تحلیل «خوشچشم» تحلیلگر مسائل راهبردی در مورد سناریوی دروغ دزدیدن مسیح علینژاد
هدایت شده از موسسه تربیتی رسانهای اسرا
#بسیار_مهم
🌟سلام به همه مخاطبین محترم موسسه تربیتی رسانهای اسرا
خوش منظر هستم
امیدوارم حال همه شما فرهیختگان عزیز خوب باشه🌹
یه درخواستی از همه شما عزیزان دارم👇
🔥 برای حمایت از ایده یادگیری از طریق بازیهای دیجیتال که توسط استاد ضابط عزیز در برنامه اتم شبکه ۱ سیما ارائه شده کد " 2507 " رو به سامانه پیامکی 10002339 ارسال کنید.
🔻فقط تا ساعت 18 سهشنبه (فردا) فرصت فرصت دارید.
امیدواریم که بتونیم با پیشبرد این ایده تحولی توی نظام آموزشی رقم بزنیم...
این پیام رو برای هرکسی که میتونید ارسال کنید💌
ممنون از لطف و همراهی همیشگی شما
یاعلی🌺
هدایت شده از خبرگزاری فارس
دستور دادستان کل برای برخورد با گرانفروشان و محتکران
🔹در پی دستور رئیس قوهقضاییه به دادستان کل کشور مبنی بر کمک به تعزیرات به منظور کنترل بازار؛ منتظری طی دستوری از دادستانهای مراکز استانها خواست تا نسبت به شناسایی، کشف، تعقیب و مجازات مرتکبین گرانفروشی و احتکار در صورتی که واجد وصف مجرمانه باشد، اقدام کنند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خاتمی در پی حوادث خوزستان بیانیه داده است!
مقصر دیروز مدعی امروز
🔻دولت خاتمی و وزاری او یکی از اصلی ترین متهمان فاجعه خوزستان هستند و حالا که مشکل آب در خوزستان با تحمل مردم و ایستادگی بسیج، سپاه و ارتش فروکش کرده، جا دارد یادی کنیم از فیلم فوق که موید آن است که سال ها پیش نمایندگان عواقب این کار (انتقال آب ) را به دولت وقت (خاتمی) هشدار داده بودند.
🔻هشدار سال ها پیش جاسم شدید زاده نماینده سابق اهواز در مجلس ششم در خصوص فاجعه بی آبی!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۳ مطالبه مهم و بهحق مردم خوزستان/ جزئیاتی از اعتراضات و عملکرد ناجا
🔹لاریزاده مدیر استان خوزستان خبرگزاری فارس گزارش میدهد
@Farsna
🔴 خوزستان؛ تنش آبی یا بی تدبیری...
🔹مسوولان و مدافعان پروژههای سد سازی همیشه توجیه اولشان، مدیریت منابع آب و حل مشکل کمآبی و برق است؛ وضعیت این روزهای خوزستان ولی نشان میدهد تا چه اندازه این ادعاها پوچ است. هزاران سال است که ۵ تا از بزرگترین رودخانههای ایران راهی جلگه خوزستان میشوند....
🔸 و از آنجا به تالابهای شادگان و هورالعظیم و خلیج فارس میریختند و هم این تالابها را زنده نگه میداشتند و هم خوزستان حاصلخیرترین بخش خاک ایران بود. اما در این سالها که ویروس سدسازی به جان رودخانههای ایران افتاده، ثمرات این بیماری را بهتر میتوان دید...
🔹 سدسازان که پشتشان به ادعاهای بهظاهر علمی و بودجههای هنگفت گرم است حالا میتوانند جواب بدهند ۱۱ سد غولپیکری که روی ۵ رودخانه منتهی به خوزستان ساختهاند چرا مشکل آب، برق، کشاورزی و نابود شدن منابع طبیعی خوزستان را حل نمیکند؟
مگر قرار نبود سدها منابع آب را مدیریت کنند؟
🔸 پس چرا آن همه آمار و ادعا برای راهاندازی بزرگترین سد و بلندترین سد و پرآبترین دریاچه مصنوعی و… که با گره زدن به عناوینی مثل «مهندسان ایرانی و دانش ملی» در بوق و کرنا میشد گره از مشکل مردم و طبیعت خوزستان باز نکرده؟ چرا مردم #سوسنگرد و #اهواز و #ماهشهر و … آب ندارند؟
🔹 چرا شادگان و هورالعظیم خشک شدهاند و جاندارانشان از گاومیشها تا ماهیها و پرندگان دارند تلف میشوند؟ مگر ادعا نمیکردند سدها ساخته میشوند تا منابع آب مدیریت شوند؟ کو مدیریت؟ کو آب؟
بله! من هم میفهمم خشکسالی یعنی چه و چه تاثیر ویرانگری دارد. اما بحران این روزهای خوزستان...
🔸 بدون تردید تقصیر سدها و سدسازان است نه کمبارشی و گرنه حتی در بدترین روزهای خشکسالی ایران، جلگه خوزستان باید آخرین نقطه به لحاظ بیآبی باشد اما میبینید حالا اولینش است. واقعیت این است که سدها از پولسازترین و بودجهخوارترین پروژههای ایرانند. سدسازان هم با ژستهای علمی...
🔹 هر آب روانی در هر گوشه ایران دیدند برایش طرح ساخت سد نوشتهاند، مسوولان هم که همیشه عقده پروژههای بزرگتر و بزرگترین دارند (اگر سهمی از بودجهها نبرده باشند) بدون معطلی موافقت میکنند، نتیجه کارشان هم شده نابودی محیطزیست ایران که نمونهاش را در خوزستان داریم میبینیم.
🔸 و چون چند سالی است دیگر جایی برای سد زدن باقی نمانده همین ابرپیمانکاران و سدسازان رو آوردهاند به پروژههای بزرگ و خطرناک انتقال آب، حالا سود و پول در تهیه کردن طرح توجیهی این پروژههاست. مشکلی که خودشان با سدسازی ایجاد کردهاند حالا ادعا میکنند با انتقال آب میخواهند حل کنند.
🔻نکاتی در مورد سد گتوند و دروغگویی مجدد اصلاحطلبان
👈سد گتوند، احداث شده بر روی رود کارون، دومین دریاچه مصنوعی بزرگ کشور، پس از سد کرخه است.
👈هدف از احداث سد و نیروگاه گتوند، تأمین بخشی از برق و همچنین کنترل سیلابهای فصلی کارون و نیز تنظیم آب کشاورزی پاییندست بوده است.
👈طرح اولیه این سد متعلق به آمریکاییها و قبل از انقلاب است و پنج دولت پس از انقلاب، درگیر آن بودهاند.
👈شروع به ساخت سد گتوند هم از فروردین ۱۳۷۶ به دستور هاشمیرفسنجانی، رئیس جمهوری وقت در پایان دولتش بود.
👈مهمترین چالش ایجاد شده پیرامون این سد، بحث وجود گنبدها و رگههای نمکی در اطراف محل آبگیری سد به دلیل مکانیابی نامناسب سد در دوره رفسنجانی بوده است، که پس از آبگیری سد به زیر آب رفته و منجر به افزایش شوری آب در پاییندست این سد شده است؛ به عبارتی با اشتباه مهندسی، بخش بزرگی از آب خوزستان را شورتر کردند و مشکلات کشاورزی پدید آمد.
👈 در زمان طراحی و شروع عملیات اجرایی بیژن زنگنه به عنوان وزیر نیرو و هادی منافی به عنوان رییس سازمان محیط زیست مشغول فعالیت بودند که ژنرال! زنگنه بعدها در دولتهای خاتمی و روحانی، وزیر نفت شد.
👈در زمان ساخت قسمت اصلی سد (تونل ها و گالری های سد)، در زمان خاتمی هم، حبیباله بیطرف، وزیر نیرو و معصومه ابتکار، رییس سازمان محیط زیست بود.
👈 در پایان دولت خاتمی متوجه اشتباهاتی شدند که طی مطالعاتی که در سال ۱۳۸۳ آغاز شد، مشخص شد که آب این سد در معرض خطر شور شدن است که اگر مطالعات سال ۱۳۸۳ در سال ۱۳۷۵ انجام میشد، چه بسا اجرای این سد، اصلا تصویب نمیشد و ظاهرا کلنگزنی احداث سد گتوند توسط رفسنجانی، قبل از اتمام فاز مطالعاتی پروژه انجام شده بود و جانمایی سد گتوند در نزدیکی معدن نمک، از ابتدا اشتباه بود.
👈در زمان دولت احمدینژاد، سعی کردند تا روی تپه نمکی نزدیک سد، این دسته گل دولتهای سازندگی و اصلاحات، پتوی رسی بکشند تا مقداری از مشکل حل شود که در پی اقدامات انجام شده، میزان شوری آب تا حدی کاهش یافت.
♨️ *ترکیب هییت رییسه منتخبین شورای اسلامی شهر اصفهان دوره ششم*
*#علی_صالحی* سخنگوی منتخبین شورای اسلامی شهر اصفهان دوره ششم در گفتگو با خبرنگار *#اصفهان_پرس* ترکیب انتخابی هییت رییسه شورای شهر جدید را اعلام کرد:
🔸 *#محمد_نورصالحی* رییس
🔸 *#ابوالفضل_قربانی* نائب رییس
🔸 سید *#امیر_سامع* خزانه دار
🔸 *#فرزانه_کلاهدوزان* منشی
🔸 *#علی_صالحی* سخنگو
همچنین روسای کمیسیون های تخصصی:
🔹 حجت الاسلام *#منوچهر_مهرویپور* رییس کمیسیون فرهنگی، ورزشی، اجتماعی
🔹 *#غلامحسین_صادقیان* رییس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری
🔹 *#رسول_میرباقری* رییس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران
🔹 *#محمدرضا_فلاح* رییس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات
🔹 به جهت اهمیت مسائل آب و مناطق کم برخوردار کمیسیون ویژه به ریاست *#مجید_نادرالاصلی* تشکیل شد
🔻 *#مصطفی_نباتی_نژاد* رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر
✅ لازم به ذکر است که روسای ۲ کمیسیون باقی مانده نیز در جلسه آتی انتخاب خواهند گردید
آمریکا، برزیل، انگلیس، هند و اندونزی، بیشترین تعداد مبتلایان جدید به کرونا را در 24 ساعت گذشته گزارش کرده اند.
بیشترین فوتیهای روزانه هم در برزیل، اندونزی، روسیه، آفریقای جنوبی و هند گزارش شده است.
پ؛؛ن؛دقت کنید از هند !روسیه!و واکسنی استرازنکا انگلیسی در پوشش کره جنوبی تا ژاپن برای ما وارد میشه!و مسئولین زمین و زمان را بهم ریختن که سریع تر این واکسن ها را تزریق کنن!!!! اون وقت تو همین کشورا بیشترین فوتی و کرونای مجدد رخ داد!!!
چطور شده که اینا کارشون بجایی رسیده که صادر کننده واکسن هستن!!
اما کرونا تو کشور خودشون جولان میده؟!!!و فوتی بیشتر
این گزارش همون صدا و سیمایی هست که ۲۴ ساعته تریبون داده به وزارت بهداشت ها!
🔺خانم #ابتکار ؛ وقتی به شما میگوییم مسببان وضع موجود وقیقا از چه حرف می زنیم؟
➖۱۷ خرداد ۱۳۹۴ |استفاده از آب شیرین کن ها؛تهدیدی برای خلیج فارس است
➖توضیح : کسی از سرنوشت و وضعیت معدود اب شیرین کن هایی که در خبر سال ۹۴ معصومه ابتکار به آنها اشاره شده است، پس از روی کار آمدن دولت اول روحانی خبری دارد؟!
➖خلیج فارس به آب های آزاد اقیانوس راه دارد و متصل است. اگر به کارشناسان خارجی بگوییم رئیس سازمان محیط زیست ما نگران شور شدن آب اقیانوس هاست، با کش خودشان را دار می زنند!
🔴نمک فرصتطلبان به زخم خوزستان/ حجاریان: اگر دولت متمایل به اصلاحطلبان از صندوق خارج نشود، مردم در شهرهای مرزی مسلح میشوند!
لیدر جبهه اصلاحات به جای عذرخواهی از ۸ سال مدیریت اشرافی دولت مورد حمایت این جریان، در بیانیهای آتش بیار معرکه شده است! خاتمی از موضع بالا نوشته است که انتقاد و اعتراض مسالمتآمیز حق مسلم شهروندان و مردم است. او ادامه داده است که باید جلوی برخوردهای خشونتآمیز گرفته شود و از گلوله استفاده نشود!
خاتمی پس از پیروزی در انتخابات سال ۷۶ در حالی سفرش را به خاطر دیسک کمر به خوزستان لغو کرده بود که به مردم این استان وعده داد تا مساله آب را حل میکند؛ وی در پیامی گفته بود: برای من دردآور است که خوزستان در کنار پرآبترین رودخانههای کشور و در کنار خلیج فارس هنوز از بیآبی و آب ناسالم رنج میبرد. من در اینجا به شما مردم عزیز قول میدهم که به یاری خداوند در طی یک سال آینده، آب آشامیدنی از گتوند به اهواز منتقل خواهد شد.
بعد از آن وعده پوچ؛ مساله خوزستان در دولت اصلاحات فراموش شد؛ در آن روزها اصلاح طلبان به جای پرداختن به وضعیت معیشتی مردم مشغول دعواهای سیاسی و اقدامات ساختارشکنانه چون جمعآوری امضاء برای رفراندوم قانون اساسی شدند. جالب آنکه خاتمی دوباره در آستانه انتخابات سال ۱۳۸۰ یاد مردم خوزستان افتاده و در سفر به این استان بار دیگر وعدههای قبلی را تکرار کرد!
خاتمی پس از پیروزی در آن انتخابات بار دیگر خلف وعده کرده و پاسخ به مطالبات مردم را فراموش کرد. اصلاح طلبان پس از پیروزی مجدد به جای تلاش برای عمران کشور در مجلس تحصن کرده و نظام را به جنگ علنی فراخواندند. مدتی بعد در انتخابات سال ۸۴ مردم پاسخ این بیمحلی و کمکاریها را به اصلاحطلبان دادند.
وضعیت بحرانی اصلاحطلبان و بیرغبتی جامعه از آنها بهگونهای است که یکی از ژنرالهای جنگ خیابانی این گروه اعتراف کرده است که مردم از دست ما به ستوه آمدهاند. محسن آرمین اخیرا گفته است که گفتمان اصلاحطلبی دیگر راهگشای مردم نیست و در رفع موانع و مشکلات مردم قدمی برنداشته است.
در تمامی مدتی که غربیها پای خودشان را روی گردن مردم ایران گذاشته بودند؛ لیدر اصلاحطلبان حتی یک بیانیه در مخالفت با تحریمها صادر نکرد، اما کافی است اقدامی ضدامنیتی در منطقهای از کشور روی دهد تا سر و کله افراطیها برای انجام اقدامات شیطنتآمیز و دمیدن بر آتش پیدا شود.
ردپای اصلاحطلبان در خوزستان، سیستان و بلوچستان؛ چند اعتراض کارگری و نیز فشار به کانون وکلا و سازمان نظام پزشکی نشان میدهد؛ برخی تمایل دارند، وضعیت کشور در آستانه انتقال قدرت امنیتی شود. مدتی قبل سعید حجاریان گفته بود که اگر دولت متمایل به اصلاحطلبان از صندوق خارج نشود، مردم در شهرهای مرزی مسلح میشوند؛ تحرکات گروه تروریستی الاحوازیه و بیانیه خاتمی را باید در امتداد آن دستورالعمل دید.