🔴پوشش خبری یا خبرهای پوششی!
🔸ایران و چین سند قرارداد ٢۵ ساله امضا کردند. رسانهی استعماری روباه پیر، نگران استقلال ایران شد.
🔹کشتی غولپیکر، مثل استخوان همچنان در گلوی کانال سوئز گیر کرده.
🔸موشک غیبی پهلوی کشتی اسرائیلی را در دریای عرب شکافت.
🔹آزاده نامداری خودکشی کرد.
🔸قم قرنطینه شد.
🔹امید دانا عمار انتخابات در شبکههای مجازی اهل بصیرت شد.
🔸«عدالتخواری» در توییتر انقلابی ترند شد. فضای مجازی «ول»وله شد.
🔹مرغ صفی، از نوادگان جوجههای زنده بهگور شده، شناخته شد.
🔸گاندو ٢ هیأت دولت را برآشفت.
🔹 وزیر جوان تور گردشگری ایام کرونا راه انداخت.
🔸مریخنورد تصاویر جدیدی از سنگلاخهای مریخی مخابره کرد. کویر لوت ناراحت شد.
🔹اصلاحطلبان در حال تدارک وسیع برای انتخاب «تدارکاتچی» هستند.
🔸١۴۵ روز از باخت قمارباز مزاحم و انتخاب بايدن گذشت و ایران همچنان تنها پایبند به توافق جهانی برجام و دارندهی کاپ اخلاق باقی ماند.
🔹ساسی مانکن عقربهی قطبنمای زنگزدهی فرهنگ را بعد از سالها تکانی داد.
🔸یمن، ۶ سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشت.
🔹قرن جدید عرفی، گوی سبقت را از قرن جدید تقویمی ربود.
🔸سیلی نمایندهی مجلس به سرباز خط ویژه به خاطرهها پیوست.
🔹فائزه هاشمی به دنبال عبور از فیلتر «رجل سیاسی» شورای نگهبان است.
🔸کلاب هاوس فیلتر نمیشود.
🔹رؤسای دوقوه مشغول سفر استانی و «کادر در امان» در حال مدیریت مانیتوری و مینیاتوری کشور است.
🔸لبادهی فرماندهی جنگ اقتصادی، فرنگی از آب درآمد.
🔹پاپ از سفر عتبات عالیات به واتیکان بازگشت.
اینها پوشش خبری نیست، خبرهای پوششی است تا یادمان برود که فرزند «نبأ عظیم» از احوال ما غافل نیست. بیپرده بگویم که شبکههای مجازی در عصر انفجار اطلاعات، بی هیچ تأویل و تفسیری حجاب هرمنوتیک میآورند تا پردهی غیبتِ صاحب عصر ضخیمتر شود. غوطهور شدن در سطحیات و شطحیات، از عمق باور ما میکاهد. بدون تعارف بگویم در اصلاح امور مملکت، خود را بینیاز از «مصلح کل» میدانیم. یادمان میرود که گشایش امور در فرج اوست.
بارالها! رجب رفت و شعبان به نیمه رسید و ما در غفلتیم. حیات ما مملو از مرگ ثانیهها در غیبت صاحب زمان است. از آن یار سفر کرده چه ساده میگذریم و اهل عبوریم. ما را ببخش و بیامرز که در خلوتسرای منتظران آن حی قیوم، از اهل قبوریم.
#نیمه_شعبان
✍#زهرا_محسنی_فر
وقتی روحانی، جهانگیری را دور زد
🔺خرازی، دبیرکل حزب ندا:
🔹در دور اول مناظرات ۹۶، روحانی بازنده بود ولی جهانگیری پشت روحانی ایستاد. به او قول داده بودند که دولت را انتخاب کند اما بعد از رای آوردن، روحانی گفت خودم می خواهم اداره کنم که نتیجه اداره کردنشان را هم میبینیم.
🔹بعد از ماجرای بنزین آبان ماه، جهانگیری ۱۲ روز در خانه نشست و وزرا به دنبالش رفتند و وی را برگرداندند. جهانگیری وقتی کاری از دستش برنمیآید بیخود پای دولت میایستد.
🔹اگر هاشمی و خاتمی نبودند، رای روحانی به ۳ میلیون هم نمیرسید. اصلاحات پشت روحانی بوده و الان باید پاسخگو باشد. باید بپذیریم که اشتباه کردیم. اینکه میگویند اصلاحات نقشی در رأی آوردن روحانی نداشت یک طنز سیاسی است.
ترس از تعاملات راهبردی ایران؛
عقبه جنجال رسانه ای کجاست؟ - ۱
🔹عقبه جنجال علیه گسترش روابط راهبردی ایران با کشورهایی مثل چین و روسیه کجاست؟ اولا مقامات غربی بسیاری طی چند سال اخیر،"انتقال محور قدرت جهان از غرب به شرق" را به عنوان خبر اعلام کرده اند:
🔻فدریکا موگرینی: "قدرت رهبری آمریکا در حال زوال است. قدرت آمریکا در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگ ترین دموکراسی دنیا بی ثبات شده است".
🔻نیکولا سارکوزی: "محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم".
🔻جوزپ بورل: "تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق الان پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر توازن قدرت از غرب به شرق است".
🔻ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بینالمللی را شکل می دهند. برخی از اساسی ترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد".
🔹ثانیا جمهوری اسلامی ایران، نقش منحصر به فردی را در این انتقال قدرت ایفا کرده است. بنابراین هر تدارکش برای توسعه تعاملات راهبردی با شرق ( از جمله چین و روسیه)، با سرآسیمگی در غرب مواجه می شود و کاملا طبیعی است که ماشین جنگ رسانه ای آنها بلافاصله مامور ریختن آتش تهیه سنگین شوند.
♦️آنها یک بار همین چند سال قبل دیدند که چگونه سفر مهم و اثر گذارحاج قاسم سلیمانی به مسکو (مرداد ۹۴)، توانست روسیه را در جنگ مقابل جنگ نیابتی آمریکا در سوریه، همراه جبهه مقاومت کند و جنگ جهانی سوم را به ضرر غرب مغلوبه سازد.
ترس از تعاملات راهبردی ایران؛
عقبه جنجال رسانه ای کجاست؟ - ۲
♦️در این مواجهه راهبردی که به مرگ و زندگی قلدرانه استکبار غرب گره خورده، پادوهای دشمن (با نقاب اصلاح طلب یا اپوزیسیون) مامورند هر تعامل مهم جمهوری اسلامی ایران با چین و روسیه و سایر کشور های شرقی را بکوبند؛
🔹فرقی هم نمی کند که مثلا آقای لاریجانی مامور پیگیری روابط راهبردی با چین شود؛ یا آقای قالیباف، متولی انتقال پیام راهبردی رهبر انقلاب به روسیه باشد. همان ها که تدارک سند روابط راهبردی 20 ساله با چین را آماج بمباران رسانه ای قرار دادند، سفر آقای قالیباف را هم سیبل حملات رسانه ای کردند.
♦️نگرانی بزرگ غرب قابل درک است؛ اگر قدرت اقتصادی چین، قدرت نظامی روسیه، و قدرت بسیج کنندگی و الهام بخشی ایران در منطقه، بتواند به هم افزایی منافع و دفع تهدید های مشترک منتهی شود، دیگر جایی برای دست درازی غرب باقی نمی ماند.
🔹طیف شناخته شده، چنان علیه همکاری راهبردی با چین بدگویی می کنند که انگار همین ها نبودند برجام را ضرورت و معجزه قرن جا زدند. "صدای آمریکا در توییتر" هم مدتی قبل نوشت؛ "قرارداد ایران با چین، ترکمانچای دوم است" (!)
♦️کسی از پشت کوه آمده و بی خبر باشد، احتمالا باید تصور کند چین بوده که توافق برجام را زیر پا گذاشته و باطل اعلام کرده که اینها غیرتی شده اند. چطور می شود قرارداد یکطرفه شده برجام را، در وقت خودش تحسین و تمجید کرده باشند، و سند همکاری دوجانبه با چین را که از جمله ابزار های بی اثر کردن تحریم هاست، خسارت بخوانند؟!
🔹منطقا معطل آمریکا و اروپا نماندن و گسترش شرکای اقتصادی ایران، غرب و مزدوران آن را عصبانی می کند؛ همان ها که خیال می کردند انقلاب با برجام از پا در می آید.
♦️از همه با نمک تر، غیرتی شدن سلطنت طلب ها، منافقین وگروهک های مشابه است که یا بحرین را به آمریکا و انگلیس واگذار کردند. و یا در جنگ تحمیلی صدام و هر دشمنی دیگر غرب، کنار دشمن ایستادند و به وطن خیانت کردند.
🔹همین ها در فتنه آمریکایی سبز هم "مرگ بر چین و روسیه" گفتند؛ تا به تعبیر حضرت امام (ره) "مرگ بر آمریکا منسی (فراموش) شود". این طیف اگر صداقت داشتند، باید علیه آمریکا و تحریم های ضد انسانی آن موضع می گرفتند، نه این که از تحریم ضد ملت ایران استقبال کنند.
اولین ترکش های تفاهم نامه ایران و چین به هند خورد
به گزارش مشرق، عمادآبشناس، تحلیل گر سیاسی در توییتر نوشت: هنوز تفاهم نامه همکاری طولانی مدت ایران و چین به امضا نرسیده که آمریکایی ها و وابستگانشان، زمین و زمان را بهم دوختهاند تا جلوی انعقاد این تفاهم نامه را بگیرند!
همین یک قلم ناراحتی آمریکایی ها کافی است تا همه متوجه شوند اهمیت و ارزش این تفاهم نامه تا چه حد است و عملا چه ضربه ای را به آمریکا و سیاست هایش بر علیه ایران، وارد می کند. حد اقل نتیجه این تفاهم نامه، شکسته شدن تحریم های آمریکا بر علیه ایران می باشد.
بحث همکاری های دیگر ایران و چین به کنار. حد اقل تا به حال هم، همه متوجه شده اند که چیزی در این تفاهم نامه وجود ندارد که منافع ملی ایران را به خطر بیاندازند و همه پروپاگانداهای تبلیغاتی که آمریکا و وابستگانش بر علیه این تفاهم نامه راه انداخته بودند طبل تو خالی بود.
می توان گفت روز گذشته اولین ترکش های این تفاهم نامه به هند اصابت کرد، کشوری که چندین سال است توافق ساخت و مدیریت بندر چابهار را با ایران امضا نموده اما سالها است به بهانه تحریم های آمریکا از اجرای تعهدات خود سر باز می زند و اظهار می دارد چون نمی تواند
پول به ایران منتقل کنند عملا پروژه را هم نمی تواند فعلا اجرا کند. تا هندی ها متوجه شدند که ایرانی ها ممکن است بخواهند این پروژه را به چین واگذار کنند دست به کار شدند و به ایرانی ها اعلام کردند که تصمیم دارند هیاتی برای گفتگو با ایرانی ها و رخصت گرفتن مجدد اعزام کنند
و بودجه پروژه را حاضر هستند نقدا به ایران منتقل کنند. کره ای ها هم از طریق میانجی گران خود واسطه فرستاده اند که هفت ملیارد دلار پول ایران امانت پیش آنها است و می خواهند با ایرانی ها گفتگوهایی را شروع کنند تا راه و چاره ای برای انتقال این پول به ایران پیدا کنند.
توجه داشته باشید تا قبل از مطرح شدن بحث تفاهم نامه ایران وچین، کره ای ها پول های ایران رابلوکه کرده بودند وحاضر نبودند درمورد آن با ایرانی ها حتی صحبت کنند. اروپایی ها هم به دست وپا افتاده اند تا پروژه هایی را که چند سال است نیمه رهاکرده اند مجددا به دست بگیرند واجرا کنند
و اظهار می دارند راه و چاره ای برای انتقال پول به ایران از طریق سیستم اینستکس پیدا کرده اند. برخی کشورها هم با ایرانی ها ارتباط برقرار کرده اند و اظهار داشته اند که آمریکایی ها بر اساس شرایطی به آنها اجازه داده اند تا مقداری از منابع ایران را آزاد کنند.
بدیهی است همه این اقدامات بدون هماهنگی آمریکا نبوده و نمی باشد وهیچ کدام ازسیاستمداران این کشورها درشرایطی نیستند که بدون اجازه آمریکا حتی آب بخورند. کاملامشخص است حالا که آمریکایی ها احساس کرده اند احتمال دارد سیاست هایشان بر علیه ایران شکست بخورد به تب و تاب افتاده اند تا هر جور که شده مجددا ایرانی ها را با وعده های توخالی، خام کنند. همین رویکرد ایالات متحده و متحدین آن ثابت می کند که راه انتخاب شده توسط ایران برای همکاری با شرق، خوب جواب داده و باید ایرانی ها همین راه راپیش بگیرند وحتی اگر بناباشد که راه همکاری ها با دیگر کشورها هم باز شود
باید چانه زنی کنند تا این بار شرایط محکم تر برای آنها ایجاد شود تا مانند سابق برای ایرانی ها بازی در نیاورند و وسط کار دست ایرانی ها را در پوست گردو نگذارند.
پ.ن: واقعیت سیاست بین الملل زور و اقدام متقابل و معتبر کردن تهدید است نه " جو تو رو بخدا برگرد به برجام..."
حسین شریعتمداری: آمریکا سیلی خورده، شما چرا گریه میکنید؟!
🔹شما نگاهی به هیاهو و جیغ و داد مقامات آمریکایی و اروپایی بیاندازید! این همه عصبانیت و ابراز نگرانی آن هم از سوی دشمنان تابلو دار ایران اسلامی برای چیست؟! جیغ و داد جریان غربگرای داخلی هم از همین آبشخور است. این جریان مرموز سیاسی رابطه با غرب را در وابستگی به آمریکا و اروپا تعریف میکنند و به همین علت است که از سیلی ایران به آمریکا وحشت کردهاند.
🔹همکاری جامع ایران و چین مقدمه تشکیل یک قطب قدرتمند اقتصادی در مقابل غرب است و کمترین نتیجه آن خنثی کردن تحریمهاست که آمریکا و اروپا از آن به عنوان سلاح جنگی علیه کشورمان استفاده میکنند. از این روی عصبانیت آمریکا و اروپا قابل درک است و باید هم نگران باشند ولی مخالفت غربزدهها با این معاهده را تنها میتوان با دو گزینه جهالت و خیانت تعریف کرد!
در جلسه كارگزاران با ياسر هاشمی در مورد رئیسی چه گذشت؟/ ماموريت حسين مرعشی به فرید مدرسی / لاريجانی يا حسن مصطفوی گزينه اصلاحات
♦️به گزارش کانال خبری #قدس: در جبهه اصلاحات دو جريان «مشارکتیها» كه با نام اتحاد ملت شناخته میشوند و «کارگزاران» اختلاف جدی و اساسی بر سر کاندیدای نهایی دارند.
♦️کارگزاران با محوریت مرعشی موافق گزینه ای مثل علی لاریجانی و مشارکتیها با محوریت بهزاد نبوی مخالف کاندیدای به اصطلاح اجارهای از جنس لاریجانی هستند، و علت را در تجربه ناموفق «حسن روحانی» میدانند.
♦️اين جريان تندرو به شدت بدنبال ایجاد یک پویش برای دعوت از «حسن مصطفوی» هستند و البته هنوز نیم نگاهی هم به ظریف دارند. اما بدلیل اینکه کمپین این جبهه توسط کارگزارنیها تامین میشود، احتمالا اثر گذاري آنها بيشتر است.
♦️در همين راستا حسین مرعشی كار ويژهاي برای فرید مدرسی تعیین کرده تا نظرات کارگزاران را تئوریزه کند و پيوسته در فضاي مجازي با تشکیل گروههای انتخاباتی به جا افتادن این نظرات کمک كند.
♦️اين طيف در آخرین جلسه خود که یاسر هاشمی هم حضور داشته (کمتر از یک هفته پیش) به بررسی حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ١٤٠٠ پرداختند که اين حضور از نگاه آنها هم فرصت است و هم تهديد.
♦️فرصت بدلیل کمک به ساخت دوگانه همیشگی، اینبار با چاشنی جلوگیری از رهبری رئیسی! و تهدید به دلیل اجماع راحت جریان مردمی و انقلابی و عدم تکثر آرا آنها.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نطق طوفانی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری / از توهین شهردار اصفهان به مراجع معظم تقلید تا سفرهای مکرر خارجی با پول مردم
♦️ #آیت_الله_مهدوی امام جمعه موقت اصفهان و عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم احیاء شب نیمه شعبان: #شهردار_اصفهان در تلویزیون به مراجع معظم تقلید توهین کرد
♦️شهردار اصفهان، مراجع را نشناختی و نمیفهمی، کجا بودی شما؟! کجا بزرگ شدی؟
♦️ عدم ارتباط شهردار با علما و خانواده های شهدا و سفرهای خارج با پول مردم
♦️ طرف شاگردش بوده است، نمیگذارد قوه قضاییه با تخلفات برخورد کند
♦️امیدوارم این مسائل تا جمعه جمع بشود و گرنه جور دیگری با ایشان صحبت خواهم نمود
✨۱۲ فروردین، روز پیروزی بر دیکتاتوری لیبرالها...
روز ۱۲ فروردین یک روایت کمتر شنیده شده دارد که معالاسف کم هم به آن پرداخته میشود. امروز، روز نه بزرگ ملت ایران به لیبرالهای ایرانی است که میخواستند نظامی غیر از جمهوری اسلامی تاسیس کنند. واقعیت این است که همه آنچه از تلاشهای بنیصدر و منافقین و... برای براندازی نظام در دهه ۶۰ شنیدهاید، در واقع در جهت انتقام از ملت بابت آری به جمهوری اسلامی بود.
در همه راهپیماییهای مردمی منتج به پیروزی انقلاب اسلامی، مردم شعار "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" سر میدادند. حضرت امام خمینی(ره) نیز در حکم خود برای مهندس بازرگان، به وی ماموریت برگزاری رفراندوم برای تغییر نظام سیاسی کشور به #جمهوری_اسلامی را دادند. اما آقای بازرگان که پیش از پیروزی انقلاب مدافع حفظ سلطنت شاه بود و میگفت مگر شدنی است که شاه برود، به اتفاق همفکران لیبرال خود در نهضت آزادی در مقام معارضه با جمهوری اسلامی برآمد. آنها در پی این بودند که یا صفت دموکراتیک به جمهوری اسلامی اضافه شود یا اساسا کلمه اسلام از عنوان نظام حذف شود. در برابر این تحرکات، حضرت امام به صراحت فرمودند: "آنچه ملت شریف ایران در سرتاسر کشور با فریاد از آن پشتیبانی نموده است، همین #جمهوری_اسلامی بوده است، نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم". و در جایی دیگر اضافه کردند آنهایی که میخواهند کلمه دموکراتیک را به این عبارت اضافه کنند، غربزدگانی هستند که نمیفهمند چه میگویند؛ اینها یا جاهلند و نمیفهمند چه میگویند، یا عامدند و خائن....
روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین ۵۸ رفراندوم جمهوری اسلامی برگزار شد و طبق گزارش نهایی ستاد برگزاری رفراندوم ۹۹.۳ درصد به جمهوری اسلامی آری گفتند( ۹۸.۲ درصد یک غلط مصطلح است).
پس از این شکست سنگین از مردم، لیبرالها سعی کردند قانون اساسی نظام جدید وفق میل آنها نوشته شود و اگر نتوانستند جلوی تاسیس جمهوری اسلامی را بگیرند، لااقل محتوای آن را از اسلام تهی کنند. اولین گام آنها تلاش برای نگارش قانون اساسی در مجلس موسسان بود؛ به نحوی که نمایندگانی از تشکلهای سیاسی جمع شوند و قانون اساسی بنویسند و حتی رفراندوم هم برگزار نشود. حضرت امام(ره) در برابر این دیکتاتوری ایستادند و تاکید کردند که هم نویسندگان قانون اساسی باید منتخبان مردم باشند، و هم آنچه تدوین کردهاند باید به رفراندوم گذاشته شود. این میزان نقشآفرینی مردم در تاسیس یک نظام سیاسی در هیچ کشوری سابقه ندارد.
آیتالله منتظری که رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی شد، در خاطرات خود میگوید آقای بازرگان تماش گرفته بود و میگفت حق ندارید پیش نویسی را که در دولت موقت تهیه شده تغییر دهید و همین را باید تصویب کنید؛ اما در این سو حضرت امام کمترین توصیه و اشارهای درباره بحث ولایت فقیه به آقای منتظری نکرده بودند.
لیبرالها پس از شکستی دیگر در تحمیل قانون اساسی مورد نظر خود به ملت، دیگر تعارفات را کنار گذاشتند و پیرو تصویب اصل ولایت فقیه در قانون اساسی، توطئهای جدید تدارک دیدند. آنها تصمیم گرفتند مجلس خبرگان قانون اساسی را که از منتخبان ملت شکل گرفته بود، منحل کنند! که بحمدلله با تیزهوشی حضرت آیتالله خامنهای این توطئه نیز ناکام ماند و امام(ره) بار دیگر جلوی دیکتاتوری لیبرالها را گرفتند.
خلاصه اینکه جمهوری اسلامی حتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی آسان به دست نیامد. جریان لیبرال به سرکردگی آقای بازرگان با تمام توان در برابر تاسیس نظام اسلامی ایستاد؛ و چنانکه گفتیم، پروژه براندازی نظام پس از شکست ۱۲ فروردین آغاز شد و تا امروز ادامه دارد...
این است که اگر ۲۲ بهمن ۵۷ روز پیروزی ملت ایران بر دیکتاتوری پهلوی است، روز ۱۲ فروردین ۵۸ را نیز باید روز پیروزی ملت بر دیکتاتوری لیبرالها دانست.
روز جمهوری اسلامی بر همه ملت ایران مبارکباد...
❣رهبر معظم انقلاب:
✅ روز جمهوری اسلامی، یک مقطع تاریخی بینظیری در تاریخ کشور ماست، زیرا که برای اولین بار بعد از صدر اسلام و پس از فَترَت کوتاه اولین سالهای فتح ایران به دست مسلمین... یک حکومتی اعلان شد، یک نظامی اعلان شد که دارای دو خصوصیت مردمی بودن و الهی بودن هست؛ یعنی جمهوری اسلامی.
۱۳۶۴/۰۱/۱۰
#انتخابات
#آری_به_جمهوری_اسلامی
#قرارداد_25ساله_ایران_و_چین
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
📢 نتایج نظرسنجی جدید موسسات آمریکایی: مخالفت ۶۲ درصدی ایرانیها با مذکرات موشکی/۸۵ درصد ایرانیها معتقدند آمریکا ابتدا به برجام بازگردد
🔸نتایج نظرسنجی جدید شورای امور جهانی شیکاگو و موسسه افکارسنجی «ایرانپل» مستقر در تورنتو که در نشریه نیوزویک آمریکا منتشر شده است:
🔹۵۱ درصد ایرانیها از توافق هستهای حمایت کردند.
🔹۵۷ درصد مردم آمریکا حامی توافق هستهای هستند.
🔹۸۸ درصد، ایرانیها معتقدند که ابتدا آمریکا باید به عنوان طرفی که توافق را ترک کرده، به آن بازگردد.
🔹۶۲ درصد ایرانیها مخالف مذاکرات موشکی هستند.
🔹۸۵ درصد ایرانیها اعتقاد دارند فعالیتهای منطقهای ایران به امنیت بیشتر ایران منتهی شده.
🔹۳۷ درصد شرکتکنندگان معتقدند آمریکا حتی در صورت بازگشت به برجام به تعهدات خود طبق این توافق عمل خواهد کرد.
🔹۸۳ درصد ایرانیها معتقدند روابط ایران با چین برای ایران «بااهمیت» است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
چین حاضر به مذاکره با دولت نبود لذا لاریجانی مسئول شد
🔹حقیقتپور، مشاور رییس مجلس دهم: چینیها عنوان کرده بودند حاضر نیستند با دولت ایران به خاطر رفتارش پس از برجام مذاکره کنند، اما آمادگی خود را برای مذاکره با مجموعه نظام اعلام داشتند و علی لاریجانی برای انجام مذاکره با چین حکم گرفت.
@Farsna - Link
🚨اقدام خلاف امنیت ملی عراقچی در کمیسیون مشترک برجام/ پذیرش «مذاکره» و «بازگشت گامبهگام آمریکا» به توافق هستهای
🔻آیا مجلس و قوه قضائیه این روند را متوقف خواهند کرد؟
🔹جلسه رسمی کمیسیون مشترک برجام با حضور طرفهای عضو توافق درباره بازگشت آمریکا به برجام در فضای مجازی برگزار شد. اما بر خلاف گزارشی که عباس عراقچی از این نشست ارائه داده، بیانیه پایانی این نشست از چند عقبنشینی خطرناک دیگر از خطوط قرمز نظام درباره برجام حکایت دارد.
🔹در بیانیه پایانی این نشست ذکر شده: «طرفها توافق کردند که این جلسه کمیسیون مشترک را هفته آینده در وین از سر بگیرند تا اقدامات اجرایی مربوط به برداشتن تحریمها و [اقدامات] هستهای [ایران] را از جمله با تشکیل جلسات گروههای کارشناسی مربوطه به وضوح مشخص کنند. در این چهارچوب، هماهنگکننده (بورل) همچنین تماسهای جداگانهای را با طرفهای برجام و ایالات متحده در وین افزایش میدهد.»
در این باره چند نکته مهم وجود دارد:
۱. سیاست قطعی نظام که تا کنون سه مرتبه از سوی رهبر انقلاب بیان شده، بازگشت بدون پیششرط آمریکا به برجام با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن توسط جمهوری اسلامی است. این در حالی است که در این نشست بر آغاز مذاکراتی درباره برداشته شدن تحریمها اشاره شده که به وضوح بر خلاف سیاست قطعی نظام است.
۲. آنچنان که حسن روحانی گفته بود، بازگشت به برجام بدون نیاز به مذاکره و با یک «خط خط» و امضای رئیسجمهور آمریکا اجراشدنی است و همانگونه که ایالات متحده بدون هیچ تشریفاتی از برجام خارج شده، باید بدون مذاکره و هرگونه مقدمات دیگری به توافق بازگردد.
۳. چندی پیش وزیر خارجه در صفحه شخصی خود از طرحی درباره بازگشت تدریجی به برجام سخن گفته بود که طبق گفته او از «کانالهای دیپلماتیک» در حال پیگیری بود. حالا در حقیقت موضع اعلام شده از سوی ریاست این نشست، اجرای طرح «گام به گام» ظریف درباره بازگشت آمریکا و تعلیق اقدامات ایران به صورت مرحله به مرحله است که با خطوط قرمز نظام تعارض روشنی دارد. اصل پذیرش گفتگو درباره مقدمات مربوط به برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران، معنایی جز عدول از سیاست قطعی نظام درباره بازگشت بدون پیششرط آمریکا با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن ندارد.
۴. در پایان نیز به این نکته اشاره شده که برگزاری این نشست در هفته آینده با حضور طرفهای برجام ادامه یافته و هماهنگکننده تماسها با اعضای توافق و «ایالات متحده» را افزایش خواهد داد. این بدان معناست که طرف ایرانی علیرغم ادعای ظریف و عراقچی در باتلاق مذاکرات جدیدی با عنوان «گروههای کارشناسی» فرو خواهد رفت که از قضا آمریکا نیز در آن حضور دارد. با این تفاوت که طبق گفته عراقچی، آمریکا در اتاق مذاکرات ایران حضور ندارد و طبق بیانیه، جوزف بوزل وظیفه هماهنگی اتاقهای مختلف مذاکرات را برعهده دارد.
۵. تاکید ظریف و عراقچی بر اینکه مشورت طرفهای دیگر برجام با آمریکا به خودشان مربوط است و قبلا نیز سابقه داشته، در واقع پاک کردن صورت مساله و باز کردن مسیر ورود غیرمستقیم آمریکا به فرآیند مذاکرات است. این خطا به خصوص وقتی سنگین خواهد بود که موضوع چنین مذاکراتی برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران باشد. در واقع اصل وقوع مذاکره درباره برداشته شدن تحریمها به معنای عدول از سیاست قطعی نظام است.
🔹با توجه به موارد گفتهشده به نظر میرسد نمایندگان مجلس و قوه قضائیه باید به طور جدی با روندی که وزارت خارجه با بیتوجهی به سیاستهای کلان نظام و امنیت ملی کشور در پیش گرفته، برخورد قاطع و قانونی داشته باشند. جلوگیری از حضور هیات ایرانی در نشست وین با حضور آمریکا، حداقل اقدامی است که برای قطع رویه غلط وزارت خارجه باید انجام گیرد.
🔴ایران هیچ طرحی را که بر مبنای رفع گام به گام تحریمها توسط آمریکا باشد نمیپذیرد
🔹یک منبع بلندپایه آگاه ایرانی در گفتوگو با «پرس تیوی»:
🔹جمهوری اسلامی ایران تا قبل از رفع کلیه تحریمها هیچ گفتوگویی با آمریکا چه با واسطه و چه بدون واسطه انجام نخواهد داد. همانطور که آمریکا بدون مذاکره از برجام خارج شد و تحریمها را بر ایران تحمیل کرد، اکنون نیز بدون مذاکره باید همه تحریمها را بردارد.
🔹جمهوری اسلامی ایران هیچ طرحی را که بر مبنای رفع گام به گام تحریمها توسط آمریکا باشد نمیپذیرد.
🔹طبق دستورالعمل رهبری، جمهوری اسلامی ایران تنها پس از برداشتهشدن کلیه تحریمهای آمریکا و راستی آزمایی آن به تعهدات برجامی باز خواهد گشت. بر اساس دستورالعمل غیر قابل تغییر رهبری، هرگونه نتیجه کمیسیون مشترک برجام که در آن ایده رفع گام به گام تحریمها و یا مذاکره غیر مستقیم با آمریکا مبنا باشد قابل پذیرش نیست.
#خیانت_برجامی
🚨یادآوری
🔹رهبر انقلاب: سیاست ایران درباره برجام مورد اتفاق همه است و از آن تخطی نباید کرد
🔹سیاست کشور درباره برجام و تعامل با طرفهای برجامی صریحا اعلام شده. این سیاستی است که مورد اتفاق هم بوده است. از این سیاست هیچ تخطی نباید کرد.
🔹آن سیاست هم عبارت است از این که آمریکاییها باید تمام تحریمها را لغو کنند و بعد ما راستیآزمایی خواهیم کرد. اگر چنانچه به معنای واقعی کلمه لغو شده بود آن وقت ما به تعهدات برجامیمان برمیگردیم. این سیاست #قطعی است.
#خیانت_برجامی
🚨اقدام خلاف امنیت ملی عراقچی در کمیسیون مشترک برجام/ پذیرش «مذاکره» و «بازگشت گامبهگام آمریکا» به توافق هستهای
🔻آیا مجلس و قوه قضائیه این روند را متوقف خواهند کرد؟
🔹جلسه رسمی کمیسیون مشترک برجام با حضور طرفهای عضو توافق درباره بازگشت آمریکا به برجام در فضای مجازی برگزار شد. اما بر خلاف گزارشی که عباس عراقچی از این نشست ارائه داده، بیانیه پایانی این نشست از چند عقبنشینی خطرناک دیگر از خطوط قرمز نظام درباره برجام حکایت دارد.
🔹در بیانیه پایانی این نشست ذکر شده: «طرفها توافق کردند که این جلسه کمیسیون مشترک را هفته آینده در وین از سر بگیرند تا اقدامات اجرایی مربوط به برداشتن تحریمها و [اقدامات] هستهای [ایران] را از جمله با تشکیل جلسات گروههای کارشناسی مربوطه به وضوح مشخص کنند. در این چهارچوب، هماهنگکننده (بورل) همچنین تماسهای جداگانهای را با طرفهای برجام و ایالات متحده در وین افزایش میدهد.»
در این باره چند نکته مهم وجود دارد:
۱. سیاست قطعی نظام که تا کنون سه مرتبه از سوی رهبر انقلاب بیان شده، بازگشت بدون پیششرط آمریکا به برجام با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن توسط جمهوری اسلامی است. این در حالی است که در این نشست بر آغاز مذاکراتی درباره برداشته شدن تحریمها اشاره شده که به وضوح بر خلاف سیاست قطعی نظام است.
۲. آنچنان که حسن روحانی گفته بود، بازگشت به برجام بدون نیاز به مذاکره و با یک «خط خط» و امضای رئیسجمهور آمریکا اجراشدنی است و همانگونه که ایالات متحده بدون هیچ تشریفاتی از برجام خارج شده، باید بدون مذاکره و هرگونه مقدمات دیگری به توافق بازگردد.
۳. چندی پیش وزیر خارجه در صفحه شخصی خود از طرحی درباره بازگشت تدریجی به برجام سخن گفته بود که طبق گفته او از «کانالهای دیپلماتیک» پچدر حال پیگیری بود. حالا در حقیقت موضع اعلام شده از سوی ریاست این نشست، اجرای طرح «گام به گام» ظریف درباره بازگشت آمریکا و تعلیق اقدامات ایران به صورت مرحله به مرحله است که با خطوط قرمز نظام تعارض روشنی دارد. اصل پذیرش گفتگو درباره مقدمات مربوط به برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران، معنایی جز عدول از سیاست قطعی نظام درباره بازگشت بدون پیششرط آمریکا با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن ندارد.
۴. در پایان نیز به این نکته اشاره شده که برگزاری این نشست در هفته آینده با حضور طرفهای برجام ادامه یافته و هماهنگکننده تماسها با اعضای توافق و «ایالات متحده» را افزایش خواهد داد. این بدان معناست که طرف ایرانی علیرغم ادعای ظریف و عراقچی در باتلاق مذاکرات جدیدی با عنوان «گروههای کارشناسی» فرو خواهد رفت که از قضا آمریکا نیز در آن حضور دارد. با این تفاوت که طبق گفته عراقچی، آمریکا در اتاق مذاکرات ایران حضور ندارد و طبق بیانیه، جوزف بوزل وظیفه هماهنگی اتاقهای مختلف مذاکرات را برعهده دارد.
۵. تاکید ظریف و عراقچی بر اینکه مشورت طرفهای دیگر برجام با آمریکا به خودشان مربوط است و قبلا نیز سابقه داشته، در واقع پاک کردن صورت مساله و باز کردن مسیر ورود غیرمستقیم آمریکا به فرآیند مذاکرات است. این خطا به خصوص وقتی سنگین خواهد بود که موضوع چنین مذاکراتی برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران باشد. در واقع اصل وقوع مذاکره درباره برداشته شدن تحریمها به معنای عدول از سیاست قطعی نظام است.
🔹با توجه به موارد گفتهشده به نظر میرسد نمایندگان مجلس و قوه قضائیه باید به طور جدی با روندی که وزارت خارجه با بیتوجهی به سیاستهای کلان نظام و امنیت ملی کشور در پیش گرفته، برخورد قاطع و قانونی داشته باشند. جلوگیری از حضور هیات ایرانی در نشست وین با حضور آمریکا، حداقل اقدامی است که برای قطع رویه غلط وزارت خارجه باید انجام گیرد.
*ابعاد تازه از هواپیمای جاسوسی*
❗بزودی ابعاد تازه ای از هواپیمای جاسوسی امریکا در قالب مسافربری فاش خواهد شد ...
🔸چرا این هواپیما دارای *رادار ۳ بعدی جاسوسی* بوده ؟
🔸چرا ترامپ واکنشی رو که قول داده بود ، نتونست انجام بده و پاسخ موشکی مارو نداد ؟
🔸 چرا مسئول اوکراینی از ایران بدون هیچ واکنشی بابت همکاری ابراز رضایت کرد؟
چرا برخورد خشنی با جمهوری اسلامی نداشتند؟
🔸 چرا قبل از اینکه ما صبح از خواب بیدار شویم و از حادثه اطلاع یابیم توی *خبرهای سعودی و امریکایی* زودتر از همه جا خبر از شلیک موشک به هواپیما بود ؟
🔸 چرا در آن لحظه سفیر انگلیس در جمع تظاهر کننده ها حاضر می شود ؟
🔸 چگونه بود که یکدفعه و بعد از این اتفاق ، انگلیس ، فرانسه و آلمان هم مکانیسم ماشه برجام را برای ایران فعال کردند.
🔸 چرا هیات بلند پایه قطری وارد تهران شده و پیشنهاد مالی ۳ میلیارد دلاری داده ؟
مگر چه چیزی رو ما باید لاپوشونی کنیم ؟
🔸 مهمترین چیز این بود که ترامپ گفت ما ۵۲ نقطه رو میزنیم چرا یک تیر هم به ما شلیک نکرد ؟
این پازل بزودی حل خواهد شد و امریکا باید توضیح دهد که چرا از یک هواپیماهای جاسوسی برای حمل مسافر استفاده کرده است ؟
*سپاه پاسداران اشتباه شلیک نکرده بود.*
*پایگاه آمریکا در العدید قطر سر منشأ هک راداری و تغییر کد iff بوده است که اپراتور پدافند هوایی ایران، هواپیمای مسافربری را روی سیستم یک موشک کروز و مهاجم ببیند و قاعدتا چون آخرین رینگ دفاعی شهر تهران هم بوده است تصمیم به شلیک گرفته است.*
*جنگ سایبری آمریکا با ایران، انتقام شیطان از ضربه ی سخت سپاه به آمریکا بود.*
*امروز قطر به همین دلیل غرامت ۳میلیارد دلاری هواپیمای اوکراینی را تقبل کرده است.*
*سفر هیئت بلند پایه قطر به ریاست امیر قطر و دیدار با مقام معظم رهبری و رییسجمهور و همچنین سفر نخست وزیر پاکستان به تهران....
پیشنهاد (رشوه) حدود ۴۰ هزار میلیارد تومانی قطر به تهران برای بستن پرونده سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین و پرداخت غرامت هواپیما و مسافران از سوی قطر ....
*ماجرا خیلی خیلی پیچیده تر از آن است که عده ای زودباور تلاش می کنند القا نمایند که سامانه های پدافندی ما ضعیف است یا سپاه پاسداران مقصر است و اینکه بعضی باید محاکمه شوند و ...*
در آینده منتظر اخباری باشید که شنیدن آن انسان را حیله و نیرنگ دشمنان دچار تعجب می کند...
فتنه ۹۸ که پیشتر از این از آن به فتنه اکبر نام برده شده ، همین موضوعات است
🇮🇷آگاه سازی انقلاب اسلامی :
بنا به دستور سردار سرلشگر پاسدار دکتر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گروه پزشکان بدون مرز برگردانده شدند به آمریکا.
بنا بدستور سازمان اطلاعات و امنیت سپاه پاسداران طی یک عملیات دقیق
ابتدا جاسوسان که در پوشش سازمان پزشکان بدون مرز که وارد فرودگاه امام خمینی شده بودند .
با بازجویی فنی و پیچیده تخصصی از تمام افراد و ضبط کل وسایل جاسوسی آنها .
حتی تلفن همراه شون و لباس هاشون هم به نفع جمهوری اسلامی ایران بنا ب دستور قضایی ضبط گردید .
با لباس ایرانی برگردانده شدند .
اینهم پاسخ به سازمان جاسوسی CIA آمریکا بود .
کدام کشور در دنیا جرات و جسارت چنین اقدامی در برابر آمریکا داره؟
سلامتی سربازان گمنام امام زمان عج الله در سازمان اطلاعات و امنیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صلوات .
⚠ *چرا جاسوسان بدون مرز برگشتند؟!!!*
⛔ ملیت و مشاغل جاسوسانی که میخواستند به جای پزشک در کشور جمع اوری اطلاعات کنند چه بود؟!
🔺در گروه اعزامی تحت عنوان پزشکان بدون مرز هیچ پزشک یا متخصص مرتبط با ویروس کرونا نبوده!
همچنین هیچ دارو یا تجهیزات خاصی همراه این گروه نبود، تجهیزات این گروه چهار کارتن شامل تنها ۱۰۰۰ ماسک و ۵۰۰ لباس پرستاری به همراه یک چادر بزرگ بود. !!!
در بین این گروه اتباعی با پاسپورت آلمانی ،فرانسوی و یکی از کشورهای افریقایی حضور داشتند که به احتمال زیاد کارشناسان امنیتی مرتبط با سازمانهای اطلاعاتی بودند...
خدا رو شکر که اجازه ورود به اینها داده نشد
وقتی وطنفروشان نگران منافع ملی میشوند
🔹شبکههای ماهوارهای فارسی زبان و کاربران ضدانقلاب در فضای مجازی بدون آن که اصلا از مفاد سند راهبردی مطلع باشند شروع به انتشار شایعات و هجمهها در فضای مجازی کردند. آن ها طبق یک جریان سازماندهی شده از واژههایی مانند ترکمانچای دیگر؛ مستعمره شدن ایران و ... استفاده کردند و در ادامه دروغهایی مانند فروش جزایر و یا ورود نظامیان چینی به ایران را مطرح کردند.
🔹واقعیت این است که توافق راهبردی ایران و چین به زعم کارشناسان امور بینالملل، راهبردی مهم برای بیاثر کردن تحریمهای آمریکا علیه کشورمان است و آن را توافقی نگران کننده برای آمریکا میدانند.
🔹جریان ضد انقلاب که در یک دهه گذشته خواهان تحریم ایران توسط آمریکا شده بود، ناگهان نگران منافع مردم شده و تلاش میکند بنا به میل اربابان آمریکایی خود به هر شکل مانع این اقدام راهبردی شود.
🔹بخش تاملبرانگیز دیگر؛ نگرانی خبرنگار و مجریان شبکههای ماهوارهای فارسی زبان از «استقلال ایران» است؛ چهرههای وابستهای که هویتشان را از آلسعود، آمریکا و انگلیس دارند، حالا نگران استقلال ایران شدند و دم از وطن پرستی میزنند!
رابطه موشک دریایی جدید ایران و اقتصاد جهانی
🔸بسته شدن چند روزه کانال سوئز بیش از ۹ میلیارد دلار به اقتصاد جهان خسارت وارد کرد و نگرانی های بسیاری را در خصوص رخداد مشابه آن در آینده برانگیخت .
🔸نکته مهم اینجاست که بدانیم موشکهای نقطه زن دریایی ایران که در سال گذشته توانستند در اقیانوس هند یک هدف را به طور دقیق از فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری مورد اصابت قرار دهند ، قابلیت آن را دارند که کانال سوئز را نیز زیر برد آتش خود بگیرند.
🔸در صورتی که یک کشتی کوه پیکر در این کانال غرق شود حداقل ۶ ماه برای بیرون کشیدن آن آنهم در شرایط عادی زمان نیاز است و تبعات اقتصادی آن برای جهان کاملا قابل پیش بینی خواهد بود و شاید یکی از دلایلی که دولت جدید آمریکا دیگر حتی در لفظ هم از روی میز بودن همه گزینه ها صحبت نمی کند ، همین نکته باشد.
🔸لازم به ذکر است کمترین فاصله مرزهای ایران تا کانال سوئزحدود ۱۳۰۰ کیلومتر بوده و سپاه پاسداران و حزب الله لبنان موشک هایی در اختیار دارند که به راحتی می توانند کشتی ها را در این آبراه کم عرض غرق نمایند .
خدایا به تو پناه میبرم از استبداد رای و عجله در تصمیم گیری و تقدم نفع شخصی و گروهی به منافع مردم. همچنین به تو پناه میبرم از بستن دهان منتقدان و رقیبان. (روحانی در مراسم تنفیذ - 12/5/1392)
🔻توقیف #سریال_گاندو ادامه #هشت_سال_خسارت است. خداقوت میگم به عوامل #گاندو؛ در قلب مایید.