13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
📢 #صدای_ثامن(۱۲۹) | ابعاد جديدتري از عملیات طوفانالاقصی
🍃🌹🍃
🎙 کارشناس: دکتر سیدجلال حسینی
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 نسلکشی کسبوکارِ صهیونیستهاست
🍃🌹🍃
▪️سال ۲۰۲۳ بیش از ۳ هزار شهید تا این لحظه
▪️سال ۲۰۱۴ بیش از ۲ هزار رو ۲۰۰ نفر
▪️سال ۲۰۰۸ بیش از ۱۳۰۰ نفر
▪️جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ بیش از ۲ هزار نفر
▪️سال ۲۰۰۵ حدود ۵ هزار نفر
▪️سال ۱۹۹۷ بیش از ۳ هزار نفر
▪️سال ۱۹۸۲ جنگ اول لبنان بیش از ۳۰ هزار نفر
▪️جنگهای ۱۹۴۸ بیش از ۱۰ هزار نفر
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🇮🇷🇵🇸
🖼 بازگشت هیتلرها
🍃🌹🍃
🔹جلد پنجشنبه روزنامه فرهیختگان در واکنش به سفر بایدن به سرزمینهای اشغالی دیدار او و نتانیاهو را با عکس مشهور هیتلر و موسولینی شباهتسازی کرده است.
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 شمایی که طرفدار ززآ بودی و الانم طرفدار اسرائیل شدی؛ این کلیپ مخصوص شماست!
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
طرح بایدن در سفر به سرزمینهای اشغالی چیست؟
به گزارش روزنامه الاخبار، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با طرحی هفت بندی به منطقه سفر خواهد کرد که شامل موارد زیر است:
1. برقراری یک آتش بس چند ساعته برای خروج اسرای خارجی و ورود بخشی از کمکهای امدادی به نوار غزه با نظارت سازمان ملل از طریق گذرگاه رفح
2. در ازای توقف حملات اسرائیل، یک طرح قیمومیت خارجی با هدف خلع سلاح مقاومت بر نوار غزه تحمیل میشود که شامل مصر، اردن، قطر، ترکیه، عربستان سعودی و تشکیلات خودگردان میباشد.
3. نهادهای تحت امر حماس در غزه منحل و به تشکیلان خودگردان واگذار میشوند.
4. برای تضمین عدم بازگشت به وضعیت قبل، نیروهای خارجی در مرز غزه و سرزمینهای اشغالی مستقر شده تا منطقه حائل گسترش یابد حتی اگر به قیمت نابودی محلات نزدیک به مرز باشد.
5. طراحی یک مکانیزم برای تضمین خلع سلاح مقاومت مانند تخریب تونلها
6. آزادی همه اسرای غیرنظامی و تحویل اسرای نظامی به تشکیلات خودگردان برای مبادله اسرا
7. مدیریت سیاسی و امنیتی نوار غزه توسط مصر و تضمین روند بازسازی توسط کشورهای عربی
با توجه به جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی و لغو نشست چهارجانبه امان و فوران خشم مقاومت و افکار عمومی منطقه و جهان، اجرا و حتی مطرح کردن این طرح بیش از پیش تضعیف شده است.
مثلث واکنش افکار عمومی، اتحاد دول اسلامی و اقدام روی زمین مقاومت برهم زننده محاسبات کاخ سفید خواهد بود.
بازتاب بمباران «بیمارستان المعمدانی» در فضای مجازی چگونه بود؟
بلافاصله پس از انتشار خبر بمباران بیمارستان المعمدانی غزه، کاربران جریانهای مختلف سیاسی و کاربران غیرسیاسی نسبتبه این موضوع واکنش نشاندادند به نحویکه در ساعات اولیه انتشار خبر تا بامداد امروز، در حدود ۵ هزار توئیت و ۲۰ هزار ریتوئیت پیرامون این جنایت از سوی کاربرانِ عمدتا انقلابی منتشر شده است.
از صبح امروز تا ساعت ۱۲ ظهر نیز، با اطلاعیافتن بخش دیگری از کاربران فضای مجازی و شروع سوءاستفاده کاربران سایبری ضدانقلاب، تحریف این واقعه نیز باهدف فضاسازی علیه جریان حماس و جمهوریاسلامی آغاز شده است، روند انتشار محتوا درباره موضوع مذکور نشان میدهد؛ کماکان محتوای منتشرشده روند صعودی و چشمگیری داشته بهگونهای که از بامداد امروز تا کنون بیشاز ۴ هزار توئیت، ۴۳ هزار ریتوئیت، یک هزار پاسخ و ۷۰۰ کوت دیگر علاوه بر آمار قبلی با موضوع بمباران بیمارستان المعمدانی غزه ذیل هشتگهایی نظیر *#بیمارستان_المعمدانی، #بیمارستان_غزه، #irgcterrorists، #فوری و #حماس_داعش منتشر شده است.
در بخش خوشهبندی کاربران در موضوع بمباران بیمارستان المعمدانی غزه، کاربران حامی انقلاباسلامی با اختصاص ۷۲درصد از محتوای منتشرشده به خود، بیشترین سهم را نسبتبه سایر گروهها داشتهاند.
این کاربران علاوه بر محکومیت این جنایت، به تکذیب شایعات منتشره ضدانقلاب درباره متهمسازی و بازنمایی از حماس و ج.ا به عنوان عاملان اصلی جنایت پرداخته و مسبب این حادثه را به طور قطع رژیمصهیونیستی معرفی کردهاند.
سلطنتطلبان نیز با اختصاص ۱۲ درصد از محتوای انتشاریافته به خود، با خبرسازیهای گوناگون از وقوع این حادثه، در پی معرفی جمهوری اسلامی و جریان مقاومت بهعنوان سرمنشا این بمباران جنایتکارانه میباشند.
سومین گروه فعال در پیرامون این موضوع، فعالان سیاسی و مدنی هستند، اکثر فعالان مجازی این طیف در واکنش به این واقعه به اظهار تسلیت و همدردی با مردم مظلوم فلسطین پرداخته و تعداد اندکی از آنان به برجستهسازی سناریوهای دروغین ضدانقلاب حول این جنایت پرداختهاند.
شخصینگاران و سایر گروهها نیز مجموعا ۶ درصد از واکنشها به این موضوع را به خود اختصاص داده و عمدتا همانند گروه فعالان سیاسی و مدنی به دو دسته اکثریت؛ حامی مردم فلسطین و اقلیت حامی رژیمصهیونیستی تقسیم شدهاند، عمده کاربران خاکستری (شخصینگاران) به محکومیت این جنایت پرداخته و به ابراز نگرانی نسبت به وضعیت کودکان و زنان در غزه پرداختهاند.
با در نظر گرفتن میزان واکنشها و ارزیابی طیفهای مختلف میتوان رویکرد حمایت از مردم مظلوم غزه را بیش از ۸۵ درصد و ۱۵ درصد دیگر را شامل دو رویکرد حمایت از رژیمصهیونیستی و رویکرد خنثی بازنشر کنندگان اخبار مرتبط ارزیابی کرد.
برای غزه چه کار کنیم؟
اگر ایران بخواهد اقدامی کند، باید افکار عمومی آماده باشد و زمینه پذیرش حمله نظامی و تبعات آن در جامعه فراهم گردد.
و این اقدام خبیثانه و متاثرکننده فرصت مناسبی جهت شکل دهی افکار عمومی به نفع جبهه مقاومت است، لذا اقدامات ذیل پیشنهاد می گردد:
۱.عکس ها و فیلم های مظلومیت مردم فلسطین را با متن های زیبا و متناسب با مخاطب در گروه های خانوادگی و دوستانی که از فضای جبهه انقلاب دور هستند قرار دهید.
۲.با ادب و متانت در گروه های فوق الذکر به سوالات و شبهات پاسخ دهید و برای پاسخ از عکس و فیلم ها و آمارهای شبکه های مورد تایید قشر خاکستری استفاده کنید
۳.آش، شله زرد و ... درست کنید و به یاد شهدای غزه به همسایه ها بدهید
۴.جملات زیبا و تاثیرگذار را بنر کنید و از پنجره خانه آویزان نمایید
۵.در معابر عمومی پرچم های منحوس رژیم صهیونیستی را زیر پا نقاشی کنید.
۶.برای بچه های فامیل، مسابقه نقاشی همدردی با کودکان غزه برگزار کنید.
۷.مسابقه کتابخوانی با موضوع فلسطین در مجموعه های تحت فرمان خودتان برگزار کنید
۸.یک سیر مطالعاتی در مورد اسرائیل و فلسطین برای خودتان برنامه ریزی کنید تا بتوانید پاسخگوی سوالات و شبهات باشید و تکه های زیبای این کتاب ها را در فضای مجازی نشر دهید
۹.دوستان طلبه برای مدارس اطراف برنامه ریزی کنید و با کلیپ های تاثیرگذار به مدارس بروید و نسل جوان را با جنایات اسرائیل آشنا کنید و از داوطلبین مبارزه با اسرائیل ثبت نام کنید و دانش آموزان را در فضای مجازی برای تولید و توزیع محتواهای پیرامون فلسطین به کارگیری کنید.
۱۰.نقاشی بچه ها در مورد فلسطین را روی دیوار بیرونی خانه نصب کنید و همچنین نقاشی دانش آموزان روی دیوار بیرونی مدارس نصب شود.
۱۱.امشب هر کس در شهر و روستای خود شام غریبان برای کودکان غزه برگزار کند و از مردم برای شرکت دعوت کنید، بهتر است این برنامه در مقابل بیمارستان ها بخصوص بیمارستان کودکان باشد و به پزشکان و کادر درمان به خاطر از دست دادن همکارانشان تسلیت بگوییم
۱۲.با تماس با شهرداری شهر خود، از آن ها بخواهید تبلیغات شهری را متناسب با این ایام قرار دهد و عکس شهدا بخصوص کودکان با جملات تاثیرگذار در شهر نصب شود
۱۳.از همه مهمتر، جمع های فکری تشکیل دهید و راه کارهای مبارزه با اسرائیل و رساندن صدای مظلومین فلسطین را، متناسب با بوم خود تدوین کنید و در اختیار دیگران هم قرار دهید.
این پیام ان شاالله به روز رسانی می شود، راه کاری داشتید برای بنده ارسال کنید.
رژیم صهیونیستی در حال حاضر در مخمصهای قرارگرفته که در حال حاضر دو سناریو پیش روی رژیم صهیونیستی است آن دو سناریو چیست؟
بهکارگیری سازوکار میانجیگری از طریق مصر قطر و...
اگرچه این سناریو میتواند به نبرد در شرایط فعلی خاتمه بخشد اما شکستی مفتضحانه نصیب اسرائیل خواهد کرد. در واقع اگر رژیم بخواهد روند مذاکره را در پیش گیرد ناگزیر به پذیرش خواستههای مقاومت خواهد شد. در چنین شرایطی هم صهیونیستها در داخل به دولت و ارتش اسرائیل بیاعتماد میشوند و هم بازدارندگی رژیم بهطور کامل از بین میرود.
تداوم حملات به غزه
هدف اسرائیل در این سناریو میتواند از بین بردن سازمان رزم گروههای مقاومت باشد اما برای چنین اقدامی صرفاً حملات هوایی کارساز نیست و نیروهای نظامی رژیم باید بهصورت زمینی نیز وارد جنگ شوند.
زیرا بخش مهمی از تأسیسات نظامی غزه زیرزمینی است و نابودی آن جز با عملیات همهجانبه ممکن نیست. با اینحال چنین امری میتواند تلفات بالا برای ارتش اسرائیل در بر داشته باشد. ضمن آنکه حمله زمینی نهتنها به معنای پیروزی قطعی اسرائیل نیست بلکه میتواند موجب ورود حزبالله و فراگیر شدن جنگ شود. در عینحال تداوم جنگ به معنای خسارتهای بیشتر به اراضی اشغالی و کشته شدن تعداد زیادتری از ساکنان این اراضی است.
با این اوصاف رژیم صهیونیستی در حال حاضر در مخمصهای قرارگرفته که راه گریزی از آن وجود ندارد. عملیات طوفان الاقصی موفق شده بهکلی موازنه وحشت با اسرائیل را تغییر دهد و دستاوردهای استراتژیک نظامی روانی اطلاعاتی و سیاسی را کسب کند. این امر نهتنها بر معادلات دوجانبه فلسطین و رژیم غاصب اسرائیل تأثیر گذاشته بلکه دارای پیامدهای مهم منطقهای و بینالمللی نیز بوده است.
در محاسبات منطقهای برخی از کشورهای منطقه همچون عربستان سعودی که در آستانه عادیسازی رسمی با رژیم صهیونیستی قرار داشتند ناگزیر به ایجاد تأخیر در این روند هستند زیرا شرایط حاکم بر افکار عمومی مردم منطقه و جهان اسلام به هیچوجه عادیسازی رسمی روابط سعودی با صهیونیستها را پذیرا نیست.
از دیگر پیامدهای منطقهای عملیات طوفان الاقصی میتوان به شکست توطئههای رژیم صهیونیستی در اطراف جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد اسرائیل در سه سال گذشته تلاشهای زیادی برای نفوذ در منطقه قفقاز و نزدیک شدن به جمهوری آذربایجان کرد که همگی باهدف ضربه زدن به منافع ایران طراحی شده بودند. اینک نهتنها اسرائیل از توان سابق برای پیشبرد چنین طرحهایی برخوردار نخواهد بود بلکه باید بر شک افکنی بر نگاه برخی از کشورهای منطقه همچون جمهوری آذربایجان نسبت به اسرائیل اقدامات لازم صورت گیرد.
از سوی دیگر شکست اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی که در حمله غافلگیرانه گروههای فلسطینی نمایان شد هیمنه پوشالی و پروپاگاندای رسانهای این رژیم برای نمایش برتری نظامی و اطلاعاتی خود را به چالش کشید از این رو ضرورت دارد تبلیغات رسانهای رژیم بهصورت جدی دستمایه طنز قرار گیرند.
پیامدهای حمله به بیمارستان المعمدانی برای رژیم صهیونیستی چیست؟
۱-هدف اصلی اسراییل از این حمله تلاش برای ایجاد این انگاره بوده که هیچ جای امنی در غزه وجود ندارد.
۲-انجام این حمله چند ساعت قبل از ورود بایدن به سرزمینهای اشغالی از موافقت بایدن با آن حکایت دارد. اسراییل در ۱۰ روز گذشته هیچ تصمیم مهمی بدون موافقت امریکا نگرفته.
۳-این حمله واکنشهای سیاسی و مردمی قویای درپی داشته و تداوم جنایت را برای اسراییل دشوار خواهد کرد.
۴-رژیم پس از مشاهده واکنشها سیاست انکار و متهمسازی مقاومت را در پیش گرفته است.
انتقام، کجا و چگونه؟
عقل سرد و قلب گرم فرماندهان
انتقام جنایت دیشب صهیونیست ها در غزه و نظایر آن که با بمب ها و مدیریت آمریکا انجام می شود، به چیست؟
در این که چنین جنایاتی نباید بی پاسخ بماند، تردیدی نیست. اما پاسخ مثلا منحصر در شلیک چند موشک و پهپاد به تل آویو نیست.
قطعا جنایت های اسرائیل و حامی آمریکایی اش، نباید بی مجازات بماند. اما نوع رفتار جبهه مقاومت در مقابل جبهه استکبار، قرار نیست صرفا متقارن یا واکنشی باشد.
واقعیت مهم میدان این است که قدرت جبهه مقاومت پیوسته و به شکل یک روند، در حال تصاعد است و دائما هم مجال بیشتری برای زدن ضربات راهبردی فراهم می کند.
متقابلا جبهه استکبار، با وجود انباشت قدرت در گذشته، دائما در معرض از دست دادن گزینه ها و کاهش توانمندی ها هست. به همین دلیل هم به دست و پا افتاده و مرتکب جنایت های فاقد دستاورد راهبردی می شود.
توسل به جنایات بی سابقه، نشانه مهم نقصان گزینه در جبهه دشمن است، ضمن این که حیثیت و اعتبار او را دائما نزد ملت های منطقه و حتی ملت های خود بیشتر زائل می کند. اعتراضات کم نظیر در آمریکا و اروپا و پایتخت های برخی رژیم های همسو، گواه این مدعاست.
نفرت و انزجار و حسّ انتقام از رژیم صهیونیستی و آمریکا باید دائما در قلب ما شعله ور تر شود؛ و شبانه روز هم باید برای این انتقام پشیمان کننده تدارک کنیم و به اجرا بگذاریم.
در عین حال، باید نگاه راهبردی داشت و نه صرفا هیجانی و گذرا. چنان که دو مجاهد حکیم به همه ما یادآور شده اند.
نخست، تعبیر دقیق شهید ابومهدی المهندس که تا روز شهادتش، معمار درناک ترین و مهلک ترین ضربات به اشغالگران آمریکایی بود و در عین حال با دقت تمام گفت: "در مواقع بحران، به عقلی سرد و قلبی گرم نیاز داریم...اگر جای این دو بر عکس شود، هرج و مرج فراگیر میشود".
دوم، بیان حکیمانه جناب سید حسن نصرالله، که درباره کیفیت و ابعاد انتقام در تراز خون شهید سلیمانی گفت:
"قصاص عادلانه، ایجاب می کند که شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی باشد! چه کسی هست؟! رئیس ستاد ارتش آمریکا؟ وزیر دفاع آمریکا؟ فرمانده نیروهای آمریکا در خاورمیانه؟ چه شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی و ابومهدی هست؟ کفش های قاسم سلیمانی میارزد به سر ترامپ و کل فرماندههانش".
با تاکید باید نوشت که انتقام جنایات رژیم صهیونیستی -و آمریکا- در فلسطین، ضرورتی تاخیر ناپذیر است و به فضل خداوند، فرزندان مقاومت همین روزها ضربات دردناکی به آنان وارد می کنند.
همین ضربه دردناک و ترمیم ناپذیری هم که مقاومت فلسطین در جریان "طوفان الاقصی" به رژیم صهیونیستی وارد کرد، بخشی از پرونده انتقام جنایات قبلی بود. (هر چند که برخی افراد، اینجا هم حماس را به خاطر انتقام گرفتن از جنایات پیشین اسرائیل، سرزنش کردند!).
مجازات آمران و مباشران جنایت جنگی اخیر در غزه، قضا شدنی نیست و رزمندگان مقاومت، ان شاء الله از این مسئولیت فوریت دار دریغ نخواهد کرد، تا مرهمی باشد بر قلب سوخته همه آزادگان جهان.
در عین حال، مجازات نهایی و هم وزن جنایات، نابودی رژیم صهیونیستی و اخراج آمریکا از منطقه است و این مهم به عنوان راهبرد اصلی، مورد اهتمام و اجراست.