لینک کانال یاران خرازی در روبیکا
جهت برگزاری جلسات آنلاین
@yarankharazi14
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خسارت ۲ میلیارد دلاری صهیونیستها در جنگ غزه
🔹یدیعوت آحارانوت: براساس برآورد سازمان مالیات اسرائیل، هزینه ۴ روز نخست جنگ کنونی با غزه به اندازه هزینه نصف جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴ رسیده؛ جنگ ۲۰۱۴ حدود ۴ میلیارد دلار برای تلآویو هزینه داشت.
@Farsna
🔴 کنایههای سنگین کیهان به علی لاریجانی
🔻 روزنامه کیهان در مطلبی تحت عنوان «نوکوشیمورو!» در بخش گفت و شنود خود نوشت:
🔹 یکی از نامزدها بعد از ثبتنام برای کاندیداتوری ریاست جمهوری گفته است: «تجارت، نظامات پایدار میخواهد. حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود»!
🔹 گفتم: ایشان به دو رکن اصلی نظام یعنی نیروهای مسلح و دستگاه قضایی اهانت کردهاند! اگر نیروهای مسلح و به قول ایشان پادگانها نبودند چه کسی قرار بود امنیت مردم و تمامیت ارضی کشور را حفظ کند؟! و اگر مبارزه جدی و مثالزدنی قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی و غارتگران بیتالمال نبود که حرامخواران همه مملکت را بلعیده بودند!
🔹 گفت: ایشان چندین سال یکی از سران سه قوه بوده است کاش توضیح میدادند در آن دوران برای سامان دادن به اقتصاد و مبارزه با مفسدان اقتصادی چه کردهاند؟! و بعد علیه نیروهای مسلح و قوه قضائیه نسخه میپیچیدند!
🔹 گفتم: طرف میگفت «نوکوشیمورو» نام یک مرد کرهای و یا نام یک جزیره در دریای ژاپن و یا نام همسر پادشاه چین نیست. صدای یکی از جوانان هموطن خودمان است که تَرک موتور نشسته و با اضطراب و لهجه شیرین محلی به راکب موتور میگوید نکُشی منو!
فقط شورای نگهبانی که ما می گوییم!
🔺گاه آسیب شناسی تجربیات تلخ، ما را به ارائه راه حل هایی می رساند که خود آسیب زا هستند. ما از تفسیر به رأی قانون زیاد خوده ایم؛ اما اجرای قانون هیچ وقت پشیمانی نمی آورد. نمی شود گاه منتقد عدم اجرای قانون باشیم و گاه مطالبه گر توقف اجرای قانون.
🔹نامه ای به #شورای_نگهبان نوشته شد که «آقای شورای نگهبان بیا در راستای نیل به #انتخاب_آزاد و محک زدن سلایق مختلف سیاسی توسط آحاد جامعه و رقابت عادلانه و مشارکت بالا، در تایید صلاحیت ها فقط به دو ملاک "تجربه سیاسی و اجرایی" و "عدم محکومیت در حوزه مفاسد اقتصادی" اکتفا کن.» دلیل شان هم بلوغ جامعه پس از چهل سال است.
🔹حرف زیبایی ست و در نگاه اول راحت الحلقوم. اما خیلی زود اولین سوال در ذهن مان شکل می گیرد که اگر بناست به خاطر بلوغ جامعه، نظارت را کنار بگذاریم، دلیل سوا کردن دو مولفه فوق چیست؟
🔹اگر آزادی حکم می کند انتخاب مردم را محدود نکنند، سلیقه شما در سوا کردن ملاک ها، به این محدودسازی دامن نمی زند؟
🔹اگر سلیقه مردم به این تعلق بگیرد که یک مفسد اقتصادی بهتر می تواند بحران های اقتصادی را حل کند، ملاک تعیین شده توسط شما این را محدود نمی کند؟
🔹در کدام نظام سیاسی دنیا آزادی به معنای در معرض انتخاب مردم قرار گرفتن کسانی ست که اصل آن نظام را قبول ندارند؟
🔹آیا #عدالت است در روزگاری که رسانه ها کرکس را جای قناری به افکار عمومی غالب می کنند، دستگاه های نظارتی اجازه دهند افرادی با نداشتن ملاک های قانونی، #آزادی استفاده از فرصت و تریبون فریبکاری در بالاترین جایگاه انتخابی جامعه را بیابند؟
🔹باز هم می توان به لیست این سوالات اضافه کرد. اما به پرسیدن این سوال اکتفا می کنم؛ آیا دوستان نویسنده نامه به این سوالات فکر نکرده بودند؟ یا ماجرا همان داستان قدیمی «قانونی که من می گویم، شورای نگهبانی که من می گویم ...» است؟!
🔻پاسخ امام خمینی(ره) به چنین سخنانی کافیست: «نمیشود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط میکنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد. نباید از مردم پذیرفت، از کسی پذیرفت، که ما شورای نگهبان را قبول نداریم. نمیتوانی قبول نداشته باشی. مردم رای دادند به اینها، مردم شانزده میلیون تقریباً یا یک قدری بیشتر رای دادند به قانون اساسی. مردمی که به قانون اساسی رای دادند منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هر کس از هر جا صبح بلند میشود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسی را قبول ندارم، من مجلس را قبول ندارم، من رئیس جمهور را قبول ندارم، من دولت را قبول ندارم. نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، و لو بر خلاف رای شما باشد. باید بپذیرید.»
📍آشکار شدن صف بندی انتخابات ۱۴۰۰
به نظر من دوقطب اصلی انتخابات ۱۴۰۰ امروز رسما آشکار شد. یکسوی میدان انتخابات لاریجانی است. همانگونه که قبلا پیش بینی کرده بودم او نماینده جریان اعتدال_اصلاحات است و یک تیم از سایر نامزدهای اصلاحات با او هم افزایی خواهند کرد. جریان مفسدین و مافیای اقتصادی کشور پشت سر او قرار خواهند گرفت و تخریب سنگین رقیب و مهندسی اقتصادی و انتخاباتی را به نفع او رقم خواهند زد. لاریجانی دقیقا روحانی بدون عمامه است با همه آن ویژگی ها. باقی نامزدهای این قطب کارشان ایجاد پوشش و فضاسازی و بازی سازی برای اوست یعنی همان کاری که جهانگیری سال ۹۶ انجام داد.
لاریجانی ورودش به رقابت را با حمله غیرمستقیم به رئیسی و سپاه آغاز کرد تا از همان ابتدا جبهه انتخاباتی خود را آشکار سازد. آتش تهیه این جبهه را آذری جهرمی با کانالهای فیک و کلاب هاوس و.. ایجاد خواهد کرد..
وحشت غرب از روی کارآمدن دولت انقلابی!!
🍃🌻🍃
✅ با همت و پیگیری قوه قضائیه و مجلس انقلابی هر روز به لیست کارخانه های احیا شده که در اثر واگذاری غیرقانونی و رانتی یا سوء مدیریت مجریان تعطیل شده بودند اضافه میشود. این نشان میدهد ادعای "خالی بودن خزانه" یا "عدم امکانات و خطر قحطی در کشور" تنها یک فریب و آدرس غلطی است که برای توجیه ناکارآمدی و فرصت سوزیهای دولت مطرح میشود.
🌀سفیر انگلیس در جمع سفرای اروپایی گفته بود: ما ترسی از هسته ای ایران نداریم. ترس ما از شکل گیری دولت انقلابی و روی کارآمدن افراد انقلابی در ایران است چرا که این افراد ذره ای به غرب وابستگی ندارند و مردم ایران را به سمت استقلال و همبستگی سوق میدهند.
۱۰۰ روزپایانی دولت و گرانی بدون توقف...
🔸افزایش بدون توقف قیمتها در دولت روحانی، ۱۰۰روز نخست و پایانی ندارد، دولت دوازدهم با نزدیکشدن به روزهای پایانی فعالیت خود فاز دیگر افزایش قیمتها را بدون هیچ استدلال منطقی آغاز کردهاست به طوری که روز گذشته، نان با افزایش ۱۰ تا ۵۰درصدی و شکر با افزایش ۷۲درصدی به صورت چراغ خاموش گران شدند. همچنین با مجوز سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان روغن مایع ۳۵درصد و انواع روغن جامد ۳۰درصد گران شد.
🔸روند افزایش قیمت کالاهای اساسی درحالی از دیروز رسماً کلید خورده است که قرار بود براساس اظهارات ربیعی، سخنگوی دولت در سهماهه نخست امسال هیچ تغییرات قیمتی در انواع کالاها اعمال نشود، اما متأسفانه دولت با نقض این موضوع و استفاده از شرایط انتخاباتی جامعه، نان، شکر و روغن را گران کرد.
⚠️نکته قابل تأمل اینجاست، انجمنها و اتحادیهها هر بار که درخواست افزایش قیمت از مسئولان مربوطه را بهبهانه افزایش هزینههای تولید داشتند سازمان حمایت با افزایش بیش از ۱۵ درصدی قیمتها موافقت نمیکرد، اما در شرایط فعلی که کشور درگیر انتخابات ریاست جمهوری است مجوز افزایش بیش از ۳۵ درصدی روغن، ۵۰ درصدی نان و ۷۲درصدی شکر را صادر کرده است.
🔸با اتفاقات بازار مواد غذایی، در این روزها علاوه بر رقابت کاندیداهای ریاست جمهوری، باید شاهد رقابت گرانیها در بازار کالاهای اساسی هم باشیم و هر روز گرانی یک گروه از کالاهای اساسی شوکی به سبد خانوار وارد میکند؛ یک روز گوشت، روز دیگر مرغ و تخم مرغ، روز بعد روغن و بعد از آن هم لبنیات و سایر کالاهای اساسی!
🔸ظاهراً دولت تصمیمی برای مدیریت این اوضاع ندارد و بیشتر ترجیح میدهد بر طبل این گرانیها بکوبد، اما سؤال اینجاست براساس کدام استدلال این افزایش قیمتها شروع شده است و آیا تا پایان ۱۰۰ روزه دولت تدبیر ادامه خواهد داشت؟
قابل توجه اونایی که چند ساله میگن چرا رهبری کاری نمیکنه چرا روحانی را عزل نمیکنه
داداش من رهبری نباید کاری بکنه این من و تو هستیم که باید یه کاری بکنیم. اونم اینه که حواسمونو جمع کنیم دیگه به کسی که ادامه روحانیه رای ندین.
#لاریجانی = روحانی❌
#جهانگیری= روحانی❌
#هاشمی = روحانی❌
👆بانیان وضع موجود👆
⛔️حاصل تکرار خاتمی⛔️
لینک کانال یاران خرازی در روبیکا جهت برنامه های انلاین https://rubika.ir/yarankharazi14
جملات تاریخی جهانگیری
🔹جهانگیری در بخشی از مناظرههای انتخاباتی سال 1396 جملاتی را بیان میکند که بسیار قابل تامل است.
۱- مردم عزیز! یادتان میآید مردم شبها در صف بانکها میخوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟
۲- مردم عزیز، یادتان میآید وضع اقتصادی ما چه بود؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمیشد؟
۳- مردم عزیز ایران هوشیار باشید. میخواهید فردای شما و فرزندان شما چگونه باشد؟ توسعه میخواهید یا آشفتگی؟
۴- مردم عزیز بدانید که وعدههای توخالی سبب میشود که مردم به کارآمدی نظام بدبین شوند.
۵- من مطمئنم ما میتوانیم بزرگترین چالشهای سیاسی و اقتصادی پیش روی کشور را حل کنیم.
۶- امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمیزند. چون کاری شد کارستان رونق شروع شده. رشد اقتصادی در سالجاری بالا رفته. فضای بینالمللی مثبت شده است.
۷- ما به همه اهدافمان در برجام رسیدیم. دنیا عاشق کار کردن با ایران شده. هجوم شرکتهای غربی و شرقی به ایران برای کار کردن آغاز شده است.
۸- مردم یادتان هست در دوران دولتهای نهم و دهم (احمدینژاد) قیمت ارز لحظهای بالا میرفت.
۹- واقعا یک آواری بر سر اقتصاد کشور خالی شد. موتور اقتصاد روشن شده و اقتصاد را راه انداختیم.
۱۰- ما سهام عدالت را واقعی خواهیم کرد. دیگر هیچ فقیری در ایران نباید باشد.
سلام:
چه بلایی را میتوانید نام ببرید که دولت روحانی میتوانست بر سر کشور بیاورد و نیاورده است؟!
- گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم.
- چوب حراج به بیتالمال و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید.
- کاهش دهها برابری و نزدیک به سقوط ارزش پول ملی.
- سرازیر کردن ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا به حلقوم مفسدان و رانتخواران.
- افزایش ۸ برابری قیمت مسکن و افتخار وزیر مسکن که حتی یک مسکن هم نساخته است!
- تنزل ۶ رتبهای اقتصاد کشور از هجدهمین رتبه در اقتصاد دنیا.
- شکستن رکوردهای تورم، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی.
- تاسیسات هستهای کشور را به مرز نابودی کشاندند و پیشرفت هستهای را متوقف کردند.
- قرار بود در مذاکرات هستهای تحریمها را لغو کنند ولی نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه به علت نابلدی، نفوذ عوامل دشمن و گرایش به سازش، صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه کردند.
- نقدینگی را که میتوانست و باید روانه عرصه تولید شده و باعث کسب و کار شود، از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان به ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش دادند و تولید و کسب و کار را با رکود شدید و بیسابقه (و نه کمسابقه) روبهرو کردند.
- کشور را از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و گوشت مرغ به واردات این اقلام ضروری و معیشتی مردم کشاندند.
- با دیپلماسی انفعالی، راه را برای باجخواهی دشمنان باز کردند و امنیت و اقتدار کشور را به مخاطره انداختند که اگر غیرت و قدرت و مقاومت سلحشوران سپاه و ارتش نبود کشور را به باد فنا داده بودند.
- فساد اقتصادی برخی از افراد نزدیک به دولتمردان.
- تاراج بیتالمال به بهانه خصوصیسازی.
- بهکارگیری اعضای ستاد انتخاباتی در پستهای کلیدی و فاجعهای که به بار آوردند.
- حقوقهای نجومی در کنار تنگدستی کارمندان و کارگران و... دهها و شاید صدها نمونه دیگر از این دست.
کدامیک از خرابکاریهای زیر به تحریمها مرتبط بوده و هست؟!
- حذف کارت سوخت که قاچاق بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد تومان بنزین را به دنبال داشت!
- ثابت نگاه داشتن قیمت بنزین طی ۴ سال و افزایش ناگهانی و سه برابری آنکه شوک شدید اقتصادی و امنیتی را درپی داشت!
- غارت -بخوانید دزدی- دهها هزار میلیارد تومانی از بیتالمال در واگذاری شرکتها و کارخانجات دولتی!
- حذف سامانههای شفافساز نظیر سامانه شبنم و ایرانکد و باز کردن مسیر قاچاق کالا از داخل به خارج و از خارج به داخل کشور که ضربه شدید و خسارتآفرین چندصدهزار میلیارد تومانی به بار آورد و جلوگیری از رونق تولید و کسب و کار کمترین نتیجه آن بوده و هست!
- بیتوجهی مشکوک به حوزههای تولید مسکن و مانعتراشی برای شرکتهای دانشبنیان، رونق کشاورزی، صنایع خودرو و لوازم خانگی که توجه به آنها میتوانست صدها هزار شغل ایجاد کند و از بیکاری خیل عظیم کارکنان و کارگران جلوگیری کند.
- رشد بادکنکی بورس و جلب سرمایههای مردم و سپس سقوط فاحش آن و خسارت فراوان سهامداران،
- فرار مالیاتی چند ده هزار میلیارد تومانی.
- بیتوجهی به اقتصاد زیرزمینی و معاملات بازار سیاه که صدها هزار میلیارد تومان خسارت به دنبال داشت.
- خودداری از اصلاح نظام بانکی و سرازیر شدن نقدینگیها به بانکها از یکسو و پدیده پلشت بدهکاران کلان بانکی از سوی دیگر که در صورت اصلاح نظام بانکی سرمایهها به تولید میرفت و دست بدهکاران کلان بانکی از بیتالمال کوتاه میشد و هزاران هزار میلیارد تومان به جای رونق تولید و کسب و کار به تورم افسارگسیخته دامن نمیزد.
- دپوی چهار میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر با انگیزه پلید افزایش سرسامآور قیمتها.
- احتکار صدها هزار تن میوه و برنج و روغن.
- بهکارگیری افراد ناتوان و بعضاً آلوده به فساد در مسئولیتها و...