراد ۲۲ برابر یک خانواده دیگر مصرف میکنند. این عین بیعدالتی و ظلم از انفال است که باید اصلاح شود فوری.
🔹باید هدفمند اینکار انجام شود. ۴۴ درصد مردم ما اصلا خودرو ندارند و بنزین نمیگیرند ولی بعضی خانواده ها ۶ خودرو دارند. برخی خانواده ها ۱۴۰ میلیون در سال یارانه بنزین میگیرند و بعضی هیچ نمیگیرند.
🔹ما نزدیک به ۴۰ درصد انرژیمان را بد مصرف می کنیم و از دست میدهیم. این مال خانوادههاست؛ اجازه بدهیم هرکس کمتر مصرف میکند پولش به خودش برگردد.
🔹در طرحی که داریم هر کس صرفهجویی کرد خودش تصمیم میگیرد که این میزان از دارایی خود را میخواهد تبادل کند و یا در بازار مشترک انرژی در بورس بفروشد یا خیر. چه ریالی باشد چه ارزی. به تشخیص خودش.
#مناظره
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پورمحمدی: بخشی از مدیران عالی آینده کشور ما نمیخواهند مشکلات را ببینند
مصطفی پورمحمدی در بخش دوم مناظره دوم:
🔹آمارها و راه حل ها را دوستان همیشه گفته اند. ولی واقعیت چیست؟ نمودارها منفی است. در همه دوره ها نقدینگی و تورم بیشتر می شود و خط فقر توسعه می یابد و دهکها به هم می ریزید و فاصله غنی و فقیر بیشتر میشود. خب تکرار همین حرفهاست دیگر. من هم همینها را نوشتم با درصدی تفاوت ولی فکر نمیکنم حل شود.
🔹چرا به علتها نمیپردازیم و با پاک کردن صورت مساله میتوانیم بپریم از روی مشکلات.
🔹الان بخشی از مسائل مهم کشور را این آقایان نمیخواهند بپردازند. مگر میشود چنین چیزی؟ من صادقانه میگویم و به همه احترام میگذارم ولی باید با مردم صادق باشیم.
🔹همین آقای جلیلی، نسبت به تحریم که مواضعش معلوم است. یادم است در شورای عالی امنیت ملی در ۹۵، من مفصل صحبت کردم درباره مشکلات fatf؛ ایشان پایان جلسه گفت اگر تو مسول باشی ما قبول داریم ولی بقیه آقایان را قبول نداریم. ما باید اصل موضوع را حل کنیم!
🔹این آقای پزشکیان در ستادشان غلغله است و همه منتظر پست! وقتی برجام مطرح شد شیپور پیروزی زدید! من موضعم مشخص است و معتقدم از هر روزنه استفاده کرد. ولی آقایان گفتند همه مشکلات حل میشود و از فرصت خنثیسازی تحریم استفاده نکردند.
🔹شما که کارشناس نیستند اینها که درستادتان هستند میخواهند اداره کنند؛ نگاهشان به روابط خارجی و خودشیفتگی را ببینید.
#مناظره
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زاکانی: پزشکیان همان مسیر روحانی را دنبال میکند
علیرضا زاکانی در بخش دوم مناظره دوم:
🔹با نشان دادن نموداری درباره یارانه انرژی در طرح خود: نفری ۲۲ میلیون یارانه انرژی به اعتبار طلا داده می شود و فقر مطلق همین ابتدا ریشه کن می شود.
🔹در طرح من قیمت انرژی کاهش می یابد؛ در حوزه بنزین ۳۰۰۰ تومان حذف می شود و قیمت ۱۵۰۰ تومان می شود.
🔹درباره پرداخت یارانه به زنجیره؛ من معتقدم باید به حلقه ماقبل زنجیره (مصرف کننده) پرداخت کنیم.
🔹آقای پورمحمدی آدرس غلط می دهد؛ آن نکات جدی را در زمان خودش باید بحث کنیم.
🔹مشاوران آقای پزشکیان در جلسه شان گفتند که دولت آقای رئیسی سه سال فلاکت بار بود. خود آقای پزشکیان نماینده و وزیر و ... بودند؛ بهتر است پاسخگو باشند به جای توصیه های اخلاقی.
دوره سیاه هشت ساله روحانی کشور را به باد داد و سه سال دولت آقای رئیسی از آن هشت سال بهتر است و شهید رئیسی از رئیسی زنده موثرتر است.
🔹مسکن مهر را مزخرف گفتند ولی الان در ستاد آقای پزشکیان هستند.
🔹گفتند با فساد مبارزه می کنیم ولی وقتی برادر رئیس جمهور وقت را میخواستند احضار کنند گفت اعلام جنگ می کنم!
🔹یا معاون اول رئیس جمهور برادرش را به اتهام قاچاق حرفه ای ارز گرفتند.
🔹وقتی قطار تبریز آتش گرفت و ۴۵ نفر به رحمت خدا رفتند وزیر دولت وقت که الان در ستاد پزشکیان است، گفت مردم بیمه اند کانه مشکل فقط همین است.
🔹آقای پزشکیان همان مسیر دولت آقای روحانی را دنبال می کند.
#مناظره
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: هرکسی به ستادم بیاید قبولش میکنیم چون میخواهم رای بیاورم
پزشکیان در بخش دوم مناظره دوم:
🔹میدانید چرا اینجاییم؟ چون با هم دعوا میکنیم! با این تئوریها هم مشکلی حل نمی شود.
🔹این وضعیت سفره مردم است در دولت آقای رئیسی روز به روز بدتر شده (نمایش یک نمودار)
🔹من وزیر دولت آقای خاتمی بودم آنموقع ثبات بهتر بود یا الان؟
🔹هر کسی به ستاد من بیاید می پذیرم چون میخواهم رای بگیرم. اما آنچه عمل میکنم سیاستهای مقام معظم رهبری است و به آن عمل میکنم. خط قرمز من است.
🔹در تهران مناطق محروم وضعشان معلوم است. وقتی داریم منابع را در جاهای پولدار خرج میکنیم...
ما چابهار و خوزستان و بلوچستان و سیستان و کردستان را نمی بینیم...
🔹اگر شغل و اقتصاد را درست نکنیم و با دنیا مشکلمان را حل نکنیم...همین الان بالای چند هزار میلیارد به خاطر تصمیمات ناصواب ما دارد هدر می رود. میادین مشترک را دیگران می برند و ما کاری نمیکنیم. قطر را ببینید...
🔹باید بازنشستگان و معلمان را ببینیم و طبق قانون با اینها عمل کنیم. چرا حقوق اینها را همه دولتها را چه دولت آقای روحانی و چه شهید رئیسی طبق تورم اضافه نکرد؟
🔹اگر میخواهیم مشکل حل شود باید با مردم صادق باشیم. شعار دادن که سخت نیست. همه اش گفتیم فلان کار را می کنیم ولی نکردیم.
🔹در دولت شهید رئیسی وزیر کشاورزی را چرا گرفتند؟ چای دبش چرا شروع شد؟
🔹ما مشکلمان دعوای داخلی و مشکل خارجی است.
#مناظره
منبع/ خبرگزاری تسنیم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi