🔴👌اتفاقی تازه و قابل تقدیر در مبارزه با #جرائم_منافی_اخلاق در #تهران
✖️جهت تسریع در روند برخورد قانونی با جرائم منافی اخلاق و عفت عمومی در تهران، شهروندان اخلاق مدار تهرانی می توانند با مسئولین قضایی همکاری نمایند.
🔺لذا به محض اطلاع دقیق از وقوع چنین جرائمی اعم از؛
«کشف حجاب در خودرو»، «کشف حجاب یا سرو مشروبات یا برگزاری مراسم مختلط رقص در اماکنی همچون سفره خانه، کافه، رستوران، مراکز خرید، باغ تالار و...»، «اطلاع از برگزاری پارتی های شبانه یا خانه های فساد و فحشا»، «انتشار مطالب خلاف عفت در اینستاگرام و تلگرام و...» در تهران،
حتی المقدور نسبت به #مستندسازی اولیه (تهیه #فیلم و #عکس و معلوم نمودن محل وقوع جرم و ذکر نوع #خودرو و #زمان و #مکان رویت آن) اقدام نموده و مستندات و گزارش خود را به شماره +989054309484 در پیام رسانهای #سروش و... ارسال و پیگیری آن را از سرپرست دادسرا مطالبه کنید.
▪️در مقابله با اخلاق ستیزی سازمان یافته، همگی رسانه باشیم
🔺دادسرای ناحیه ۲۱ (ارشاد) تهران واقع در تهران، میدان آرژانتین، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست سابق) جنب بیمارستان آسیا
@siasi97
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
⭕️ عذرخواهی اسنپ از یک فرد قانون شکن!... قوه قضائیه ورود کند
❗️فرد قانون شکن مدعی شده است که مسئولین اسنپ در طی تماسی از وی عذرخواهی و با راننده قانونگرا برخورد کردهاند!
حالا باید دو اتفاق بیافتد:
1⃣اول ورود قوهی قضائیه و برخورد با این فرد قانون شکن
2⃣دوم ارائه توضیحات از سوی مسئولین اسنپ مبنی بر برخورد با راننده قانونگرا، اگر مسئولین اسنپ هر واکنشی غیر از تقدیر و تشکر با این رانندهی مومن و شریف داشته باشد، پویش #نه_به_اسنپ را شروع خواهیم کرد...
البته باید اشاره کرد که این فرد قانونشکن در صفحه توییتری خود تبلیغ بیحجابی و شرب خمر میکند که این موضوع لزوم ورود قوه قضائیه را دو چندان میکند.
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
🔴 ۴ سناریو درمورد پیشنهاد «مذاکره بدون پیش شرط»
🔻چند روز قبل مایک پمپئو اعلام کرد که آمریکا حاضر است «بدون پیششرط» با ایران مذاکره کند؛ در این رابطه به چهار سناریو میتوان اشاره کرد:
1️⃣ در سناریوی نخست این گزینه مطرح است که باتوجه به اینکه ترامپ برای دور دوم ریاستجمهوری خود را آماده میکند، به یک برگ برنده نیاز دارد.
از آنجایی که پروژه ونزوئلا و کرهشمالی در حوزه سیاست خارجی، پیش نرفت و در مورد ایران نیز تاکنون نتیجه مشخصی حاصل نکرده، بنابراین ترامپ عزم خود را جزم کرده که در یک حوزه سیاست خارجی موفقیتی کسب کند.
2️⃣ در سناریوی دوم برخی معتقدند آنچه موجب عقبنشینی ترامپ شد، به اقدامات متقابل ایران و سیاستهای تهران در حوزه بازدارندگی بازمیگردد. این سیاستها و اقدامات در حوزه میدانی و سیاسی، آمریکا را به تعدیل رفتار واداشت.
3️⃣ در سناریوی سوم، عدهای مواضع اخیر خصوصا موضع پمپئو را بیش از آنکه یک عقبنشینی تلقی کنند، یک تغییر تاکتیک میدانند چراکه سیاست خارجی ترامپ بر پایه «یک گام به پیش، دو گام به پس» بوده و از این سیاست در حوزههای تجاری و اقتصادی نیز بهره برده است. طرفداران این سناریو اعلام تحریم پتروشیمی ایران از سوی امریکا در آستانه سفر شینزو آبه به ایران گواهی بر این سناریو میدانند.
4️⃣ در این بین سناریوی چهارمی نیز مطرح است مبنی بر اینکه پیشنهاد مذاکره بدون پیششرط از سوی آمریکا، تداوم فریبکاری آن کشور است. بیشک آمریکا بهدنبال از بین بردن مرجعیت آژانس و بیاعتبارسازی گزارشهای ۱۵گانه آن و همچنین زمینهسازی برای ارائه گزارشی آمریکایی درباره نقض برجام از سوی ایران است.
✅ #سرخط_تحلیلی_زمانه: تاکتیک مذاکره از سوی آمریکا تداوم راهبرد فشار است
@siàsi97
ماجرای دادگاه میکونوس
🔺در سال 1992 (1371 ) وقوع قتلی در یکی از قهوه خانه های برلین، زمینه ای برای رویارویی ایران و اروپا شد.
🔹پس از این قتل، دستگیری یک ایرانی به اتهام ارتباط با این قتل موجب تشکیل پرونده ای شد که به موجب آن دادگاه برلین برخی مقامات جمهوری اسلامی را متهم کرد و برایشان احضاریه فرستاد.
🔹این دادگاه نمایشی بود که بازیگر اصلی آن #بنی_صدر رئیس جمهور فراری ایران بود که در دادگاه حاضر شده و از قول یکی از نیروهای وزارت اطلاعات ایران شهادت داد که رهبر، رئیس جمهور، وزیر خارجه و وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی کمیته طراحی این قتل بودند. به موجب این شهادت دادگاه برلین برای مقامات ایران #احضاریه فرستاد.
🔹این آغاز توطئه اروپایی برای فشار آوردن به جمهوری اسلامی بود. خیلی زود، دولت های اروپایی با استناد به رای این #دادگاه_نمایشی و مضحک، بی جهت سفرای خود را از تهران فراخوانی کردند و این اوج تیره و تار شدن روابط ایران و اروپا بود.
🔹رهبری در پاسخ به این اقدام اروپاییان گفت: «ملت ایران مگر با این حرف ها تسلیم می شود؟ بدانند، اگر همه اروپا هما ایران فاصله پیدا کند، قطع رابطه کند، یا هرچه بشود، ملت ایران به اعتماد اروپا و آسیا و این و آن، به این میدان قدم نگذاشته است که با رفتن آن ها احساس خالی بودن پشت خود را بکند... لذا به فرض اگر بتوانند همه اروپا را هم از ایران جدا کنند - که البته نخواهند توانست - اگر ده دشمن مثل اروپا هم در اطراف دنیا برای ایران درست کنند، این ملت با این ایمان و با این قدم استوار، در مقابل زورگوییهای نه امریکا و نه هیچ دولت دیگری، یک قدم به عقب نخواهد برداشت. پس، این برداشت و تفسیر و تحلیل غلط امریکاییها در این قضیه است که معلوم شد. نقش آنها هم این است.» ۷۶/۱/۲۷
🔹این یک توطئه آمریکایی صهیونیستی بود که عروسک خیمه شب بازی اش اروپایی ها به ویژه دولت آلمان شده بود.
🔹مقامات دولت نیز به پیروی از رهبری مواضع قاطعی نسبت به اروپایی ها نشان دادند.
🔹کشورهای اروپایی وقتی با این مواضع از جمهوری اسلامی مواجه شدند و متوجه شدند خبری از کوتاه آمدن نیست، به فکر بازگشت افتادند.
🔹از آنجایی که اروپایی ها با وجود میل به بازگشت نمی خواستند از مواضعشان کوتاه بیایند، در اجلاس لوگزامبورگ جمع شدند و اعلام کردند شرطشان برای بازگشت، اعلام پایبندی ایران به حقوق بشر خواهد بود.
🔹و اما پاسخ رهبری:
«یکی از حرفهای بسیار غلط اینها این بود که دور هم نشستند، عقلهایشان را یکی کردند و گفتند برویم از دولت ایران بخواهیم که به موازین حقوق بشر احترام بگذارد! من هر چه با خودم فکر کردم که روی موضعگیری اینها چه اسمی میشود گذاشت و معنای کارشان چیست، دیدم غیر از کلمه «وقاحت»، هیچ چیز دیگری نمیتوانم نسبت به کار آنها بگویم. در بیان این مطالب، آقایان وقاحت بهخرج دادند.
🔹حقوق بشر؟! دولتهای اروپایی، بیشترین نقض حقوق بشر را در طول این یک قرن اخیر انجام دادهاند. صد سال ، و اگر کسی قبل از صد سال را هم پیش برود، همین است. من تاریخ اروپا را تا حدود زیادی ورق زدهام و نگاه کردهام. حداقل در این صد سال، همین آقایان اروپاییها، دو جنگ جهانىِ پر از مفسده به وجود آوردند. در کمتر از دو قرن... همین آقایان اروپاییها؛ همینهایی که دیروز در لوکزامبورگ نشستند و ریشهایشان را همقد کردند و با هم حرف زدند و حکمت(!) صادر نمودند، ده ها کشور دنیا را استعمار کرده اند.» ۷۶/۲/۱۰
🔹اروپایی ها به انفعال افتادند. ایران نه تنها برای بازگشت سفرا درخواست نکرد، بلکه به بیانیه اجلاس لوگزامبورگ هم توجهی نکرد. بالاخره سفرای کشورهای اروپایی یکی پس از دیگری به ایران بازگشتند. اما رهبری دستور داد سفیر آلمان را تا مدتی راه ندهند.
🔹آلمانی ها خیلی تلاش کردند برخلاف حرف رهبری بشود و لااقل یکی از سفرا بماند تا آلمان تنها برنگردد. آنها حتی تلاش کردند با دولت خاتمی که تازه روی کار آمده بود ،ارتباط برقرار کنند. اما دولت تازه وارد هم به آنها پاسخی نداد. و نهایتا همان شد که رهبری فرموده بودند.
🔹حضرت آقا بر اساس شناخت کاملی که روی کشورهای اروپایی داشتند، نوع #مواجهه_قاطعانه در برابر رفتار متکبّرانه آنان را در پیش گرفتند.
✅ایشان می دانستند اروپا با این برخورد خیلی زود #منفعل می شود. همین نوع برخورد سندی شد برای عزت جمهوری اسلامی ایران و حل یک بحران بین المللی که می توانست تا سال ها جمهوری اسلامی را گرفتار سازد.
زوال آمریکا!
افول آمریکا امری است قهری و نه دفعی.
محرز بودن چنین افولی بازگشت به این بداهت دارد که نطفه ایالات متحده در بطن لیبرالیسم فلسفی منعقد شد .
لیبرالیسم فلسفی از ابتدا فاقد بضاعت جهت فهم بداهت بشر و حاجات ایشان بود و چنین نحافتی، آمریکا را در قامت نماینده چنان نحلهای محکوم به انهزامی محتوم می کرد.
آمریکا قبل از آنکه در تاریخ محکوم به افول باشد در مبانی معرفت شناختی محروم از بضاعت جهت تبیینی واقعبینانه و معناشناسانه از انسان بماهو انسان بود.
استراکچر فلسفی اندیشه لیبرال واکنشی قهری به سترونی کلیسای کاتولیکی بود که تمامیت معرفت خود را حول زهدگرائی و دنیاستیزی بنا کرده بود.
خوش زیستی اباحه سالارانه واکنش قهری لیبرالیسم فلسفی به خشک زیستی سترونانه کلیسای کاتولیک بود که از بطن پروتستانیسم لوتری منجر به اخلاق سرمایه داری پول سالار شد.
چیزی که بعدها ریچارد نیکسون با صراحتی شجاعانه در توصیف چیستی آمریکای خوشبخت و آمریکائی خوشبخت آن را چنین توصیف کرد:
در آمریکا پول همه چیز نیست بلکه تنها چیز است
به اعتبار همین پول سالاری یکه سالار و افسارگسیخته آمریکائی بود که از ۲۰۰۷ که «یگانه چیز» خوشبختی آور آمریکا (دلار) در ناملایمات اقتصادی ناشی از بحران مسکن دچار هزیمت شد، از همان مقطع نیز خوشباشی پول سالارانه آمریکائی از پاسخگوئی به یاس فلسفی و «بی معنائی زندگی در فقدان دلار» ناتوان شد.
از سوئی دیگر افول امریکا امری است مقدر.
مقدری آن نیز بازگشت به این بداهت دارد که این کشور فاقد چسب اجتماعی است و واحد ملیت در این کشور قبل از وفاداری ملی، پول و پول سالاری است.
آمریکا بمثابه ظرف سالادی است که اجزای آن را اقوام گسترده و بعضا مهاجری تشکیل می دهد که بدون الفت ملی در سودای «خوشبختی ناشی از ثروت» به این کشور پناه برده و واحد چسب اجتماعی و ملی ایشان قبل از مفاهیم فرهنگی و اجتماعی و تاریخی و جغرافیائی تنها «دلار» است و با افول «قدرت دلار» و بحران اقتصاد در این کشور،هویت موزائیکی این کشور نیز دچار برون ریخت جلوههای خشن و نابردبار و نامتجانسی شد که تا پیش از این زیر درخشش «سالهای طلائی دلار» پنهان مانده بود.
نکته حائز اهمیت آنست که لیبرالیسم فلسفی آمریکائی با فهم معوج خود از مبانی معرفت شناسانه انسان «خوش زیستی» را در نقطه مقابل «بهزیستی» مطمح نظر اندیشه دینی و زیست مومنانه توحیدی قرار داده بود و با توسل به غول سکولاریسم اندیشه دینی و بویژه اسلامی را به چالش و همآوردی می کشید.
جدال ناکامانه و محکوم به هزیمتی که به دلائلی قابل فهم «سکولاریسم آمریکائی» را در مقابل اندیشه و مبانی معرفت شناسانه اسلام خلع سلاح می کند.
قائلین به چنین مصاف نامفهوم و محکوم به زوالی از این واقعیت اغفال می ورزند که اسلام منش است و سکولاریسم روش. این ایدئولوژی است آن متدلوژی و نمی شود افکار را با ابزار رگلاژ کرد. @siasi97
تولد فرزند رامبد جوان در کانادا با دلار 10هزارتومانی چقدر آب می خورد؟
🔹 احتمالاً در شبکههای اجتماعی عکس یا خبری از رامبد جوان و نگار جواهریان درباره سفرشان به کانادا خواندهاید. سفری که در ابتدا گفته شد برای اکران فیلم «قانون مورفی» در تورنتو بوده و در روزهای گذشته هم عکسهایی از این اکران منتشر شده اما به گمان غالب کاربران شبکههای اجتماعی، تنها برای یک مراسم اکران سینمایی نیست.
🔹 ظاهراً هدف اصلی، تولد فرزند رامبد جوان و نگار جواهریان در کاناداست تا بتواند شهروند این کشور باشد. به این کار رامبد جواد انتقادات فراوانی وارد شده، اما جالب است بدانید این سفر برای رامبد جوان چقدر هزینه داشته است.
🔹 اولین هزینه، حق مشاوره مؤسسه است که به دلار دریافت میشود؛ پنج هزار دلار کانادا، چیزی حدود 50 میلیون تومان. هر بلیت اکونومی پرواز تهران - تورنتو و برعکس، بین 12 تا 60 میلیون تومان است که ما میانگین آن را 25 میلیون تومان در نظر گرفتیم. بلیتهای بیزنس و فرست کلاس هم هست که طبعاً گرانترند. بنابراین چهار بلیت پرواز برای رفت و برگشت دو نفر، به طور میانگین 100 میلیون تومان آب میخورد.
🔹 طبق اعلام این مؤسسه مهاجرتی، هزینه تولد فرزند در تورنتو بین 12 تا 15 هزار دلار کاناداست که حدود 120 تا 150 میلیون تومان میشود. ناگفته نماند طبق قوانین کانادا، گردشگرانی که در زمان بارداری به این کشور وارد میشوند، مشمول دریافت خدمات بیمه نمیشوند./ خراسان
مصاحبه سایت بصیرت با آقای قالیباف به نظر شما برای حل مشکلات کشور چه اقداماتی باید صورت گیرد؟
1- مردم در اقتصاد نقشي ندارند. حتي در حوزه مسائل فرهنگي و اجتماعي نقش مردم بسيار کم است. فرصت از جوان ها گرفته شد. جوانان شجاعت، خلاقيت، تحرک و انگيزه دارند، ريسک پذيرند. نسبت به مسائل روز تسلط و آمادگي جسماني بالاتري دارند. تجربه به تنهايي مشکلات را حل نمي کند. اين موضوع مشکل جدي است.
2- مسئولين بايد در شناخت مسائل و مشکلات اولويت بندي کنند. به علت کوتاهي هاي گذشته، بعضی از مسئولین نمي توانند اولويت بندي کنند چون اولويت هاي زيادي براي کشور ايجاد شد. مسئولین در گذشته موضوعات و مشکلات را حل نکردند و صرفا از آن عبور کردند و مشکل لاينحل ماند. در چنین صورتی بعد از مدتي کشور با همان مشکل به صورت پيچيده تر روبرو می شود و حل آن بسيار سخت تر مي گردد.
3- در بعضي موارد تصميم همانند موضوع حضور زنان در ورزشگاه تصميم محکمي گرفته نشد. در حالي که بايد قاطعانه تصميم گرفت و دلايل آن به مردم گفت. مسئولین گاهي اوقات جلوي تغيير مقاومت کردند ولی مشکل را حل نکردند. يکي از مباحثي که در زمان خدمت بنده در نيروي انتظامي مطرح شد، موضوع پليس زن بود. بحث را نزد حضرت آقا مطرح کردم. ايشان فرمود: قبل از شما صحبت و تصميم گيري شد. به علت مهيا نبودن شرايط بحث را ادامه ندادم. در ملاقات بعدي دوباره بحث را مطرح کردم زيرا اين موضوع را نياز جامعه ميدانستم و خدمت حضرت آقا دلايل خود را مطرح کردم. ايشان در بين صحبت هاي بنده فرمودند اين صحبت ها منطقي است. مثال دیگر آنکه زماني که شهردار تهران بودم. برخی ساخت اتوبان امام علي را يک پروژه غير ممکن مي دانستند. قرار گرفتن دوازده هزار خانه در مسير يکي از مشکلات این پروژه بود. اما در مدت زمان بيست ماه با مديريت جهادي اين بزرگراه به بهره برداري رسيد. بنابراين مشکل اصلي کشور اقتصاد و تحريم نيست. بلکه مشکل در باور و شناخت مسئله و چگونگي تصميم مديران است.
4- در شرايط فعلي کشور بايد سياست هاي جبراني داشته باشد. تخصيص ارز 4200 براي 25 کالا کار درستي بود. ولي اشکال در چگونگي اجراء وجود دارد. ارز 4200 توماني به فردي داده مي شود که مردم اصلا اين افراد را نمي شناسند، ولي دولتيان به درستي آنها را مي شناختند، شفافيت و نظارت وجود ندارد. امروز دستگاههاي نظارتي افرادي را دستگير مي کنند که با ارز 4200 توماني گوشت وارد و با قيمت گرانتر در بازار عرضه مي کنند. بنابراين روش اجراء غلط است و بهتر بود يارانه (نه به صورت نقدي) به افراد داده مي شد. يعني دولت کالابرگهايي به منظور خريد کالا در اختيار مردم قرار مي داد. به اين صورت مردم به صورت مستقيم کالاهايي که به آن تعلق ارز مي گرفت را می خريدند. اين مکانيزم راحت تر از آن است که ارز به وارد کننده داده شود و مردم در صف يارانه خود را بگيرند.
5- موضوع نقدينگي در کشور ؛ به نظر بنده طي مدت يک سال مي توان اين مشکل را حل کرد و آن را در چرخه درست قرار داد. وقتي در سال 320 هزار ميليارد تومان سود بانکي بدون ماليات به دارندگان سپرده هاي بانکي داده می شود که 80% آن به 2% حساب ها تعلق مي گيرد؛ آيا نمي توان اين مشکل را حل کرد؟ قطعا راهکار دارد. اما فرهنگ چهاردرصديها اجازه نمي دهد.
6-در حوزه ماليات مي توان از تمامي کاسب هاي خرد ماليات نگرفت. در کشور کمتر از هزار فعال اقتصادي وجود دارند که اگر ماليات درست از آنها گرفته شود، مي توان از دو ميليون نفر ماليات نگرفت. تمام مشکلات را مي توان با برنامه ريزي درست برطرف کرد. ***نظر شما در خصوص حرکت اصولگرایان به سمت وحدت چه می باشد؟
تا زماني که اصولگرایان در مسير گذشته حرکت کنند، نمي توانند کار جدي و اساسي انجام دهند. در انتخابات 96 همه فکر مي کنند که اصول وحدت رعايت شد. درحالي که اين برداشت درست نيست. گرچه به صورت شکلي وحدت رعايت شد ولي به صورت محتوايي رعايت نشد.
1- کمپين اصولگرايي اشتباهي بود. وقتي رئيس جمهور مستقر وجود دارد و يک انتخابات ميان دوره اي در حال برگزاري است چرا از جناح مقابل دو نفر بايد حضور پيدا کنند؟ آن هم با اين استدلال که تا هفته آخر حضور داشته باشند تا مشخص شود وضع کدام يک بهتر است يا به عبارت ديگر تا هفته آخر با خودتان رقابت کنيد و هفته آخر با رقيب اصلي. آيا اين موضوع ضرورتي داشت؟ اينها اشکالات جدي در حوزه برنامه ريزي و الفباي کار سياسي است.
2- زماني چه کسي باید کناره گيري کند؟ آيا اصل را بايد اين موضوع قرار دهيم که کدام يک از اين دو نفر با رقيب بهتر مبارزه مي کنند؟ يا آنکه ميان خودشان چه وضعيتي دارند؟ يعني زمان نظرسنجي بايد بگوييم بين اين دو نفر کدام يک برتر است يا اينکه از جامعه سوال کنيم کدام يک از اين دو نفر در برابر آقاي روحاني بهتر رأي مي آورد؟ قطعا هر کدام که قدرت رقابت بيشتري با رقيب دارد بايد بماند.
3- ما در برنامه ريزي مشکلات زيادي داريم. اگر شوراي نگهبان افراد ديگر را رد صلاحيت نمي کرد، همه آنها مي آمدند. کسي با سازوکار جمنا رد نشد.
4- تجربه دنيا نشان داد، در انتخابات ميان دوره اي، موفقيت براي کساني است که شعار اقتصادي دادند « به استثناء کارتر که با چالش انقلاب ايران رای نیاورد»، اما در جريان اصولگرايي موضوع سياسي شد. موضوع ديوار کشي خياباني، اجتماعي و سياسي مطرح شد و منفعت رقيب نيز در این چرخه بود.
5- بنده به نواصولگرايي معتقدم. نواصولگرايي به اين معني نيست که از اصول رجعت کنيم. ما بايد به اصول و باور ها انقلاب پايبند و در هدف گذاري، روش و ابزار متحول شويم. کار بايد به مردم واگذار شود. جوانها بايد در صحنه ها حضور يابند. اصولگرايي يک جريان سياسي و رويکرد نيست بلکه يک نگرش است. نو اصولگرايي مسير درستي است که بايد در آن حرکت کنيم. ***وضعيت اقتصادي و امنيتي کشور در سال 1398 را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
با توجه به فشارهايي که آمريکا با هدف کاهش فروش نفت وارد مي کند، کشور نيازمند حرکات جدي در حوزه اقتصاد است. سياست هاي دولت بايد تغيير يابد و مسير ديگري را انتخاب و حرکت کند. همانند تجربه برجام منتظر نباشد تا از بيرون مشکل کشور حل گردد، بايد نگاه به درون شکل گيرد. وقتي در حوزه اقتصاد مشکل وجود دارد، طبيعتا اين فشار بر روي قشرهاي عمومي مردم و مخصوصا فقرا و مستضعفين بيشتر خواهد بود.
اين اميد وجود دارد با تصميمات و اجراي درست در حوزه مسائل اقتصادي، مشکلات حل و فصل گردد. اگر دولت اراده کند. همه مردم و گرايش هاي سياسي که درحوزه اقتصاد فعالند، باهم تلاش کنند، مشکل حل مي شود. البته گام اول را دولت بايد بردارد.
ماجرای اسنپ، نماد یک ضعف بزرگ اجتماعی
🔺اتفاقی که برای راننده اسنپ افتاد، نماد یک رفتار غیر مسوولانه در بخش در حال گسترشی از جامعه است؛ که در عین بی مسؤولیتی و نادیده گرفتن حقوق دیگران، مدعی حق و حقوق انسانی هستند.
🔹پیشتر گفتیم حجاب نماد #رفتار_مسوولانه_اجتماعی ست؛ پذیرفتن محدودیت برای #مصونیت خود و جامعه.
🔹حال بخشی از جامعه با کنار گذاشتن این رفتار مسوولانه، براحتی تصمیم گیری درباره پوشش را یک امر فردی قلمداد کرده و آن را جزء حق و حقوق انسانی خود می دانند!
🔹درست مانند این خانم مسافر اسنپ که با وجودیکه می داند کشف حجابش باعث جریمه مادی راننده می شود، براحتی این کار را حق خود می داند و برای اعاده حقوق توهمی خود، به خود اجازه می دهد آبروی راننده را در شبکههای اجتماعی ببرد و باقی ماجرا...
🔹از ساحت شرعی و اخلاقی ماجرا که بگذریم، می بینیم جامعه ما بشدت در تربیت افراد مسوولیت پذیر و آشنا به وظایف اجتماعی خود می لنگد. افراد بیشتر از حقوق خود دم می زنند تا وظایف خود. در این امر هم خانواده ها بشدت مقصرند هم مدارس و سایر مراکز تربیتی. یکی از آشکار ترین نشانه های این ضعف، نوع نگاهی است که نسبت به قوانین در بسیاری از مردم هست که بمحض اینکه بتوانند آن را دور می زنند. قانون محدودیتی ست که بمحض اینکه فرصتش را پیدا کنی باید از زیر آن شانه خالی کنی؛ پلیس نبود چراغ قرمز را رد کن...
🔹دلایل اجتماعی زیادی می توان برای این ضعف جامعه ذکر کرد. اما یک عامل مهم تربیتی، نوع نگاه خانواده ها نسبت به وظایف شرعی در امر تربیت پذیری ست.
🔹دختر ۹ ساله ای که به تکلیف رسیده و آفریننده اش تشخیص داده توانایی پذیرش مسوولیت اجتماعی حجاب و انجام اعمال روزانه مثل نماز و سالانه مثل روزه را دارد، از خانواده می شنود که هنوز کوچک است... گناه دارد...توانایی این مسوولیت را ندارد...
🔹آن وقت است که او سن طلایی آموزش و درونی شدن مسوولیت پذيری را از دست می دهد و با نگاه خودمحور به جامعه وارد می شود که از همه توقع رعایت حقوقش (واقعی یا خودساخته) را دارد؛ بدون اینکه نسبت به انجام تکالیف اجتماعی اش احساس مسئولیت کند.
🔹این ضعف بزرگ اجتماعی به ماجرای راننده اسنپ محدود نمی شود. ماجرای «کشتیم که کشتیم، دیه شو میدیم» را هنوز فراموش نکردیم. این اتفاقات به برکت فضای مجازی آشکار شد. مثال های زیادی از قانون شکنی با محوریت خود حق پنداری، روزانه در جامعه ما رخ می دهد؛ بدون اینکه در فضای مجازی منعکس شود.
🔻باید احساس خطر کرد از جامعه اي که روزانه فرزندانی بدون کمترین احساس مسئولیت به آن وارد می شوند و هرکدام یک چاشنی آماده انفجار خلق ماجراهای این چنینی هستند. siasi97
هدایت شده از محمود معلمی
https://images.app.goo.gl/8VBKbzuqit1rKX326
#دستگیری احسان نوبخت فرزند محمدباقر نوبخت توسط یک مقام آگاه تاییدشد
وی بجرم جاسوسی برای یک کشور بیگانه توسط مقامات عالیرتبه امنیتی روز گذشته دستگیر شده است .
گفتنی است تعداد دیگری نیز در رابطه با جاسوسی کشورهای بیگانه بهمراه فرزند محمدباقر نوبخت دستگیر شده اند.
هنوز هیچ سازمان امنیتی کشور خبر فوق را تایید یا رد نکرده است.
🔴آزادی یکطرفه جاسوس/نزار زکا که بود؟
▪️چند هفته قبل آقای ظریف، سفری غیر ضروری به نیویورک داشت. بهانه سفر، شرکت در یک نشست حاشیهای بود اما عمده موجی که درست کرد، ابراز تمایل به مبادله زندانیان بود.
🔹امروز روزنامه «دیلی استار» ادعا کرده «نزار زکا» تبعه لبنانی- آمریکایی که در ایران به جرم جاسوسی به ۱۰ سال زندان محکوم شده، تا دو روز دیگر آزاد و وارد بیروت میشود.
🔹نزار زکا ۲۴ شهریور ۹۴ به خاطرجاسوسی برای آمریکا بازداشت و به 10 سال زندان محکوم شد. او از گردانندگان «انجمن بینالمللی مدیران ایرانی» و از دست اندرکاران پروژه ضد امنیتی «پل» بوده است. پروژه «پل» برنامهای پوششی برای نفوذ به ساختارهای سیاسی و اجرایی ایران است. زکا همچنین پیگیر نفوذ سایبری از طریق برخی مقامات وزارت ارتباطات بوده است.
🔹آسوشیتدپرس چندی قبل در گزارشی نوشت: «نزار زکا» که به اتهام جاسوسی بازداشت شده، با تایید وزارت خارجه ایالات متحده به ایران سفر کرده بود. سازمان غیرانتفاعی تحت ریاست او 730 هزار دلار از دولت آمریکا برای پیش بردن پروژههایش در خاورمیانه پول گرفته است.
🔹آقای ظریف پیش از این در دیدار با مقامات لبنانی به درستی گفته بود "نزار زکا دارای گرین کارت آمریکا است. آنچه اتفاق افتاده، مشکلی بین ایران و لبنان نیست؛ اقدامات خلاف قانونی زکا از دید قوه قضاییه و مشکلی بین آمریکا و ایران است".
♦️با این اوصاف، چرا جاسوس بزرگ آمریکا -که صرفا تابعیت لبنانی دارد اما مهره سازمان سیا می باشد- باید به شکل یکطرفه آزاد شود؟ چرا وزارت خارجه به جای اهتمام به آزادی اسدالله اسدی (دبیر سوم سفارت ایران در اتریش) که قریب 12 ماه است از سوی اروپایی ها به گروگان گرفته شده، مشکلات جاسوسان آمریکایی نظیر جیسون رضائیان و نزار زکا و .... را پیگیری می کند؟! جیسون رضائیان در دولت اوباما و با پیگیری دولت، به شکل یکطرفه آزاد شد.
@siasi97
🎥 مولاوردی از کدام مجرم امنیتی دفاع کرد؟!
| روایتی از نفوذ و جاسوسی 'نزار زاکا' در 'خارج از دید۲'
پروژه های نفوذ در سالهای اخیر را مرور کنیم:
- کاوه مدنی:سازمان حفاظت محیط زیست....
- فریدون فشارکی و کمال فروغی: وزارت نفت....
- نزار زاکا:معاونت زنان ریاست جمهوری...
- مراد طاهباز، کاووس سید امامی و...: محیط زیست...
- دری اصفهانی ،تریتا پارسی، هومن مجد، علی واعظ و...:مذاکرات هستهای ...
- جیسون رضاییان در ریاست جمهوری کنار دست #روحانی
- نزار ذکا در معاونت امور زنان کنار دست #مولاوردی
- سید امامی در محیط زیست کنار دست #ابتکار
- دری اصفهانی در مذاکرات کنار دست #ظريف
-... در دفتر مشاور رئیس جمهور کنار دست #آشنا
و ...
آیا نباید به این دولت شک کرد؟!
@siadi97
هدایت شده از خبرگزاری فارس
وزیر نیرو:
🔹چینیها با یک وعده غذا هم سیرند؛ ما زیاد میخوریم و میپوشیم!
🔹تحریم کنندگان فهمیدهاند نقطه ضعف ما؛ مصرف است. ما جامعهای مصرفی هستیم.
🔹۴۰ سال فرصت داشتهایم خودمان را از شیر نفت جدا کنیم و نکردیم.
fna.ir/da75sc
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا مشکل تنظیم بازار با احیای وزارت بازرگانی حل میشود؟
fna.ir/da760e
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥۱۹هزار نفر در دولت حقوق بالای ۱۰ میلیون میگیرند!
@Farsna
هدایت شده از سپاه سایبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️بیژن زنگنه: «حرفهای جالب و شنیدنی هم در مورد کرسنت دارم اما بیان آنها را به مصلحت کشورنمیدانم، مگر اینکه به نقطهای برسم که من را ناچار به این کارکنند. اگر این اسرار فاش شوند بسیاری از افراد که صدایشان بلند است، خوششان نخواهدآمد.»
⭕️هر چیزی رو که لازمه درباره کرسنت بدونید تو این کلیپ اومده.
در دولت خاتمی و ریاست زنگنه بر وزارت نفت، قرار بود گاز ایران رو به قیمت ۱.۸ سنت به ازای هر متر مکعب به امارات بفروشن.
متوسط قیمت جهانی چقدر بود؟ ۴۷ سنت❗️
🔻بله آقای زنگنه
شما با رسانههاتون جای جلاد و شهید رو هم عوض میکنید،
ولی عمق فاجعه کرسنت انقدر زیاده که اگر میتونستید تبرئه کنید خودتون رو، ۱۵ سال سکوت نمیکردید
✅#آنتی_آمد_نیوز
👉 http://eitaa.com/joinchat/2654732298C5cf9e46afa
موسسه فرهنگی بین المللی
با وجود 28 موسسه فرهنگی بین المللی بودجه بگیر که از سوی ایران در دنیا در حال فعالیت است، در شهر رن فرانسه که شهری دانشجویی است و ایرانی و شیعه از سایر کشورها مثل افغانستان هم کم ندارد، حتی یک مسجد یا یک مرکز فرهنگی موجود نیست. آن وقت می بینی فرانسوی رفته است زبان فارسی آموخته است که برای همین میزان فارسی زبان ساکن این شهر، دین تحریف شده ی مسیحیت را به زبان فارسی تبلیغ کند.
جلسه ی دیدار می گذارند و دعوت می کنند و می گویند، حتی اگر سوالی داشتید ما به منزل شما برای پاسخگویی می آییم.
بعد در کتاب تعالیم مسیحشان (به فارسی) نوشته است: دین به سیاست کاری ندارد. ما در سیاست دخالت نمی کنیم و کار را به سیاسیون می سپاریم...
این است تعالیم مسیح...
آن وقت در قرآن کریم می خوانی: که اول فرمان خداوند به حضرت موسی علیه السلام مقابله با فرعون زمان یعنی حاکم سیاسی روز بوده است... تمام داستان انبیای الهی مقابله با حاکمان ظالم و خودمختاری بوده است که مجری فرامین الهی نبوده اند.
اگر دین از سیاست جدا بود. چه معنی داشت پیامبر اسلام با حاکم زمان رو در رو شود. اگر امیرالمومنین و سایر اهل بیت علیهم السلام در مسجد می نشستند و احکام شرعی فردی به مردم آموزش می دادند کسی با آنها کاری داشت؟
شیعه، یازده امام، هادی و راهنما داشته است که هیچ یک به مرگ طبیعی از دنیا نرفته اند! کشته شده اند!
پ.ن: یک نفر مانده از این قوم، که بر می گردد...
🌸مشاهدات و تجارب یک دانشجوی ایرانی🇮🇷 در فرانسه
یران در انتظار #غیرت_ناموسی ظریف‼️
✍️ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه (کارشناس زمانه)
🔻 حاشیه های سفر وزیر خارجه آلمان زودتر از خود جناب وزیر به تهران رسید. «هایکو ماس» مدعی شده در سفر به تهران به مقامات ایرانی مخالفت اتحادیه اروپا با برنامه #موشکی ایران را اطلاع خواهم داد!!
🔸 به نظر میرسد اکنون که نمایندگان اتحادیه اروپا با اظهارات وقیحانه میخواهند قدرت موشکی ایران را به چالش بکشند موقع رجوع دیپلمات ها و دولتمردان محترم کشورمان به مواضع قاطع انقلابی است....
🔸 تجویز موضع انقلابی در شرایط فعلی نه تنها به معنای تنش زایی نیست بلکه دقیقاً به معنای غیرت ملی روی #ناموس انقلاب بر اساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است. تجربه چندسال گذشته بارها اثبات کرده اگر ظریف امروز از ابتدا با مواضع قاطع انقلابی و از موضع اقتدار مبتنی بر موازنه قدرت به استقبال همتای آلمانی خود نرود نخواهد توانست قطار دیپلماسی را در ریل صحیح هدایت کند و پایان مذاکرات یک لبخند دیپلماتیک خواهد بود و #تقریبا_هیچ!
🔹 بدون شک فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی با اساتید دانشگاه، بهترین پاسخ انقلابی به اظهارات وزیر آلمانی خواهد بود: « ما در مورد هر موضوعی مذاکره نمی کنیم و موضوعات #ناموسی و اساسی انقلاب همچون توان دفاعی کشور نمی توانند موضوع مذاکره باشند.»
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
جریانات سیاسی خلاصه.pptx
6.94M
❇️ #پاورپوینت
🔻شماره ۳
👈 آماده سازی و گرد آوری از آقای سعید #تشکری_زاده
♦️ #جریانات_سیاسی
🔹چهار خطری که امام راحل هشدار دادند.
🔸سه جریان سیاسی
🔴 به کانال #گام_دوم_انقلاب بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3778019345C336de6fc43
جدی نگیرید!
✅این آمد و رفتنهای میانجی های آمریکا رو نباید جدی گرفت!
🔺اولا اروپاییهایی هستن که به هیچ کدوم از تعهداتشون در برجام عمل نکردن و به عنوان میانجی راهی ایران شدن
⁉️ آیا صلاحیت میانجی گری رو دارن؟
آلمانی که حتی حاضر نشد بنزین هواپیمای جناب ظریف رو بده و در حالی به ایران داره میاد که اعلام کرده برا ثبات منطقه ایران به برجام پایبند باشه
در حالیکه باید اروپاییها نسبت به بد عهدیهاشون پاسخگو باشن نه ایران.
🔺المان6 و ژاپن هر دو از متحدان آمریکا هستن و با پیشنهاداتی وسوسه انگیز میان که در برجام هم آورده بودن و پیشنهاد تازه ای نیست.
آنها با این هدف میان که به ایران بگن کوتاه بیا تا تنشها کمتر بشه ما هم قول میدیدم آمریکا تحریمهای نفتی و... رو کنسل کنه(مثل برجام)
اما کوتاه آمدن ایران رو فراتر از برجام مد نظر دارن و پای صنعت موشکی ما رو وسط میکشن
🔺نکته اینجاست که ایران در برجام نهایت کوتاه امدن6 خودش رو نشون داده و آمریکا و اروپا هم به وعده های پرزرق و برق خودشون عمل نکردن و از ایران تونستن خوب امتیاز بگیرن
اگر هم ژاپن و آلمان با وعده جلوگیری از جنگ بیان دارن وعده پوچ میدن چون آمریکا خود از این موضع عقب نشسته و میدونن آمریکا توانایی شروع جنگی تازه رو نداره.
✅پ.ن: آمدن این دو میانجی فقط برای حفظ منافع آمریکا خواهد بود و بیشتر یک جو رسانه ای هست که در صورت قبول نکردن و کوتاه نیامدن ایران، القا کنه آمریکا برای از بین رفتن تنشها پیشقدم شده و ایران رد کرده و دست به تطهیر خودش بزنه و فشارها رو بر ایران بیشتر کنه و افکار عمومی رو با خودش همراه کنه.
وزیر نیرو دخترش تو انگلیس و پسرش تو آلمان عیش و نوش میکنن اونوقت به مردم ایران میگه شما زیاد میخورید، زیاد میپوشید، از چینیها یاد بگیرید که با یه وعده سیر میشن!
چرا بچههای خودت این چیزارو یاد نگرفتن به کم قانع باشن تو ایران زندگی کنن!
@siasi97
📷 #آقای_همیشه_وزیرنفت گفتن: اگر کاسبان تحریم جلوتر بیایند افشاگری میکنم!
یک سوال از جناب آقای زنگنه صاحب تز #کارتخوان در دفتر برای اخذ رشوه دارم؛
سوال:
1⃣ چرا در لیست افراد تحریمی ایران نامی از #وزیر_نفت و مدیران وی نیست؟
2⃣ چرا هیچیک از لیبرالهای افساد طلب و مدیران دولت لیبرال فعلی در این لیست وجود ندارد ؟
🔺 این در حالی است ک نام افراد انقلابی ک حتی کمترین مسئولیت و فعالیتی هم ندارند و کنج تنهایی نشسته اند در این لیست قرار دارد؟
🔺 یعنی آمریکایی ها که در تحریم هوشمند هستند، تیم فعلی وزارت نفت را تا این اندازه قبول دارند که مطمئن هستند برخلاف منافع #آمریکا کاری نمی کنند؟!
@siasi97
بازیاد:
▼ حرف روز
👇🌹اصول امام انقلاب
در روزهای اخیر، وارد چهارمین دهه از زعامت امام خامنهای شدیم. این دوران طلایی که با گام دوم انقلاب همزمان شده است، قطعاً فرصتی برای مرور کارنامه و اصول مورد نظر معظمله به شمار میآید؛ از این رو در این مجال اندک به چند اصل همواره محترم ایشان توجه میکنیم.
1ـ در همه جبهههای نبرد از تصمیمات فرهنگی، سیاسی، نظامی و اقتصادی تا رویکرد حمایت از همپیمانان در سواحل مدیترانه، راهبرد معظمله تأکید بر حفظ روحیه مقاومت و مبارزه فکری، اعتقادی و نظامی با دشمنان است. تأکید معظمله بر اینکه هزینه سازش به مراتب بیشتر از مقاومت است نیز ناشی از راهبردهای قرآنی و نمونههای تاریخی از صدر اسلام تاکنون است.
۲ـ ویژگی دیگر دشمنشناسی ایشان، نافرمانی از دشمن «عرف عدوه فعصاه» است و همین سبب شده است تا هیچگاه تصمیمهای رهبر انقلاب داخل پازل دشمن قرار نگیرد. همچنین به گفته ایشان دشمنان نباید به اندازهای زیاد بزرگ شمرده شوند که در دلها ایجاد رعب شود و نه کوچک شمرده شوند که از آنها غفلت کنیم؛ البته در راهبرد ایشان، حقیر و ضعیف بودن دشمن سبب نمیشود که به فکر تجهیز نظامی نباشیم و «لا تستصغرن عدواً واِن ضعف؛ پرهیز از کوچک شمردن دشمن حتی اگر ضعیف باشد.» همین امر سبب میشود که نه از ائتلافهای بزرگ برخی قدرتها علیه ایران بهراسیم و نه اجازه حمله حتی محدود به افغانستان ضعیف زمان طالبان داده شود.
3ـ یکی از بارزترین ویژگیهای زندگی امام خامنهای فاصله نداشتن سطح زندگی خود و نزدیکانش با عامه مردم است. حتی یکی از شروط وصلتهای خانوادگی هم تأکید بر همین روحیه سادهزیستی و پرهیز از رفتارهای سودجویانه اقتصادی به دلیل قرابتهای فامیلی بوده است.
4ـ در طول سی سال گذشته، یکی از ویژگیهای مدیریتی رهبر انقلاب جلسههای متعدد با نخبگان و کارشناسان در حوزههای مختلف بوده است. این جلسهها برخلاف جلسههای معمول مدیریتی، همواره به صورت تعامل نظر بوده و به اعتقاد کارشناسان مجرب حاضر در جلسهها پختگی و اتقان نظرات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و حتی نظامی و علمی امام خامنهای در میان جمع مشهود بوده است.
کید دشمنان برای تضعیف پیوند ملت و رهبری شکست خورده است و همواره خداوند توطئه آنها را به خودشان برگردانده و ناکام گذاشته است.
@siasi97