📩 رهبر انقلاب: چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند و از کارایی بیاندازد، سخنان اختلافانگیز و ستیزهگریهای دشمنپسند است/ در برخوردها و دستهبندیهای سیاسی از محرمات شرعی اجتناب کنید
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
دربارهی مجلس شورا هم یک جملهای عرض کنم. خب هر مجلس جدیدی حامل امیدهای جدیدی است. وقتی یک مجلس تازهای تشکیل میشود، امیدهای تازهای هم با آن مجلس مطرح میشود و چشماندازهای جدیدی را میتوانند پیدا کنند. نمایندگان تازهای در مجلس جدید وارد میشوند، در کنار آنها نمایندگان مجربی هم از دورهی قبل یا دورههای قبل هستند، این یک ترکیب خیلی خوبی است، مجموعهی خیلی خوبی است. هم در آن ابتکار هست، هم در آن نوآوری هست، هم در آن تجربه هست. از تجربههای موفق قبلی استفاده میکنند، ابتکارات جدید هم میآورند. خب این یک سرمایهی باارزشی است.
✏️ تشکیل هر مجلس جدیدی برای کشور یک سرمایهی باارزش و مورد استفاده است. باید این را قدر دانست. مثل یک خونی در رگهای مجموعهی سیاسی کشور و اجتماعی کشور جاری میشود و انشاءاللّه اثر میکند. حادثهی شیرینی است. لکن این حادثهی شیرین را میشود تلخ کرد، مثل همهی حقایق شیرین عالم یک چیزهایی هم وجود دارد، عواملی هم وجود دارد که میتواند این شیرینی را از بین ببرد. آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند، سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند است. این شیرینی مجلس جدید را این جور چیزها از بین میبرد.
✏️ اگر چنانچه این مراعات را نکنند اولین اثرش این است که کام ملت تلخ میشود، فضای سیاسی کشور فضای تلخی میشود در حالیکه فضای سیاسی با انتخابات و تشکیل مجلس جدید و آمدن افراد جدید و اینها یک فضای با طراوتی است قهراً، این از بین میرود.
اثر بعد هم این است که مجلس از کارایی میافتد یعنی وقتی که مجلس شورای اسلامی دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندی گوناگون اینجوری شد از کار اصلی خودش باز میماند. بطور طبیعی دستهبندیها و کشمکشها مانع میشود از اینکه اینها به کارشان برسند.
✏️ یک شاخص عمدهی جمهوری اسلامی این است که؛ دستاندرکاران جمهوری اسلامی متشرع باشند، متشرع باشند مراعات حرام و حلال و دروغ و غیبت و تهمت این چیزها را بکنند ما همچنانی که در کارهای شخصی خودمان باید مراقبت بکنیم و تقوا پیشه کنیم از محرمات اجتناب بکنیم در محیط سیاسی و در کار سیاسی هم عیناً همین وجود دارد باید از محرمات اجتناب کرد، باید این را در رأس کارها باید قرار داد.
✏️ در کارهای سیاسی، در برخوردهای سیاسی، در دستهبندیهای سیاسی که قهراً با اختلاف سلیقه نوعی دستهبندی وجود دارد باید مراعات تقوی کرد، باید مراعات اجتناب از محرمات شرعی را به جد انسان بایستی داشته باشد این اگر بود انشاءاللّه نتایج کار هم مطلوب خواهد بود خدای متعال هم به کار برکت خواهد داد. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب ساعات شخصی خود را چگونه سپری میکنند؟
اخبار فوری و مهم اصفهان را اینجا ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2573205578C49c80846b5
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رسایی، منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم: در مجلس جدید باید خوبیها و جهتگیریهای درست مجلس قبلی را ادامه بدهیم
@Farsna
۱۸ اسفند ۱۴۰۲
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 منتخب مردم قم: وابسته به هیچ حزبی نیستم/ ارزیابی بنده از عملکرد شهرداری قم مثبت نیست
محمد منان رییسی:
🔹 شهرداری قم در کنار بسیاری از شهرداریها، توسعه محور است و پیشرفت محور نیست، اینکه ده ها پل و تقاطع احداث کنیم ولی همزمان سبک زندگی مردم را نابود کنیم به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.
🔹 وقتی میتوانیم به عملکرد شهرداری قم نمره مثبت بدهیم که اقدام های اجرایی آنها به آرامش بیشتر مردم منجر شود نه توسعه صرف به بهای از بین رفتن سبک زندگی و آرامش درونی مردم.
🔹 مدیران شهری گمان میکنند که شهرسازی فشرده یا عمودی به صرفهتر از شهرسازی افقی است، در حالی که شهرسازی فشرده هزینههای پنهان همچون هزینه فرهنگی و محیط زیستی دارد و به دلیل اینکه نمایندگان درگیر کارهای اجرایی روزمره میشوند از این هزینهها غافل میشوند. همچنین در کشور ۲.۵ میلیون خانه خالی وجود دارد که تعداد ۳۰۰ هزار آن تنها در تهران است، این رقم ده برابر خانههای خالی شهر لندن است.
🔹 رویکرد مدیریت شهری پیشرفت محور نیست، بلکه توسعه محور است، رویکرد پیشرفت محور باید مبتنی بر سبک زندگی ایرانی - اسلامی باشد و صرف ساخت برجها و تقاطعها سبک زندگی برای ما نمیسازد، بلکه فرهنگ ما را از درون متلاشی میکند، مدیران شهری همیشه بر سر ساخت پلها و ساختمانهای شهری رقابت دارند در حالی که باید به توانایی مدیریت مدیران در ایجاد آرامش برای شهروندان نگاه کنیم، هر چه قدر این سبک ساختمانسازیها در شهرها اوج گرفت، آسیبهای اجتماعی بیشتر شدند، چرا که معیار مدیران توسعه است.
🔹نیت من این است که رشد قیمت زمین که طی سی سال اخیر از همه چیز بیشتر شده متوقف شود و معنا ندارد؛ کشوری که این همه زمین دارد قیمت زمین از همه چیز گرانتر باشد.
🔹 در موضوعاتی مانند عفاف و حجاب مواضع آشکاری دارم و این حکم خدا و قانون کشور است اما باید به صورت هوشمند این موضوع را دنبال کرد.
🔹 به طرح شفافیت رأی میدهم و تلاش میکنم که در قم ساکن بمانم.
🔹 امروز رقابتهای انتخاباتی به پایان رسیده است و من نماینده نه تنها کسانی که به من رأی داده و یا نداده اند هستم بلکه نماینده افرادی هستم که حتی در انتخابات شرکت نکردند و در این راستا تلاش میشود از تمامی ظرفیتها برای پیشبرد اهداف و برنامهها استفاده شود.
🔹 ارزیابی من از مدیریت شهری قم مثبت نیست و معدود شهرداری دیدم که نگاهش پیشرفت محور باشد تا توسعه محور و در این حوزه خط کشها باید تغییر کند و باید دید چقدر به مردم آرامش داده ایم که در این شرایط در مجموع نمره خوبی به شهردار قم نمیدهم.
🔹 با گفتمان نو وارد مجلس شدهام، دغدغه حل مشکل مردم را دارم. مسکن یکی از مسائل اساسی مردم است که با توجه به تخصصی که در این حوزه دارم، صادقانه وارد میدان شدم تا بتوانم گامی در این راستا بردارم، در ضمن وابسته به هیچ حزبی نیستم.
🔥 @Moohem
۱۸ اسفند ۱۴۰۲
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خبرنگار اسرائیلی: براساس اسناد منتشر شده در چند روز اخیر ایران در شمال و جنوب غزه مراکزی ایجاد کرده که اقدام به طبخ غذا و کمک به مردم غزه میکند
🔸 او ادامه داد شما میتوانید پرچم ایران را در این خانه ها ببینید
🔸این اتفاق درحالتی می افتد که رییس هلال احمر ایران میگوید تا کنون ده هزار تن مواد غذایی و تجهیزات پزشکی از ایران به نوار غزه منتقل شده است
🔸در دیدار رییسی با السیسی در حاشیه کنفرانسی در عربستان سعودی، رییسی از مصر درخواست کرد که اجازه ورود کمک های بشردوستانه ایران به نوار غزه را بدهد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
۱۸ اسفند ۱۴۰۲
هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال پرشور اهالی ایذه از دکتر رئیسی
🗓 جمعه | هجدهم اسفندماه ۱۴۰۲
@raisi_org
۱۸ اسفند ۱۴۰۲
۱۹ اسفند ۱۴۰۲
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تورم چیست و چگونه بوجود می آید؟
۱۹ اسفند ۱۴۰۲
ایران به سازندگان راکتور فوق سنگین متانول پیوست
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان:
🔹طراحی و ساخت تجهیزات فوق حساس راکتور سنتز در انحصار شرکتهای اروپایی بود که پس از اعمال تحریمهای ظالمانه، با توان مهندسان شرکت ماشین سازی اراک، تولید این راکتورها برای نخستین بار در کشور انجام شد.
🔹ساخت این راکتورهای عظیم، ایران را به جمع ۵ کشور سازنده راکتورهای تولید متانول وارد کرد که علاوه بر میلیونها دلار صرفهجویی ارزی، سبب شکسته شدن انحصار تولیدکنندگان اروپایی شد.
۱۹ اسفند ۱۴۰۲
🔸 آمریکا بزرگترین زندان زنان در جهان!
هشتم مارس، #روز_جهانی زن
🔻 آمار درباره زندان زنان در آمریکا تکاندهنده است. بیش از ۵۸ درصد زنان زندانی در زندانهای ایالتی دارای فرزند زیر ۱۸ سال هستند.
🔻 بین سالهای ۱۹۸۰ تا ۲۰۲۱، تعداد زنان زندانی بیش از ۵۲۵ درصد افزایش یافته و از مجموع ۲۶۳۲۶ نفر در سال ۱۹۸۰ به ۱۶۸۴۴۹ نفر در سال ۲۰۲۱ رسیده است.
۲۰ اسفند ۱۴۰۲
هدایت شده از خبرگزاری فارس
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۰ اسفند ۱۴۰۲
چرا رهبرانقلاب مشارکت در انتخابات را جهاد دانستند ؟
✍️ دکتر عبدالله گنجی
مقام معظم رهبری برای توصیف رأی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ از مفهوم «جهاد» استفاده کردند. در نقطه مقابل روشنفکران و پرورشیافتگان نهضت ترجمه، انتخابات را یک پدیده مدرن که صرفاً مبتنی بر حق است میدانند و اصلاً خوانش دینی از آن را غلط یا سوء استفاده میدانند. اما جهاد نامیدن آن از خاستگاه فقاهت و مرجعیت امری است که ارزش آن را فقط اهل دیانت میفهمند. رهبری از درصد مشارکت خبر ندارد که آن را جهاد میداند؟ مشارکت را پایین نمیداند و جهاد میداند؟ از میزان مشارکت راضی است و آن را جهاد میخواند؟ همه چیز را صددرصد و به صورت دقیق میداند و قویترین تحلیل را دارد، اما تفاوت او با دیگران این است که دهها متغیر دیگر را هم میداند و هم در تحلیل موضوع لحاظ میکند و آرایش قوا و عوامل سلبی-ایجابی پیرامون انتخابات را به ترازوی قضاوت میسپارد و نتیجه انتخابات را در محل واقعی خود مینشاند. برای اینکه صحنه انتخابات را جهاد ببینیم، اولین پیش نیاز این است که بدانیم چه کسانی رأی دادند؟ طبقه مرفه؟ طبقه متوسط؟ طبقه پایین اقتصادی؟ قشر متدین و متوسط به پایین؟
قطعاً رأیدهندگان در ایران پس از انقلاب هیچگاه طبقه مرفه نبودهاند و آن حدود ۲۰ درصد بعضاً نمیدانند انتخابات چه موقع هست؟ قیمتها چگونه است؟ برجام چه شد؟ و ... پس از میزان مشارکت و جغرافیای مناطقی که رأی بالاتر بوده است (کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی و...) میتوان فهمید کسانی رأی دادند که بیشترین چالش اقتصادی را در زندگی خصوصی خود دارند و نقزنان و رأینادهندگان بیشتر طبقه متوسط به بالا بودند. حال سؤال این است که این جماعت برای چی رأی دادهاند؟ چشمانداز اقتصادی بهتری را میفهمند که طبقات بالاتر نمیفهمند؟ رانتی قرار است در اختیار آنان قرار گیرد؟ حتماً خیر! اما خواص بودن به محل زندگی و تحصیلات نیست. آنان فهمیده بودند که هدف از ۱۸۰۰ تحریم دشمن برای این است که آنان را از صندوق رأی عقب براند؛ بنابراین آنان که رأی دادند میدان انتخابات را نه میدان انتخاب این و آن که معرکه جنگ با دشمنی دیدند که منتظر است راستیآزمایی اثرات تحریم و فشار خود را سر صندوق انجام دهد و این چنین رأی را به مثابه «تودهنی» به تحریمکننده وارد صندوق کردند و آورده معیشتی و اقتصادی فرع رأیشان بود. پس با چنین انگیزهای این رأی جز مجاهدت، منفعت شخصی نخواستن و مبارزه با دشمن نیست. رأیدهنده میدانست که دشمنان رأی ۱۴۰۲ را مکمل حوادث ۱۴۰۱ میدانستند که کار را تمام میکند و فیلمساز ما دو فیلم با حجاب و بیحجاب میساخت تا ببیند کدام را عرضه کند.
درست است که بخشی از ملت ما رأی عرفی میدهند و هدف آنان بهبود است و البته این حق یک شهروند است، اما فرق این دسته با دسته دوم این است که فراتر از بهبود زندگی عرفی، انتخابات را از میادین مبارزه میدانند که نظام و دشمن هر دو روی خروجی صندوق حساب باز نمودهاند. آنان که رأی ندادند نباید مورد گلایه قرار گیرند، آنان از حقش خویش استفاده نکردند و طبیعتاً زبان مطالبه خود را پس از انتخابات کند کردند. اما بدا به حال آنان که در این معرکه جهاد، منافقانه از عدم ثبت نام تا فشار برای خروج کاندیداهای همسو از گردونه تا ندادن لیست و عدم مشارکت را در پرونده خود دارند. برای عدم رأی تلاش و آمار تولید کردند و بعد از رأی ۲۵ میلیونی برای رفع تناقض دیروز خود رأی را باطله اعلام کردند و همانند قوم بنیاسرائیل عیبجو و طعنهزننده گذشتند. وای اگر از پس امروز بود فردایی.
۲۰ اسفند ۱۴۰۲