خنثی سازی تحریم روش عاقلانه ایرانی اسلامی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت شهید سپهبد سلیمانی، خنثی سازی تحریم ها با تکیه بر علم و فناوری و توان دفاعی کشور را روش موثر و تضمینی در کاهش مشکلات اقتصادی معرفی نمودند. اما رفع تحریم ها که نیاز به دیپلماسی و مذاکره دارد به دلیل ماهیت نفاق گونه و لئامت دشمنان چندان قابل اعتماد نیست و طبق سابقه موجود آمریکای ترامپ و اوباما فرقی در اعمال تحریم ها نداشتند و اکنون اروپا نیز بعداز بی عملی در اجرای برجام با نقش پلیس بد بعداز انتخاب بایدن در مقابل اقدامات راهبردی مجلس موضع گیری می کند. مبنای مذاکره باید در جهت حل اختلافات داخلی باشد که منجر ایجاد صدای واحد در بین ملت شود. گرچه مقام معظم رهبری در صورت امکان به رفع تحریم ها نیز اشاره می نماید اما آنچه که اصل است خنثی سازی تحریم هاست که روش عاقلانه ایرانی اسلامی است. چرا که از سال 95 قرار بر رفع تحریم ها بوده ولی اکنون بیشتر هم شده است. بنابراین شرط اصلی یعنی قوی شدن، اساس بی اثری تحریم ها و غلبه بر دشمنان است.
✍مهدی جعفری
@siasiland
🔻پیشنهاد عجیب امارات
🔸درباره روابط دولت های حاشیه خلیج فارس بارژیم اشغالگر صهیونیستی تحلیلگران فضای سیاسی معتقدندرژیم اسرائیل به دنبال آن است تااز خاک این دولت ها بهره برداری اطلاعاتی، امنیتی و نظامی کند.چنانچه در همین دوران کوتاه پس از علنی شدن روابط پنهان امارات و بحرین،گزارش ها از حضور عوامل اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی در پوشش تاجر،بازرگان، گردشگر و ... در این کشور ها حکایت دارد
🔸برهمگان واضح است که هدف عمده این عوامل ایران است. دولت های عربی مورد اشاره هنوز درک درستی از فضای حاکم بر منطقه نداشته ودر محاسبات خود درباره پاسخ ایران به این اقدامات دچار خطای راهبردی شده اند
🔸در تازه ترین مورد پیشنهادعجیب امارات برای رفع نگرانی رژیم صهیونیستی در زمینه خریداف-۳۵را شاهد هستیم.
امارات عربی متحده برای خرید جنگندههای اف-۳۵پیشنهاد کرده که خلبانهای اسرائیلی این جنگندهها را هدایت کنند
🔸این اقدام به طور آشکار یعنی در اختیارگذاشتن توان نظامی به رژیم صهیونیستی. از مقامات جمهوری اسلامی انتظار میرود نسبت به اقدامات خائنانه امارات پاسخ مناسب وبه موقع دهند.
✍محمدرسول نجاتی آرانی
@siasiland
🛑دیدگاه رهبری درمورد تحریمها
✳️رهبرمعظم انقلاب فرمودند اگربتوان تحریمهارارفع کردحتی یک ساعت هم نبایدتاخیرکنیم اگرچه الان۴سال است که تاخیر شده ازسال۹۵بنابودهمه تحریمها یکباره برداشته شودتاامروزنه تنها برداشته نشدبلکه زیادترهم شد
✅این سخنان حکیمانه ادعای بعضی که میگویندرهبری نمیخواهدتحریمهابرداشته شودراخنثی کرددرحالیکه تاکید رهبری ازاول رفع همه تحریمها بودکه مسئولین به مردم وعده داده بودند
✅رهبری مسیرعقلانیت رابرای رفع تحریم ترسیم فرمودند(روش درست- عاقلانه-ایرانی،اسلامی-عزتمندانه)
✅تاکیدبرخنثی کردن تحریم
چون رفع تحریم بادشمن است،دشمن هم اگرمیخواست تحریم رارفع کنداساساًتحریم نمیکردولی خنثی کردن آن در اختیاروابتکارمسئولان وجوانان ودرراس این حرکت مسئولان اجرایی کشورند
✅عده ای این سخنان حکیمانه راسانسوریاگزینشی منعکس کردند!
✅عدهای دیگربراین تصورند این همان پیام برای مذاکره است یعنی دیدگاهی که کشور رادرطول۷سال باتحریمهای سنگین ترمواجه کرده است درحالیکه دیدگاه رهبری دیدگاه عقلانیت است که منجربه قوی شدن وپیشرفت شده ودشمن را ازرسیدن به خواسته های نامشروعش ناامیدمیکند
✍غلامرضایی
@siasiland
#دموکراسی_به_سبک_اسلام_۱
🇮🇷با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) به عنوان رهبر این انقلاب نظام"جمهوری اسلامی" را بر اساس تئوری «ولایت فقیه» پایه گذاری کردند که به لحاظ ناشناخته بودن ابعاد و زوایای آن و نیز همسو و هماهنگ نبودن با اهداف استعماری استکبار جهانی، از همان ابتدا با چالش ها، مناقشات و برخوردهای چندگانه ای از سوی موافقان و مخالفان داخلی و خارجی مواجه گردید.
🔸در ادامه به بیان ادّله برخی از مخالفین می پردازیم:
1️⃣ گروهی به خاطر عدم آگاهی از اندیشه مترقی حکومت ولایت فقیه در اسلام و پیشینه تاریخی آن و برخی دیگر هم از روی دشمنی، اینگونه وانمود کردند که نظریه ولایت فقیه به معنایی که امام خمینی ( ره )مطرح کرده اند یک نظریه ابتکاری شخص ایشان بوده و در میان علما و فقهای پیشین اسلام اصلاً سابقه ندارد.
2️⃣ عده ای به جدایی سیاست و حکومت از دین اعتقاد دارند که دو دیدگاه ذیل این دلیل مطرح می شود:
الف: هدف دین اسلام و بعثت انبیا ماهیتی اخروی دارد و نباید دین و آموزه های آن را با دنیا و سیاست های دنیوی خلط کرد.
ب: دین یک امر بی نهایت است و نمی تواند در یک ظرف کاملاً متناهی یعنی دنیا و امور دنیوی جمع شود.
3️⃣ اندیشمندان دیگری این گونه تحلیل کرده اند که فقه اسلام سراسر دنیوی است اما دین اسلام یک دین حداقلی بوده و تنها قادر است بخشی از نیازهای دنیوی انسان را بر آورده سازد به همین دلیل باید مدیریت علمی جایگزین مدیریت فقهی شود و یا این که به جای "ولایت فقیه"، "زعامت فقیه" را پیشنهاد کرده که معنایی کاملاً دنیوی و غیر مقدس دارد.
4️⃣ دسته چهارم افرادی هستند که ولایت فقیه را از دید
آمریکای_اوباما_و_آمریکای_ترامپ
چند روز پیش، دست اندرکاران یادواره سالگرد شهید سلیمانی, به همراه خانواده محترم شهید، به دیدار رهبر انقلاب رفتند.
در این دیدار، رهبر انقلاب به ملت ایران، تذکرات و توصیه های مهمی را بیان فرمودند، از جمله اینکه ملت, جنایات آمریکای دوران اوباما را از یاد نبرند.
در این باب، باید گفت متاسفانه پس از شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و روی کارآمدن بایدن دمکرات، عده ای با سرپوش گذاشتن به جنایات و اقدامات خصمانه دوران اوباما علیه ملت ایران، بگونه ای فضا را ترسیم می کنند که گویا همه مشکلات اقتصادی امروز کشور، به دوره ترامپ بر می گردد و با کنار رفتن او(ترامپ) و روی کارآمدن بایدن، فرصت مناسبی برای حل و رفع تحریم ها ایجاد شده است.اما واقعیت این می باشد که اتفاقا اولین نقض کننده متن برجام و اولین تحریم های پس از برجام، در دوره اوبامای دمکرات رخ داد و بزک کردن دوره اوباما و بایدن بعنوان معاون دولت وقت، صرفا فریب و دور نگه داشتن اذهان ملت از اصل موضوع می باشد.
بنابراین، رهبر انقلاب با بیان این موضوع، میخواهد این واقعیت را به ملت گوشزد کنند که اگر یک ملت، وقایع تلخ گذشته خود را فراموش کند، همان وقایع تلخ در آینده نیز رخ خواهد داد.
✍️سیدحامدموسوی صمد
@siasiland
حواشی سفر الكاظمى به تركيه
سفر نخست وزیر عراق به تركيه در هفته گذشته در زمانی به وقوع پیوست كه حاشيه های ایجاد شده به مقدار زیادی بر متن مسلط گردید . در اين سفر يك روزه که پنجشنبه شب با بازگشت الکاظمی به بغداد پایان یاقت ، دو مورد از دوربین تیز بین رسانه ها به حاشیه های این سفر تبدیل شدند . اولين مورد آن مرتب كردن يقه پيراهن الكاظمى توسط نخست وزیر ترکیه بود كه به شکل گسترده اى رسانه های عراقى به آن پرداختند. مورد دیگر حاشيه ساز نيز، در مورد يادداشتى بود كه الكاظمى بر يادبود آتا ترك رییس جمهور فقید ترکیه در زمان حضور در آرامگاه وى نوشته بود كه مطابق اظهارات فعالان رسانه ای مملو از غلط های املايى و يا نحوى در زبان عربى بود . اين درحالى است كه فعالان رسانه ای از اين كه يك نخست وزير كه البته سابقه طولانی فعالیت رسانه ای را در کارنامه خود دارد چنين اشتباهاتى داشته باشد، ابراز تعجب كردند.
✍️محمدی
@siasiland
چرایی اشتیاق بایدن به توافق با ایران
شاید در نگاه اول اینطور به نظر برسد که بازگشت آمریکا و رفع تحریم ها به نفع ایران باشد اما با در نظر گرفتن ملاحظات ذیل این گزاره اشتباه به نظر می رسد. اول آنکه با بازگشت بایدن به برجام، امریکا امکان استفاده از مکانیسم ماشه را دارا می باشد. دوم آنکه بایدن از این بازگشت می تواند برای تقویت جریان غربگرا در ایران و به ویژه انتخابات ریاستجمهوری 1400 بهره ببرد. در واقع فضا را به نفع این جریان مدیریت نماید. سوم بازگشت به برجام به عنوان ابزاری در اختیار بایدن قرار می گیرد که با رفع تدریجی تحریم، امکان توافق های بعدی در حوزه موشکی و مسایل منطقه را فراهم نماید. لذا به نظر می رسد بازگشت مجدد آمریکا به برجام به نفع امریکا است و بایدن با استفاده از ابزارها فوق فضاسازی ها را علیه ایران ادامه می دهد.
✍حسین توسلی
@siasiland
همه علیه سلطان متوهم نوعثمانی
لفاظی های گستاخانه رجب طیب اردوغان در باکو، و سخنانی که عملاً تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران را نشانه رفت، تنها نمونه از زیاده خواهی های سلطان خودخوانده و متوهم نوعثمانی نیست. فزونی طلبی آنکارا در مرزهای غربی آن کشور نیز نگرانی کشورهای اروپایی را از مقاصد اردوغان در پی داشته است. تلاش ترکیه برای اکتشاف منابع گازی و نفتی، تنش هایی را در دریای مدیترانه به وجود آورده و اروپاییان را به فکر برخورد قاطعانه تری علیه آنکارا واداشته است. همزمان، بحران پناهجویان، مداخله در جنگ لیبی و مناقشه قره باغ، نمونه های دیگری از تنش زایی در سیاست خارجی اردوغان به شمار می روند که فضا را برای ایجاد جبهه ای گسترده از مخالفان ترکیه فراهم آورده است. مجموعه این عوامل، همگی دست به دست هم داده تا اتحادیه اروپا، گزینه تحریم های شدید اقتصادی را علیه ترکیه روی میز قرار دهد. به هر حال باید منتظر ماند و دید که تا چه زمانی این رویکرد زیاده خواهانه آنکارا در همه حوزه ها دوام خواهد آورد.
✍پیروز
@siasiland
نتیجه شفافیت در چارچوب قانون جنگل
ترور شهید فخری زاده را باید ثمره همکاری بی حد و حصر چند سال گذشته جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی دانست. سابقه بازرسان آژانس نشان می دهد که عملکرد آنان همراه با ترکیبی از جاسوسی، خرابکاری و درز اطلاعات محرمانه است که مهمترین مقصد آن هم رژیم صهیونیستی و سرویس جاسوسی آن (موساد) می باشد. اخیراً انتشار گزارش محرمانه ایران درباره نصب سه آبشار سانتریفیوژ جدید در نطنز، صدای نماینده روسیه را نیز درآورد که چرا باید این اطلاعات محرمانه به این شکل در رسانه ها مطرح و منتشر گردد؟ متأسفانه سابقه آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان می دهد که این نهاد حقوقی هیچ تلاشی برای حفاظت از اطلاعات محرمانه پادمانی ایران نکرده و حتی بعضاً در این راستا به درز اطلاعات نیز کمک نموده است. عقل سلیم حکم می کند که با شناخت ماهیت حقیقی نهادهای حقوقی بین المللی، جلوی نشت بیش از پیش اطلاعات گرفته شده، دسترسی های بازرسان آژانس کاهش یافته و هزینه هایی بیش از این بر سرمایه های علمی و ذخایر دانایی کشور تحمیل نگردد.
✍ پیروز
@siasiland
:
افغانستان مقام دوم فهرست مراقبت های اضطراری بشردوستانه "کمیته بین المللی نجات"
کمیته بین المللی نجات هشدار داد که افغانستان در فهرست خطرناک ترین موارد اضطراری بشردوستانه برای سال ۲۰۲۱ قرار دارد، این کشور با تهدید سه گانه کوید-۱۹، تغییر آب و هوا و درگیری روبرو است!
تجزیه و تحلیل این کمیته نشان می دهد یمن کشوری است که بیشتر در معرض خطر یک فاجعه انسانی قرار دارد و پس از آن افغانستان، سوریه، جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی، بورکینا فاسو، سودان جنوبی، نیجریه و ونزوئلا در رده های بعدی قرار دارند .
در بیانیه این کمیته آمده است که از سال ۲۰۱۵، حمایت های بشردوستانه در افغانستان ۳۸۵ درصد افزایش یافته است!
✍️محمدی
@siasiland
۹دیپلماتی در طراز جبهه مقاومت !
در حالیکه حدود یکماه از درگذشت مرحوم ولید معلم وزیر خارجه سوریه ، میگذرد، به روال طبیعی، انتصابهایی نیز صورت گرفته که در این میان به نظر میرسد انتصاب آقای بشار جعفری، نماینده سوریه در سازمان ملل به سمت معاون وزیر امورخارجه، از جهاتی بسیار حائز اهمیت است.
بنابر شواهد و قرائن و اظهارات برخی از مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، در مقطعی که جبهه مقاومت به فرماندهی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، درصدد محو داعش از روی زمین بود، آمریکا و محور غربی، عبری و عربی نمایندگان خود در سازمان ملل را به خط کرده بودند برای از رده خارج کردن بشار جعفری ....
از وسوسه رشوه های کلان تا اعطای تابعیت در هر کشوری که دوست دارد تا ... .
وسوسه ها که جواب نداد، دشمن پروژه تهدید را شروع کرد اما آقای جعفری نه تنها در دام تطمیع و تهدید نیفتاد که تلاش کرد تا از تریبون سازمان ملل برای ابلاغ پیام محور مقاومت به ملتهای جهان استفاده کند و اتفاقا موفق هم شد .
جناب بشار جعفری این روزها در مقام معاون وزیر خارجه سوریه همچنان پای محور مقاومت ایستاده است ، این را میشود از سفر فیصل مقداد وزیر امور خارجه جدید سوریه به کشورمان ارزیابی کرد، چرا که قطع به یقین این سفر با هدایت و توصیه بشار اسد و بشار جعفری انجام شد .
حال سوال این است که آیا دستگاه دیپلماسی و اساسا قوه مجریه ما، قدر این فرصت را میداند؟ متاسفانه اخبار خوبی به گوش نمیرسد !
✍️ سید محسن میرخانی
@siasiland
💥دلایل تعارض دولت اقلیم کردستان با دولت بغداد؛
🔹ساختار سیاسی موجود در اقلیم، همانند بغداد از عدم شفافیت، فساد گسترده و احزاب و خاندانهای انحصارطلب رنج میبرد و این شرایط دیر یا زود نتایج خود را در کردستان عراق نشان خواهد داد. آنچه در سلیمانیه رخ میدهد را نباید به سادگی به دلیل بحران پرداخت حقوقها در نظر گرفت. اعتراضات شهروندان کرد عراقی نزدیک به یک دهه است که در آنجا آغاز شده و مبارزه با فساد مقامات اقلیم فصل مشترک همه آنها بوده است.
🔹واقعیت این است که در روابط میان اربیل و بغداد، بیاعتمادی حاکم است. هر یک از طرفین تلاش میکند از آسیبها و تهدیدهای اجتماعی و سیاسی که برای طرف دیگر به وجود میآید، مصادره مطلوب سیاسی کند و کمتر منافع مردمی مورد توجه قرار میگیرد. بر این اساس نه تنها شکاف اجتماعی میان اربیل و بغداد به وجود آمده، بلکه مردم در مناطق مختلف عراق از مشکلات و چالشهای مشترکی رنج میبرند که سبب میشود تظاهرات مداوم و خشونت در مناطق مختلف این کشور همواره وجود داشته باشد.
✍️مهدی بانشی
@siasiland
داستان تحریم ها همچنان ادامه دارد...
در راستای افزایش فشارها علیه ایران در روزهای پایانی دولت ترامپ، آمریکا تحریمهایی را علیه چهار شرکت فعال در چین و امارات به اتهام حمایت از فروش تولیدات پتروشیمی ایران اعمال کرد. بنا به اعلامیه وزارت خزانه داری آمریکا، این چهار شرکت بخاطر اینکه صادرات پتروشیمی ایران را تسهیل می کردند،در لیست سیاه قرار گرفته اند. تحریم اخیر تمام دارایی این شرکت ها در آمریکا را فریز کرده و شرکتهای آمریکایی را از همکاری با آنها باز می دارد. برخی از تحلیلگران معتقدند اعمال این تحریم ها علیه ایران به منظور پیچیده کردن مسیر جو بایدن، در مذاکره برای بازگشت به توافق هسته ای با ایران طراحی شده است. با این وجود همچنان افرادی در داخل کشور هستند که به آینده جهت لغو تحریم ها توسط آمریکا امید دارند.
✍ سلیمانی
@siasiland
دولت بایدن و ادامه سیاستهای دونالد ترامپ
با برگزاری انتخابات آمریکا وپیروزی جوبایدن،کشورهای عربی غرب آسیا به شدت نگران تغییر سیاستهای واشنگتن نسبت به منطقه هستند.دردولت ترامپ اعراب حوزه خلیج فارس روابط گسترده سیاسی،امنیتی واقتصادی باآمریکا دارا بودندوامضای توافق صلح ابراهیم یکی از نتایج سیاستهای ترامپ دررابطه با غرب آسیا بود.
در این راستا برخی منابع اعلام کردهاندبایدن و مشاورانش به تداوم عادی سازی روابط دول عربی با اسرائیل علاقه مندند ودر برابر آن سنگ اندازی نخواهندکرد.در واقع بایدن تصمیم گرفته سیاستهای دولت ترامپ دررابطه با برخی مسائل منطقه را ادامه دهد وآگاه است با توجه به شرایط جدیدمنطقه نمیتواندریل گذاری ترامپ در روند تحولات غرب آسیا را دچار تغییر و تحول کند.
کشورهای عربی هم باآشکار کردن روابط با اسرائیل به دنبال استفاده از کارت لابی صهیونیستبرای جلوگیری از فشارها و تحریمهای دولت بایدن درحوزه معاملات تسلیحاتی، حقوق بشر و ... خواهند بود و از این اهرم برای ورود به مسئله بازگشت آمریکا به برجام و حضور در مذاکرات جدید میان ایرانو۵+1 استفاده خواهند کرد.
✍ کهزادی
@siasiland
واگرایی_ترکیه_و_اتحادیه_اروپا!!!)
در دهه گذشته ترکیه طی پروسه ای رو به رشد فاصله گرفتن از شرکای غربی خود ( اتحادیه اروپا ) را در دستور قرار داده است . این کشور پس تکمیل این فرایند نه تنها دیگر متحد اروپا محسوب نمی گردد، بلکه در حال تبدیل شدن به یکی از متخاصمین با این اتحادیه به حساب می آید. در آخرین تحولات مرتبط با روابط میان ترکیه و اتحادیه اروپا، آلمان ترکیه را تهدید کرده است که در صورت عدم کاهش تنش ها در مدیترانه، این کشور با تحریم از سوی اتحادیه اروپا مواجه خواهد شد.
به درستی می توان ادعا نمود که در شرایط کنونی اتحادیه اروپا به این نتیجه مهم رسیده است که ترکیه نه تنها در راستای تحقق اهداف اتحادیه در کنار بازیگران اروپایی قرار نگرفته است بلکه به عنوان تهدیدی بالفعل بیشترین انرژی اتحادیه اروپا را متوجه خود کرده است .
ترکیه در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی از جمعیت بیشتری برخوردار است. از نظر توسعه اقتصادی نیز این کشور علیرغم آسیب پذیر بودن اقتصادی به عنوان کشوری با رشد اقتصادی قابل قبول شناخته می شود. از سوی دیگر ترکیه موفق شده است با بهره گیری از تکنولوژی غربی و شرقی به صورت توامان ارتش مدرنی را تشکیل دهد. همچنین این کشور از لحاظ فرهنگی نیز رقیب و حتی بازیگری متخاصم در نگاه اروپا محسوب می گردد. علاوه بر اینها آن چیزی که ترکیه را به بازیگری خطرناک برای اتحادیه تبدیل می کند، این است که ،این کشور از ابتدای به قدرت رسیدن حزب عدالت و توسعه در حال تجربه دولتی با انگیزه های دینی و تاریخی در حوزه سیاست است.
مجموعه این عوامل ترکیه را به تهدیدی برای ناتو و اتحادیه اروپا تبدیل می سا
#برجام
🌎 بایدن و برجام
کمتر از یک ماه دیگر بایدن قدرت را در آمریکا به شکل رسمی دست می گیرد . یکی از مهم ترین پروژه های او مساله ایران و برجام است. این روزها در اندیشکده های آمریکایی روی این محور بحث و تبادل نظر می شود که بایدن باید از فرصت تحریم های ترامپ بهینه ترین استفاده را برای کسب امتیازات بیشتر از جمهوری اسلامی ایران بگیرد؛ به این شکل که نباید در مذاکره با ایران سرعت عمل به خرج دهد و منتظر شرایط و تحولات بماند. عطف به این نگاه ، مسولان جمهوری اسلامی ایران باید با تقویت حس همدلی و هم افزایی ظرفیت های داخلی کشور را بگونهای ارتقاء دهند که دشمن نتواند از شرایط کنونی سواستفاده کند.
✍حزین
@siasiland
#رصد_رسانه_هاي_بيگانه
📡 اندیشکده بروکینگز نوشت: به رغم گذشت سه دهه از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، مسکو هرگز با از دست دادن امپراطوری سابق خود کنار نیامده و سی سال گذشته را صرف بازگرداندن ابهت گذشته خود در جمهوری های شوروی سابق کرده است. اما با این وجود، نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد کرملین در پیشبرد این هدف ناموفق بوده است. ناآرامی در قرقیزستان و فروپاشی یک دولت طرفدار روسیه، شکست رئیس جمهور طرفدار روسیه در در مولداوی ، تضعیف ارمنستان به عنوان متحد مسکو در جنگ قره باغ، تشدید اعتراضات در بلاروس و نااطمینانی از آینده سیاسی اوکراین زنگ های هشداری برای مقامات روس است تا هر چه سریع تر امپراطوری شوروی سابق را فراموش کنند.
✍️ مترجم:علی کاظم خانلو
@siasiland
اخبارک
- رئیس جمهور: ۲ مصوبه معیشتی مجلس و دولت را تلفیق کردیم
- رئیس مجلس: خنثیسازی تحریم از اصلاح بودجه آغاز میشود
- ظریف: آمریکا باید از منطقه خارج شود
- رشد ۳۱ هزار واحدی شاخص بورس تهران
- نوآم چامسکی: آمریکا باید خواهش کند ایران به مذاکرات برگردد
- ترامپ: در انتخابات شکست نخوردم؛ اعتراضات بزرگی در راه است
- واشنگتن پُست: «موساد» از طریق سریالهای تلویزیونی، جاسوس جذب میکند
- فرانسه مخالف نخستوزیری سعد الحریری
- منابع مطلع: قطر بر سر پایگاه ترکیه با هیچ کشور عربی معامله نمیکند
- وزیر خارجه آمریکا: واضح است که روسها عامل حملات سایبری به آمریکا هستند
- پایگاه نظامیان آمریکایی در بگرام افغانستان هدف ۵ فروند موشک قرار گرفت
- هشدار چین به آمریکا؛ به عقلانیت بازگردید
- هواپیماهای ترکیه ۸ روستا در منطقه کردستان عراق را بمباران کردند
- نخست وزیر پاکستان: مخالفین قصد استفاده از ارتش برای سرنگونی دولت را دارند
- الحشد الشعبی از پاکسازی جاده مهم در کرکوک خبر داد
- آحارونوت: نتانیاهو و گانتس تصمیم دارند انتخابات جدید برگزار کنند
- ۴۰ کشته در تازهترین درگیریها در افغانستان
@siasiland
28.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽نماهنگ دیده بان"بیانات فرمانده معظم کل قوا در مورخه ۲۶ آذر "
در دیدار دست اندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
@siasiland
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽نماهنگ " اعتماد به پنجه چدنی آمریکا"
به مناسبت ۲۹ آذر سالروز اسارت صدام توسط ارتش آمریکا
@siasiland
#با_فرشتگان
صبح امروز را با نام خدا و یاد و خاطر شهید محمدجواد باهنر آغاز می کنیم.
@siasiland
🔹در سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها و روز پرستار، حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی به صورت زنده و تلویزیونی با مردم سخن خواهند گفت.
🔸این سخنرانی امروز ساعت 11 از شبکه خبر، یک و رادیو ایران پخش خواهد شد.
@siasiland
با تحریم چه کنیم؟
کشورمان از یک دهه قبل تاکنون درگیر تحریم هایی شده که به اذعان واضعان آن،ماهیتی فلج کننده دارد.ریچارد نفیو،معمار تحریمها بر ضدایران گفته بودکه اعمال تحریم،هنر تصمیم سازی و به کارگیری خلاقانه ابزارهای مختلف اقتصادی،سیاسی واجتماعی است.درمقابل،در این هماورداقتصادی تمام عیار،طرف تحریم شونده نیز باید قادربه استفاده از اهرمهای خود به طرزی خلاقانه برای بی اثر کردن ابزارهای دشمن باشد.سخنان اخیر رهبرمعظم انقلاب در این چارچوب قابل تحلیل است.به جای اهتمام به رفع تحریمهاکه نیازمنداعطای امتیازاتی بی پایان به دشمن می باشد، باید در پی خنثی سازی تحریمها بود.بی اثر کردن تحریمها با اتخاذ سیاستهای مدبرانه امکان پذیرخواهدبود؛ بگونه ای که با اتکا به ظرفیتهای درونی کشور،تحریم کننده به شکست راهبردخود معترف گردیده ومشاهده کندکه ابزار مورد استفاده اش،ازقضاموجب بارورشدن استعداد درونی یک کشور برای رشد و پیشرفت شده است. از این رو،جمع میان استقلال وعزت ملی بارشد وپیشرفت کشور،درگرو راهبرد خنثی سازی تحریم هاست که خود نیازمند نخبگانی با تدبیر و مستحکم دربرابرتهدیدهای دشمن است.
✍پیروز
@siasiland