موج انصراف کاندیداها در حوزه های انتخابیه استان اصفهان
حوزه انتخابیه نجف آباد، تیران و کرون:
انصراف دکتر علی اکبر دادخواه به نفع احمد زمانی
📍حوزه انتخابیه گلپایگان و خوانسار:
انصراف دکتر عباس داودوندی به نفع مهندس علی بختیار
انصراف دکتر امیر هوشنگ علایی به نفع مهندس علی بختیار
📍حوزه انتخابیه اردستان:
انصراف دکتر پیمان آقایی به نفع سید صادق طباطبایی نژاد
... این خبر در حال تکمیل شدن است
عیسی محمودصالح نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه فریدنبزرگ از ادامه رقابت ها کناره گیری کرد.
محمودصالح کاندیدای مورد حمایت اصلاح طلبان غرب استان بود که بعدا حسین محمدصالحی جایگزین ایشان شد.
احتمال می رود عیسی محمود صالح
پس از کناره گیری ، از کاندیدای دیگری اعلام حمایت کند.
موج انصراف کاندیداها در حوزه های انتخابیه استان اصفهان
حوزه انتخابیه نجف آباد، تیران و کرون:
انصراف دکتر علی اکبر دادخواه به نفع احمد زمانی
📍حوزه انتخابیه گلپایگان و خوانسار:
انصراف دکتر عباس داودوندی به نفع مهندس علی بختیار
انصراف دکتر امیر هوشنگ علایی به نفع مهندس علی بختیار
📍حوزه انتخابیه اردستان:
انصراف دکتر پیمان آقایی به نفع سید صادق طباطبایی نژاد
... این خبر در حال تکمیل شدن است
هدایت شده از 🌹🌹شهدای کیسار🌹🌹
مراسم #تشییع و #خاکسپاری پیکر مطهر شهید مدافع حرم #حمیدرضا_بابالخانی
#زمان: شنبه ۳ اسفندماه ساعت ۱۴:۳۰
#مکان: از فلکه فیض به سمت گلستان شهدا
🔺لازم به ذکر است پیکر پاک این شهید والامقام در قطعه #مدافعان_حرم گلستان شهدا اصفهان به خاک سپرده میشود.
#شهادتت_هنر_مردان_خداست
#شادی_روحش_صلوات
هدایت شده از کانال تولید محتوایی پیاله
اعتماد به لیست واحد و جلوگیری از انشقاق از دید رهبری
لطفا بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفارش شهید باکری برای حضور حداکثری در انتخابات در زمان جنگ مردم ایران برای دفاع از خون شهیدان و مدافعان حرم به خصوص شهیدان حاج قاسم سلیمانی و حاج حسین همدانی حضور حداکثری در انتخابات رو خواهند داشت تا بار دیگر مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی و قاتلان شهید سلیمانی زده باشند
وعده ما پای صندوق های رای ✌️✌️
نصرو من الله و فتح القریب
🔴 چرا میگوئیم #حجت_شرعی؟
🔻تا می گوئیم بر مبنای حجت شرعی باید رأی داد سریعاً برخی دوستان ما را مورد عنایت قرار می دهند!
1️⃣ ما نشان دادیم که در تمام صحنه هایی که انقلاب نیاز داشت حضور داریم. در عرصه روشنگری، تبیین، مطالبه گری، گفتمان سازی، جریان سازی، انتخابات ها و ... . پس برخی دوستان فکر نکنند فقط خودشان دلسوز انقلاب اند و بقیه بی بصیرت و بی تفاوت اند.
2️⃣ چرا وقتی ما می گوئیم شرع، برخی سریع می گویند ول کنید بابا این شرع را! برادر من خواهر من؛ شرع مقدس اسلام مبنای نظام سیاسی ولایت فقیه است. شرع، مبنای قانون گذاری و سیاستگذاری در جمهوری اسلامی است و برای انتخاب افراد برای مسئولیت ها هم باید مبنا قرار بگیرد. مگر رهبری نگفته اند: «تکلیف یعنی راه شرعی رسیدن به نتیجه»؟ مگر حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نبود که حتی در جنگ ها حاضر نمی شد کار خلاف شرع انجام دهد؟
3️⃣ مگر رهبر انقلاب در بحث انتخابات نمی گوید: «باید خودتان تحقیق کنید، ملاحظه کنید، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید». 1/1/92 «از افرادی که ممکن است ما را هدایت کنند، راهنمائی کنند، کمک بخواهیم؛ بالاخره خودمان را به حجت شرعی برسانیم. اگر انسان بر طبق حجت شرعی کار کرد، چنانچه بعداً غلط هم از آب دربیاید، باز سرفراز است، میگوید من تکلیفم را عمل کردم؛ اما اگر بر طبق حجت شرعی عمل نکنیم، بعد خطا از آب دربیاید، خودمان را ملامت خواهیم کرد؛ عذری نداریم، حجتی نداریم». 25/2/92
4️⃣ مگر رهبر انقلاب در پاسخ به سؤال رأی لیستی نگفته اند: «به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفیکنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند مگر آنکه حجت شرعی برخلاف داشته باشید.»
5️⃣ مگر رهبر انقلاب در شرح ویژگی های حاج قاسم سلیمانی نفرمودند: «در میدان جنگ، گاهی افراد حدود الهی را فراموش میکنند، میگویند وقت این حرفها نیست؛ او نه، او مراقب بود. آنجایی که نباید سلاح به کار برود، سلاح به کار نمیبُرد؛ مراقب بود که به کسی تعدّی نشود، ظلم نشود؛ احتیاطهایی میکرد که معمولاً در عرصهی نظامی، خیلیها این احتیاطها را لازم نمیدانند؛ [لکن] او احتیاط میکرد.»
🔹برخی سعی می کنند در میدان سیاست، سکولار عمل کرده و به هر بهانه ای، مفهوم «حجت شرعی» را لگدمال کنند. هم حضرت امام(ره) می فرمود هم رهبر انقلاب بارها گفته اند که مبنای انتخاب شناخت فرد رأی دهنده و تحقیق است. فرد باید شرعاً به حجت شرعی برسد که از یک نفر یا 30 نفر حمایت کند وقتی هم برخی افراد را نمی شناسد به مؤمنین و معتمدین اعتماد می کند. نمی شود این مبنا را حذف کرد و بگوئیم آقا سیاسی و مهندسی رأی بدهید! حتی اگر می خواهیم به یک لیست رأی دهیم باید با حجت شرعی باشد.
#انتخابات_98
✅ #داود_مدرسی_یان
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
📸سخنان آيت الله مظاهري درباره اهميت حضور مردم در انتخابات
📌سر خط رویدادهای اصفهان👇
@IsfFarsna
♦️کاندیداها چقدر رای بیاورند تا وارد مجلس شوند؟
🔹براساس اصلاحیه قانون انتخابات مجلس، حداقل میزان رای آوری کاندیداهای مجلس ۲۰ درصد از کل آرا است.
🔹براساس ماده ۸ قانون انتخابات مجلس و براساس اصلاحیه ۱۳۹۵/۳/۳ ، فرد منتخب در انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرحله اول انتخابات، باید حداقل ۲۰ درصد از کل آرا را کسب کند و انتخاب در مرحله دوم و همچنین انتخابات میاندوره ای با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است.
🔹براساس تبصره ۱ این ماده، در صورتیکه آرای دو یا چند نفر از نامزدها مساوی باشد، ملاک انتخاب یک یا چند نفر از آنان، قرعه میباشد که در جلسه مشترک هیئتهای اجرایی و نظارت مرکز حوزه انتخابیه انجام خواهد گرفت. نامزدهای مذکور و یا نمایندگان آنان میتوانند در مراسم قرعهکشی حضور داشته باشند.
هدایت شده از سید جلال حسینی
هر چند حضور حداکثری بسیار مهم است اما به کسانی که می گویند ما به هیچ وجه شرکت نمی کنیم باید بگوییم شما شرکت نکنید بهتر است ، چون می آیید و به قول آیت الله سید حسن مدرس یک مشت گاو و خر را انتخاب می کنید و آنها فقط به دنبال منافع خود و بدنبال التماس به آمریکا وغرب خواهند بود و نگاهشان به جای داخل به خارج که شاید دشمن تحریم ها را بردارد. آری نیایید تا مردم انقلابی افرادی انقلابی را انتخاب کنند، باشد که نماینده های انقلابی بتوانند انقلاب را در جهت پیشرفت و شکوفایی جلو ببرند.
✅ عبدالملکی، اقتصاددان:
◀️ مجلسی که با حدود ۴۰ ميليون رای سرکار می آيد، طی چهار سال حدود ۸ ميليون ميليارد تومان بودجه تصويب می کند، يعنی به ازای هر رای ۲۰۰ ميليون تومان!
اين يعنی در واقع هر برگه رای من و شما يک ورقه بهادار است، به ارزش ۲۰۰ ميليون تومان!
متوجه باشيم آن را چگونه خرج می کنيم!
#واجب_الانتشار
هدایت شده از تنها مسیر استان اصفهان
توووووجه✅ تووووووجه✅
🔻در گروههای اصلاح طلب به شدت داره توصیه میشه صبح زود بیان رای بدن
خبر داریم اصلاح طلبا به همه طرفداراشون دارن اعلام میکنن صبح زود برای رای بیان
ممکنه همون بساط و برنامه زمان ریاست جمهوری دفعه پیش ، مثل کمبود تعرفه و زود بستن درهای محل اخذ رای و .....
دوباره یکی از ترفندهاشون باشه
ازتون خواهش میکنم به همه اعلام کنید که اول وقت برای رای دادن برن
این نکته مهمیه لطفا به همه
دوستان و گروههاتون اعلام کنید
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
🔴 یه چیز بامزه بگم؟!
سر لیست اصلاحطلبا یه آخونده!!
سرلیست انقلابیها هم یه کت شلواری!!
دستهی اول معتقدن آخوندا مسبب این وضعن
دستهی دوم مدافع حکومت آخوندان‼️😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ صحبت های تکان دهنده و بسیار مهم استاد #رائفی_پور
📌 ویژه #انتخابات (حتما ببینید)
🔖 اینجا شیعه خانهی امام زمانه...
هر رای اشتباه من و تو، میتونه ظهور رو به تاخیر بندازه...
🔺 لطفا تا میتونید این کلیپ مهم رو تا قبل از شروع انتخابات منتشر کنید تا همه بفهمند چه مسئولیت بزرگی به دوششون هست. حتی اگه کسی قصد نداره رای بده، توصیه میشه فقط یکبار این کلیپ رو ببینه...
💢 #نشر_حداکثری
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📢 بر طبق نظرسنجیها: 46.5 درصد قطعا در انتخابات شرکت میکنند
سرپرست مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا):
◀️ نتایج نظرسنجی تلفنی نشان میدهد ۴۶.۵ درصد پاسخگویان گفتهاند قطعاً در انتخابات شرکت خواهند کرد و ۱۱.۵ درصد نیز گفتهاند احتمال زیاد مشارکت خواهند کرد.
◀️ برآورد ایسپا از نرخ مشارکت در کل کشور در لحظه نظرسنجی حدود ۵۲ درصد است. همچنین از بین کسانی که در انتخابات شرکت میکنند ۹.۴ درصد گفتهاند به اصلاح طلبان و ۱۵.۲ درصد به اصولگرایان رأی خواهند داد. ۲۸.۵ درصد گفتهاند به هیچکدام رأی نخواهند داد. ۴۳.۶ درصد گفتهاند نمیدانند به چه گروهی رأی خواهند داد و ۳.۳ درصد نیز پاسخ مشخصی به این سؤال ندادهاند.
◀️ در خصوص تمایل پاسخگویان به مشارکت در شهر تهران، ۲۷ درصد گفتهاند قطعاً درانتخابات شرکت میکنند. ۶.۴ درصد نیز گفتهاند به احتمال زیاد شرکت خواهند کرد. ۱۳.۴ درصد گفتهاند هنوز تصمیم نگرفتهاند، ۴.۷ درصد گفتهاند احتمال کمی دارد شرکت کنند و ۴۸.۵ درصد نیز گفتهاند به هیچ وجه در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
◀️ با توجه به تجربه ایسپا در محاسبه نرخ مشارکت مردم تهران در انتخابات، میزان تمایل مردم حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، برای مشارکت در انتخابات پیش رو در لحظه انجام نظرسنجی ۲۷ درصد برآورد میشود. این اعداد مربوط به حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و شامل استان تهران نمیشود.
◀️ ۴۸.۳ درصد اظهار داشتهاند برای انتخاب کاندیداهای مورد نظر خود از لیستهای ارائه شده توسط برخی گروهها و جریانات سیاسی استفاده خواهند کرد. از کل افراد مصمم برای شرکت در انتخابات، ۵۳.۳ درصد آنها اظهار کردهاند که لیستی رأی میدهند.
◀️ ۱۱.۸ درصد مشارکت کنندگان گفتهاند به اصلاح طلبان و ۲۵.۳ درصد گفته اند به اصولگرایان رأی خواهند داد. ۲۶.۳ درصد گفته اند به هیچکدام رأی نمیدهند. ۳۲.۳ درصد گفته اند نمیدانم به چه کسی رأی خواهم داد و ۴.۳ درصد نیز پاسخ مشخصی به این سؤال ندادهاند.
◀️ ۱۸ درصد گفتهاند از هر لیست چند نفر انتخاب خواهند کرد. ۱۳.۴ درصد نیز گفتهاند از لیستها استفاده نمیکنند. ۱۷ درصد نیز پاسخ مشخصی به این سؤال ندادهاند.
◀️ در باب اعتماد مردم به رسانهها، ۳۳ درصد از پاسخگویان به صداوسیما،۱۴ درصد به شبکههای ماهوارهای و ۱۳.۸ درصد به شبکههای اجتماعی اعتماد بیشتری دارند. ۲.۹ درصد به روزنامهها، ۶ درصد به سایتهای خبری و ۵.۴ درصد به اخباری که از دوستان و آشنایان میشنوند بیشتر اعتماد دارند. ۱۹.۶ درصد به گزینهای غیر از این موارد اشاره کردهاند که اکثریت آنها به عبارت هیچکدام اشاره کردهاند. ۵.۳ درصد نیز به این سؤال پاسخ ندادهاند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸استفاده رهبر انقلاب از خودکار ایرانی «کیان» در هنگام انجام فرایند شرکت در انتخابات امروز
@Farsna