❇️ سرنوشت کشورهای مشترکالمنافع پس از مرگ ملکه
#گزارش_کوتاه
🔹 با مرگ الیزابت دوم و آغاز پادشاهی چارلز سوم در بریتانیا، گمانهزنیها پیرامون سرنوشت کشورهایی که پادشاه بریتانیا در آنها رئیس دولت محسوب میشود آغاز شده است. در این کشورها که به عنوان کشورهای مشترکالمنافع معرفی میشوند تمایلات جدی برای جدایی از پادشاهی بریتانیا وجود دارد. اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در بخشی از یادداشت خود پیرامون مرگ ملکه، به این مسئله پرداخته است.
🔸 به غیر از بریتانیا، پادشاه این کشور، در ۱۴ کشور که اغلب در مناطق آسیاپاسیفیک و کارائیب قرار دارند فرمانروا به شمار میرود. این ۱۴ کشور جدا از ۵۴ کشوری هستند که زمانی ذیل امپراطوری بریتانیا اداره میشدند. در بازه زمانی ۷۰ ساله فرمانروایی الیزابت دوم، جمعاً ۱۷ کشور از پادشاهی بریتانیا جدا شدند که آخرین مورد، کشور «باربادوس» بود که در سال ۲۰۲۱ جدا شد.
🔸 با توجه به نقش عمدتاً نمادین چارلز سوم به عنوان رئیس دولت، ناظران معتقدند در کوتاهمدت تغییرات اندکی در کشورهای مشترکالمنافع مشاهده خواهد شد. با این وجود، این جانشینی میتواند جنبشهای جمهوریخواهانه موجود در این کشورها را تقویت کند.
🔸 نخستوزیر جامائیکا پیش از این گفته بود که این کشور قصد دارد از ذیل پادشاهی خارج شود. رهبران «بلیز» و «آنتیگوا و باربودا» نیز چنین نیاتی را ابراز کردهاند. فشار این کشورها که در حوزه کارائیب قرار دارند مرتبط با توجهاتی است که بار دیگر به میراث بریتانیا در مورد تجارت برده در این منطقه، جلب شده است.
🔸 چارلز سوم احتمالاً با چالشهای دیگر نیز روبرو خواهد شد. با وجود آنکه تمایل به خروج از پادشاهی، در اقلیت قرار دارد اما چنین تمایلی به سرعت رو به افزایش است. نخستوزیر استرالیا نیز جمهوریخواهی محسوب میشود که از برگزاری همهپرسی در این زمینه حمایت میکند. جسیندا آردرن نخستوزیر نیوزیلند نیز از گذار از پادشاهی پشتیبانی میکند.
🔸 با مرگ الیزابت دوم، احترام به پادشاهی میتواند کاهش پیدا کند، به خصوص آنکه چارلز از محبوبیت کمتری برخوردار است و خانواده سلطنتی با اتهامات نژادپرستی روبرو است. در این صورت نقش جهانی پادشاهی بریتانیا و قدرت نرم این کشور، میتواند بیش از پیش نزول یابد.
تو اگر اهل دِق کردن از غصه بودی . . .
کلام مولانا امیرالمومنین علیه السلام در نهج البلاغه را بد نفهمیم
🔸 فارغ از تمام مسائل و حواشی مربوط به قضیه خانم #مهسا_امینی (غفر الله لها و لنا) و اظهار نظر در مورد آن (که قصد پرداختن به آن ها را ندارم،) فقط یک نکته را عرض می کنم:
🔸 در این قضیه، برخی به کلام حضرت امیر علیه السلام در #نهج_البلاغه و آن قضیه مشهور خلخال از پای زن غیر مسلمان دزدین استناد می کنند!! و این که اگر کسی از غصه آن بمیرد، اشکالی ندارد...
🔸 آن قضیه مشهور نهج البلاغه این است که لشکر معاویه به یکی از شهر های تحت حکومت امام علیه السلام حمله می کند و حضرت می فرمایند:
👇
«به من خبر رسيده است که يکى از آنها، به خانه زن مسلمان و زن غير مسلمان ديگرى که در پناه اسلام جان و مالش محفوظ بوده، وارد شده و خلخال و دستبند و گردن بندها و گوشواره هاى آنان را از تنشان بيرون آورده است...» و بعد در انتها می فرمایند: «اگر به خاطر اين حادثه، مسلمانى از شدّت تأسّف و اندوه بميرد، ملامتى بر او نيست، بلکه به نظر من، سزاوار است.» (خطبه۲۷)
🔸 صحبت حضرت سلام الله علیه در مورد تعرض #دشمن به #نوامیس مسلمانان و بیخیالیِ عده ای مرد نمای بی غیرت است... که این غصه بی غیرتی و تعرض به نوامیس شایسته مردن است...
🔸 عمامه به سر محترم! اصول گرا! اصلاح طلب! دلسوز عزیز! دلسوز نمای محترم! برادر و خواهر محترم! دوست موج سوار من! شمایی که به این خطبه استناد می کنی!
⭕️تو اگر اهل مردن از غصه هستی! باید برای این غصه بمیری که در جنگ فرهنگی، دشمن تو متعرض نوامیست شده... و #حجاب از سر نوامیس تو برداشته و زیور هایشان رو آشکار کرده...
✅ یا تو اگر واقعا اهل دق کردن از غصه بودی، اون وقتی که در شیراز حجاب از خانواده شهید کشیدن باید دق می کردی...
✍️حجةالاسلام محمد صالح مشفقیپور
اراجیف گویی جدید مسعود پزشکیان نماینده تبریز در مجلس:
🔹زمان شاه آدم خیلی راحت از امام حسین و از حضرت علی و اسلام و از دین می گفت!
🔹در کشور ما دختر مردم را بخاطر چهار تار مو میگیرند و بعد مرده او را تحویل میدهند.
هجمه به حجاب!
#تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
یکم:
مدتهاست که بر همه خردمندان این کشور امام زمان(عج) روشن شده که مقابله با حجاب از حالت فردی و شخصی درآمده و به صورت یک #پروژه پیچیده و چندوجهی دنبال میشود.
حجاب البته خود نخستین سنگر است؛ جنبشهای اجتماعی و سیاسی و نهایتا #انقلابزنانه طراحی پسینی دشمن است.
این امر را از سالها قبل بارها گفته و نوشتهاند. مثلا در همین کتاب خانم نیکی آر کدی که بیش از یک دهه است ترجمه شده و در دانشگاههای ما منبع درسی است!
دشمن با چه زبانی باید بگوید که دوستان ظاهربین به فکر درآیند؟!
دوم:
مقابله با بیحجابی نه فقط بعنوان یکی از مظاهر بیدینی که به عنوان یک پروژه ضدامنیتی باید در دستور کار قرار گیرد.
صدالبته که همیشه بازیگران پروژههای ضدامنیتی، عامدانه و عالمانه مشغول تکمیل پازل دشمن نیستند اما همیشه حساب سرحلقهها را باید جدا کرد.
سوم:
هیچ قوم و طایفه و دولت و کارگزار خردمندی یک مسئله به این مهمی را تا این پایه ساده نمیگیرد که در برخی مسئولان میانی ایرانی میبینیم!
مسئله حجاب امروز هزار بار از خطر بمباران هستهای ایران حساستر است!
انگار برخی عزيزان از هر طرف خط سیاسی که باشند، ماجرا را شوخی گرفتهاند!
این یک بازی کودکانه سیاسی نیست! ماجرا جدی است آقایان!
چهارم:
راهبرد اصلی نظام اسلامی را رهبری حکیم و الهی مان باید تعیین کنند و در این امر نیز تکلیف مشخص است.
قرار نیست در امر حجاب کسی از منظر دین یا قانون یا هر چه، عقبنشینی را به نظام و جامعه تحمیل کند؛ آخوند باشد یا سیاستمدار یا ژورنالیست یا هرچه!
پنجم:
همآوایی #سکولارهایحوزوی (که خون و گوشت و پوست شان با #وجوهاتشرعی رشد کرده) با روشنفکران غرباندیش عرفی (که تا بن دندان تحت ولایت طاغوتاند؛ برخی اجیر و مزدورند و برخی بیمزد در خدمت دشمنان تشیع) هم در امر حجابزدایی بسیار قابل تأمل است!
این سطح از هماهنگی مواضع و مشارکت در #عملیاتروانی علیه حجاب و مشارکت فعال در پروژه ضدامنیتی و البته ضددینی #حجابزدایی، نوبر است!
ششم:
پلیس تابع قانون و مجری قانون است! گیرم از فردا حکم کردند پلیس هم قانون را اجرا نکند، خب بعدش که چه؟!
این حضرات بلندآوازه و میان تهی جز تخریب و تهاجم چیزی در چنته دارند؟
کدام طرح نو روی میز قرار دارد؟
کدام راهبرد و راهکار جایگزین وجود دارد؟!
هفتم:
دولتها اسیر رأی هستند!
منطق رأیآوری، انفعال و سکوت را در #چالشهایفرهنگی به سیاستمداران دیکته میکند.
عقبنشینی و عجز و انفعال ناشی از این امر است!
و البته اگر در دوران کنونی نیز چنین انگارهای در اذهان مجریان باشد، باید پناه ببرند به خداوند که او نسبت به احکام و حدود خویش غيور است و سنتهای الهی ثابت است و تجربه تاریخی شاهد صدق آن!
هشتم:
حالا که نهاد دین و مشخصا حوزه و مرجعیت، موضع فعال و عملکرد روشن و قابل دفاعی در امر حجاب ندارد،
نهادهای ناظر آخرین سنگربان هستند؛ آنان نباید از شارلاتانیسمرسانهای دشمن که گاه با همراهی دوستان ظاهربین هم ترکیب میشود، بهراسند، که البته انشاالله نمیهراسند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش بیمارستان کسری درباره مهسا امینی
🔹در معاینه مشخص شد که سر، صورت و گردن فاقد آثار ضرب و جرح و فاقد شکستگی در جمجه و صورت بوده است.
🔹مهسا امینی سابقه تومور مغزی داشته و در ۵ سالگی جراحی شده که آثار جراحی در سمت راست پیشانیاش وجود دارد. او سابقه دیابت و مصرف چند دارو داشته است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پدر مهسا امینی در گفتوگو با فارس: باید ابعاد مختلف حادثه فوت دخترم روشن شود
🔹برای مسافرت در تهران بودیم. مهسا به همراه برادرش وقتی در مترو پیاده میشود، ماموران گشت ارشاد به او تذکر داده و مهسا را سوار ماشین میکنند. نمیدانیم بعد از اینکه به پاسگاه برده شده چه اتفاقاتی افتاده و فیلمی نشانمان دادند را قبول ندارم؛ چون تقطیع شده بود.
🔹دیر رساندن دخترم به بیمارستان باعث شد او بعد از ایست قلبی، ایست مغزی کند. از همه بدتر اینکه به همراه دخترم کسی را نفرستاده بودند تا جاییکه پرستارها میگفتند نمیدانستیم باید با چه کسی تماس بگیریم.
🔸پدر مرحوم امینی همچنان اصرار دارد که دخترش سابقه بیماری نداشته و در سلامت کامل بوده است. او میگوید: از متولیان بیمارستان خواستم پزشک قانونی موضوع کبودی که روی پاهای مهسا وجود دارد را بررسی کند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
معاون سیاسی وزیر کشور: در ماجرای فوت مهسا امینی هیچ صحنه مهمی غیر از فیلم منتشر شده وجود ندارد
🔹موضوع درگذشت مهسا امینی در حال حاضر به طور جدی رسیدگی میشود و مراجع مختلفی مسئول شدهاند تا این موضوع را از زوایای مختلف و بدون هیچ محدودیت و معذوریتی بررسی کنند. پزشکی قانونی کاملاً حرفهای این موضوع را خارج از تمامی هیاهوها رسیدگی میکند.
🔹ما هماکنون هیچ پیشداوری نداریم و نمیتوانیم بگوییم که ادعای کدام افراد درست و ادعای کدام یک غلط است. توصیه میکنیم افراد پیشداوری نکرده و ادعایی را مطرح نکنند که فردا نتوانند آن را اثبات کنند.
🔹فیلم کامل بیهوشی تا انتقال خانم امینی به بیمارستان را شخصاً مشاهده کردم. اصلاً چیزی به نام تقطیع کردن با معنایی که این افراد منظورشان است، در این فیلم وجود ندارد و آنچه در این فیلم که صحنههای تکراری و ثابت ندارد، منتشر شده است.
@Farsna
📛 هشتک #مهسا_امینی در عربستان سعودی ترند شد!
🔻 باور کردنی نیست هشتک مهسا امینی که مثلاً نماد دفاع از حقوق زن شده در یکی از زن ستیز ترین کشورهای جهان که برای چند توییت و نقد یک زن را چندین دهه زندانی می کنند یا حتی گردن می زند، جایی که تا همین چند سال پیش زنان شهروندان درجه دو بودند و حق رانندگی و رأی دادن هم نداشتن با ۱٫۶۲ میلیون توییت ترند شده است تازه اکانت رسمی پادشاهی وهابی سعودی با مردم ایران ابراز همدردی هم کرده است این یکی از مسخره ترین جک های تاریخ بشریت است
📌 آهای مردم ایران هوشیار باشید، لشگر فیک بن سلمان فرصت را مناسب دیدند از این اب گل آلود ماهی بگیرند اینها همان هایی هستند که تهدید می کردند اگر دستشان به زنان ما برسد انها را به کنیزی خواهند گرفت و... اینها دلسوز ما نیستند اینها دلسوز زنان ما نیستند، سوریه و عراق عرب را ببینید و عبرت بگیرید، آمریکا هم دلسوز ما نیست، این رژیم به کدام کشور پا کحا و آنجا را آباد کرده که ایران دومیش بشود، اینها به زنان خودشان رحم نمی کنند چه برسد به نوامیس ما
✍️ محمدمهدی شریعت
#مهسا_امینی
✅ از نمایش اقتدار تا خنثیسازی توطئهها
🔻در سه دهه رهبری داهیانه رهبرمعظم انقلاب، بارها ایشان به سبک خودشان، با زبان بدن ، پیام اقتدار و صلابت را تکرار کردهاند.
1️⃣رهبر ایران با نشستن با دستهای صاف و مماس و کشیده شده تا انتهای دستههای صندلی که تداعی اقتدار دارد، در دیدار با روسای جمهور کشورهای بزرگ نشان داده که رهبر ایران در سطح بسیار بالایی توانایی استفاده مطلوب از زبان بدن و انتقال پیام از طریق آن را دارند.
2️⃣از سوی دیگر بیشک زبان بدن رهبر انقلاب و حتی طریقه خاص عصا زدن ایشان در موقع سان دیدن از نیروهای نظامی در چند دهه اخیر از کم نظیرترین زبانهای بدن متناسب برای یک رهبر نظامی در میان سران سیاسی کشورهای جهان محسوب میشود.
3️⃣همچنین یکی از نزدیکترین و مشهودترین انتقال پیام از طریق زبان بدن توسط رهبر انقلاب در ایام اوج کرونا اتفاق افتاد. رهبر انقلاب در زمان تزریق واکسن بر خلاف تصاویر برخی از سران کشورهای دیگر، با مشتی گره کرده و حتی چشمانی متمرکز شده به سمت پیش رو، چهرهای با صلابت و مطمئن از خود را به نمایش گذاشتند.
4️⃣در روزهای گذشته نیز که یکی از بالاترین سناریوهای علمیات روانی درباره تشکیک در سلامت رهبری با اهداف خاص سیاسی و امنیتی در بالاترین سطح رسانهای توسط آمریکاییها با محوریت نشریه معتبر نیویورک تایمز اتفاق افتاد. ایشان با سخنرانی غیر معمول خود در اربعین یعنی با به دست گرفتن میکروفن و با قامت ایستاده سخنرانی کردن، نه تنها خط بطلانی بر شایعات منتشر شده کشیدندبلکه اعتبار بالاترین رسانههای غربی رانیززیرسوال بردند.
💢 واکنش کیهان به مرگ مهسا امینی: اگر فردی برای توضیح درخصوص فرار مالیاتی به اداره مالیات فراخوانده شود و حین مراجعه دچار عارضه قلبی شود باید قانون مالیات را لغو کرد؟!
روزنامه کیهان نوشت:
🔹 پرداختن همراه با قضاوتهای نادرست و پیش از روشن شدن اصل ماجرا از سوی برخی چهرههای سیاسی بیش از آنکه رنگ و بوی دلسوزی داشته باشد بیشتر نوعی عقده گشایی و فرصتطلبی برای هجمه علیه نظام مینماید.
🔹از طرفی عدهای تلاش میکنند با بهرهبرداری از حادثه تلخ و ناگوار فوت «مهسا امینی» مقابله با بدپوششی و عمل کردن پلیس به وظیفه قانونی خود رد برخورد با هنجارشکنی و زیر پا گذاشتن قانون را ناموجه جلوه دهند.
🔹این تحلیلها میتواند سرآغاز بیقانونی و هرج و مرج در جامعه شود چرا که در همه تخلفات کوچک و بزرگ دیگر هم ممکن است فردی با سابقه بیماری زمینهای یا حتی غیر آن دچار موارد مشابه شود.
🔹اگر مثلاً فردی برای توضیح درخصوص فرار مالیاتی به اداره مالیات فراخوانده شود و حین مراجعه به این محل دچار عارضه قلبی شود باید قانون مالیات را لغو کرد؟!
🔹این ماجرا و رسوایی دروغ پردازان یک بار دیگر این سؤال مهم را مطرح میکند که آیا دستگاه قضا قصد برخورد با کسانی که بدون سند و با اهداف مغرضانه یا خودنمایی آرامش روانی جامعه را هدف میگیرند و مثلاً نظام را به دروغ به شکنجه یک دختر جوان متهم میکنند ندارد؟
🔹بخش زیادی از این جولانگری دروغ پردازان و دامن زدن به شایعات در بستر فضای مجازی رها و یله کشور است که در هیچ کجای دنیا سابقه ندارد، آیا برای این شرایط نباید فکری کرد؟