💐💚💐
قرآن و نقش تربیتى مادر در خانواده
نقشهاى طبیعى سه گانه زنان✨
زنان به حکم طبیعت و دستگاه آفرینش در سه نقش طبیعى ابراز وجود مىکنند:
نقش دخترى، نقش همسرى و نقش مادرى.
از میان این هر سه نقش آن چه جایگاه و منزلت ویژه و شایسته تعظیم و تکریم به زن مىدهد، منزلت و جایگاه مادرى است.
شمین رضوی قم 🍃
شکوه مادری🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
فرزند بخواهيد و آن را طلب كنيد؛ چرا كه مايه روشنى چشم و شادىِ قلب است. 💚
(مكارم الأخلاق: ج ۱ ص ۴۸۰ ح ۱۶۶۵)
شمین رضوی قم 🍃
شکوه مادری🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
هيچ يك از شما نبايد فرزند خواهى را وا گذارد؛ چرا كه وقتى انسان بميرد و فرزندى نداشته باشد، از نام و آوازه مى افتد.
شمین رضوی قم 🍃
شکوه مادری🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
👨👩👧👦 آثار و فواید جسمانی داشتن فرزند
خانواده هایی که صاحب فرزند هستند،بیش از خانواده هایی که بدون فرزند هستند، از زندگی لذت می برند و احساس خوشبختی بیشتری می کنند.نتایج تحقیقات پژوهشگران بر روی200هزار خانواده از86 کشورجهان نشان میدهد که داشتن فرزند موجب
🌺 کاهش فشار خون والدین
🌺 افزایش تمایل به یادگیری
🌺 استفاده بیشتر از قدرت تعقل
🌺 افزایش اعتماد به نفس
🌺 درک بهتر زیبایی ها
🌺 افزایش دقت در کارهای جزئی
🌺 افزایش شادی والدین می گردد.
🍀 فرزندآوری برای زنان اهمیت بیشتری دارد.داشتن فرزند برای زن،حکم سلامت او را دارد و با تأمین شادابی،او را به زندگی امیدوار میکند.افزون براین،دانشمندان بر اساس برخی آزمایش ها و تحقیقات اعلام کرده اند مادرانی که تازه صاحب فرزند شده اند 👈حافظه بصری👉 قوی تری دارند و در مقایسه با زنانی که فرزند ندارند،بهتر می توانند اطلاعات اطراف خود را به خاطر بسپارند.همچنین این تحقیقات حاکی از آن است که داشتن فرزند موجب ✅بهبود حافظه مادران ✅می شود.
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
🚦بیانات مقام معظم رهبری دررابطه با فرزندآوری :
مسئلهی دیگری که در مورد خانواده اولویت دارد، مسئلهی فرزندآوری است و خیلی مسئلهی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانمهای خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان اینجوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعهی پیر داشته باشیم. خطر بزرگی است، این از همهی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راههایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راهها را پیدا کنید.
دردیدار با جمعی از تشکل های مردم نهاد در حوزه خانواده/ 24مرداد ماه1398
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
سازمان نظام پزشکی درباره علت ترس برخی زوجین از فرزندآوری گفت: بعضا افرادی که کودکی خوبی نداشته و خودشان مورد غفلت و بیتوجهی در دوران کودکی قرار گرفتهاند و دوران کودکی خود را با نوعی سوگ هیجانی و توجه نشدن به نیازهای عاطفی و هیجانی خود سپری کردهاند؛ نسبت به فرزندآوری هراس دارند. از سوی دیگر برخی افراد به فلسفه و مسیری از زندگی رسیدهاند که فرزندآوری در آن مسیر جای نمیگیرد. این افراد بر اساس مطالعاتشان معنای خاصی از زندگی دارند که فرزندآوری در آن نیست. دسته سوم نیز بخاطر احساس نا امنی در این جهان میلی به بچهدار شدن ندارند. این افراد معمولا پیگیر اخبار و شرایط بد جهان هستند و نوعی اضطراب بنیادین دارند که آن را با پیگیری اخبار تقویت میکنند.
این عضو تیم تخصصی کودک و نوجوان در انجمن ازدواج و خانواده کشور پذیرفتن مسئولیت رشد و بزرگ کردن یک انسان را نیازمند داشتن "فکر" و "درایت" دانست.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
این روانشناس بالینی کودک و نوجوان یادآور شد: برخی زوجین نیز به دلیل داشتن اضطراب بنیادین در وجود خود دائما به دنبال نکات منفی میگردند آنها را برجسته میکنند.اضطراب ویژگی اصلی زندگی این افراد است که در دراز مدت میتواند به افسردگی بدل شود و اگر برای درمان آن اقدامی نکنند قطعا در دوران میانسالی به افسردگی عمیقی دچار خواهند شد.
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
⭕️🛑❌ بحران غربالگری: طبق برآورد جهانی تعداد نوزادان دارای سندروم داون، کمتر از یک دهم درصد کل نوزادان متولد شده است؛ با این وجود اکثر پزشکان ما به جای ارجاع گروههای پرخطر یعنی سنین بالای باروری و کسانی که سابقه بیماری را در خانواده دارند، عموم جامعه مادران باردار (۹۵درصد) را به سوی فرآیند غربالگری سوق میدهند!!!
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288