📊 نتایج جالب نظرسنجی ایسپا/ کسانی که در سال ۱۳۹۶ به روحانی و رئیسی رأی دادند امسال چه رفتاری خواهند داشت؟
🔹۶۸/۱ درصد افرادی که در سال ۹۶ به #رئیسی رأی داده بودند قطعاً در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد.
🔸در مقابل ۴۲/۶ درصد افرادی که سال ۹۶ به #روحانی رأی دادهاند گفتهاند قطعاً در انتخابات مشارکت میکنند.
🔹از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به روحانی رأی دادهاند و اکنون گفتهاند قصد شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ را دارند به افراد زیر رای خواهند داد:
۶۰/۵ درصد به رئیسی
۹/۱ درصد به محسن رضایی
۵/۴ درصد به عبدالناصر همتی
🔸از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی دادهاند و اکنون گفتهاند قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند، ۷۸/۳ درصد به ابراهیم رئیسی رأی میدهند.
👈🏻 ایسپا این نظرسنجی را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) و اندازه نمونه ۵۱۲۱ نفر از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۱۹ و ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.
💢 اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید، باید در انتخابات مشارکت کنید
🔹 امام خمینی (ره):
از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه #انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی #رئیس_جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید. اگر خدای نخواسته از عدم #مشارکت شما یک لطمه ای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است، مسأله مسأله قواعد #اسلام است، مسأله، مسأله #حیثیت_اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید انشاء الله شرکت بکنیم
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۹۵
مورخ: ۱۳۶۴/۰۵/۰۸
4_5918058874794937210.mp3
14.31M
تحلیلی سه نظرسنجی مهم در خصوص انتخابات
نظرسنجی ها در خصوص انتخابات پیش رو چه چیزی به ما می گویند؟ /شبنامه قسمت ۵۳۰
#شبنامه
#ایران_آنلاین
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۰
#آقای_تحلیلگر
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
براساس شنیدها:
🔹مولوی عبدالحمید با اعلام رسمی پسرش محمد طیب، حمایت خود و اهل سنت از آیت الله #رئیسی رو اعلام کرد.
همتی حتی در بین مرددین هم امیدی ندارد!
🔹در نظرسنجی حضوری که ایسپا در روزهای ۱۹ و ۲۰ خرداد انجام داده است، از افرادی که برای شرکت در انتخابات مردد هستند پرسیده شده است «اگر همین امروز انتخابات برگزار میشد شما از بین نامزدهای ریاستجمهوری به کدام یک رأی میدادید؟» که
۳۵.۵ درصد به رئیسی
۱۰.۸ درصد به رضایی
۸.۹ درصد به همتی
۵.۵ درصد به جلیلی
۵ درصد به قاضیزاده
۲ درصد به مهرعلیزاده
۱.۴ درصد به زاکانی رای خواهند داد.
۳۱ درصد هم پاسخی به این سوال ندادند.
🔴 این هشدار را جدی بگیرید!
🔹 حسین شریعتمداری نوشت: اخبار موثقی که به کیهان رسیده حاکی از آن است که شماری از مدعیان اصلاحات با پوشش سرخوردگی از اصلاحطلبان در ستاد برخی از نامزدهای جبهه انقلاب حضور یافته و با ارائه اطلاعات غلط درباره میزان رای آنها، تلاش میکنند آنان را از انصراف به نفع دیگران منصرف سازند!
🔹بیتردید میتوان گفت که هر ۵ نامزد احراز صلاحیت شده از جبهه نیروهای انقلاب، شایستگی لازم برای حضور در جایگاه سرنوشتساز ریاست جمهوری را دارند.
🔹 ولی حضور هر ۵ نامزد جبهه انقلاب در انتخابات و خودداری ۴ تن آنها از کنارهگیری به نفع نفر پنجم، خطای بزرگی است که دود آن به چشم جبهه انقلاب میرود و میتوان این خطا را با توجه به دامنه اثر نامطلوب و خسارتآفرینی که درپی دارد، گناهی نابخشودنی دانست و دقیقاً به همین علت است که عواقب آن از نگاه نامزدهای طیف انقلاب دور نمانده و شواهدی حاکی از تصمیم به باقی ماندن یکی از آنها در دست است.
🔹 طبیعی است که اگر هر ۵ نفر در صحنه بمانند، آرای هریک از آنها به هر اندازهای که باشد از سبد نامزدهای دیگر جبهه انقلاب کم میشود و نتیجه آنکه احتمال موفقیت عاملان وضعیت فاجعهبار امروز، قوت میگیرد و این حالت در صورت وقوع ضربه سنگینی بر پیکر نظام است و حال آنکه آنچه برای تمامی نامزدهای جبهه انقلاب از اهمیت بیشتری برخوردار است نجات قوه اجرائیه کشور از دست کسانی است که طی ۸ سال گذشته فاجعه آفریدهاند و صدها مشکل ریز و درشت را به ملت تحمیل کردهاند.
🔹حالا باید دید، چه کسانی باید به نفع چه کسی کنارهگیری کنند؟! امروزه با توجه به انواع نظرسنجیها و مشاهدات میدانی به وضوح میتوان دید که کدامیک از ۵ نامزد یاد شده از رای و اقبال بیشتری برخوردار است؟ مخصوصاً اگر فاصله آراء او با سایر نامزدها بسیار زیاد و پُر ناشدنی باشد. این توضیح نیز ضروری است که تفاوت آراء فراوان یکی از نامزدها با ۴ نامزد دیگر الزاماً به معنا و مفهوم آن نیست که سایر نامزدها از صلاحیت کمتری برخوردارند، بلکه آنچه در میان است و نباید نادیده گرفته شود عامل «رایآوری» است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فشار کُشنده افزایش ۲۵۰ درصدی عوارض ساختمانی
🔹بر اساس تصمیم شورای فعلی شهر تهران، عوارض ساختمانی در شهر تهران ۱۵۰ تا ۲۵۰ درصد افزایش یافت که این امر در کنار افزایش سرسامآور بهای مسکن در دولت روحانی، فشار کشندهای را به مردم تهران تحمیل کرد.
📍گزارش رد صلاحیت درباره مسعود پزشکیان
🔺گزارش اطلاعاتی ناجا درباره مسعود پزشکیان حول ۳ محور تمرکز وی بر مسئله قومیت ترک و پان ترکسیم ، نقش وی در فتنه ۸۸ و اعلام حمایت رسمی از سران فتنه در یک نطق پیش از دستور خود و همچنین عدم مدیر و مدبر بودن وی تنظیم و در اختیار شورای نگهبان قرار گرفته است.
🔺پزشکیان گفته بود که من میخواهم دولت سوم خاتمی را تشکیل دهم.
🌹تغییر ساعت سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب
♦️در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، رهبر معظم انقلاب چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۱۹ به صورت تلویزیونی با مردم سخن خواهند گفت.
🔴 جامعه مدرسین حوزه علمیه قم طی بیانیه ای حمایت خود را از آیت الله سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری خطاب به مردم منتشر کرد.
🔻متن این بیانیه که به امضای آیت الله بوشهری رسیده به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
🔹 ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی
سلام علیکم و رحمة الله
با احترام، در پی درخواستهای مکرّر مردم متدیّن و انقلابی، طلاب، فضلاء، بزرگان و علمای بلاد نسبت به معرفی نامزد اصلح از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران اسلامی به استحضار میرساند؛ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر اساس تکلیف شرعی و وظایف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و طبق دورههای گذشته موضوع را در دستور کار کمیسیون سیاسی اجتماعی این نهاد مقدس قرار داد و پس از برگزاری جلسات متعدد و ارتباط با علمای اعلام و هماندیشی با گروههای مختلف و رعایت همه جوانب و معیارها و ارائه گزارشات در جلسات شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، سرانجام موضوع در جلسه روز جمعه مورخ 1400/03/21 مطرح و با نصاب بیش از دو سوم اعضای جامعه، حضرت حجتالاسلام و المسلمین حاج سید ابراهیم رئیسی«دامت توفیقاته» به عنوان نامزد اصلح شناخته شد.
🔹امید است ملت شریف ایران اسلامی با عنایت خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت بقیة الله الاعظم «اروحنا له الفداء» و همچنین با لبیک گفتن به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی خامنهای «مدظله العالی» با حضور پرشور و انقلابی خود در انتخابات 28 خرداد 1400 بار دیگر نقشه شوم استکبار جهانی را نقش بر آب کرده و عظمت ملت ایران را به جهانیان نشان دهند و با انتخاب ایشان، موجبات تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی، عدالت اجتماعی، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و رشد و اعتلای کشور را فراهم نمایند.
و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
🔹سید هاشم حسینی بوشهری
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
نظرسنجی بسیج. ۲۳خرداد؛
مشارکت(فراوانی ۴۲۹۶۷ نفر):
حتماً شرکت میکنم ۴۶.۹
احتمالاً شرکت میکنم ۱۹
احتمالاً شرکت نمیکنم ۳.۹
هنوز تصمیم نگرفتهام ۸.۹
اصلاً شرکت نمیکنم ۲۱
بی پاسخ ۰.۳
نتیجه: حدود ۳۲ درصد مردّدین هستند.
تمایل به نامزدها(فراوانی ۳۳۷۹۸ نفر):
جلیلی ۵
رضایی ۸.۶
رئیسی ۵۴.۶
زاکانی ۵.۱
قاضیزاده ۴.۴
مهرعلیزاده ۱.۵
همتی ۵.۳
نمیدانم ۱۴.۴
بیپاسخ ۱.۱
دوگانه رئیسی_همتی(فراوانی ۳۳۷۹۸ نفر):
رئیسی ۶۱.۴
همتی ۹.۶
بیپاسخ ۲۹
🔺یکی از سناریوهای جریان اصلاحات که در خبرها هم آمده بودتولید نظر سنجی های جعلی برای امیدوار کردن طرفدارانشان است! این نظر سنجی که مشاهده می کنید را اصلاح طلبان منتشر کردند :
نتایج نظرسنجی اصلاحطلبان در ۱۲ استان/
👈دیروز اصلاحطلبان درمورد حمایت از همتی تشکیل جلسه میدهند
براساس نظرسنجی که جبهه اصلاحطلبان روز پس از مناظره سوم در ۱۲ استان کشور انجام دادهاند، «انتخابات با شمایل فعلی، به مرحله دوم میرسد»
طبق این نظرسنجی، رئیسی ۴۷ درصد ، همتی ۱۸ درصد و رضایی ۸ درصد آراء را از آن خود کردهاند.
امروز قرار است جلسهی جبههی جبهه اصلاحطلبان در مورد حمایت از همتی و با محوریت این نظرسنجی تشکیل شود.
🔴رادیو کاشان
بیان نکات حماسه حضور
کارشناس: دکتر صنعتکار
سه شنبه ساعت 12/15
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش صريح عضو شورای نگهبان به اظهارت حیدر مصلحی
♦️آیت الله مدرسی یزدی : صحبت های آقای مصلحی در این شرایط خاص آنهم با این روش بسیار تعجب برانگیز بود، هرچند ممکن است بالاخره مطالب جزئی از آن جلسه به دلیل گذشت سالها از ذهن رفته باشد اما کلیت آن خیر.
♦️روایتی که ایشان[مصلحی-وزیر اطلاعات وقت] از آن جلسه گفته را من به یاد نمیآورم بلکه [بر اساس آنچه که به یاد میآورم] این صحبتها صرفا برداشتهای فردی ایشان از آن جلسه است.
♦️بهترین توجیه من این است که گوینده این کلمات در شرایط خاصی قرار داشته و یا آنکه آنچه را دوست میداشته واقعیت داشته باشد، آن را تصویر کرده
♦️شورای نگهبان با نهادهایی که به صورت مکتوب در ارتباط است بر سر "ان قلت"و "قلت" بحث نمیکند.
♦️این روشی که آقای مصلحی گفته- روش هزینه و فایده که در این کلیپ آمده- کاملا با روش تصمیمگیری در شورای نگهبان بیگانه است
🔴جبهه اصلاحات: از همتی حمایت نمیکنیم
♦️حمایت از نامزدی عبدالناصر همتی در جلسه دیشب جبهه اصلاحات ایران رای لازم را کسب نکرد. آنطور که رسانههای اصلاحطلب عنوان کردهاند از ۴۶عضو مجمع عمومی جبهه اصلاحات، ۲۳عضو به حمایت از همتی رای دادند؛ اما حدنصاب، دوسوم آرا (۳۱رای) بود.
♦️با این حال بخش دیگری از اصلاحطلبان همچون حزب کارگزاران و چهرههایی چون مهدی کروبی، مراد ثقفی، حمیدرضا جلاییپور، حسین مرعشی و علی مطهری حمایت رسمی و چهرههایی چون بهزاد نبوی (رئیس جبهه اصلاحات ایران) تلویحا از همتی حمایت کردهاند.
🔴اعرافی: هیچ برنامهای برای ورود به قوه قضائیه ندارم
♦️کاندیدای مجلس خبرگان رهبری: خبرگان برای اعمال نظارت کلان نیازمند نگرش مناسب و منظومهوار در مسائل فقهی و سیاسی است؛ نیازمند خبرگان کارآمد و هوشیار و قوی و مانع هستیم تا صدای رسای مردم و مطالبه گر باشد.
♦️موضوع ریاست بنده بر قوه قضائیه را تکذیب میکنم. من در هرجایی که رفتم اعلام کردهام که هیچ اتفاقی قرار نیست در این باره برای من رخ دهد.
🔴اظهارات مشکوک رئیس ستاد انتخابات درباره انتخابات
▪️آقای عرف! به تبعات اظهارات نسنجیده خود فکر کردهاید؟
♦️«جمال عرف» رئیس ستاد انتخابات کشور روز گذشته در جریان نشست خبری خود، میزان مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد را در نظرسنجیها بین ۳۷ تا ۴۷ درصد اعلام کرده است.
♦️این اظهار نظر غیرمسئولانه از سوی رئیس ستاد انتخابات درحالی که رسانههای بیگانه و گروههای برانداز همه تلاش خود را برای حضور کم رونق مردم در انتخابات و پایین آوردن میزان مشارکت با شعار من رای نمیدهم بکار گرفتهاند، تعجب بسیاری را برانگیخته است.
♦️جمال عرف در حالی این میزان مشارکت را پیشبینی کرده که برخی از نهادهای معتبر نظرسنجی، میزان مشارکت را همین الان بیشتر از این عدد نیز اعلام کرده اند ولی رئیس ستاد انتخابات ترجیح داده به دلایل نامشخصی کف و سقفی برای مشارکت اعلام کند که معلوم نیست چه سودی به حال انتخابات دارد؟ و اساساً او چه وظیفهای در این باره دارد؟
♦️براساس برخی نظرسنجیهای معتبر، میزان مشارکت مردم در انتخابات اگرچه در ماههای گذشته به دلایل مختلفی ازجمله عملکرد ضعیف دولت فعلی و مشکلات اقتصادی پایین و در حدود ۴۰ درصد بود، ولی رفته رفته با نزدیک شدن به روز رای گیری و بخصوص با افزایش تحرکات تبلیغاتی نامزدها، این میزان بیشتر شده و حتی در برخی نظرسنجیها به ۵۰ درصد و بیش از آن هم در زمان حاضر رسیده است.
♦️اینکه نظرسنجیها چه میزان از مشارکت را نشان میدهند اساساً بحث این متن نیست و به هرحال هر فردی میتواند نظرسنجیها را دنبال و هر متخصصی هم آن را تحلیل کند اما
باید این سوال مهم را از نماینده ارشد وزارت کشور که وظیفه اجرایی انتخابات را برعهده دارد و باید از هرگونه سوگیری و اظهار نظر غیرمرتبط بری باشد، پرسید که بر اساس کدام شرح وظایف به این مسئله پرداخته است؟
♦️این اظهارات غلط آنهم در شرایطی که همین الان هم بعضی نظرسنجیها مشارکتی بیشتر از سقف اعلام شده توسط اقای عرف را نشان میدهد، میتواند این مخاطره را به دنبال داشته باشد که اگر در روزهای آینده مشارکت به اعداد متفاوت و بالاتری از آنچه عرف گفت برسد، این ذهنیت غلط پیش بیاید که در آمار دستکاری شده است.
♦️ضمن اینکه اساساً اعلام آماری مثل مشارکت ۳۷ درصدی و نظیر آن، آنهم توسط فردی در جایگاه مسئولیتی آقای عرف، میتواند مایه دلسردی مردم از حضور در انتخابات شود. چه آنکه، مشارکت در انتخابات یک مسئله اجتماعی است و در روابط اجتماعی تصمیمات افراد روی دیگران هم تاثیر میگذارد.
♦️بنابراین، صحبت آقای عرف هم میتواند مایه دلسردی شود و هم فتنههایی را در آینده انتخابات به ارمغان بیاورد. ضمن آنکه اساساً این موضوع، ورود یک مسئول ارشد اجرای انتخابات در امری است که هیچ ارتباطی به حیطه وظایفش ندارد.
♦️رئیس ستاد انتخابات کشور باید انتخاباتی سالم برگزار و پس از برگزاری نیز آمار دقیق راجع به آن ارائه کند؛ والا اگر او تصمیم گرفت به جای اجرای این مسئولیت سنگین، در جایگاه یک پیشگو یا متخصص نظرسنجیها ظاهر شود، نه سودی به حال خود او دارد و نه مردم.
🔴 تمجید مدیران مسئول روزنامه های اصلاح طلب از مواضع آیت الله رئیسی
♦️جمعی از مدیران رسانههای اصلاحطلب با رئیسی دیدار کرده و با بیان نظرات خود از عملکرد وی در دستگاه قضا و مناظرهها تمجید کردند.
♦️رحمانیان، مدیر مسئول روزنامه شرق: ما برای آقای روحانی کار میکنیم و پشیمان هم نیستیم اما طی این ۸ سال فرصت این گونه نشستن کنار ایشان آن هم برای فردی که خیلی برای او تلاش کردیم، فراهم نشد تا بتوانند حرفهای ما را بشنوند. این نگاه خیلی خوبی است که شما با منتقدان خود دارید.
♦️وکیلی، مدیرمسئول روزنامه ابتکار: دوره مدیریت رئیسی در قوه قضاییه اصلاحطلبانه بود، اصلاحطلبی به شعار نیست به کارنامه است که شما دارید. در دوره ریاست شما بر قوه قضاییه ما شاهد مزاحمتی برای مطبوعات نبودیم. آقای رئیسی میتواند دولت وحدت ملی را برای نخستین بار در کشور تشکیل دهد.
♦️مظفری، مدیرمسئول روزنامه آفتاب یزد: رفتار با متانت رئیسی در جریان رقابتهای انتخاباتی، مناظرات و در برابر تخریبها، جلوهای از حقمداری و حضور وی در جبهه حق بود. در دوران مدیریت رئیسی بر قوه قضاییه، بسیاری از مشکلات با یک تذکر ساده مرتفع شد و امید است با حضور رئیسی در رأس دولت همین مشی ادامه یابد.
♦️عبداللهی، مدیرمسئول رونامه آرمان ملی: شما در دوران تصدی مسئولیت در دستگاه قضایی در گفتار و رفتارتان، رودربایستی نداشتید؛ لذا خواهش دارم این مشی را در دولت هم ادامه دهید.
♦️بختیاری، مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد: اگر شما رئیسجمهور شوید چالشهای اقتصادی را پیش رو دارید که البته درمان این چالشها در دنیا آسان است. به طور مثال اسامی آن ۱۱ ابربدهکاری که همتی نام برد، معلول هستند و علت چیز دیگری است و باید ریلگذاری اقتصاد درست شود.